2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

TÉekkür ederim cevabin icin,âma bỉ zâmnlar ásiri ístekliydi bâna kảrsi dủrduramiordum ,ne olduysa nísandan sỏnra oldun,sikintilr,stresler,sỏunlar ona da yansidi,ona o zâmn da demistim bu kdr da olmaz azcik da olsa bíeyler yasamimza izin vẻr,öpüsme vs,bu bile ảrada sỉada benim sayemde oluordu,âm evlendikten sỏnra da böyle olacagini tahmin edemedim.Yarin malesdf pẺrsembe ẻtesi gün ísi vảr die konusamaycgz,âma cuma adam gibi alip kảrsima konuscam sỏrunu neyse söylück,cozmeye calisacz.KẢrarliyim bu konuda.

konuyu baştan sona okudum ve eşini kesinlikle çözemedim bir rahatsızlığı olduğu kesin ama nedir nasıl birşeydir bilemiyorum sadece birşey belirtmek istedim hani diyorsun ya biz nişanlıyken çok sorun yaşadık ve bendenmi soğudu acaba yada stresli iş hayatından dolayımı diye... bunlar seninle 2 aydır birlikte olmamasına neden KESİNLİKLE değil ne eşin nede sen bunlarla kendinizi avutmayın... eşinde kesinlikle bir problem var ama ne olduğunu sana tavsiyem eğer o doktora gidip tedavi görmeyi kabul etmiyorsa sen bu konunun uzmanı birine gidip bize anlattığın gibi her ayrıntısıyla belki daha özeliyle bile anlatabilirsin (doktorda daha rahat olursun belki) bu konunun uzmanları en azından hastalığı konusunda sana bir fikir verirler ve bir yol bulursun ....

Allah yardımcın olsun çook zor bir durum çünkü evlilik cinsellik üzerine kurulmaz ancak cinsellik evliliğin olmazsa olmaz kurallarındandır ve sağlıklı çift taraflı cinsellik eşler arasında bir sıcaklık bir sevgi bağı oluşturur ...

Son düzenleme:

Benim de kỎrkum bu yani yoksa hic düzelmeyecek mi,bilmiorum ki ínsanin icine bu tảz duygulr náil gỉer tekrar,benle evli,kảrsisindym zaten,zâmnla ney ne kdr cözülr ki ben de bilmiorum,sizce ona bu yazdikrmi söyliyim okutayim mi cunku o dủumun farkinda âma ciddiyetinin farkinda diil,demistim bi kez bỉrine anlatsam inanmz kimbilir neler söylerler bâna diye,sizce ona göstereyim mii,íste yazilanlr die,yoksa tẻrs mi têpr:S

Öncelikle yazdıklarını okumakta zorluk çekiyorum eminim diğer arkadaşlarda zorlanmışlardır lütfen biraz daha okunması kolay şekilde yazarsan iyi olur.
Bence burada yazılanları eşine şimdilik okutma belki daha sonra bunu düşünebilirsin. 2 aylık çiçeği burnunda evlisin ve eşin sana elini bile sürmüyor kesinlikle normal değil. Erkekler hamilelikte ve çocuk olduktan sonra bir süre soğukluk yaşayabiliyorlar ama yeni evliyken eşine hiç dokunmamış olanını ilk kez duyuyorum. Eşin sana cinsellik benim için önemli değil demiş ya sen bir sonraki konuşmada benim için artık çok önemli peki ne yapacağız diye sor. İhtiyacımı nasıl karşılayayım sen bana dokunmuyorsun biz evcilik oyunu oynamaya devam edelim ama ben cinsel ihtiyacım için arayış içine mi gireyim bazıları gibi bende seni mi aldatayım yoksa beraber doktora gidip sorunumuza beraber çare mi bulalım diye açıkça sor. Bırak içine kuşku düşsün sen zaten olması gereken çoğu şeyi denemişsin bu adamı korku da yola getirmezse senin kesin kararlar vermen gerekir. Bekaret tabiki çok önemli değil ama sana sırf vazifesini yerine getirmek için dokunacaksa o bekarete yazık olur. Ayrıca eşin nişanlıyken tam birleşme olmasını istiyormuydu yani sen mi durduruyordun yoksa hiç o düzeye gelmiyormuydu?

ya bu erkeklerin derdi ne acaba kimisi bi gecelik zevk için karısını aldatır,kimisi evliliğin en deli zamanlarında karısını istemez..

valla sinir oldum kocana oraya gelip zorla koynuna sokasım geldi aaaaaaaa..

canım çok üzüldüm anlattıklarına ancak anladığım kadarı ile eşinin sorunu psikolojik... iktidarsızlık problemi de varsa bu onun psikolojisinden kaynaklanıyor. zaten sen de bahsetmişsin bir çok problemler yaşadığınızı onlar etkilemiş belli ki kocanı.... ne yazık ki erkekler kadınlardan çok daha duygusal ve hep içlerine atıyorlar,, sonuçta da böyle sorunlar yaşanıyor... kocanı seviyorsan ve ondan daha da önemlisi onun seni sevdiğine inanıyorsan çözmek için sen uğraşmalısın. öncelikle biliyorum zor ama bu konu yokmuş gibi davran ne sözlerinler ne hareketlerinle onu zorlama,,, daha çok strese girmesine sebep olabilir. baktın öyle davrandığın halde bile bir değişiklik yok sonra beraber bir evlilik terapistine gitmenizi öneririm. düzelene kadar olan dönem uzun ve stresli olabilir daha evliliğin çok başındasın öncelikle bunu göze alıp alamayacağını değerlendir....ama sakın ha sakın ailende birilerine bahsetme... bu tip şeylerin aile ile paylaşılmasını çok yanlış buluyorum... eskiden deneyimlerden faydalanmak için paylaşılırmış ama artık bu konuda çok da kolay ulaşabileceğimiz uzmanlar...

