- 16 Temmuz 2017
- 184
- 117
- 23
- 34
- Konu Sahibi butterfly_11
-
Amin Allah razı olsun evet beni değiştirmeye çalıştı. Konusmama tahammülü yoktu. Onun düşüncesine göre kadinlar geri planda kalmalı. Erkek ne derse o olmalı. Annesi asla görüşünü ifade edemez. Derdini anlatamaz sadece ağlar. Beni öyle yapmak istedi. Ama hakkimi savundugum için ben kötü oldumcanım maalesef ki bu adam değişecek gibi durmuyor daha çok seni değiştirmeye çalışıyor ama hakkında hayırlısı ne ise o olsun, bol bol dua et..
Neden böyle yaparlar anlamıyorum ki ne güzel bir yuvan ve eşin var sahip çıksana değil mi.. üzme kendini canım benim herşeyin hayırlısı sen elinden geldiğini yaptığına inanıyorsan artk dua etmelisin hayırlısı için..Amin Allah razı olsun evet beni değiştirmeye çalıştı. Konusmama tahammülü yoktu. Onun düşüncesine göre kadinlar geri planda kalmalı. Erkek ne derse o olmalı. Annesi asla görüşünü ifade edemez. Derdini anlatamaz sadece ağlar. Beni öyle yapmak istedi. Ama hakkimi savundugum için ben kötü oldum
Amin Sağolun. Evet sizinde konularinizi okumuştum. Şimdi nasilsiniz atlatabildiniz mi o psikolojik sıkıntılarıKESİNLİKLE DEĞMEZ TIPKI SİZİN YAŞADIKLARINIZIN AYNISINI YAŞADIM VE SONUÇ OLARAK AYRILIYORUZ O KADAR SABIR GÖSTERDİM Kİ KENDİSİNE AMA DAYANAMADIM ARTIK ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNŞ BİRAN ÖNCE İÇİNİZDE KAFANIZDA RAHAT OLUR
Amin çok sağolun. Evet kıymet bilemedi herşeyi mahfetti. Dua etmekten başka çıkar yolum yok.Neden böyle yaparlar anlamıyorum ki ne güzel bir yuvan ve eşin var sahip çıksana değil mi.. üzme kendini canım benim herşeyin hayırlısı sen elinden geldiğini yaptığına inanıyorsan artk dua etmelisin hayırlısı için..
Rica ederimÇok teşekkür ederim. Zaman ayırıp yorun attığınız için ve yazdiklariniz bana okadar iyi geldiki. Ben de daha önce 2 kere şans verdim ve her evime döndüğüm de ayni seyleri hatta daha fazlasını yaşamaya devam ettim. Birkez daha bile bile kendimi ateşe atmak istemiyorum. Güvenmiyorum ayni şeyleri yasatacagini zaten söylüyor. Sizin soyledikleriniz bana destek oldu. Umarim bir ömür evliliginiz cok mutlu ve huzurlu devam eder. Ben de biran önce şu psikolojiyi atlatıp normal bi insan gibi hayatima devam etmek istiyorum. Tekrar teşekkür ederim
Amin Sağolun. Evet sizinde konularinizi okumuştum. Şimdi nasilsiniz atlatabildiniz mi o psikolojik sıkıntıları
Yok tedavi görmeyi reddediyor ki görse bile degismez kesinlikle güvenim yok bile bile atese atmam kendimi. Haklısınız kendini belli etti az da olsa ama düzelir düşüncesiyle hayatımi mahfettimBu kişinin yetiştirilmesinden, babasının annesine davranışından ne bileyim haberlere yorumundan vs anlayabilirdiniz aslında, evlenmeden evvel kesin belli etmiştir. Bu tip adamlar kadına bakışını net belli eder bir şekilde. Keşke ilk farkettiğinizde bu yoldan dönseydiniz.
Yapılacak ilk şey, dişli bir avukatla görüşmek. Hakkınızı hukukunuzu öğrenin. Ondan akıl alın. Diliniz bir kere daha yansın istiyorsanız, tedavi olması şartıyla geri dönüş yapın, bunu da yazılı hale dönüştürün. Avukat şart.
