2 ayda ne kadar kilo verebilirim?

ivy16

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
4
0
6
Bursa
Merhabalar :H
Biliyosunuz 2 ay sonra okullar başlayacak ve ben lise sona geçeceğim ama şuan ortalama 12 kilo kadar fazlam var.Zaten 5-6 gündür çikolata,kola,ice tea,kek falan hepsini kestim ekmeğide yavaş yavaş bırakıyorum,midemi de küçülttüm sayılır.Yeşil kahve ve Doğuş'un maydonozlu limonlu bitki çayını kullanıyorum.Her gün olmasada haftanın 3-4 günü mutlaka spor yapma şansım oluyor.Genellike squat ve mekik tercih ediyorum.Sizce 2 ay sonunda istediğim kiloya ulaşabilir miyim teşekkürler :1:

Kendini sıkar ve küçük kaçamaklar dışında başladığın yiyecek düzenini bozmazsan bünyene göre 5-8 kilo arası verebilirsin. Ama 12 kilo fazlanı sağlıklı bi şekilde 2 ayda vermen olanaksız. :)

Merhabalar :H
Biliyosunuz 2 ay sonra okullar başlayacak ve ben lise sona geçeceğim ama şuan ortalama 12 kilo kadar fazlam var.Zaten 5-6 gündür çikolata,kola,ice tea,kek falan hepsini kestim ekmeğide yavaş yavaş bırakıyorum,midemi de küçülttüm sayılır.Yeşil kahve ve Doğuş'un maydonozlu limonlu bitki çayını kullanıyorum.Her gün olmasada haftanın 3-4 günü mutlaka spor yapma şansım oluyor.Genellike squat ve mekik tercih ediyorum.Sizce 2 ay sonunda istediğim kiloya ulaşabilir miyim teşekkürler :1:

Annem 74 kiloydu 3 ay once smdi 55 :) biyerde daha yazdm ama kopyalayamdm ozelden mesaj atn yardm edeblrm sizde kendmi gordum yani ben kilo almaya calsyrm 37 kiloya dustm uniye baslicam :( ayni durumda sayilirz sncta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben 2ayda 10 kilo vermeyi hedefliyorum canım bugün diyetimin 20.günü 3 kilo verdim:16: ama tabi ilk verilen kilo kaybı ödem oluyor o yüzden çokta sevinmiyorum asıl önemli olan yağdan kilo vermek bu yüzden plates yapıyorum sağlıklı kilo vermek için spor şart kastan kilo verince insan yaşlanıyo gibi buyüzden spor yapmanı kesinlikle tavsiye ederim günde 1saatini ayırabilirsen ne mutlu sana :8:

Annem 74 kiloydu 3 ay once smdi 55 :) biyerde daha yazdm ama kopyalayamdm ozelden mesaj atn yardm edeblrm sizde kendmi gordum yani ben kilo almaya calsyrm 37 kiloya dustm uniye baslicam :( ayni durumda sayilirz sncta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba size mesaj atamadim anneniz nasil bi diyet yapti acaba ? :)

Merhaba size mesaj atamadim anneniz nasil bi diyet yapti acaba ? :)

oncelikle su icmeye borclu diyebilirim. Gunde 5 litre su icti. Tabi ki bunun yaninda yemkleride azaltti kendine kcuk tabak aldi ve gunde 2 dilim ekmek yedi 1 dilim sabah ve 1 dilim oglen olarak. yemek yemeden once ve yemek esnasinda su icti bunlari yaparak suan 55 kilo 2 litreylw basladi ve 5 litreye kadar ckti hatta o kadar alstiki arada 6 litre falan ictigide oluyodu :1: vee cayi azaltti icersede sekersiz icti .. Boyle aparak annemin iki üç arkadası daha zayıfladı umarım işinize yara :1: :49:

Back
X