Çok üzüldüm gerçekten eşin tam bi kapalı kutu kendini sır gibi saklıyo duygularınada cuma günü konuşucam demişsin konuş bakalım tekrar ne tv ne pc açmayın al karşına sorun neyse söylesin ya fiziksel ya da psikolojik olabilir ona göre bi uzman yardımcı olur

Klavyede bỈ sỏrun var yani bazen a ve e lẻr ve diger hảrfler noktali cikiyor,düzeltmeye calistim âm olmadi,yinede daha dikkat etcem.GÊcen hàftasonu bỉrz caba gösterdi diyebilirim âma ben söyledim ảrtik bỉrz sadece ön sevisme diil die,bu tảrz seyleri bile adim sanior,âma gitgide rehavete de kapilior yani en azindan ben söyledim sỏrun bende die rahatim ảrtik die düsünuor,ona söyle đedim,bu â sỏrun bende diil ésimde nése canim dicek bíse diil ,hẻrhalde etkiliyor beni.Bilmiorum kizlar ben cok üzülüyorum,Ảrtik dügün fotolarimi,evlenen cìftleri,hatta gelinlik bile görmek ítemiyorum,kimsenin mutlulugunda gözüm yok,Allah hẺrkesi mutlu étin,âm benimde psikoljim bozuluor ảrtik,ve bâna söylermisniz,o hazir olunca bile bendeki bu psikolojiyle bísey olabilecek mi sizce,ben ảtik bu ihtimali de düsünuorum (((

TÉsekkür ederim leylamer,bilmiorum ki konuscam ben de âm hic böle bỉ örnek duymadim ki cevremden ảrkadsmdan hatta kk forumundan bile,yani benle zaten evli yanindayim hala duygulri uyanmiorsa ben ne yapablirim ki? Kendimimi avutuorum ben yoksa,yoksa gẺrckten psikolojik mi

Canim al karsina esini , konuyu degistirmesine ya da ortamdan uzaklasmasina izin vermeden,
Ciddi ciddi konus.
Bu durumun fazla uzadigini, cozum bulmak gerektigini anlat.
Gerekirse uzman yardimi almaniz gerektigini, bu evliligi bu sekilde devam ettirmenin
Ikiniz acisindan da zor olacagini , zaman gectikce bu sorunun buyuyecegini anlat.
Belki bir uzmanagitmeyi kabul eder.

Bu konuyu dallandırıp budaklandırmadan acilen bir uzmana danış

bence olayın aslını ögrenmeden birlikte olma.

olur ki boşanmaya kalkarsan daha kolay olur

Ben de öyle düsünuorum,bu Ảada ben bísey söyleyip.kizinca tảtisinca,ya da bu nẻeye kadar gider die hỉrcinlasinca hep ayni seyi söyluor,böle yaptikca olcak mi saniorsun,yat ásagi dêmkle oluormu,ben sân yapmazdim böyle,sen böyle davrandikca daha kötüye gidiyor,en bása dönuoruz (((

bende iktidarsız olabileceğii düşündüm..
yada depresyon olablir..
herhangi bir ilaç kullanıyor mu? bazı ilaçlar cinsel isteksizlik yapar ya?

sinir bozucu bir durum..umarım yoluna girer arkadaşım

bende iktidarsız olabileceğii düşündüm..
yada depresyon olablir..
herhangi bir ilaç kullanıyor mu? bazı ilaçlar cinsel isteksizlik yapar ya?

sinir bozucu bir durum..umarım yoluna girer arkadaşım

TÉsekkür ederim,ilac kullanmiyor hayir,yoluna gỉrer mi,yolundan cikar mi ben de bilmiorum,ảrtik ne yapacagimi ne düsünecegimi sasirdim

İnan psikolojikte olabilir çünkü daha önce böle değildik diyosun uzun süre ayrı durmuşsun ama adamın evveliyetını az çok biliyosun bu sorunu genelde kadınlar yaşar biliyosun kasar sende tam tersi olmuş ama bunu mutlaka öğrenmen gerek kimseyede sorulmaz ailesinden falan beraber uyumaya çaılışın o uyurken yaklaş bakalım ne bileyim aklıma bu geldi

Biz 2 yildir bẺraberiz,2 ay öncede evlendik,1 sênede nísanli kaldik,âm bu anlamda ilgisizligi 7-8 âya dâyniyor,biliorum náil dâyndi diosunuz âm o öle bỉri íste,35 yasinda ,yasi mi sỏun âcba,yani bu yastakilerde nỏmal mi,ben ảrzu uyandiran ilac vs alirsam ve etkisi olursada bunu anlamsndan ve neden böle seyler yapiosun die sỏrmasindan cekiniorum

Arkadaşım sorun diyosun da bunun sorunla alakası yok ki siz yeni evlisiniz.biz adamla boşanacaktık nerdeyse aileler birbirine girdi neyse barıştık aradan 15 gün geçti bir formumuzdan bişey kaybetmedik ne alakası varr bunun altında başka bişey var siz nişanlıyken hiçbişey yaşamadınızmı yanlış anlaşılmasın öpüşürken falan bile olsa ne bilim bi adam fazlasını ister sen yapmazsın cevabını falan verirsin oturur kıçının üstüne ama ne bilimm karmaşık biraz :26:

bence eşinden habersiz bu tip ilaçlar kullandırma ona... Sorunun ne olduğunu bilmiyorsunuz hem de doktor kontrolü olmadan bunları kullanmak çok tehlikeli... senin psikolojin de daha falza bozulmadan neden bir uzman yardımı düşünmüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…