2. Aydan sonra bebeklerin acikma sureleri uzar mi ?

TanyaCan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
8
0
86
35
Arkadaşlar Merhaba. Tecrubelerinizle beni aydinlatirsaniz sevinirim. Bebeğim 2 aylık 2 saate bir emiyor . 15 gün sonra işe başlamam gerekiyor. Iki buçuk 3 saate bir emzirmek için eve geleceğim . Endişem şu bebeğim biberon ve emzik almıyor emme araları uzar mi ? Onu ağlatmak yıpratma istemiyorum

Merhabalar. Benim bebeğim 5 aylık ve hala 1-2 saatte bir emiyor. Mutlaka bir pompa edinin, dolapta her zaman sütünüz olsun. Biberon anne memesini redde sebebiyet verme ihtimalinden dolayı tavsiye edilmiyor zaten. Kaşıklı biberonlar var, onlarla veya bebek kaşıklarıyla sütünüzü vermeyi deneyip o şekilde alıştırın. Siz yokken dolaptan çıkan sütle ve kaşıkla beslenir böylelikle.

Teşekkürler canım isyerim yakın diye dayanır mi diye düşünüyordum ama en iyisi öyle yapayım .

Merhabalar. Benim bebeğim 5 aylık ve hala 1-2 saatte bir emiyor. Mutlaka bir pompa edinin, dolapta her zaman sütünüz olsun. Biberon anne memesini redde sebebiyet verme ihtimalinden dolayı tavsiye edilmiyor zaten. Kaşıklı biberonlar var, onlarla veya bebek kaşıklarıyla sütünüzü vermeyi deneyip o şekilde alıştırın. Siz yokken dolaptan çıkan sütle ve kaşıkla beslenir böylelikle.
Üye
Yeni
Teşekkürler canım isyerim yakın diye dayanır mi diye düşünüyordum ama en iyisi öyle yapayım

Back
X