arkadaslar bugun esimin pijamalrini kontrl ettim hicbirsy yok camasirda da,zaten er sabh dus alir dedigim gibi,ama banyoyu kilitliyor ben de kilitlerim,yani ben napiyim bundan sonra banyoda bisey yasayip yasamdgini nasil anlayabliim,ona kilitlemylm artik dersem de cok mu dikkat ceker acaba,demez mi hayrola die fln.Sanirim onu önce normal anlamda da bir psikolag gitmesi icin ikna etmem lazim,zaten o da iyi degil,ben ce en ykain zamanda birlikte gitmeliyiz.
yani ben eşinin umutsuz vaka olduğunu düşünsemde
beraber banyo yapmayı teklif et, kabul etmesse banyo kilitli olduğunda içeriye girebilirsin banyonun kilidinin dışarıda kalan bölümü yarıklı ise ki genelde öyle olur o kısmı bir bıçak yardımı ile çevirip açabilirsin sonra soyun yanına gir hatta soyunuk girki içeri zaman kaybetme orda görürsün zaten durumlar nasıl diye
bir erkek bir bayanla aynı banyoda çıplaksa ve hiç kıpırdanma olmuyorsa zaten o iş bitmiştir
aynen oykle ama bıcakla kurcalarken yapamayabılır
anahtarı almalı bence banyodan kaybetmelı bılmıyorum kaybolmus hay allah
buarada nıye banyoyu kıtlıyosunzu ya bız banyo kapısı acık dus alıyoruz dıs kapınında kabak gıbı karısısndayız bırde
banyo kapıları genelde tek taraftan kilitli olur anahtar değilde arkadan kapıya yapışık bir çevirme kolu olur diye biliyorum en azından bizimki öyle o bakımdan bıçakla uğraş dedim, ama açmak için önceden biraz çalışman lazım tullip
Biz balayini saymazsak,hic ama hic birlikte dus alamadik ki,ilk zamnalr cok istekliydim hep te lütfen alalim diodum,sonra hep bi bahene,pazar diosa gec oldu yarin sabah,e sabahin köründe kalkior ben de uyanamiorum zaten öyle ölye kaldi,hci ikna eemedim ki onu dus almaya bileyani ben eşinin umutsuz vaka olduğunu düşünsemde
beraber banyo yapmayı teklif et, kabul etmesse banyo kilitli olduğunda içeriye girebilirsin banyonun kilidinin dışarıda kalan bölümü yarıklı ise ki genelde öyle olur o kısmı bir bıçak yardımı ile çevirip açabilirsin sonra soyun yanına gir hatta soyunuk girki içeri zaman kaybetme orda görürsün zaten durumlar nasıl diye
bir erkek bir bayanla aynı banyoda çıplaksa ve hiç kıpırdanma olmuyorsa zaten o iş bitmiştir
Biz balayini saymazsak,hic ama hic birlikte dus alamadik ki,ilk zamnalr cok istekliydim hep te lütfen alalim diodum,sonra hep bi bahene,pazar diosa gec oldu yarin sabah,e sabahin köründe kalkior ben de uyanamiorum zaten öyle ölye kaldi,hci ikna eemedim ki onu dus almaya bile(((((
Biz balayini saymazsak,hic ama hic birlikte dus alamadik ki,ilk zamnalr cok istekliydim hep te lütfen alalim diodum,sonra hep bi bahene,pazar diosa gec oldu yarin sabah,e sabahin köründe kalkior ben de uyanamiorum zaten öyle ölye kaldi,hci ikna eemedim ki onu dus almaya bile(((((
normal bi insan karısıyla banyo yapmayı ertelemez gibime geliyor bencede kızlar haklı haberi olmadan soyun gir banyoya bakalım tepkisi ne olacakkkk
bizim kapi eski,anahtari alamam öyle,eger canim kapiyi kilitlemlyim artik deyip kabule ttikten sonrada böyle bisey yaprsam bana bi daha güvenmez demek sen ondan öle söylemistin yapmissin planlarini falan der bana,balyinda küvete girmistik ama hicbisey olmadiki,kücük die raht edemedi zaten keyiften cok iskencee dönüsmüstü,öpüsmemistik bile .
bizim kapi eski,anahtari alamam öyle,eger canim kapiyi kilitlemlyim artik deyip kabule ttikten sonrada böyle bisey yaprsam bana bi daha güvenmez demek sen ondan öle söylemistin yapmissin planlarini falan der bana,balyinda küvete girmistik ama hicbisey olmadiki,kücük die raht edemedi zaten keyiften cok iskencee dönüsmüstü,öpüsmemistik bile .
