2 aydır arayıp sormayan eş ve yaşattıkları

Üzüldüm çok.Bu erkekler evlenince Bi garipleşiyor.Galiba sonuç olarak ailesini alıp başına çalacak.İyi dayanmışsın canm.Karşıdan ayrıl dayanamazsın demek kolay ama ilerde Bi çocuğun olsa bu adam ne yapar bilemedim

Çok haklısınız. Beni ve ailemi çok degersiz duruma düşürdü. Bencil bir insan kendi ailesine ayni seyler yapilsa dönüp yüzüme bile bakmazdi

Erkeklerin bencil oldukları konu bu işte. Kendi ailesine yapılmasına asla müsaade etmeyecekleri şeyleri eşlerinin ailesine yapıyorlar ve bunu normalleştiriyorlar maalesef. Allah herkese kendi gibi eş nasip etsin.

haklısınız. zaten her mesajında kendisini ve ailesini savunuyor. ben kendime çeki düzen verirsem akıllandıysam dönmeliymişim. yoksa aynı şeyler yine yaşanırmış

bak doneceginden adi gibi emin. bosaniriz demiyor ayni seyler yasanir diyor. senin tepkilerin sebebiyle adamda ben ne yapsam bu katlanir imaji var. kazasiz belasiz ayrilirsan op basina koy iyi ki cocugun yok olsa cocugu da vermez. ac gozunu bosan kurtul

Tatlm anlattıkların hemen hemen aynı seyler benim yaşadıklarımla hatta benm olayımda daha da iğrenç seyler var.Dava açtım arayıp sormayan adam çocuk gbi mektup yazıp oda yarım ağız pişmanım demeler.Ailesinden de dediğin gbi 2-3aydr tık yok. Evet boşanmak için evlenilmiyor ama bende bunla ömür geçmicegini barıssam dahi kendini haklı gören adamla sonumun aynı olcagını düşünüyorum. Şükür ki mesleğimiz elimizde böylelerini adam yerine koyup evleniyosun sonu işte hüsran. Ben dönmeyi düşünmüyorum ve sanada tavsiye etmiyorum düzelmicekler gidip analarıyla yaşasınlar işte ne güzl onu istemiyolarmıydı

canım senle aynı sorunları bende yaşadım ama benm bir çocugumda var evlilikten hiçbirşey anlamadım senin gibi oda annei ara seni alıp götürsün dedi 4 sene evli kaldım bunun 1.5 senesi ailemle birlikte geçirdim canı sıkıldık.a kovardı evden boşanmadan döndüm degişcem dedi degişti falan yok daha beter oldu 1 sene dayandım yine kovdu beni artık kesin biti boşanma sürecindeyiz seninki gibi sürekli ailesini arar dedikodu yapar nası erkek şaştım kaldım benmde ailemle görüşmeme izin vermezdi çocugun olmadan boşan gitsin dğzelmez bu modeller bakar geri dönüyorsun iyice üstüne gelir bunlar ikinci şanstan anlamaz

Bu bir sans degil 3. Sans olacak ki istegim evliligimin ilk yillarini eşimle gecirmek istemem evimde kalmak istemem ekstra bi istegim zaten yok azaltmam gereken bisey yok. Bukadar yorum içinde tek siz şans verin demissiniz
Ateşe körükle gitmem ben... eğer sen inanıyorsan şans ver diyorum ...sevdiğin zaten belli zaten onun bunun sözüyle barışacak yada küsecek halin Yok şapkayı koyacaksın önüne adamın istekleri bu benim ki diyeceksin eğer niyetin varsa barışmaya kendini törpileyeceksin yoksada Allah ikinizinde yolunu açık etsin.. hakkında hayırlısı olsun

Amin. Sağolun

kendini bilmez bir süt çocuğu daha.. eşin büyümemiş maalesef.. kurduğu ailenin farkında değil.seviyorsan senin de isteklerin olduğunu karşılıklı anlaşırsanız birarada durabileceğinizi yani bütün sorunlarınızı konuş.
kabul edebiliyorsanız devam edersiniz. kabul edemiyorsanız orta nokta varsa bulun yoksa allah yolunuzu açık etsin. zararın neresinden dönülürse kardır.

Ben düşünemiyorum bile suan tek tese
Aynen. Suan tek tesellim çocuğumun olmamasi galiba

Çocuk var mı yok mu bilmiyorum ama allah kurtarmış seni bu adamdan sevdıgı kuluymussun normal degıl eşin o hayat cekılmez spnunu görmedıgın bır evlılıge hayata daha fazla katlanma onuna bak bır an once bosan daha fazla beklme hemen hemde...

Eşiniz normal değil bence. Tedaviyi de kabul etmiyormuş. Hadi siz idare ettiniz diyelim, ilerde çocuğunuz olursa ona da abuk subuk davranacak yazık değil mi? Bence sonunuz yok gibi görünüyor, bazen zorlamamalı.

KESİNLİKLE DEĞMEZ TIPKI SİZİN YAŞADIKLARINIZIN AYNISINI YAŞADIM VE SONUÇ OLARAK AYRILIYORUZ O KADAR SABIR GÖSTERDİM Kİ KENDİSİNE AMA DAYANAMADIM ARTIK ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNŞ BİRAN ÖNCE İÇİNİZDE KAFANIZDA RAHAT OLUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…