evet oluyor, hatta erkekler ilk ereksiyonunu anne karnında yaşarmış bunu öğrendiğimde şok geçirmiştim
benim oğlumdada oluyor erekte durumu çişi geldiğinde mesela yada kendi pipisiyle oynadığında ama o durum biraz farklı anlık bişi yani
bi kaç sn sürüyo yani öyle bildiğin erekteler gibi değil
belki erekte durumunu sürdüremiyordur adam
buna katılıyourum zaten bence en iyi çözüm doktor
yada sonrasında avukat
ama tullip sorunu merak ediyo ya o yüzden yazdık
biz bunları
biz burda adamın ç..ü üzerine sayfalarca konuşmuşuzbence hiç bir erkek bunu kendine yediremez
belki kendisi doktora gitti gizlice ve doktor ona umutsuz vaka demiştir..
biz burda adamın ç..ü üzerine sayfalarca konuşmuşuz
adamda bir doktora gitmiştir herhalde senelerdir böyle yaşanırmı
yani seninle aynı fikirdeyim Carrie
biz burda adamın ç..ü üzerine sayfalarca konuşmuşuz
adamda bir doktora gitmiştir herhalde senelerdir böyle yaşanırmı
yani seninle aynı fikirdeyim Carrie
Arkadasım oncelıkle ınsallah sorununuz halledebılırsınız
Benımde aklıma bır kac sey geldı belkı sacma gelebılır ama esınız küçükken istismar edelmıs olabılır
Ilk aklıma gelen
Ikıncısı annen yada babasını sevısırekn gormus olabılır cocuklarda bunu yanlıs analaybılıyormus belkı onu hatırlıyordur
Üçüncüsü sünnetle ilgili bir sıkıntı yaşamaıs olabılır
En sonuncusuda erekte sorunu yasıyordur
Ne zor bır durum Rabbım yardımcın olsun:26:
-carrıe arkadaşım yazıklarına gulmekten karnım agrıdı Allahta senı guldursun
sağolasın
cinsel istismar hariç herşey olabilir o diğer dediklerinizden.
neden çünkü seri katillerin, psikopatların hayatlarıyla, profilleriyle yakından ilgilendim.
küçükken cinsel istismara maruz kalanlar tam tersi tecavüzcü, sapık, gay, ölüsevici, hayvansevici falan oluyorlar..
Hiç bilmiyordum inan canım bende dusundum kı hanı oyle bısey yasadıysa belkı o an aklına gelıp tıksınc bısey olarak algılayıp vazgecıyordur dıye
yok yok, tam tersi. kendileri çektiği acıları başkalarınada yaşatıp hınçlarını çıkarıyolar, intikam alıyorlar kendilerince.
Bizimde son zamanlarda cinsel problemlerimiz oldu 2 ay filan bir şey olmadı. Eşim iki işle yetinmeyip üçüncüsünü yapmaya kalktı haliyle psikolojik olarak çok etkiledi onu.
İlgiside azalmaya başlamıştı sürekli düşünüyor uyuyor falan. Geçenlerde en sonunda patladım. Açık açık herşeyi söyledim. Burda kırıcı olan şey aslında olmaması değil reddedilmek.
Çok şükür konuştuktan sonra biraz tavırları normale dönmeye başladı.
Yani demeye çalıştığım işle ilgili problemleri olabilir. Çünkü erkekler sorunları her ne kadar göstermesede aşırı kafasına takıyor. 60 sayfayı okuyamadım.
Konuşmadıysanız açık açık karşınıza alıp eşinizle konuşun. Bunun üzerinizde yarattığı duyguyu anlatın. İşe yaramazsa mutlaka doktora başvurun.
Olmadı tehdit edin
ay ç.....nü konuştuk lafına koptum allah iyiliğini versin. ben evli değilim ama reddedilme konusunda anlıyorum seni insan her konuda zaten kolay kırılır sevdiği kişinin tavırlarına buda daha hassas bi konu sanırım. şu erkekler gerçekten çekilcek dert değil ya hiç yapamıyolar ya doymuyolar kadınları delirtmekk için doğmuşlar
Düz mantıklar canım ondan. Analoglar. Tek işten anlarlar ortası hiç yoktur onlar için.
Örnek işte işi düşünüyorda evi unutur evi düşünüyorsa işi unutur. Peki biz kadınalr öylemiyiz. Herşeyi düşüne biliyoruz. Dijital varlıklarız yani
bu sorunu yaşayan erkeklerin toplanıp birbirlerine çare ürettikleri bir yazı biliyorum. ama burada paylaşılır mı bilemedim :18:
canım istersen tullipe mj olarak yolla belki ilgisini çeker yada evli olan arkadaşların ilgisini çeker ben bile merak ettim
birde bir bitki var. azgın teke otu bitkisi. bu tür işler için kutsal bitkiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?