Carrie evet kilitliyor banyoyu ama ben de kilitliyorum,yani ben wcde fln da kitlerim,uzun süre yurtta yasadgm icin aliskanlik oldu sanirim.
sana hiç demiyormu gel beni yıka, sırtımı kesele diye.
bi akşam seni sırtımı kesele diye çağırdığında gir. ilk başta güzelce onun kafasını şampuanlaaa, yüzünede şampuanı sür gözlerine girsin açamasın gözlerini.
sonra çabucak soyun ve küvetin içine gir sende
gözlerini yıkadığında ve seni gördüğünde bakalım nasıl tepki verecek.
arkadaslar bugun esimin pijamalrini kontrl ettim hicbirsy yok camasirda da,zaten er sabh dus alir dedigim gibi,ama banyoyu kilitliyor ben de kilitlerim,yani ben napiyim bundan sonra banyoda bisey yasayip yasamdgini nasil anlayabliim,ona kilitlemylm artik dersem de cok mu dikkat ceker acaba,demez mi hayrola die fln.Sanirim onu önce normal anlamda da bir psikolag gitmesi icin ikna etmem lazim,zaten o da iyi degil,ben ce en ykain zamanda birlikte gitmeliyiz.
banyo kapıları genelde tek taraftan kilitli olur anahtar değilde arkadan kapıya yapışık bir çevirme kolu olur diye biliyorum en azından bizimki öyle o bakımdan bıçakla uğraş dedim, ama açmak için önceden biraz çalışman lazım tullip
Bi bilsem zaten sorunu bbilim.yani belki seni üzüyor bu yazdıklarım ama banyo işkence olurmu ya
yok yok adam kesin iktidarsız bunu anlamak için doktora gitmeye bile gerek yok bence
yani yine gidin ama
hangi evliye bunları anlatırsan anlat aynı şeyi sölicektir sana
Sizin cocuk da etkilemistir sanirim,uamrim hersy sizde de düzene girer,peki en basinda nasildi normaldi degil mi?Canım yaa ben kendime derman ararken ilk yazdığın günden bu yana olan tüm yazılarını okudum.. Çok zor bir durum Allah yardımcın olsun.
Bendede benzer sorunlar yaşanıyor şuan eşimle bazen ayda bazende 2 ayda bir beraber oluyoruz. Eşimde sorun olduğundan değil benim eşim anormal derecede hırslı ve para kazanma iş kurma gayretinde. Adamın başka düşüncesi yok hayatta.. Bazen diyorum sen ne biçim erkeksin hiçmi canın istemiyor diye..Şuan seksten önemli şeyler var maddiyat diyor onlar yola girsin bak bende problem kalırmı diyor..Bazende ben sabahları istiyorum ondada kız uyanık oluyor napim akşamlarıda canım istemiyor uykum geliyor zevk alamıyorum diyor.. Yani bizim iş kızıma bağlı.. Kızım 10 yaşında bu arada genç kız olsa dışarı falan çıkacak ama malesef .. İşte böyle benimkide ayrı sorun..(
Ben de öyle kilitliorum iste,ama o tuvalette fln da kitler.tullip anahtarı kaybet kasıtlıca bence anlayabılır ama bu ne yanı o kacıyor sen kovalıyorsun canmı dayanır canım benım
sen neden kapını kıtlıyosun?
AŞK BİR MESELA GEL SIRTIMI KESELE
kesele diyen adammı kaldı kuzum
ayrıca adam kapıyı kilitliyormuş baksana çıplak görür diye korkuyo adam belliki
evet, benim ous eski moda galiba
benide peşinden sürüklemeden hayatta girmez banyoya.
aynı küçük çocuk gibi ya illa benim gözümün önünde yıkanıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?