• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık bebekle boşanma

2 aylık bebeğim var ve 1 aydır ailemin yanındayım. Eşimle 3 senedir evliyiz. Beni evlendiğimizin 3. Günü aldattığını öğrendim ama affettim. Şimdi hamileliğim 6. Ayda tekrar aldatıldığını öğrendim üstelik bendem intikam almak için yapmış. Kız evimize kadar geldi boşanıp boşanmayacağımızı öğrenmek için. Şuan ben ne istersem yapacağını söylüyor ama sadece söylüyor başkah birşey yok eve sönersem götürmüşüm ama evden ayrıldığım yine görüşmeye devam etmiş bir iki gün önce bittiğini söylüyor. Dün gece ben artık yaşayamam falan diyordu sabah başka birşey ne yapacağımı şaşırdım aslında yapacağım şey belli boşanmak ama sanırım biraz desteğe ihtiyacım var manevi olarak.
Sizden neyin intikamını almış o kısmı anlayamadım ?

Kendisiyle ilgilenmemişim bahsettiği süre de 6 ay hastanede sağlıkçı olduğum için gün aşırı 24 e kakıyordum o zamanlar.
size kendimden bahsedeyim.
Ben bir bucuk yaşında iken annem 19..
babam annemi aldatmış ve annem tel celsede babamı boşamış (ben o dönemleri hiç hatırlamıyorum)
biz anneannemde yaşadık ve annem 27 yaşında tekrar evlendi.
Ve annemin eşi yani babam...
benim bu hayattaki en büyük şansım. Kendi babamdan görmediğim faydayı ondan gördüm ben evlenirken bile kendi babam eşimle tanışmaya tenezzül etmezken eşime dönüp en ufak bi yanlışta alırım kızımı diyen adam benim annemin ikinci eşi.
kendinize de bebeğinize de bunu yaşatmayın lütfen, hayatın sonu değil. Annem ikinci evliliğini yaptığında şimdiki zamanın evlenme yaşlarındaydı.
eğer maddi ve ailevi durumunuz el veriyorsa.

Buraya konu açıldığı için bu üslupla konuşmak yerine keşke konuşmasanız. Kişiler hakkında fikir sahibi olabilmeniz için onların yaşadıklarını yaşananız gerekiyor. Affedecek olsam evden ayrılmam dava açmam herşeye tamam dediği halde bir aydır iki aylık bebekle sistemimi bozup oturmam. Keşke bizde de diğer toplumlar gibi bekaret metalaşmasa da sizin gibi düşünen insanlara birde kendimizi açıklamak zorunda kalmasak.
siz ne anlatıyorsunuz bekaret metalaşması falan filan şimdi çocuk oldu yine aldatıldın o çocuğun suçu ne babasız büyüyecek çocuklu kadın metalaşmasını ne yapacaksın?

Yok yaşadığımı yaşamadınız yok bilmediğiniz konuda fikir sahibisiniz bilmem ne
kamu personeliymişsin ananem bundan 50 yıl önce boşanıp işçi olarak çalışmış ablacım ne anlatıyorsun yahu
aldatılmayı kabul etmişsin burdaki kadınlardan da destek alayım tekrar o kocaya döneyim diye destek bekliyorsun dön bencede başka kadınlara yazık sen en azından o adamın ne olduğunu bilerek kabul ediyorsun

3 günlük evliyken demi ilgilenememişsin?
Belliki adamın yanında yurdunda hep yedekleri varmış. Sen ne ara düğün teşaşından çıktında manita buldun be abicim ben düğün yorgunluğunu üzerimde bir ay atamamıştım

Belliki adamın yanında yurdunda hep yedekleri varmış. Sen ne ara düğün teşaşından çıktında manita buldun be abicim ben düğün yorgunluğunu üzerimde bir ay atamamıştım
adamın karakteri bu işte belliymiş başta da sonda da hep aynı olacak işte..

Yahu zaten tek gecelik gelip geçici bir şey değil ki. Aldattığı kadın kapıya gelip boşanacak mısın diye soracak kadar cesaret almış heriften.

siz ne anlatıyorsunuz bekaret metalaşması falan filan şimdi çocuk oldu yine aldatıldın o çocuğun suçu ne babasız büyüyecek çocuklu kadın metalaşmasını ne yapacaksın?

