2 aylık bebegim ve dusuncesizlik

Eşiniz doğulu mu ? Malum çok severler iç içe olmayı ben bizimkilerden biliyorum. Bayılıyorlar ya . Özel alan diye birşey bırakmıyorlar.

Kesinlikle oyle.Ben de genel olarak oyle yapiyorum ama tekrar etmesi canimi sıkıyor.O kadar elestiri yapiyorki disimi sıkıyorum.Bebege bile yansiyor.Her zaman susturdugum cocugu susturamiyorum.Aglaya aglaya mahvoldu dun.ben de anlasin diye dedim.Hic boyle yapmazdi bu cocuk niye bugun boyle.diye.O mesaji aldi.Sabah bana aciklama yapiyor.Uykusuzluktan agladi diye.

Umarım eşiniz hatasını anlamış ve telafi etmiştir. Kv yide takmamaya bebeginize odaklanmaya çalışın bence

siz iyi bile davranmışsınız bence telafi edene kadar hiçbirine yüz vermeyin.eşinizinde kendi aklı var kanmasaymış.kardeş düşünüyorsanız ileride çok istiyorsan ikinciyi sen normal doğur deyin.

Suan bebegine kimsenin ozellikle kv eli degmesin istersin senden daha iyi bildigini dusundugu icin tabi.Ilk bebegin galiba asiri korumaci olman normal bebeklerimi biri kucagina alinca esim haric carpinti basliyordu o derece anne bebegini kiskanir bu cok normalKv de bir iki akil vermeye kalkti hemen konustum sen oyle buyutmussun ne guzel seninn dogrun ama bunlarda benim bebeklerim kendi dogrumla buyutecem kirilma darilma dedim.Kirildi darildi ama ben bildigimi okudum.Kafaya takmadim sende takma herkes bir sey diyecektir.Bebeklerimden biri 32.haftada dogduklari icin sagirdi gelisimleri devam ediodu yani kv basinda agliodu güldum kaldirdim basindan ben aglamiom sana noluo kiz diye msji aldiBir iki elimden cekistirmesi oldu

Umarım eşiniz hatasını anlamış ve telafi etmiştir. Kv yide takmamaya bebeginize odaklanmaya çalışın bence
Yooo etmedi.Sadece edecegini soyledi.Bebegim dogdu 2 hafta sonra dogumgunumdu.Saat almis.Ben o.saati hem.dogumgunun hem dogum hediyesi diye aldim dedi.Kurtarmaya calisti.Oyle ise verirken oyle deseydin dedim.Yemedim.yani.

siz iyi bile davranmışsınız bence telafi edene kadar hiçbirine yüz vermeyin.eşinizinde kendi aklı var kanmasaymış.kardeş düşünüyorsanız ileride çok istiyorsan ikinciyi sen normal doğur deyin.
Bu olaylardan sonra inanin dusunmuyorum..

Cok pozitif ve cok tatlisiniz.Keske ben de boyle olmayi basarabilsem..Elimde degil.Yapmaya calisacagim..

Mesafe istemiyor.Benimle cok yakin olmak istiyor.Zaten yapı olarak annemle bile mıç mıç iliskisi olan biri degilim.Mesafem var.Belkide o zoruna gidiyor.Ondan sozleri bilmiyorum..Degisik bir kadin.iyi mi kotu mu adlandiramiyorum..
Aynısı bende de var işte. Ben de çok mesafeliyimdir. Bir ara kv ile ipin ucu kaçtı çok mıç mıç olduk hemen toparladım kendimi. Ama benimkisi başka şehirde yaşıyor öyle bir avantajım var.

Evet asil cehalet esinde.O nasil bir cahilliktir ya..ben de sezeryan yaptim .Benim kv de ne laflar ne laflar..ben de dedimki bu benim kararim seni ne ilgilendiriyor doktorumda yanimdaydi o da siz karismayin beden onun cocuk onun karari kendisi versin.Sesini kesti ama yasadiklarinin fazlasini yasadim diyecegim su ki; mumkunse uzak tut evine geldiginde ilgilenme al cocugu baska odaya..Ya da kapiyi acma her gelmesine..cocugu uyutuyordum ben de uyumusum deyip gecistir.Hergun gelmesin esine biraz sert cik bi rahat biraksin istemiyorum de.Valla kibarliktan anlamiyorsa kalbini kiracaksin

Sezeryan olacaksın diye kusmaya mı başladı.
O nasıl bir psikolojik vaka öyle.
Eşin böyle değil miydi doğum sonrası anası kusunca mi oldu.
Pay vermesene bunlara niye teselli ediyorsun adami ameliyata giren sensin.
Beynim yandı

Catlicam sinirden diyemedin mi senin iki kız da yarim anne diye. Şu kv delerin kafasina tava ile vurmak istiyorum.

Evimin isini yapma dedim ilk evlendigimde.Beni istemiyor,benimsemedi diye ortaya laf atti.
Ben kendi annemin de karışmasını istemem deseniz? Bu tarz şeylerde kendi annenizle bir tutun ki beni benimsemiyor diye düşünmesin. Ben de benzer şeyler yaşadım, yaşıyorum. Ancak böyle sıyrılıyorum.

Kendimizdeb bir kat fazla giydirme iz gerektiğini söylüyor bebekler için

Takma kafana bana neler neler dediler
Gerçekten kaynanam geldiğinde çocuk da huzursuz oluyormuş bebek hissediyor annenisinin mutsuzluğunu sanırım
.
Bir olunca uyumuyor dihip diğer odaya geç uyut .. Bir tek aklıma bu geldi

Sağlıkla büyüsün minik güzel yaşlar alsın inşallah :))

O kafadaysan yapma desem yapar deme yapma de
Bakalım ne olacak. Bence seninde hoşuna gidiyor bu kısım o yüzden katlanman lazım o vakit.

Haklisiniz..Benim onu teselli etme amacim kendi ic huzurum.Gunum berbat olmasin diye ki zaten oldu.En azindan o surati gecsin diye..Benim eşim annesinin dusuncelerine körü körune bagli bir insan.Mesele bu..Kendisine de soyledim zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…