- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi Uyduroloji
-
Peki ne yapmayı düşünüyosunuz? Üff çok zor bi durum..Biraz önce telefonunu karistiriyodum aklıma engellenenler listesi geldi herkesin engellediği birileri vardır sosyal hesaplarında esiminde varmış ve hepsi travesti
Cok da millete bahsetme derim..Başka ilişkileri oldu ön sevişmeden hoşlanıyo fakat onu bile yapmıyo mesela bir buçuk haftadır ilişkiye girmiyoruz iki hafta da bir oluyo neredeyse kimle konuşsam yeni evlisiniz bu çok büyük bir ara diyo
Biraz önce telefonunu karistiriyodum aklıma engellenenler listesi geldi herkesin engellediği birileri vardır sosyal hesaplarında esiminde varmış ve hepsi travesti
En son çare doktor değildir asıl yyapılması gereken ilk etapta doktora gidip bi sıkıntı varsa önlem almaktır.Ailem biliyo hatta ilk annem sayesinde fark ettim bu durumun ters olduğunu annem hala doktora gidin diyo ama ben eşime daha bunu söylemedim iki ay daha zaman verdim bakalım konuşmadan sonra değişecek mi değişmezse en son çare doktor eğer ki söylediğiniz gibi hormonlarda sıkıntı yoksa uzatmaya da gerek yok
Bütün gece ağladım gerçekten Bilmiyorum ne yapacağımı kafam çok karışık bittim resmenPeki ne yapmayı düşünüyosunuz? Üff çok zor bi durum..
Madem şöyle böylesin ne diye başını yakıyon başkasının da.. sinir oldum ya
Bugün konuşmayı düşünüyorum bütün gecem mahvoldu zaten bütün bi ömrümün de mahvolmasini istemiyorumOff kesinlesti yani. Uzuldum senin icin. Bi yandan da cocuk olmadan ogrendigin icin sevindim. Ne yapacaksin simdi?
Hayır tabikideHastalik mi kapmak istiyosun?
Benimde aklıma gelmiyor değil, bu tarzda açılan kaçıncı konu erkeklere bir haller oluyor....Ciddi söylüyorum son zamanlardaki konuların bu yönlerde olması beni acayip şüpheye düşürüyor. Bu adamların ortak bir noktası var galiba aynı şeyi mi yiyip içiyorlar acaba. Şebeke suyuna birşey mi karıştırıyor birileri. Aklımda deli sorular. Allah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?