2 Aylık Evliyim Eşim Beni Arzulamıyor :/

Yuh:oha: İnsanın kocasının,doğalgazcıyla flörtleşmesi de çok tuhaf yahu:olamaz: Yeni evlisiniz 2 ay olmuş daha bu uzaklık normal değil,doğalgazcıyla olan konuşma hiç normal değil.

Sen tepki vermedin mi?Şaşırmadın mı anlamıyorum ki?

Al karşına konuş yapacak birşey yok başka.

2 Ay önce evlendik eşimle daha önce sevgili olmadık ama 5 senedir arkadaşız nişanlılık döneminde bu tür istekleri vardı evlendikten sonra çok değişti ilk bir iki hafta iyi gibiydi o da tam değildi hep benim söylememle istememle oluyordu. Şimdi bende demeyi bıraktım aklına bile gelmiyor. Bana yaklaşmıyor. Öncesi gece ben yaklassam bile gece gece napıyosun diyordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime karşı soğumaya basladim. Daha önce konuştum anlattım ama hâlâ aynı umrunda değil. :KK43:
Tamam erkekler iş hayatı düzgün gitmedıgınde veya baska bır problemle karsılastıgında cınsel hayatı etkılenen varlıklar hangımız etkılenmıyoruz ki ancak 2 aylık evlıyken isteksizlik problemı bana pek normal gelmedi ya baska bir kadın var yada esınız homoseksuel olabılır bu konuyu arastırın derım

Uyurken evet kolunu atar üzerime fix olan şeyler işten gelirken ise giderken öper sarılır başka da bişey olmaz

Erkek herdaim cinsellik düşünür diyr bişey yok onlarında psikolojileri bozulabilir. Siz tahrik ettikçe rahatsız bile olabilir o an isteğinizi karşılayamayacağı için. Her erkek aşırı sağlam aşırı güçlü olacak diye bile yok hiç dertleştiniz mi? Genel olarak

Adam biseksuel 1.si adamin tekiyle flortlesmis 2.si anal iistemiş... geçmiş ola bboşanma protokolunu hazirla yada ama ben kocami seviyiriiiiiimmmm diyenlerdensen buyur cek

Valla canim bu boyle geldiyse boyle de gider ne yazik ki.. Benimkide boyleydi simdi 9 aydir kankayiz.. Bizimki gay regil ama isteksizmidir nedir benim vajinismusumu bahane ediyo yaklasamiyomus.. Yani bi adam isteksizse hep bi bahanesi vardir. Evlenmemeli bence bunlar sonra bize oluyor olan. Sonucta cinsellik bir ihtiyac bu ihtiyacimiz karsilanmadigi gibi birde kadinlik gururumuz ayaklar altina aliniyor. Aldatacaksin bunlari takacaksin boynuzu gorecekler ama iste o haysiyetsizligi de kendime yakistirmam.. Konunu okuyunca yaram depresti :(
bu arada seninkinde supheli durumlar var aman bosver bari gay cikarsa daha iyi saglam bahanende var bosa gitsin inan ömur tuketir bunlar!+!

O zaman tamam dese bile ikinci sefer bu işinde sokmeyecegine eminim ama yine de son kez deneyecegim. Olmazsa zaten bu evlilikte yürümez ne kadar ittirsekte olacağı belli. Umarım bu sefer değişir.
mesela ayıptır sorması süresi nasıl
oldu bittiye mi getiriyor yoksa seviştiğinize değiyor mu
çok afedersiniz açıkça sordum ama bildiğim bu şüphelenilen durum varsa oldu bittiye getiriyor bu tarz insanlar

evlenmeden önce cinsellik olsa 'sorun' olmasa sorun..
gay evlilikleri yasal değil. toplumda o kadar saçma tip görüyoruz ki (sosyal medyada) onların 'gay' olmakla alakası yok. demek istediğim normal gayler var. keşke bu kadar bastırılmasa bazı şeyler
(gayleri savunmuyorum, var/yok beni işgilendirmez)

ama hep olan kadına oluyor ya ben buna çok üzülüyorum.
Arkadaşım 5 sene arkadaşlıkt diyosun; gece arardı fln diyosun. muhabbetiniz hep arkadaşça mıydı? ne bileyim; sevgililer birbirini arzuladığını fln söyler heralde. ya da buluştuğunuzda hareketler. anladım küçük yer diyosunuz ama hiççç mi fırsat olmadı.
çok tuhaf

Bir olay yaşadık daha önce eşim doğal gaz faturalarını okuyo işi bu. Bir ara bi adam takalasti nisanliyken adam biseksuel midir nedir ondanmis o zaman halletmistik geçen ay aynı adam akşam mesaj attı neden beni görünce kaçtın diye ilk ben bayan zannettim yanımda aradı yine aynı adam sonra adama kızdı arama falan dedi kapattı aklımı karıştırıyo bu durum.
Oo bu adamla zamanında bir şey mi yaşadı bence eşiniz gay üzgünüm...

Valla canim bu boyle geldiyse boyle de gider ne yazik ki.. Benimkide boyleydi simdi 9 aydir kankayiz.. Bizimki gay regil ama isteksizmidir nedir benim vajinismusumu bahane ediyo yaklasamiyomus.. Yani bi adam isteksizse hep bi bahanesi vardir. Evlenmemeli bence bunlar sonra bize oluyor olan. Sonucta cinsellik bir ihtiyac bu ihtiyacimiz karsilanmadigi gibi birde kadinlik gururumuz ayaklar altina aliniyor. Aldatacaksin bunlari takacaksin boynuzu gorecekler ama iste o haysiyetsizligi de kendime yakistirmam.. Konunu okuyunca yaram depresti :KK43:
bu arada seninkinde supheli durumlar var aman bosver bari gay cikarsa daha iyi saglam bahanende var bosa gitsin inan ömur tuketir bunlar!+!
sen niye boşamıyorsun?

isteksiz olsa anal istemez. bir adam buna yılışacak ve kocan kafa göz dalmayıp geçiştirecek.

bence gay. boşa gitsin. kendisine başka paravan bulsun. U Uyduroloji

Bir olay yaşadık daha önce eşim doğal gaz faturalarını okuyo işi bu. Bir ara bi adam takalasti nisanliyken adam biseksuel midir nedir ondanmis o zaman halletmistik geçen ay aynı adam akşam mesaj attı neden beni görünce kaçtın diye ilk ben bayan zannettim yanımda aradı yine aynı adam sonra adama kızdı arama falan dedi kapattı aklımı karıştırıyo bu durum.
Nasıl yaniiiiii

Back
X