Yok yaşadığımı yaşamadınız yok bilmediğiniz konuda fikir sahibisiniz bilmem ne
kamu personeliymişsin ananem bundan 50 yıl önce boşanıp işçi olarak çalışmış ablacım ne anlatıyorsun yahu
aldatılmayı kabul etmişsin burdaki kadınlardan da destek alayım tekrar o kocaya döneyim diye destek bekliyorsun dön bencede başka kadınlara yazık sen en azından o adamın ne olduğunu bilerek kabul ediyorsun
Mesajı olurken ben boşanmak için destek bekliyorum ua da sönmeki miyim diye bi soru sorduğumu hatırlamıyorum ben yabancı bir şehirde tek başıma okusun o şehirde evlendim evlendiğim de de diğer durumlarda da tek başıma mücadele ettim. Gitmek çözümdür ama bazen olmuyor şuan da aileme anlatamıyorum çünkü çeşitli rahatsızlıkları var. Doğum iznindeyim artık psikolojik olarak en azmmdan buraya yazıp belki bira rahatlarım dedim ama belli ki herkes aynı herkes kendi çerçevesinden bakıyor. Bu yüzden birilerinin başına geldiğinde kimseye dönüp bakmamak kendin ettin kendin buldun demek lazım . Görüşleriniz için teşekkürler

E tabi adam intihar etmeye kalkar seni o kadınla yüz göz etmiş üçüncü günü aldatış hamnileyken kırmış fındıkları sen kırıp dizini oturmuşsun senden çok az var ablacım o yüzden adam yerlere de kendini fırlatsa haklı
Ay bunlar canına kıyar mı keşke kıysalar. Şimdi kendimi öldürürüm der, yarın da seni de çocuğumuzu da öldürür öyle intihar ederim der. İğrenç mahlukatlar.

bir tanıdığım var kocası kaç kere aldattı, kadın mecburiyet ve birazda inattan adamı boşamadı. falcılardan, hocalardan medet umarak yıllarını geçirdi. sonuç adam hala aldatıyor en son çocukları yakaladı. İkisininde yaşı 60 a dayandı. Huylu huyundan kaç yaşına gelirse gelsin vazgeçmiyor. O evde yetişen çocukların ruh sağlıklarını tahmin edersiniz.

Evliliğin 3. Günü aldatır boşanmış erkeklerin çoğu seninki de boşanmış erkek adayıymış, bile bile He diyip cocuk yapmışsın o çocuğa yazık, sen şimdi bu akılla bu adama ya da başka bir böyle adama 2. Cocuğu sakın yapma, o çocuklara yazık olur dost acı söyler

Konunun ayrı boyutu da metres. Böyle kadınlarda da ne surat var ya. Boşanacak mısınız diye kapıya geliyor🤦🏻‍♀️

Okurken gerçekten höh dedim o neydi arkadaş. Biri kapını çalıyor tak tak ben kocanla takılan kızım, sen boşanıcak mıydım boşanıyorsan kocanı versene diyor. Acaip ötesi:KK57:

2 aylık bebeğim var ve 1 aydır ailemin yanındayım. Eşimle 3 senedir evliyiz. Beni evlendiğimizin 3. Günü aldattığını öğrendim ama affettim. Şimdi hamileliğim 6. Ayda tekrar aldatıldığını öğrendim üstelik bendem intikam almak için yapmış. Kız evimize kadar geldi boşanıp boşanmayacağımızı öğrenmek için. Şuan ben ne istersem yapacağını söylüyor ama sadece söylüyor başkah birşey yok eve sönersem götürmüşüm ama evden ayrıldığım yine görüşmeye devam etmiş bir iki gün önce bittiğini söylüyor. Dün gece ben artık yaşayamam falan diyordu sabah başka birşey ne yapacağımı şaşırdım aslında yapacağım şey belli boşanmak ama sanırım biraz desteğe ihtiyacım var manevi olarak.
Güçlü ol ve bu zorlu durumdan gururunla çik. Evet ailenin yok olmasi kolay degil. Zorluklar çekeceksin. Bunlarin sadece zamana dayali bir zorluk olduğunun bilincinde ol. Hepimiz farkli farkli nedenlerden aci çekeriz. Onumuzde 2 seçenek olur. Ya zorluklarla hayat boyu yaşamak, ya da kisa sureli zorluğa gogus gerip mutluluğa çikmak. Senin onundeki seçenek de bu. Ya bu adamla birlikde yaşamak. Ya da boşanmak. Ilkini seçersen yaşayacaklarini ozet geçeyim. Surekli birileriyle goruşecek. Başkasinin yatagindan çikip senin yatağina girecek. Senin hazirladigin yemekleri yiyip, utuledigin gomlegi giyip başkasinin yanina gidecek. Huzurunuz olmayacak. Eve bir saat geç gelirse acaba kimle diye kendini yiyip bitireceksin. Belki arada pişman olup yalvaracak. Ama sonra dön başa olacak. Hamur bayatsa ondan istedigin şekilde çorek borek hazirla hep tadi kotudur. Insanin da hamuru bayatsa, kotuyse ondan hiçbir şey olmaz. Karar senin. Unutmaki bugun yaşadigin hayatin kararini sen yillar once verdin. Yillar sonra yaşayacagin hayatin kararini da bugun vermelisin.

Aaa nasıl yani o kadın birde evinize gelip size bosanip bosanmayacginizimi sordu nasıl bir yüzsüzlük

Back
X