2 Aylık evlilik ve şok eden hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi dmldgn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim tek korunmasız ilişkiyle hamileyim şok oldum çok büyük kaygılarım var bebeğe bakabilecekmiyim korkusu doğumdan sonra vücudumun değişeceği korkusu ve hamilelik yüzünden eşimle arama soğukluk girermi korkusu kendime gelemiyorum bir türlü kimseylede paylaşmadığım için sizinle konuşmak istedim

Yaş kaç? Kendini hazir hissetmiyorsan gebelik hakkında iyi dusunmen gerekiyor.

Ne diyelim size simdi aferin dünyadaki en dogurgan insan sizsiniz mucizesiniz falan mi ? Birçok kisi hamile olmaya çalisiyor tedavi oluyor bunun icin ugrasiyolar , insanlar psikolojik olarak etkileniyorlar , sacma sapan sımarikligi birakin bence. Kimse sizi pohpohlamayacak , dünyada bunu yasayan tek siz değilsiniz, ve yasadiginiz sey sok olunacak bi sey degil abartmayin
Ne alaka şimdi doğurganlıkla falan. İkinci aydan hamile kalsam sanırım ben de şok olur hatta istemeyebilirdim. Herkesin kendi kararı kendi hayatı. İnsanlara saldırmayı bırakın.

Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim tek korunmasız ilişkiyle hamileyim şok oldum çok büyük kaygılarım var bebeğe bakabilecekmiyim korkusu doğumdan sonra vücudumun değişeceği korkusu ve hamilelik yüzünden eşimle arama soğukluk girermi korkusu kendime gelemiyorum bir türlü kimseylede paylaşmadığım için sizinle konuşmak istedim
korunmasız sevişmenin sonucu gebelik neyine şok oldun ?

Ne alaka şimdi doğurganlıkla falan. İkinci aydan hamile kalsam sanırım ben de şok olur hatta istemeyebilirdim. Herkesin kendi kararı kendi hayatı. İnsanlara saldırmayı bırakın.
Off kimseye saldirdigim falan yok dogum kontrol yontemlerini bilen kendisi ve gelip sok oldum gereksiz konu acan kendisi şok olacak ne var burda ? Sanki imkansiz bi seymis te mucize olmus gibi. Önlem almayip sacmalamayi elestirdim. İlk aydan hamile kaldim ve basima gelen en guzel sey benim icin herkesin kendi hayati

Ben bilmiyordum geri çekilmeyle hamile kalmak yüzde 1 ihtimaldir diye düşünüyordum ama hayırlısı buymuş demekki amin inşallah teşekkür ederim
Gerçekten istemeyen iyice araştırır. Öyle düşünmüştüm böyle tahmin etmiştim denilebilecek ve şansa bırakılacak bi olay değil bi canlının dünyaya gelmesine sebep olmak. Sağlıkçı olduğum ve bildigim halde yeni bir bilgi var mıdır riske girer miyim diye ilk zamanlar nasıl korunacağımızı tekrar araştırmıştım. Sağlıkla gelsin diyelim olan olmuş artik

Siz yorumlara aldırmayın onlar da doğruyu söylüyor ama sizi anlayamazlar. ben o psikolojiyi çok iyi anlıyorum çünkü ben de 2 yıldır yaşadiğim tek korunmasız ilişkimde hamile kaldım. Üstelik yumurtlama günüm de değildi. İnsan hazır olmadığı için şok oluyor evet aslında şok olacak bir şey olmasa da o ihtimali düşünmedigimiz için şaşırıyoruz. Biz hep "çocuk düşüncesini erteliyoruz ama biz istediğimizde olmazsa tedavi vs.gerekirse geç mi olur" diye endişe ediyorduk. Hatta hep denemeye başlayınca ilk 1 yıl olmaması normal dendiği için kendimizi o ihtimale hazirliyorduk. Böyle pat diye olmasini beklemiyorduk. Sizin çok erken olmuş evet ama merak etmeyin kabullenip alışıyorsunuz. Ben hamile olduğumu öğrenince inanamadim ağladim doktordan duyana kadar gerçek gibi gelmedi. Sonra bir şeyden korktum ve fark ettim ki ilk aklıma gelen bebeğime bir şey olmasın düşüncesiydi o zaman tam olarak kabullendim onun benim bir parçam olduğunu. Merak etmeyin vücudunuz, hormonlariniz sizi en iyi şekilde anneliğe hazırlayacak ❤️

