Ben bu yorumuna ne cevap vereyim bilemedim,ama üzüldügüm kesin. Ben evliligimi göz göre göre bitirmek istemiorum tabiki,ama artik sabir gösterdikce de kendimden eksiliyor,cocuk ikimizde suan icin düsünmuoruz,bunu evlenmedn öncede kousmustuk cok cok sonra die,neyseki bu konuda sorun yok,zaten sartlarda hazir degil,ben okuyorum hala.Bunun cok önemli bi sorun oldugunu ve ayni zamanda özel oldugunu bilyiorum,bu zamana kadr onun icin kimseye söyleyemedim.
benim bir arkadaşımın 2 tane çocuğu var... kocası da inanılmaz kibar ilgili sevecen biri... dışarıdan bakıldığında çok mutlu bir evlilikleri var... ama işin aslı neredeyse 15 yıllık evliliklerinde en fazla 10 kere falan ilişkide bulunmuşlar... oda hep arkadaşımın zoruyla olmuş. en başta problemler başladığında arkadaşımda çok mücadele etti. kocasına konduramadı... kocasıda hiçbir zaman kabullenmedi kendi durumunu zaten.. türlü türlü bahaneler, doktorlar... ama sonunda arkadaşım bıktı uğraşmaktan
bu şekilde devam ediyor evliliğine... sanırım kocası gizli gay... bu tip insanlar sırf kendilerinin tercihleri başkaları tarafından anlaşılmasın diye evlenyorlar...hatta mutlaka da çocuk yapıyorlar...
umarım sizin eşiniz böyle değildir... ama size tavsiyem kesinlikle çocuk yapmayın eşinizden emin olana kadar...
Ay daha neler duyacağım gözlerimi pörtletecek ya
15 yıl ne demek bu kadındaki sabır nedir?
....Dün kiyamet koptu sanki,yer acildi gök delindi,ruhumu teslim ettim.Sevgi neydi,peki ya emek,insani en cok sevdigi mi kirardi, mutluluk kac satirlik bahardi? Dün benim kiyametimdi sanki, bu ruh bu beden bana ait degil belki..Dün yagmurlar sel oldu,bir insanin sessiz feryadi deldi gecti gögün karanligini..Ben(biz ) dün mü öldü(k)m yoksa..
....Dün kiyamet koptu sanki,yer acildi gök delindi,ruhumu teslim ettim.Sevgi neydi,peki ya emek,insani en cok sevdigi mi kirardi, mutluluk kac satirlik bahardi? Dün benim kiyametimdi sanki, bu ruh bu beden bana ait degil belki..Dün yagmurlar sel oldu,bir insanin sessiz feryadi deldi gecti gögün karanligini..Ben(biz ) dün mü öldü(k)m yoksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?