- Konu Sahibi zeynepselin
-
Ekmek konusunda sana tavsıyem, tam bugday, cavdar veya tam tahıllı. Uno'nun lıght ekmegı de var, o da çok ıse yarıyor, kepeklı ekmek yeme ama bence bu saydıklarımdan bırını tüket canım, senı epey tok tutar. 3 lt su ıcmen de çok ıyı, bır de yesıl cay tüketmenı önerırım. Topıgının takıpcısıyım, sık sık bakıcam buraya, cünkü ben de 62'yım ve ıdeal kılom da 48-50, aynı sayılırız
Boyun kaç senin canım. bu ideal kiloyu internetten hesaplattım doğrumudur ki
tebrikler.. bende bayramı düşünüyorum nasıl atlatacağım diye sen nasıl sabır ettin
Ekmek konusunda sana tavsıyem, tam bugday, cavdar veya tam tahıllı. Uno'nun lıght ekmegı de var, o da çok ıse yarıyor, kepeklı ekmek yeme ama bence bu saydıklarımdan bırını tüket canım, senı epey tok tutar. 3 lt su ıcmen de çok ıyı, bır de yesıl cay tüketmenı önerırım. Topıgının takıpcısıyım, sık sık bakıcam buraya, cünkü ben de 62'yım ve ıdeal kılom da 48-50, aynı sayılırız
aKizlar merhaba bugun tam 1 hafta oldu 61.2 kiloyum bir gaftada 1,5 kilo gitti.bu hafta bayram biraz zorlanacagim ama artik yemek yemeyi 4 te kesiyorum ve gunde 2 ogun yiyecegim sabah ve ogleden sonra 4 yediklerimi yazarim.optummm
Merhaba boylarimiz ve kilolarimiz hemen hemen ayni. Bende yilbasina kadar 50-49 olmayi hedefliyorum. Bende araniza katilabilimiyim? Devam ediyormusunuz hala, pek fazla yazmamissiniz cünkü.
Merhaba arkadaslar yaaa gunlerdir diyetteyim gercekten hic fazla birsey yemiyorum.sabah peynir yumurta zeytin ekmek kesinlikle yok oglen kofte tavuk sulu yemek bir tabak yaninda da yogurt 1kase genelde oglenle aksami ikindide birlestiriyorum 5 ten sonrada cok acikirsam azcik yemekten yiyorum yine o kdar ama genelde acikmiyorum da ama 59.9dan 1gram asagi inemiyorum bir de bugun 60.2ciktimmutsuzluktan umutsuzluktan oluyorum...napsam ki ben??
Merhaba arkadaslar, daha once baska konularin altinda yediklerimi yazarak kilo vermeye calistim olmadikaratay yaptim dukan yaptim...dukanla 66dan 58 e dustum sonra baktim durmuyor kilolar yedikce birer birer aldim karatayda kuruyemisi abartiyorum kendimi durduramiyorum hic bana uygun gelmedi...su an tum cabalarima ragmen 62.7 kiloyum...2.bebegime 50 kiloyla hamile kalmak istiyorum cunku ilkinde 60 kiloyla hamile kaldim ve 78 le doguma gittim son ay olecegim zannettim (( kisacasi 2.bebegi istiyoruz ve kendimi kontrol edip vucuduma eziyet cektirmeden gecirmek istiyorum...cok kararliyim buraya gun gun yaptiklarimi yazacagim.yarindan tezi yok basliyorum...hem spora hem diyete.zaten spora kayitliyim kizimda bu hafta okula basladi yani insallah onumde hicbir engel yok.basinizi agrittim umarim basaririm ve basari oykumu de yazarim:)))
Bende bugun oyle yapmaya karar verdim.ogle yemegi yedim simdi arada yesil cay iciyorum ikindi de yogurt yicem aksam da duduklude antrikot yaptim yagsiz 2 parca yicem salata yada yogurtla.bakalim ne zaman kirilacak bu direnc...Canım vücut direnç gösteriyor seninde sabır göstermen lazım kırıldıktan sonra devam eder kilo vermeye. metabolizmanı hızlandırabilirsin ama sen öğünleri birleştiriyorsun sık yemek lazım aslında araları atlamamaya çalış su ve yeşil çay iç sen yediklerini azalttıkça vücutta kendini ona göre ayarlıyormuş. kilo vericem diye kendini aç bırakma sağlığında olursun allah korusun
Başlık dikkatimi çekti ama içindekiler beni anlatıyor..
Ben şuan 82 kiloyum 2. bebeğimi düşünmek istiyorum ama kilodan istemiyorum ben 70 olduğumda göbek felan kalmıyor 58-60 kilo olduğumda kaburga kemiklerim sayılıyor fotoğraflarımı gören arkadaşlarım şok oluyor
bende kendime 4 / 5 ay vermek istiyorum 10 kilo için..15 gün sonra başlayacağım spora inşallah..
Başlık dikkatimi çekti ama içindekiler beni anlatıyor..
Ben şuan 82 kiloyum 2. bebeğimi düşünmek istiyorum ama kilodan istemiyorum ben 70 olduğumda göbek felan kalmıyor 58-60 kilo olduğumda kaburga kemiklerim sayılıyor fotoğraflarımı gören arkadaşlarım şok oluyor
bende kendime 4 / 5 ay vermek istiyorum 10 kilo için..15 gün sonra başlayacağım spora inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?