Sorun bende demekle olmuyor sorununu söyleyecek ve çözüm bulacak ama iktidarsız gibi geldi bana. İnşallah depresyondadır. İktidarsız bile olsa doktora gidilir tedavi yöntemleri denenir erkekler bunu kabullenmekte zorluk yaşarlar, gurur kırıcıdır ama karısını kaybetmemek için bu durumu çözmesi lazım.
Biz trde bi psikolog ya da evlilik danismanina gidersek daha ii olur diye düsünmüstük,ama bence tr de yasasydik bile esim gitmezdi,cunku bi caba sarfetmiyor cözmek icin.konunu tam okumasam da baştan sona neler yaşadığını anlayabiliyorum doktora gitmek için işten izin almak bu kadar zor mu ki izni bekliyorsunuz eşiniz durumu geçiştiriyo olabilir mi acaba
Valla arkadsim yurt disinda böyle hoca fln bulmak zor is ,bi tanifdiga sorsam da meselyi ögrenmesini istemiorum.Daha önceden de hep söylediigm gibi nisanimizin bi kac ay sonrasina kdr hersey normaldi hic degilse hmm bu adam da bisey var gibi bi fikre kapilmadim hic,ama beni de asla hcbiseye zorlamzdi,bilirdi bu konudaki hassasiyetimi.Ben d egitmek istiorum artik pskiloga cunku bendeki en byük sorun su,durduk yere cok mutsuzsam daha sonra mutlu olup düzelck diorum yeniden baglaniorum hayata,sonra gecio yien bu pembe günler,sen anca kendini kandir diorum yine kopuyorum hayattanhaklısın çok zor bi durum gerçekten evlenmeden önce nasıl davranıyodu normal sevgili gibi miydi? bence sende bi psikoloğa git belki ne yapman gerektiği konusunda sana fikirler verebilir Allah yardımcın olsun ya da bi hocaya filan git okuttur kendini ve eşini biri eşine büyü yapmış olabilir bu düşünce de geldi şimdi aklıma
ben de artik nasil davranacgimi kestiremiyorum,bari sorunu bilsem,belki bi kac ay öncesinde yorgunluk stres fln yeterli geliyordu,ama artik beni ikna edemiyor bunlar.
Biz trde bi psikolog ya da evlilik danismanina gidersek daha ii olur diye düsünmüstük,ama bence tr de yasasydik bile esim gitmezdi,cunku bi caba sarfetmiyor cözmek icin.
Valla arkadsim yurt disinda böyle hoca fln bulmak zor is ,bi tanifdiga sorsam da meselyi ögrenmesini istemiorum.Daha önceden de hep söylediigm gibi nisanimizin bi kac ay sonrasina kdr hersey normaldi hic degilse hmm bu adam da bisey var gibi bi fikre kapilmadim hic,ama beni de asla hcbiseye zorlamzdi,bilirdi bu konudaki hassasiyetimi.Ben d egitmek istiorum artik pskiloga cunku bendeki en byük sorun su,durduk yere cok mutsuzsam daha sonra mutlu olup düzelck diorum yeniden baglaniorum hayata,sonra gecio yien bu pembe günler,sen anca kendini kandir diorum yine kopuyorum hayattan(
ben sana en iyisi özelden yazıyım yazıcağım şey konunun kapanmasına sebep olabilir
Benim merak ettigim bir baska konu ise,durumu benim bizim gibi olup sonradan herseyi düzelen var mi,ya da etrafinda ,arkadas cevresinde bu sekilde bir seye sahit olan? Yani ben artik biz düzeleckmiyz yoksa 1-2 olack sonrada ömür boyu hicbisey yasayamayacak miyiz diyedüsünmekten cok yoruldum.Cevaplariniz icin simdien tesekkür ederim.
yani sen hala bu evliliği kurtarabileceğine inanıyormusun ?
amacım seni yargılamak değil ama sana bravo dedim
burda pire için yorgan yakan bir dolu insan görüyorum her gün konularda ama şimdi deve için bile yorganı kıpırdatmayan biri büyük ironi
arkadaşım adam tedavi olmak bile istemezken nasıl tedavi olacak ki, hani herşeyi geçtim sende belki ASEKSÜEL bir hayat seçip cinselliği hiç yaşamayayım diyeceksin de çocuk işini nasıl halledeksiniz? yani bir kadının biyolojik saati çocuk için tiktak ederken bunun için hiç çabalamayan bir adamla ömrünü geçirebilirmi yada sen geçirebilecekmisin? bu sorulara evet diyorsan bu evliliğiniz yürür
sen depresyona girmişsin dediklerine bakarsak
bu konuyu annene anlatman gerekiyor
madem eşin çözüm bulmuyor o zman büyükler girsin devreye
yoksa sen bununla hayatını böyle geçirirsin ben sana söyleyeyim
bu kadar da duyarsız olması bana normal gelmiyor
ürettiği bahaneler de artık inandırıcı değil
bu kadar zaman geçti, ne yorgunluğu ne stresi
Benim merak ettigim bir baska konu ise,durumu benim bizim gibi olup sonradan herseyi düzelen var mi,ya da etrafinda ,arkadas cevresinde bu sekilde bir seye sahit olan? Yani ben artik biz düzeleckmiyz yoksa 1-2 olack sonrada ömür boyu hicbisey yasayamayacak miyiz diyedüsünmekten cok yoruldum.Cevaplariniz icin simdien tesekkür ederim.
