2 Aylık Evliyim Eşim Beni Arzulamıyor :/

Artık bende yanaşamıyorum her defasında itilmekten terslenmekten kirilmaktan yoruldum. Ben bunları bile yapabilecek biri değildim fakat evlendikten sonra kendimi çok değiştirdim ilk günden beri ben hadi diyorum bu bi kadın için gerçekten zor hele ki yeni evliyken daha alisamamisken

Peki ne yapmayi dusunuyosun??

Beklemekten başka çarem yokmuş gibi hissediyorum. Konuşunca olmadı ısrar ettim olmadı. Yada pat diye soru sormam lazım mimiklerinden bakisindan anlarım

Direk sorarsan inkar eder. Sana tavsiyem haftasonu son bikez daha dene(yorgun falan olmasin diye) guzelce bakimini yap, sacini makyajini yap cok seksi bisey giy ve tum disiligini kullan cilve yap baktin sonuc yine ayni iste o zaman her seyi adam akilli konus. Yani allah korusun o tarz bisey de olabilir sende cok gecmeden kendi yoluna bakarsin en azindan

Direk sorarsan inkar eder. Sana tavsiyem haftasonu son bikez daha dene(yorgun falan olmasin diye) guzelce bakimini yap, sacini makyajini yap cok seksi bisey giy ve tum disiligini kullan cilve yap baktin sonuc yine ayni iste o zaman her seyi adam akilli konus. Yani allah korusun o tarz bisey de olabilir sende cok gecmeden kendi yoluna bakarsin en azindan
O zaman tamam dese bile ikinci sefer bu işinde sokmeyecegine eminim ama yine de son kez deneyecegim. Olmazsa zaten bu evlilikte yürümez ne kadar ittirsekte olacağı belli. Umarım bu sefer değişir.

Daha önce adam yine mesaj atmıştı evin oradan geçerken niye kornaya basmadın diye esimde adam bi tuhaf taktı bana kafayı falan demişti bu seferkinde de dükkana fatura yatırmaya gelmiş eşim onu görünce kaçmış onun için yazmış ne kadar doğru yanlış tabi orasını bilmiyorum
Yahu sizce normal bi erkek bu tacizlere sakin kalamayip agiz burun allah ne verdiyse dalmaz mi? Durum ortada yani. Ya onceden konusmuslar ya flortlesmisler ya da adam sizinkinde bi seyler sezmis yanasiyor.

Ne düşünüyorsan açıkça söyle. Nedir senin olayın hormonların mi çalışmıyor gay misin iktidarsiz misin zevkmi almıyorsun nedir de.

Hepsinin çözümü var sen problemi söyle de.
Gercekten çok mantıklı tam benlik bi cümle. Ben onun kalbi kırılmasın gururu zedelenmesin diye ugrasirken hırpalanan gururu zedelenen yine ben oldum galiba bu sefer sakin konuşmak yerine biraz sert çıkmak iyi gelecek.

Yahu sizce normal bi erkek bu tacizlere sakin kalamayip agiz burun allah ne verdiyse dalmaz mi? Durum ortada yani. Ya onceden konusmuslar ya flortlesmisler ya da adam sizinkinde bi seyler sezmis yanasiyor.
Sert duran bi erkeğe bu şekilde yanasamaz değil mi. Bende çok düşündüm ama kendime saçmalama düşünme demiştim.

Bacim gösterisli ic camasiri giyipde yanina sokuldugundada bu adam tepki vermiyosa.. gay i var fuckbuddy var biseksüel ... ohh neler cikmis artik neler okuyoruz burda

Sert duran bi erkeğe bu şekilde yanasamaz değil mi. Bende çok düşündüm ama kendime saçmalama düşünme demiştim.
Yanasabilir mi ya aklin aliyor mu hic? Varsayalim adamin sinirleri alindi oldu da sakin kalabildi adım çıkar diye bile korkup onunu keser bi sekilde yani. Sen bizi keklemiyosan esin ya gay ya biseks

Bacim gösterisli ic camasiri giyipde yanina sokuldugundada bu adam tepki vermiyosa.. gay i var fuckbuddy var biseksüel ... ohh neler cikmis artik neler okuyoruz burda
Devamlı uykusu var gece gündüz yani bu iş umrunda değil söylediğim gibi aklına bile gelmiyo hususi dekolte veriyorum duruşumu değiştiriyorum tahrik edebilmek için herşeyi deniyorum

Üstüne gitmeyin bi sıkıntısı vardır belki bilemedim. Eşim sıkıntılıyken hiç o işte olmaz gözü. Ama uyurken illaki sarılır. Bu yönden nasıl? Yani size cimsellik anlamında olmasa da yakın be şefkatli mi

Yanasabilir mi ya aklin aliyor mu hic? Varsayalim adamin sinirleri alindi oldu da sakin kalabildi adım çıkar diye bile korkup onunu keser bi sekilde yani. Sen bizi keklemiyosan esin ya gay ya biseks
Ya kardeşim niye kekliyeyim ben zaten yeni uyeyim sırf sıkıntım var diye açtım ne yapayım ben sizi kekleyip ne isim olsun bu saatte. İsin içinden çıkamadım ki ondan yazdım. Bende şüphelendim soylediklerinizlede emin olmaya basladim

Devamlı uykusu var gece gündüz yani bu iş umrunda değil söylediğim gibi aklına bile gelmiyo hususi dekolte veriyorum duruşumu değiştiriyorum tahrik edebilmek için herşeyi deniyorum
Canim canini sIKmak isdemem ama 4 senelik evliyim bazen esim oturusumun seklinden bile tahrik oluro_O 2 ayda ne demek yani aslinda daha cok isdeyip senin kendini cekmen lazim ne bilim acaba bi evlilik terapistinemi gitseniz bi rahatsizligi yokdur insAllah bu konuyla ilgili gay olmasinda

Üstüne gitmeyin bi sıkıntısı vardır belki bilemedim. Eşim sıkıntılıyken hiç o işte olmaz gözü. Ama uyurken illaki sarılır. Bu yönden nasıl? Yani size cimsellik anlamında olmasa da yakın be şefkatli mi
Uyurken evet kolunu atar üzerime fix olan şeyler işten gelirken ise giderken öper sarılır başka da bişey olmaz

Ya kardeşim niye kekliyeyim ben zaten yeni uyeyim sırf sıkıntım var diye açtım ne yapayım ben sizi kekleyip ne isim olsun bu saatte. İsin içinden çıkamadım ki ondan yazdım. Bende şüphelendim soylediklerinizlede emin olmaya basladim
Cok yuksek ihtimal. Ustunde dur bu ihtimalin kanıt aramaya basla. Cocuk dusunme sakın. Kendini de üzme senin hicbir sucun yok.

Back
X