2 Aylık Evliyim Eşim Beni Arzulamıyor :/

Canim esinin kafasinda mujakkak cozemedigi bi problem vardir bu dogru bi davranis deil cunku..seninle ilgili evliligiyle yada cinsel iliskinizle ilgili kendiyle ilgile yada tamamen farkli bi konuyla ilgi ama belliki var bi problem ve destek almadan cozulecek gibi durmuyor esin susup aciklama yapmiyorsa...muhakkak bi uzmandan yardim alin bence

Supersi arkadasim guzel fikir

Biraz önce telefonunu karistiriyodum aklıma engellenenler listesi geldi herkesin engellediği birileri vardır sosyal hesaplarında esiminde varmış ve hepsi travesti

Şuan ne durumda olduğunu tahmin edebiliyorum.
Sana akıl vermeyeceğim aklın yolu bir çünkü. .
Hakkında hayırlısı olsun ..

Biraz önce telefonunu karistiriyodum aklıma engellenenler listesi geldi herkesin engellediği birileri vardır sosyal hesaplarında esiminde varmış ve hepsi travesti

boyle adamlar ne demeye evlenir ki ya,gunahsizlarin hayatini karartiyorlar
ne denir onu da bilmiyorum ki,engelledigine gore artik o sayfayi kapatmaya mi calisiyor ki kendince

sizin icin ayrilmak daha hayirli olur bence..

Ay çok üzüldüm sana bir an önce karşına al ve konuş nasıl devam edecek bu evlilik

O iş geceleri oluyo deseydin :))
Gerçi bence gece olmamali insanin uykusu oluyo:)

olumlu bi yorum yapmaya çalışıyorum ama iyi bir şey gelmiyor aklıma çok üzüldüm. konuşacak mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…