2 aydır arayıp sormayan eş ve yaşattıkları

bence hemen ayrıl...
26 yaşındasın çocuğun da yok...
yeniden bir hayat kurabilirsin...
hatta mümkünse kimse evlenmesin arkadaş..
ah aklım olaydı benim...

bence hemen ayrıl...
26 yaşındasın çocuğun da yok...
yeniden bir hayat kurabilirsin...
hatta mümkünse kimse evlenmesin arkadaş..
ah aklım olaydı benim...
Cok haklısınız evli arkadaşlarım bekarlik sultanlikmis derlerdi ya niye boyle diyosunuz severek evlendiniz hepiniz derdim. Askindan ol geber istersen deger kiyket bilmedikten sonra hicbir önemi kalmiyor. Hepsinin karşılıklı olmasi gerekiyormus. Benim es dedigim kişi cok güzel rol yapmış kandırmış. Sözde herkes gözün açık derdi ama kör olmuşum resmen. Aptalligima doymayayim

Ben kafamda bitirdim kalbimde bitirmem de yakındır. Oyuzden istedigi kadar pisman olsun umrumda değil. Ki pişmanlığı bile rol olur hic güvenmiyorum.

Çok haklısınız. Nekadar sabredebildiniz öyle bi insana. Nekadar sürdü o psikolojiyi atabilmeniz. Çok zor bi dönem. Simdi nasılsınız hiç pisman olduğunuz bi durum oldumu
ben 3 yıl sabredebildim ki çok çok sabırlı bi insanımdır. boşanalı bir yıl oldu. adliyeden çıkarken inanılmaz hafiflemiş hissettim kendimi ve çok mutluydum hala da öyleyim. yani psikolojik anlamda hiç sıkıntı yaşamadım. valla kuş gibi hafifliyo insan. sende korkma. pişman olmayacaksın

Bence çocuğun yoksa bosanmakta geç kalma okurken benim içim sıkıldı bune böyle her gün kaynananın evine koş büyükleri ziyaret et dengesiz bir koca. Kaç kurtar kendini ordan allah sabır versin

Egolu bi insan keninden başkasını asla düşünmez ve sende onu düşünme artık bu durumu ben yaşaydım ayrılırdım. Unutma seni düşünmeyeni üzerinde baskı kuranı sende düşünme. Ailende arkanda mesleğinde elinde hayatına bak başkasının çilesini çekmek için gelmedin bu dünyaya. Bugün çeneni tutup bağıran adam yarın napar kim bilir seven biri incitmez kırmaz.

Neden kendini törpüleyen kadın oluyor ? Adam törpülese zaten ortada sıkıntı kalmayacak. Siz okuduklarınızdan adamın yaptığı bunca saçmalıktan kadını nasıl sorumlu tutabiliyorsunuz gerçekten anlamıyorum

Tek isteğim evliliğimi yasayabilmekti evimde çay icmek yemek yemek lükstü benim için. Eş kisisinin istediği 4 kişilik bi evlilik annesi babasi ve biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…