• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaz Problemi 2 aylik bebek

pandor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
24
20
3
34
Merhaba arkadaşlar 2 aylik oğlum var aşırı gaz problemi yaşıyoruz geçen spa ya götürdüm çok iyi geldi suyun içerisinde çok rahatladi .eve sisme havuz alsam ise yarar mı sizce günde 20 dk yuzdursem diyorum gaz ağrılarını hafifletebilir diye düşündüm tüm fikirlere açıgim bu arada kolik bebek kendisi

Merhaba arkadaşlar 2 aylik oğlum var aşırı gaz problemi yaşıyoruz geçen spa ya götürdüm çok iyi geldi suyun içerisinde çok rahatladi .eve sisme havuz alsam ise yarar mı sizce günde 20 dk yuzdursem diyorum gaz ağrılarını hafifletebilir diye düşündüm tüm fikirlere açıgim bu arada kolik bebek kendisi
Mama veriyor isen kimyonlu su yap süzdürerek yada bir tülbente vs koy onunla beraber kaynat o mama miktarıyla yp kimyon rahatlatıyor bn 28 günlük bebegime arada veriyorum öle ypıp sık sık da ypma ki bünyesi alışmasın kaynamış sogumuş su ble veriyorum ölede ypabilirsin onun suyundan da içirebilirsin bir kac damlacık kdr

Evde normal bebek küveti yok mu?
Benim oğlum da kolikti her akşam ılık suya lavanta yağı damlatıp yıkardım sonra geceye rahat girerdi

Biz Nurse Harveys damla ile epey rahatladık, kiraz çekirdeği kemeri ve mutlaka çorap giydirmeyi de tavsiye ederim. Gaz masajı yapıyorsunuzdur. Kucakta gezdirince de rahat çıkarıyor bazen.

Bebek küvetinde normal banyo yaptırabilirsiniz. Kış geldi 20 dk suda kalması için uzun bir süre gibi geldi bana. Banyodan sonra bebe yağıyla ellerinizi ısıtıp masaj yapabilirsiniz karnına. Bisiklet hareketi de rahatlatıyor. Bir de ı love you masajı var youtube dan izleyebilirsiniz o benim kızıma çok iyi geliyordu.

Back
X