2 aylık bebegim ve dusuncesizlik

Çok meraklıysa bebek bakmaya yeniden Bi tane yapsın ve baksın o zaman . Şu taze anneleri bi salın yaa.

Yoo bildigin istifra etti sitresten sozde.Bos bos oguruyordu kendini lavaboya kilitleyip.Cunku gelini yarim anne oldu.Soracaklar dogum nasil oldu diye sezaryan diyecek.Onun sitresini yaşadi zavallim..

sezeryan dogum kolay miymis,
onca ameliyat acisi cek, butun omur o dikis izini tasi, iyilesmesi yillar alsin...
siz bakmayin catir cutur dogurdum diyenlere,
siz zaten beklemissiniz, daha ne yapacaktiniz tam anne olmak icin, cocugunuzun hayatini riske mi atacaktiniz.

Yoo bildigin istifra etti sitresten sozde.Bos bos oguruyordu kendini lavaboya kilitleyip.Cunku gelini yarim anne oldu.Soracaklar dogum nasil oldu diye sezaryan diyecek.Onun sitresini yaşadi zavallim..
Ahsjajksjaksjs çok salakça değil mi ya, kafaya bak İyi sınanmışsınız konu sahibi.

Evine gelip temizlik, yemek yaparken iyi, psikolojik destegi eksik??? Cok sey bekliyorsun valla. Cekemiyorsan evinin içine hiç kariatirtmayacaktin, hizmetci gibi evinin işini, yemegini yaptirip sonra da ona karisma buna karişma diyemezsiniz.
Kaynanaya guvenerek yapmadiysaniz cocugu yemegi temizligini de yap, kendi cocuguna da kendin bak ya da ver parasini temizligini oyle yaptir.

Cocuk bakmayi bilmiyor kv ama o buyuttugu cocugu da begenip evlenmissin. Şans eseri kendi kendine buyumustur eşin zaten.

valla zamanında bende kayınvalidemi çok iyi görüyordum ta ki doğuma kadar.Sonra baya soğudum.Çünkü beni o zamanlarımda ağlattı ondan beklemediğim şeyler olduğu için konduramıyorum.Baya tartışmalar oldu bende çok laf söyledim görüşüyoruz ama kesinikle eskisi gibi değilim kalbim kırıldı bir kere içim soğumuyor

Ay okuyumca kendımı hatırladım tabı cok bu kadar degıldı ama her kafadan bi ses gercekten yok ek gıda verme yok cocugun midesini bozarsınızcovuk olmus 7.30 aylık bu cocuk süreklı süt mü içecek allah aşkına doguran bakacaj olan benım sınırlerım tepeme gelıyor böyle konustuklarında gercekten lohusalık eşten işgi alaka beklenılen bi dönem oda olmayımca üstüne üstelık kaynana su bu araya gırınce içinden çıkılmaz bi hal alıyor allah yardımcımız olsun sabredın üzükmeyın siz üzüldükçe bebegınızde bunı hisseder emzirıyorsanız sütününüzü etkıler herkes konusur konusur durur siz bıldıgınızı okuyun

Iyice okumadan yazmissiniz sanirim.Ben evimi temizleme desem bana mesafe koydu diye kayinvalidem oturur aglar.Oetaligi ayaga kaldirir sessizce.Beni annesi gibi gormuyor der.Teklifsiz yapiyor her seyi.Bazen ben gormeden yapiyor.Gecen geldiginde bebego emziriyorum.Geldi bem tuvaleti temizledim dedi.Oyle bir beklentim yok.Kimseye is yaptirdigim yok.Psikolojik destek bekledigim yok.Evime karismamasini ve diliyle sokmamasini istiyorum.Tek istegim bu..

Böyle yorumlarada ayrı kıl oluyorum.İlla diyecekler beğenmiyorsan kendin bak fln zaten kendi bakıyor,karışmasın diyor konu sahibi.İş yapmasından bahsetmesi çok kötü biri değil ama böyle böyle huylarıda var demek istiyor.Neden okuduğunuzu anlayamıyorsunuz

Evimi temizleme diyerek mesafe koyun o zaman, boyle yapinca da birsey farketmiyor.
Once evinin işinden, içinden uzak tut, sonra diger meselelere sira gelir.

Ayrica cocuga baktigi da yok.Bakamiyor zaten.Oyle bir istegim de yok.Uzun uzun anlatamiyorum.Surekli ic ice olma.derdindeler.Esim sehir disina gider 10 gunlugune sen korkarsin annemde kal der.Rahat edemiyorum deyince.Annemleri istemiyorsun diye tantana cikar.Evimin isini yapma dedim ilk evlendigimde.Beni istemiyor,benimsemedi diye ortaya laf atti.Lutfen bilmeden yargilamayin.Ilgisiz bir kayinvalide olmasini o kadar isterdimki..Huzursuzluk cikmasin diye susuyorum.Yaptigi yemege,toz almasina muhtac degilim.Psikolojik destekden kastim anlayis gosterip dilini tutmasi.Tavsiye de versin suclayici konusmalarindan biktim.Cocuga ne olsa senden oldu demesi..