Tesekkür ederim cevabin icin,ben de artik hangi ihtimali düsüneyim bilmiyorum,yine hayatm altüst vaiyette gece uykum gelmiyor ,öglen 1 den 2den önce uyanamiyorum,icimden hicbirsey gelmiyor ,ruh gibiyim,amacsiz hedefsiz bi insana dönüstüm,bu ben degilimmmmm,yardimmmmmmm((
bu söylediklerinin hepsini bilioyrum,bosanmak istesem tek celsede,cünkü ötesi yok bunun,daha aile olunanamamis,kari koca alinamamis,hakim tabiki bitirir bu evliligi.ben etrafimda iki kiz taniyorum..
mahkemeye kiz olduklarini ispatlayip tek celsede bo$andilar ..
en az 10 sene oldu tabi bunlara .. bo$anilan kcoalar tekrar evlenip çocuklari oldu ..
nerede ne hata oluyo bilmiyorum
ama bo$anmak istersen $u an kimse sana dur demez .. annen dahil ..
Ne yapablirim ki,bizimde dugun oncesi zamanimiz herkes gibi sikintili gecti,kolay olmuor bu sürecler,ona destek olmaktan baska bisey yapmadim,tabiki benim d eozman hatalarim olmustur ama bunlar hala sürdülülüp bu meselenin bahanesi olacak seyler degil.Bu arada görücü usulü degildi,1sene kadar da nisan dönemmiz oldu,hersey nisanin bi kac ay sonrasina kdr normaldi,nasil ki o stresli döneme girildi artik kardes gibiydi bana karsionu bukadar küstürcek kırcak ne yaptın? görücü usulümü evlendiniz? flört döneminde nasıldı?
ne diyebilirim ki Allah yardımcın olsun ama arkadaşlar boşan demiş eğer ki boşanmak istersen bi doktor raporuyla ilişkiye hiç girmediğinizi hala kız olduğunu mahkemede belgeyle gösterirsen hemen boşarlar ama bide bunun şöyle bi yönü var sen şimdi boşanırsan bütün millet sana sorucak neden boşandın diye o zaman kime ne söyliceğini şaşırıyo insan sebep ne olursa olsun birileri sürekli bunları sorunca insan sıkılıyo ordan uzaklaşmak istiyo tabi ki karar senin sizin iyi düşün ne yapman gerektiği konusunda mantıklı düşünmeye çalış bişeye karar verirsen yanlış mı doğru mu diye en az 3 kere düşün pişman olucağın şeyler yapma geri dönüşü olmayabiliyo psikologtan yardım alabilirsin hem onlara bişeyleri anlatmak daha kolay geliyo insana hem de karşıdakini kırmadan güzelce anlatıyolar ve seni suçlayıp yargılamıyolar şimdi birine söylesen hem seni yanlış anlar der ki ne meraklıymış yatmaya kalmaya adam istemiyo bu istiyo azmış resmen derler sonra eşinin erkekliğine bir sürü laf gelir ve bu olay hemen yayılır ve yayıldıkça bi bakmışsın konu çok farklı yöne gelmiş eğer böyle olursa eşin ve sen daha çok yıpranırsınız
bencede kesinlikle yardım almalısınız
ilişkiye girip ondan sonra birdaha hiç birşey yaşamama ihtimalinde var ilişkiye girdikten sonra boşanmaktansa bence hiç ilişki denemeden durumu gerçek anlamıyla öğrenmelisin gerekirse eşini tehdit et ya doktor raporuyla öğrenicem tam olarak neyin var yada biticek diye bilmiyorum ama bi sorunu var ve senden sakladıysa en azından bakiriyetini ona kaptırma bence sanada yazık yeni bir yuva kurarsın diğer türlü daha kötü olur
eğer doktor sana bu adamın sorunu bu bu düzelebilir derse tamam elinden geleni yap hiç utanmada hevesinde kaçmasın sonuçta hastalıkta ve sağlıkta.... ama düzelmez derse bunuda eşin önceden biliyorsa hiç bekleme boşan derim bir ömür böle geçermi
çoooooooooooookkkkkkkkkk iyi düşün canım allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?