Kendinizi de ailenizi de ezdirmeyin.
Anladım Allah yardımcımız olsun zor dönemBiliyorsunuz ki daha boşanma olmadı bi boşanma olsa o zaman atlatırım herhalde diye düşünüyorum şuan hala psikolojik savaş verme durumundayım
Valla çevrenizdeki insanları bi gözden geçirin pek iyi niyetli göremedim.haklısınız kesinlikle değmez. bende kararlıyım. ama attıgı msjlar ve cevremdekı ınsanların bir görüş demesi aklımı karıştırdı oyuzden sizlerden de fikir almak istedim.
Bende oyleydim hergun ailesine götürüyordu. Babasi benimle zaten konusmuyor cok kinci bi insan. Annesi de konusamazdi zaten onlarda kadin konuşmaz geri planda kalır mantığı vardı. Kendisi de bana düşman olurdu ailesinin yanindayken boyle bi ortama gitmeye mecbur bırakılıyordum.Rica ederim
o zamanlar bu sitede çok destek olan bayanlar olmustu bana da.
O kadar çaresiz hissediyordum ki kendimi, eski eşime bir türlü doğru olanı gösteremıyordum,
ailem de ailem diyordu,
senden dolu var sokakta ama anne baba bulunmaz diyordu
sanki ona anne babanı unut diyen vardı.
evine hiç özen göstermedi, hiçbirseyımız eskımezdı mesela çünkü hep annesindeydik.
annelerının yanında cok konusmazdı beımle, arkadasları ile birlikte iken arasam da açmazdı.
son bir sene ben ailesine gitmemeye basladım bu sefer ıyıce kopmustuk
Birsey diyebilir miyimBende oyleydim hergun ailesine götürüyordu. Babasi benimle zaten konusmuyor cok kinci bi insan. Annesi de konusamazdi zaten onlarda kadin konuşmaz geri planda kalır mantığı vardı. Kendisi de bana düşman olurdu ailesinin yanindayken boyle bi ortama gitmeye mecbur bırakılıyordum.
Marketten bisey alırken hep düşünürdüm bi deterjan vs aldığımda acaba bitirebilirmiyim yoksa bitmeden ayrılır mıyım diye düşünüyordum cok kötü bi durum. Hep risk sıkıntı stres icindeydim aklım hep düşünceler le meşguldü.
İşte bu düşünceler cok kötü. Hep aklimda sorular vardı huzursuzluk vardı. Böyle nekadar devam edebilirki hep kuşku şüphe bagiris çağırıs ben böyle buyumedim oyuzden cok zoruma gitti anca bukadar sabredebildim.Birsey diyebilir miyim
Şok oldum suanda
Birsey alırken ben de düşünürdüm
Eve esya alamazdım mesela
Taksidi bitmeden biz bosanmıs olabilir miyiz diye
Hakkında hayırlısı olsun canımİşte bu düşünceler cok kötü. Hep aklimda sorular vardı huzursuzluk vardı. Böyle nekadar devam edebilirki hep kuşku şüphe bagiris çağırıs ben böyle buyumedim oyuzden cok zoruma gitti anca bukadar sabredebildim.
Amin. Cok teşekkür ederim yorumlariniz için. Iyi akşamlarHakkında hayırlısı olsun canım
Evet cok kötü
Kendini üzme
Güçlü ol
Evet duzelebilecegine dair hiç umudum yok zaten. Siz nezaman bosandiniz. Pisman oldunuz mu sonraki hayatınız nasil oldu. Artık sonrasını düşünür oldum nasıl toparlarim diyeMerhaba; bir an konuyu okuyunca bunları ben mi yazdım dedim. Benim eşimde hemen ailemi arar gelin kızınıza sahip çıkın derdi. Boşandım. Ama bana yapılan haksızlıkları hala unutamadım. Sen de iyice düşün ama bu tür adamlar düzelmiyor bunu da unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?