- 29 Mayıs 2021
- 15.337
- 100.254
- 548
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumu 8 sene önce ben de yaşamıştım, haliyle sürpriz olmadı banaUlan iki dk şaşırsaydiniz sizde kizla beraber nolurdu sanki insanlık ölmüş. Ben cok şaşırdım açıkçası ama yiyecek ekmeği varmış napcan. Sağlıkla gelsin

Bazı üyelerin inanç veya görüşlerine göre aldırmak uygun değil, sonuç olarak bir can söz konusu. Şahsen eskiden bende onlar gibi düşünürdüm ama anne baba olmaması gereken o kadar insanı görünce kürtaj ile ilgili düşüncem değişti.Şu beğenmedim atan üyeler, tam olarak neyi beğenmediniz? Üye daha yeni evli ve anne olmaya hazır değil,doğal olarak şok içinde. Evet korunması gerekirdi kesinlikle. Ama sitede görüyoruz hap, prezervatif kullanılsa bile hamile kalan üyeler var. Aklıma hep sen geliyorsun:) @Vaalbara hayatta her şey olabiliyor. Ne yapalım yani konu sahibini linç mi edelim? Her bebek istenerek, bilinçli bir kararla alınmış olan yuvada doğmayı hak eder.
Evet kürtaj psikolojisi kolay değildir,ben yaşamadım ama bir arkadaşım bekarken hamile kalmıştı aldırmak zorundaydı. Hastaneye de onunla birlikte gittim destek olmak adına. Evli bekar fark etmez, anne olmaya hazır değilse, kırk kere düşünmek lazım. Sonuçta bir can doğacak, kolay değil çocuk bakıp büyütmek. Bunun maddi manevi her yönünü düşünmek lazım. Herkes anne baba olmamalı. Keşke bazı testlerden geçip evli ve ebeveyn olma süreci o şekilde onaylansa.Bazı üyelerin inanç veya görüşlerine göre aldırmak uygun değil, sonuç olarak bir can söz konusu. Şahsen eskiden bende onlar gibi düşünürdüm ama anne baba olmaması gereken o kadar insanı görünce kürtaj ile ilgili düşüncem değişti.
Yani bi korunmadan hamile kalanlar, bide karısını hamile bırakıp şaşıran erkekler. Aşırı komik geliyosunuz.Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim tek korunmasız ilişkiyle hamileyim şok oldum çok büyük kaygılarım var bebeğe bakabilecekmiyim korkusu doğumdan sonra vücudumun değişeceği korkusu ve hamilelik yüzünden eşimle arama soğukluk girermi korkusu kendime gelemiyorum bir türlü kimseylede paylaşmadığım için sizinle konuşmak istedim
10 tanesi birleşip çocuk olmuyo 1 taneden oluyo zatenBen de tek ilişkide hamile kaldım evli olmadığım için kürtaj oldum. Büyük pişmanlık duyuyorum ama 2 aylık evlilik erken bence de. Keşke bu ihtimali düşünmüş olsaydın
40 kere hadi bırak 20 kere hadi onu da bırak yarım kere bile düşünmemiş konu sahibi. Daha çocuk nasıl oluyor bilmiyor ama evlenmeyi sevişmeyi biliyorsa korunmayı da bilecek herkes. Ayy hazır değilim aldırayım bu kadar kolay olmamalı. Bu kadar basit değil hayat. Bir şeylerin sorumluluğu alınacak. Bazı bedeller de ödecek. Islam inancı da varsa gayet de günah. Olmasa zaten gider icabına bakar danışmaz. Arkadaşın nasıl hamile kaldı sence? Inanıyor muydun dikkatlice korunduğuna? Yoksa aşikar mıydı ciddiye almadığı?Evet kürtaj psikolojisi kolay değildir,ben yaşamadım ama bir arkadaşım bekarken hamile kalmıştı aldırmak zorundaydı. Hastaneye de onunla birlikte gittim destek olmak adına. Evli bekar fark etmez, anne olmaya hazır değilse, kırk kere düşünmek lazım. Sonuçta bir can doğacak, kolay değil çocuk bakıp büyütmek. Bunun maddi manevi her yönünü düşünmek lazım. Herkes anne baba olmamalı. Keşke bazı testlerden geçip evli ve ebeveyn olma süreci o şekilde onaylansa.
Öncelikle hayırlı olsun. Evet tek 1 defa bile yeterli. Maddi durumunuz nasıl çalışıyor musnuz eşinizin tepkisi ne olduKızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim tek korunmasız ilişkiyle hamileyim şok oldum çok büyük kaygılarım var bebeğe bakabilecekmiyim korkusu doğumdan sonra vücudumun değişeceği korkusu ve hamilelik yüzünden eşimle arama soğukluk girermi korkusu kendime gelemiyorum bir türlü kimseylede paylaşmadığım için sizinle konuşmak istedim
Evet konu sahibi ve eşi korunma konusunda büyük bir ihmalkarlık yapmış orası kesin. Arkadaşım düzenli korunmadığı için hamile kaldı sonra ayrıldılar başkasıyla evlendi 2 çocuğu oldu, o herifle de boşandı. Kendi hayatını batırdı olan çocuklara oldu maalesef. Konuşmayalı oldu baya. Artık eski arkadaşım. Konu sahibinin bu konudaki inancını düşüncesini bilmiyorum, onun için hayırlısı olsun.40 kere hadi bırak 20 kere hadi onu da bırak yarım kere bile düşünmemiş konu sahibi. Daha çocuk nasıl oluyor bilmiyor ama evlenmeyi sevişmeyi biliyorsa korunmayı da bilecek herkes. Ayy hazır değilim aldırayım bu kadar kolay olmamalı. Bu kadar basit değil hayat. Bir şeylerin sorumluluğu alınacak. Bazı bedeller de ödecek. Islam inancı da varsa gayet de günah. Olmasa zaten gider icabına bakar danışmaz. Arkadaşın nasıl hamile kaldı sence? Inanıyor muydun dikkatlice korunduğuna? Yoksa aşikar mıydı ciddiye almadığı?
Sen daha önce konu açmıştın kontrol yöntemleri ile alakalı 800 yorum geldi ama bu yazılmamışSiz ciddi misiniz? Tüpleri bağlatmasına rağmen nasıl hamile kalır yok artık daha nelerben de ilerde evlenir miyim bilmiyorum evlilikten soğudum ama evlenirsem tüpleri bağlatmayı düşünüyorum.
Ne yazılmamış?Sen daha önce konu açmıştın kontrol yöntemleri ile alakalı 800 yorum geldi ama bu yazılmamış
Tüpleri bağlı hamile kalınabilir mi diye şaşırmışsın ya onu diyorum burda duydun yani şuanNe yazılmamış?
Evet burda ilk kez duydum ve çok şaşırdım. Çünkü ilerde evlenirsem tüpleri bağlatma fikrim var . Ama üyenin yazdığına göre doktorun işlemde yaptığı hatadan dolayı öyle olmuş.Tüpleri bağlı hamile kalınabilir mi diye şaşırmışsın ya onu diyorum burda duydun yani şuan
Benm de olmustu 5 ay korunduk 5. Ayımızda sürü psikolojisi ile deneyelim dedik. Ve hamile olduğumu ogrendm hem de 5 gün kala adete. Su fln ıcmstm tatlı gelyodu. Hıcbır bilgim yoktu. AA dedm kocama şok oldum bu kadar kolay mıymıs. Ama sonra kaybettim erken evrede. Bence sözlerin gucu onemlı. Şükretmek lazım. Sonra 5 ay istedm ollmadı sonraa kızım oldu 7 yaşında şimdi 2. Hamileyim bunu da 15 ay denedm. yani bu mucizeye sarılın hiç şaşırmadan. Sınanmak daha zorEvet ama tek ilişkidede olmaz diye düşündüm demekki oluyomuş bunalımdayım resmen
Şimdi hangi yönteme karar verdinEvet burda ilk kez duydum ve çok şaşırdım. Çünkü ilerde evlenirsem tüpleri bağlatma fikrim var . Ama üyenin yazdığına göre doktorun işlemde yaptığı hatadan dolayı öyle olmuş.
Düzenli olarak doğum kontrol hapı kullanmak daha basit geldi bana. Deri altı implantı da pratik bir işlem ve 3 sene koruma etkisi varmış. Hem dışardan da görünmediği için avantajlı yöntem.Şimdi hangi yönteme karar verdin
Evet bir kızım var şükürTeşekkür ederim şuan varmı peki çocuğunuz

