- 12 Ekim 2016
- 190
- 141
- 18
- Konu Sahibi Uyduroloji
arzulamıyorsa arzulattır. gece evde seksi geceliklerle gez ama yüz verme 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bunun için bu konuyu açtım normal gelmiyo bana da bu durum etrafımda ki insanlar anlatıyo ben şaşırıyorum bizim ilişkilerimiz sayili dir yani terapist işine diğer erkekler gibi yanaşmaz daha bi sorun olup olmadığını söylemedi konuşurken açıklama yapmadı sorun var evet ama daha kendi kabul etmedi ona gitmeyi hiç kabul etmez :/Canim canini sIKmak isdemem ama 4 senelik evliyim bazen esim oturusumun seklinden bile tahrik olur2 ayda ne demek yani aslinda daha cok isdeyip senin kendini cekmen lazim ne bilim acaba bi evlilik terapistinemi gitseniz bi rahatsizligi yokdur insAllah bu konuyla ilgili gay olmasinda
Bence de öyle sorun onlar değil cinsel ilişkimiz sorunBunu sevdiği herhangi birine de yapabilir ki. Durum sevgi sefkat degil adamin cinsel tercihleri.
Denedim hatta ilk evlendigimiz zamanlar yaptım bakmadı baksa bile göz ucuyla baktı tahrik falan olmadıarzulamıyorsa arzulattır. gece evde seksi geceliklerle gez ama yüz verme![]()
Ben böyle ciddi konularda hiç gururunu düşünmemÇözüm ?
ilginç gerçekten.. bence de sen bu işin peşini bırakma ve bilgisayar/telefon gibi eşyalarından biraz stalk yap. yani başka nasıl öğrenilir ki bu..Denedim hatta ilk evlendigimiz zamanlar yaptım bakmadı baksa bile göz ucuyla baktı tahrik falan olmadı
Bunları söylesem ben anlamasına anlicam ama diyeceği ilk şey sen güzelce kafayı yedin psikolojik bozuldu hemen doktora git vs vs bu tür cümleler kullanacak ben yine sinir oldugumla kalacağım. Aslında dediğiniz çok mantıklı ama yapıp yapmamak arasında tereddütlerim var.Ben böyle ciddi konularda hiç gururunu düşünmem
Karşıma alır ve ben senden şüpheleniyorum, yaşadıklarımız hiç normal değil, sen paravan evlilik mi yaptın benimle diye açık açık sorardım. Evet demese bile siz onun kaşından, gözünden, tepkisinden mutlaka anlarsınız çünkü 5 senedir hayatınızda.
2 aylık evli olup da bu şekilde karısına uzak normal, sağlıklı bir erkek olamaz. Sizi seviyordur eminim ama insan olarak.
Ateş'le barut asla Yanyana durmaz, asla!
Devamlı takipteyim pc ailesinin yanında ama telefonda devamlı takip ediyorum onda da bişey çıkmıyo delil bırakmaz yapsa bile. Şimdi şöyle bi durumda var hata yapsa bile en kötüsünü de yapsa beni aldatsa da sorsam söyler öyle de bi anormal.ilginç gerçekten.. bence de sen bu işin peşini bırakma ve bilgisayar/telefon gibi eşyalarından biraz stalk yap. yani başka nasıl öğrenilir ki bu..
İlk önce son defa ben söyleyeceğim sonra peşini bırakacağım baktım olmuyo en son patlarim artıkSende yanasma bakalim ne zaman isteyecek baktin 1 hafta daha gecti direk sor gaymisinsen diye ben sorardim sahsen esim ilk aylarda oyle yapsa. Suda olabilir henuz yeni evlisiniz cekiniyor olabilir biraz zaman ver baklim
Devamlı takipteyim pc ailesinin yanında ama telefonda devamlı takip ediyorum onda da bişey çıkmıyo delil bırakmaz yapsa bile. Şimdi şöyle bi durumda var hata yapsa bile en kötüsünü de yapsa beni aldatsa da sorsam söyler öyle de bi anormal.
Gibi gibi diyelimPeki ilişkiye girdiğinizde nasıldı yani şehvetli istekli miydi?
2 Ay önce evlendik eşimle daha önce sevgili olmadık ama 5 senedir arkadaşız nişanlılık döneminde bu tür istekleri vardı evlendikten sonra çok değişti ilk bir iki hafta iyi gibiydi o da tam değildi hep benim söylememle istememle oluyordu. Şimdi bende demeyi bıraktım aklına bile gelmiyor. Bana yaklaşmıyor. Öncesi gece ben yaklassam bile gece gece napıyosun diyordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime karşı soğumaya basladim. Daha önce konuştum anlattım ama hâlâ aynı umrunda değil.![]()
İnşAllah öyledirZaten daha 2 aylık evlisiniz koşarak başka adamlara gitmez. Şu an büyük ihtimalle kendini kandırma evresinde.
yeni evlisiniz, dugun dernek... vs derken bir suru borca girmissinizdir onun stresi vardir belki, ne bileyim belki isyerinde sorunlari vardir yada anne babasiyla... sonucta erkek te olsa bunlarda insan en nihayetinde psikolojik her sey... cok yogun calisma temposu bile istegi azaltir rahatlikla. sizle de paylasmak istemiyordur simdiden, grur yapiyordur... vs biraz bu noktadan onunla kosumaya calissaniz, es oldugunuzu, yaninda oldugunuzu hissettirseniz. cinsellikle ilgili imalardan bir sure kacinsaniz ( bunlar daha fazla stres yaratip onu cinsellikten daha cok uzaklastirabilir) ne bileyim, taktik degistirin iste2 Ay önce evlendik eşimle daha önce sevgili olmadık ama 5 senedir arkadaşız nişanlılık döneminde bu tür istekleri vardı evlendikten sonra çok değişti ilk bir iki hafta iyi gibiydi o da tam değildi hep benim söylememle istememle oluyordu. Şimdi bende demeyi bıraktım aklına bile gelmiyor. Bana yaklaşmıyor. Öncesi gece ben yaklassam bile gece gece napıyosun diyordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime karşı soğumaya basladim. Daha önce konuştum anlattım ama hâlâ aynı umrunda değil.![]()
O mu yaklaşıyordu size? Peki en son sevişmenizden sonra bi can sıkıcı olay vs bişey oldu mu aranızda?Gibi gibi diyelim