İş yapip yapmamakla mi iyi insan kotu insan olunuyor?
Evinin işine, yemegine kadar yapiyorsa diger seylere de İYİ NİYETLİ olarak karisabilir, cogunlukla bu boyledir, evin işini gorup kenara cekilen kaynana cook cook azdir.
Kvde herseye karisiyor diye sikayet eden de once bu mesafeyi koyacak. Davranislar arasinda baglanti kurabilmek, anlamak neden zor geliyor size?

annemde bisi olsa cocugu hasta ettiniz der... sonuna kadar okumadim ama cogu kaynana hizmez bekler kaynana gelmis yerlerden kalkmazmis ama yinede yarananamamis....

Cok tesekkur ederim..Eksigi var fazlasi yok yazdiklarimin.Simdiye kadar iyi yonlerini getirdim hep aklima iyi taraflari da vardir kayinvalidemin ama soz konusu anneligime edilen laf olunca cok gerildim..

sezaryan olunca neden bozuldular ben anlamadım o kısmı.birde doktor öyle dediyse ve gerçekten güvenilir bir doktorsa öyledir yani sezaryan doğacak diyorsa sezeryan doğurun.bu şekilde bir yakınım illa normal doğum diye tutturdu bebek sıkışıp nefessiz kaldı.şimdi çocuk engelli.normal doğurana madalya takmıyorlar.en çok buna sinirlendim konunuzda.eşinize söyleyin kaynana tez zamanda gitsin.kendiniz ilgilenin bebekle veya duymazdan gelin siz bildiğinizi okuyun.eşinizde aşırı cahil bir insan heralde sezaryan doğunca çocuk sizin çiçek,hediye vs layık olmadığınıza karar vermiş kendi küçük kafasında.

Ben genel olarak uyumlu bir insanim.Bana kizim soyle yaosan daha iyi olur bak.Bilemeyebilirsin.Soyle yap.Bir dene dese.Amenna.Cocugu ince giydirmissin.Hasta ettin.Usutmussun bu cocugu galiba.Alistirmamissin.Yuzunu ortmemissin.Sacini toplamadin cocuk egzama oldu diye surekli sen dili ile konusma ve yargilama canimi sıkan.Karismasi degil sorun suclamasi..

annemde bisi olsa cocugu hasta ettiniz der... sonuna kadar okumadim ama cogu kaynana hizmez bekler kaynana gelmis yerlerden kalkmazmis ama yinede yarananamamis....
Sonuna kadar okumadiysaniz keske bir sey de yazmasaydiniz..Mesele yaranamamak degil.Bir verip 10 aliyor.Evimin duzeni psikolojimden,evimin huzurundan daha onemli degil.Istemiyorum yapmasini zaten
yapma.desem.beni benimsemedin diyor.Suclayici konusuyor.Bana bir sey ogretmeye calismiyor ya da karismiyor.Karsidan bakip direkt elestiri.Soyle yao boyle yap demiyor.Kussa usuttun diyor.Aglasa canini acittin diyor.Gulse sana gulmedi.diyor.Daha nasil aciklayayim??

Kız kaynanan hesap açmış heralde

Kesinlikle oyle..Yerden goge kadar haklisiniz..Zaten dedim.Hadi bu insanlar okumamis.Senin daha farkli. dusunmen lazim dedim.Sonra konu beni begenmiyorsuna geldi.Ben omur boyu unutmayacagim ve ozel gun kutlamak.yok artik benim icin.Kendisi de bu pastadan payini alacak.Onemsenmemek neymis gorsun.
Normal.dogum yapmami istediler heo.Esim,esimin aklina sokan da onlardi bence.Kayinvalidem ve kayinpederim.Daha beklemeliydim.Hemen sezaryana girdim.Gece 3 de suyum geldigi icin oglen 1 e kadar beklemem bile thlikeliydi.Kalp atislari dustu.Bebek sitrese girdi.Kayinvalidem fenalasti ben sezaryana girerken.Esim beni birakip gitti odada.Moral ,destek sifir.Ben ameliyat elbisesiyle pesinden kosup teselli verdim.Objektif bir insanim.Anlattiklarimda eksik var fazla yok.Hala kayinvaliden sana yaranamamis diyenler var.Gercekten hatam.nerde??

Niye salsinki.Onun torununu usuturum,iskence ederim.Ince giydiririm,uykusu oldugunu bile bile uyutmam mazallah.
Valla benimki de ben lohusayken böyle saçmalıklar kraliçesi gibiydi . Kendi bildigimin dışına asla çıkmadım çatır çatır çatlattim. Herkes kendi doğurduğuyla meşgul olsunn. Hoş zaten kocabebekleriyle bol bol mesgul oluyirlar . Doldurup doldurup hooop gelinin üstüne salıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…