birde bir bitki var. azgın teke otu bitkisi. bu tür işler için kutsal bitkiymiş
bayanlar bide keçi boynuzu pekmezi siperm ve cinsel gücü artırıyomuş isteğide artırıyomuş sorunu olan arkadaşlar belki ilginizi çeker sağlıklı diye içirin o konuyu söylemeyin bile denemekte fayda var derim
adına bak. Bitki lazımsa adam otu kökü var aslında o sperm sayısını artırıyor ve güç veriyor. Benim arkadaşımda ve bende hamile kalmadada işe yaramıştı.
gerçi ben bekarım daha o işler nedir tatmadım ne kadar kafam çalışır bilmiyorum ama canım eşin uzak durduğunda sen inadına bakımlıı güzel ol dayanamadığı kıyafet gecelik çamaşır falan giy evde ozamanda uzak dursun bakalım ne sinir bi durum yaa tam dayaklık bunlar
birde bir bitki var. azgın teke otu bitkisi. bu tür işler için kutsal bitkiymiş
Bizimde son zamanlarda cinsel problemlerimiz oldu 2 ay filan bir şey olmadı. Eşim iki işle yetinmeyip üçüncüsünü yapmaya kalktı haliyle psikolojik olarak çok etkiledi onu.
İlgiside azalmaya başlamıştı sürekli düşünüyor uyuyor falan. Geçenlerde en sonunda patladım. Açık açık herşeyi söyledim. Burda kırıcı olan şey aslında olmaması değil reddedilmek.
Çok şükür konuştuktan sonra biraz tavırları normale dönmeye başladı.
Yani demeye çalıştığım işle ilgili problemleri olabilir. Çünkü erkekler sorunları her ne kadar göstermesede aşırı kafasına takıyor. 60 sayfayı okuyamadım.
Konuşmadıysanız açık açık karşınıza alıp eşinizle konuşun. Bunun üzerinizde yarattığı duyguyu anlatın. İşe yaramazsa mutlaka doktora başvurun.
Olmadı tehdit edin
o yüzden annesiyle konuşsun derim
en azından annesi onu çıplak gören ilk kadın.
tesisat çalışıyormu, herşey yerli yerindemi bilir
Nihil bu yaziyi bana msj olarak atarsan cok sevinirim,bakalim o erkekler icini nasil dökmüs ya da sorunum var fln dmeismi,ben coka rastirdim bulamdim,lütfen yolla onu bana.
Siz de haklisn o kadr sayfanin hangisin okuyacksiniz,6 ay oldu evleneli,ne ilk gecemizi ne son gecemizi hicbiseyi yasmadik,sorun ne bilmiorum,hep isinin stresini hayatindkai mutlsuzlu ve de keske 1 sene sonra evlenseydik cümlelrinden baska duydugum bisey de yok.Kabul edior sorun bende die ama o da bilmior,cinsellik sifir hic de olmadi zaten,balayinda benim zorlamlrimla bi iki deneme oldu hepsi o,istegi yok öle suruptu pekmezdi cozeck seyler diil,istese herseyi yaprim,bakriz kürlere biseyler,görmezden gelior sorunu,dfalrca konustum saatlerce burdaki arkadslrim biliyor,en son konusmaiz cok kötü oldu,dayanmiorum katlanamiorum deyince katlanmisan katlanma ya yeter dedi bi de bana,önmde ne varsa kirdim gecirdim,o da cok sinirlendi kanepeye yapistiriken kolalirmi tutu morarrti ikisini de hala da daha gecmediler.
Iste size kisa bir özet,durumum bundna ibaret.
Siz de haklisn o kadr sayfanin hangisin okuyacksiniz,6 ay oldu evleneli,ne ilk gecemizi ne son gecemizi hicbiseyi yasmadik,sorun ne bilmiorum,hep isinin stresini hayatindkai mutlsuzlu ve de keske 1 sene sonra evlenseydik cümlelrinden baska duydugum bisey de yok.Kabul edior sorun bende die ama o da bilmior,cinsellik sifir hic de olmadi zaten,balayinda benim zorlamlrimla bi iki deneme oldu hepsi o,istegi yok öle suruptu pekmezdi cozeck seyler diil,istese herseyi yaprim,bakriz kürlere biseyler,görmezden gelior sorunu,dfalrca konustum saatlerce burdaki arkadslrim biliyor,en son konusmaiz cok kötü oldu,dayanmiorum katlanamiorum deyince katlanmisan katlanma ya yeter dedi bi de bana,önmde ne varsa kirdim gecirdim,o da cok sinirlendi kanepeye yapistiriken kolalirmi tutu morarrti ikisini de hala da daha gecmediler.
Iste size kisa bir özet,durumum bundna ibaret.
ama benim bildiğim kadarıyla küçük erkek bebeklerinde ereksyonu oluyormuş.
yani küçükkende bi tuhaflık varmıydı yokmuydu sorsun
cnm şöyle baştan çıkarıcı bi akşam yemeğiyle, güzel ve sexi bi şekilde hazırlansan slow müzik eşliğinde mumlar falan belki işe yarayabilir..denedin mi bu tarz şeyelr bilmiyorum ama ambians önemlidir
tullip keseleme olayina gir mutlaka
kim kimi farketmez, biriniz çiplak olun yani
o seni keselerse davet edersin, sen onu keselersen davetsiz misafir olursun
bunun için sana kisip trip yapacaksa da hiç durmasin
sorunlu oldugu zaten belli iyice ortaya çikarmi$ olur anormal oldugunu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?