sana hiç demiyormu gel beni yıka, sırtımı kesele diye.
bi akşam seni sırtımı kesele diye çağırdığında gir. ilk başta güzelce onun kafasını şampuanlaaa, yüzünede şampuanı sür gözlerine girsin açamasın gözlerini.
sonra çabucak soyun ve küvetin içine gir sende
gözlerini yıkadığında ve seni gördüğünde bakalım nasıl tepki verecek.
Carrie beni öyle cok güldürdün ki,sen hep gül e mi :) ah aha ben nun sirtini keselemem,beni yika fln da demez,keske cagirsada dedigini yapmak daha kolay olur ,bu arada küvette daha bi kez bile yikanmadik dus teknesinde dus alir o da ben de,ben kendi basima da girmek istemiorum küvete zaten.
Belki saka gibi geliyor ama iste bunalr sadece size anlltgm kisimalr,neler yasdigimi az cok analiyorsnuz artik.Bi arakads yazmisti sen birlikte olmak istiorsun sonra o gece bitmior sabha kdr aglirosun fln die,bi zamanlr öyleydi yani istedigm hald eöylece kalakaliordum neyse uyu bari tullip diordum bugun de olamdi,ama artik o kadar cok zaman gecti ki ben bu duyguyu tamamen unuttum,bir de buna ayrica üzüleck firsatim olmuyor artik,ama hala filmlerdki sevisme,öpüsme sahnelri benim en büyük iskencem.
tullip bi tane dua buldum
onu uykusunda konuşturacan.
tamam mı??
Nasil hangi dua ,nasil konusturacagim onu?
özel mesaj gönderiyorum sana
neden özel? keşke herkez görse belki faydalanmak isteyenler vardır.. ben gibi.. (yada banada özel atma şansın olursa sevinirim..)
soracan uykusunda ona
neden böyle yapıyorsun
sen gaymisin
iktidarsızmısın
oda sana söyler gerçekleri
işe yarayacağını sanmıyorum bunun
hipnoz yapmak lazım ancak bunun için duayla olacak iş değil bence
ama sonucu merak ettim tabiki tullip sonucu paylaşırmısın?
sonra banlaniyim dimiii
googledan yazın uykuda konuşturmak için dua
çıkıyor
adamı röntgenlemek, tecavüz etmek, saldırmak herşeyi deniyoruz.
bari bunuda deniyelim.
Cok sagol carrie,ama ben arapca bilmiorum baktim yazmam da imkansiz el becerim de pek yoktur zaten ,okusunu yazsam yani alfabe olarak degil,deneyecgm ne kaybederim ki.Bugun deneyeyim ben en iyisi onu,özelden msj atmam icin 10 dk beklemm gerekior ben de bu raya yazdim,sevgiler..
haklısın
ama derler ya adam olacak çocuk b.kundan belli olurmuş
ben bu adamda şafak göremiyorum malesef
hipnoz tekniklerinide araştıralım :)
ben snn yerinde olsaydım onun annesiyle konuşurdum.
o yüzden annesiyle konuşsun derim
en azından annesi onu çıplak gören ilk kadın.
tesisat çalışıyormu, herşey yerli yerindemi bilir
hipnoz çok farklı bir konu ki ehli kişiler yapmassa çok kötü olur sonucu o konuya girmemek gerek yani
ama takım taklavat yerinde olsada mekanizma çalışmıyordur belki annesi ne bilsin ki
bunlarıda yazıyorum ya buraya ne deyim kendime
arkadaşlar ben biraz farklı düşünüyorum bunu yaşamak için uğraşmak adamın sorununu çözmeyecek önemli olan sorunun sebebini bilmek ve oan uygun çözüm üretmek 1defa ilişkiye girdi peki ya sonra???
ben olsam zaten bukadar zaman sonra bana açıklama yapmadan o yapsada ben yapmazdım SEBEP ÖNEMLİ TULLIPCIM
ama benim bildiğim kadarıyla küçük erkek bebeklerinde ereksyonu oluyormuş.
yani küçükkende bi tuhaflık varmıydı yokmuydu sorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?