Valla bacım ben de şok oldum.2 buçuk yıldır tık yok bizde.Anlatmayın bana böyle şeyler.Şaka tabii.Sağlıkla alın kucağınızaKızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim tek korunmasız ilişkiyle hamileyim şok oldum çok büyük kaygılarım var bebeğe bakabilecekmiyim korkusu doğumdan sonra vücudumun değişeceği korkusu ve hamilelik yüzünden eşimle arama soğukluk girermi korkusu kendime gelemiyorum bir türlü kimseylede paylaşmadığım için sizinle konuşmak istedim

Kuzum anne olmak istemeyen önlemini alacak, en basit ve ucuz yolu bu. Hele hele korunma yöntemlerinin vs bu kadar kolay ulaşılabilir olduğu bir zamanda, özellikle bekârken hamile aptallıktan başka bişey değil. Erkeğe bişey olduğu yok sonuçta...Evet kürtaj psikolojisi kolay değildir,ben yaşamadım ama bir arkadaşım bekarken hamile kalmıştı aldırmak zorundaydı. Hastaneye de onunla birlikte gittim destek olmak adına. Evli bekar fark etmez, anne olmaya hazır değilse, kırk kere düşünmek lazım. Sonuçta bir can doğacak, kolay değil çocuk bakıp büyütmek. Bunun maddi manevi her yönünü düşünmek lazım. Herkes anne baba olmamalı. Keşke bazı testlerden geçip evli ve ebeveyn olma süreci o şekilde onaylansa.