Kızlar harikasınız ya yorumlarınız beni benden aldı😂
Konu sahibi benimde tek seferde oldu bebeğim 8 aylıkken hemde🫣 şuan 6,5 aylık hamileyim, hiç şok mok olma yani… bir tanıdığım tüplerini bağlattığı halde hamile kalmıştı. bunu doğur sonra gör bak nasıl bütün zırhları giyiniyorsun😂

Kızlar harikasınız ya yorumlarınız beni benden aldı😂
Konu sahibi benimde tek seferde oldu bebeğim 8 aylıkken hemde🫣 şuan 6,5 aylık hamileyim, hiç şok mok olma yani… bir tanıdığım tüplerini bağlattığı halde hamile kalmıştı. bunu doğur sonra gör bak nasıl bütün zırhları giyiniyorsun😂
Siz ciddi misiniz? Tüpleri bağlatmasına rağmen nasıl hamile kalır yok artık daha neler 🙄🙄😳😳😳 ben de ilerde evlenir miyim bilmiyorum evlilikten soğudum ama evlenirsem tüpleri bağlatmayı düşünüyorum.

Kaç yaşındasınız? Kaç haftalık hamilesiniz ve bu konuda eşiniz ne düşünüyor? Daha önce çocuk meselesini konuştunuz mu? Anne olmaya eğer hazır değilseniz doğurmak zorunda değilsiniz.
Anne olmaya hazır değilse korunmak zorunda. Doğurmak zorunda değilsiniz ne demek ya. Her şeye akıl yetiyorda bi korunmaya yetmiyor

Bende buna hastayım, korunmasız ilişki yaşıyorsunuz ve şok oldum diyorsunuz :D Ne bekliyordunuz ki? Bu ihtimal her zaman var. Millet korunurken bile hamile kalabiliyorken korunmamışsınız. Bu kadar korku ve endişe varken insan nasıl korunmaz, bu riski alır ben asla anlamıyorum.
Yapacak bir şey yok zamanla kabullenirsiniz. Gerisi de kader kısmet, tercihlerinizin sonucu..

Siz ciddi misiniz? Tüpleri bağlatmasına rağmen nasıl hamile kalır yok artık daha neler 🙄🙄😳😳😳 ben de ilerde evlenir miyim bilmiyorum evlilikten soğudum ama evlenirsem tüpleri bağlatmayı düşünüyorum.
İşlemi yapan doktorla alakalı bir durummuş maalesef. Tıbbı konuda çok yorum yapamayacağım ama düzgün yapılmamış diyebiliyorum…Kadın 40 yaşında iki çocuğu var ve gebelikleri riskli rahimle alakalı sıkıntısı var o yüzden doktoru tekrar gebelik ciddi sknt olur bebek içinde senin içinde demiş. Oda en sağlamı tüp bağlatma diye bağlatmıştı 2,5 yılın sonunda hamile kaldığını öğrendi hatta menepoza giriyorum falan diye düşünmüştü hamileliğin H si gelmezdi aklına tabi belirtiler ve sonunda kan değerlerine bakılınca 7 haftalık kabak gibi hamile olduğunu öğrendi. Ve aldırdı bebeği.

Kaç yaşındasınız? Kaç haftalık hamilesiniz ve bu konuda eşiniz ne düşünüyor? Daha önce çocuk meselesini konuştunuz mu? Anne olmaya eğer hazır değilseniz doğurmak zorunda değilsiniz.
Şu beğenmedim atan üyeler, tam olarak neyi beğenmediniz? Üye daha yeni evli ve anne olmaya hazır değil,doğal olarak şok içinde. Evet korunması gerekirdi kesinlikle. Ama sitede görüyoruz hap, prezervatif kullanılsa bile hamile kalan üyeler var. Aklıma hep sen geliyorsun:) Vaalbara Vaalbara hayatta her şey olabiliyor. Ne yapalım yani konu sahibini linç mi edelim? Her bebek istenerek, bilinçli bir kararla alınmış olan yuvada doğmayı hak eder.

Şu beğenmedim atan üyeler, tam olarak neyi beğenmediniz? Üye daha yeni evli ve anne olmaya hazır değil,doğal olarak şok içinde. Evet korunması gerekirdi kesinlikle. Ama sitede görüyoruz hap, prezervatif kullanılsa bile hamile kalan üyeler var. Aklıma hep sen geliyorsun:) Vaalbara Vaalbara hayatta her şey olabiliyor. Ne yapalım yani konu sahibini linç mi edelim? Her bebek istenerek, bilinçli bir kararla alınmış olan yuvada doğmayı hak eder.
Hadı benim 6senenin sonunda başıma geldi de neyse şimdi 😂 😂

Back
X