2 aydır arayıp sormayan eş ve yaşattıkları

canım maalesef ki bu adam değişecek gibi durmuyor daha çok seni değiştirmeye çalışıyor ama hakkında hayırlısı ne ise o olsun, bol bol dua et..
Amin Allah razı olsun evet beni değiştirmeye çalıştı. Konusmama tahammülü yoktu. Onun düşüncesine göre kadinlar geri planda kalmalı. Erkek ne derse o olmalı. Annesi asla görüşünü ifade edemez. Derdini anlatamaz sadece ağlar. Beni öyle yapmak istedi. Ama hakkimi savundugum için ben kötü oldum

Neden böyle yaparlar anlamıyorum ki ne güzel bir yuvan ve eşin var sahip çıksana değil mi.. üzme kendini canım benim herşeyin hayırlısı sen elinden geldiğini yaptığına inanıyorsan artk dua etmelisin hayırlısı için..

Amin Sağolun. Evet sizinde konularinizi okumuştum. Şimdi nasilsiniz atlatabildiniz mi o psikolojik sıkıntıları

Amin çok sağolun. Evet kıymet bilemedi herşeyi mahfetti. Dua etmekten başka çıkar yolum yok.

Bu kişinin yetiştirilmesinden, babasının annesine davranışından ne bileyim haberlere yorumundan vs anlayabilirdiniz aslında, evlenmeden evvel kesin belli etmiştir. Bu tip adamlar kadına bakışını net belli eder bir şekilde. Keşke ilk farkettiğinizde bu yoldan dönseydiniz.
Yapılacak ilk şey, dişli bir avukatla görüşmek. Hakkınızı hukukunuzu öğrenin. Ondan akıl alın. Diliniz bir kere daha yansın istiyorsanız, tedavi olması şartıyla geri dönüş yapın, bunu da yazılı hale dönüştürün. Avukat şart.
Kendinizi de ailenizi de ezdirmeyin.

Rica ederim
o zamanlar bu sitede çok destek olan bayanlar olmustu bana da.
O kadar çaresiz hissediyordum ki kendimi, eski eşime bir türlü doğru olanı gösteremıyordum,
ailem de ailem diyordu,
senden dolu var sokakta ama anne baba bulunmaz diyordu
sanki ona anne babanı unut diyen vardı.
evine hiç özen göstermedi, hiçbirseyımız eskımezdı mesela çünkü hep annesindeydik.
annelerının yanında cok konusmazdı beımle, arkadasları ile birlikte iken arasam da açmazdı.

son bir sene ben ailesine gitmemeye basladım bu sefer ıyıce kopmustuk

Hazır çocugunda yokken kurtar kendini işte bide üzülüyorsun.bu adamdan bi cacık olmaz.evliliğin ne oldugunun bilincinde bile degil.belanımı arıyorsunda hala devam etmek istiyorsun ömür boyu üzülürsün yazık günah degilmi sana

Yok tedavi görmeyi reddediyor ki görse bile degismez kesinlikle güvenim yok bile bile atese atmam kendimi. Haklısınız kendini belli etti az da olsa ama düzelir düşüncesiyle hayatımi mahfettim

haklısınız kesinlikle değmez. bende kararlıyım. ama attıgı msjlar ve cevremdekı ınsanların bir görüş demesi aklımı karıştırdı oyuzden sizlerden de fikir almak istedim.
Valla çevrenizdeki insanları bi gözden geçirin pek iyi niyetli göremedim.
Bakin bazı durumlarda evlilige şans verilmeli evet fevri davranilmamali falan filan ama bu malesef şans verilecek bi durum değil.
Zaten kaç aydır sadece mesajla iletişim kuruyormus ergen mi bu adam liseye falan mı gidiyor ne mesajı ya ?
Valla dava açmak için neyi bekliyorsunuz anlamadım?

Bende oyleydim hergun ailesine götürüyordu. Babasi benimle zaten konusmuyor cok kinci bi insan. Annesi de konusamazdi zaten onlarda kadin konuşmaz geri planda kalır mantığı vardı. Kendisi de bana düşman olurdu ailesinin yanindayken boyle bi ortama gitmeye mecbur bırakılıyordum.
Marketten bisey alırken hep düşünürdüm bi deterjan vs aldığımda acaba bitirebilirmiyim yoksa bitmeden ayrılır mıyım diye düşünüyordum cok kötü bi durum. Hep risk sıkıntı stres icindeydim aklım hep düşünceler le meşguldü.

Birsey diyebilir miyim
Şok oldum suanda
Birsey alırken ben de düşünürdüm
Eve esya alamazdım mesela
Taksidi bitmeden biz bosanmıs olabilir miyiz diye

Birsey diyebilir miyim
Şok oldum suanda
Birsey alırken ben de düşünürdüm
Eve esya alamazdım mesela
Taksidi bitmeden biz bosanmıs olabilir miyiz diye
İşte bu düşünceler cok kötü. Hep aklimda sorular vardı huzursuzluk vardı. Böyle nekadar devam edebilirki hep kuşku şüphe bagiris çağırıs ben böyle buyumedim oyuzden cok zoruma gitti anca bukadar sabredebildim.

Hakkında hayırlısı olsun canım
Evet cok kötü
Kendini üzme
Güçlü ol

Bir yuva ne kadar zor kuruluyor..
Ne hayallerle kuruluyor.
Nasıl değişiyor insanlar anlamıyorum.

Çok üzüldüm çok.
Ama seni haketmiyorsa boşver.

Merhaba; bir an konuyu okuyunca bunları ben mi yazdım dedim. Benim eşimde hemen ailemi arar gelin kızınıza sahip çıkın derdi. Boşandım. Ama bana yapılan haksızlıkları hala unutamadım. Sen de iyice düşün ama bu tür adamlar düzelmiyor bunu da unutma.

Evet duzelebilecegine dair hiç umudum yok zaten. Siz nezaman bosandiniz. Pisman oldunuz mu sonraki hayatınız nasil oldu. Artık sonrasını düşünür oldum nasıl toparlarim diye

'' ömrüm çürüsün'' diyorsan geri dön.
çünkü böyle bir adamla ancak ömür çürütülür, yaşanmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…