- Konu Sahibi agresifkiz
-
Bizim gelin 2 ayda baya kilo verdi. En az 15-20kilo.
Annem de ayni diyetle 10-15 filan verdi.
Annem hala tedavi oluyor, diyet baya çokdurdu annemi.
O kadar kilo 2-3 ayda verilir mi verilir ama saglikli olmaz bence
7 8 kg versen daha sağlıklı olurboy kilo kaç?
Neden 2 ay gibi bir sınır koydunuz? Boyle 2 ayda degiseyim diye kilo verenler genelde kilolari geri aliyorlar.
Kızlar sizden belki biraz destek belki biraz akıl belki biraz motivasyon alabilirim umuduyla geldim. Şimdi şöyle ki bazı sebeplerden başka şehirde olmak zorundayım iki aylığına. Ve bu süreçte aldığım kiloları vermek ve değişmek gibi bir düşünce var aklımda. Hem yakın çevremi ailemi ve erkek arkadaşımı iki ay görmeyeceğim hemde bu süreçte artık son zamanlarda insanların kilo aldığımla ilgili üzgün bakışlarını yok etmek ve onları şok etmek hemde kendimi artık bu sevmediğim vücuttan kurtarmak istiyorum. Ama iki ayda müthiş bir değişim olur mu olmaz mı açıkçası kendimi pek motive edemiyorum. Şöyle bir düşünce yok zaten aklımda iki ayda 20 kilo 30 kilo vereyim falan gibi saçma şeyler değil. Hem görüntü olarak sıkılaşmak hemde sağlıklı bir şekilde 10-15 kilo arası vermek istiyorum.
Size sorum şu sizce iki ayda güzel bir değişim yaşanır mı kendimi mi kandırıyorum?
Yaşanır, siz zaten niyetlenmişsiniz, bence olur bu iş. Spor şi tehlikeli gibi, başlarsanız asla bırakmayın. Gün içersinde hareketleri artırın. Yürüme mesafesinde taşıt kullanmayın, beslenmeye dikkat edin. Ve bunları yaşam şekli edinin. Sebze yeniyorsanız, yemeyi öğrenim. Başarılar, bence olur bu iş ama süreklilik önemli.
Sporla,sağlıklı beslenmeyle çok rahat şekilde 10 kilo verirsiniz hatta yüksek kilolarda daha rahat gider 15 kgye kadar bile verilebilir.Sakın zayıflama ilacı tarzı şeylere başvurmayın,her gün 1 saat düzenli yürüyüş,youtube sıkılasma videoları ile dengeli beslenerek sıkılaşabilirsiniz.10-15 kg de görüntü de çok şey değiştirir
İki ayda sağlıklı verebileceğiniz en fazla 8 kilodur. Fazlası kısa sürede yol su elektrik ve bolca yağ olarak geri döner.
2 ay sonra döneceğim çünkü evime. Amacım 2 ayda sadece değişeyim değil aslında bir yola gireyim ama 2 ayda bu yolda oldukça ilerler miyim fark edilir mi onu düşünüyorum.
Diyetisyene gideceğim için zaten öyle rekor bir kilo olmaz sanırım çünkü sağlıklı bir şekilde vermemi ister sanırım diyetisyen bende uyacağım her şeye. Ama merak ettim mesela 10 verip 15 vermiş gözükebilir miyim sporla?
Bki çok yüksekse diyetisyenler ilk 3 ay spor vermiyorlar halihazırda spor yapmıyorsanız.
Ne kadar degisecegini biz bilemeyiz. Herkesin vucudu farkli baskasi 3-4 kilo verse hemen farkedilir, kimisi de belli etmez ama gireceginiz surece sadece kilo verme aşamasi olarak dusunmeyin. Saglikli beslenmeyi, sporu hayatiniza katin. İstediginiz kiloya ulastiktan sonra da devam edin en onemlisi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?