2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

birde bir bitki var. azgın teke otu bitkisi. bu tür işler için kutsal bitkiymiş

adına bak. Bitki lazımsa adam otu kökü var aslında o sperm sayısını artırıyor ve güç veriyor. Benim arkadaşımda ve bende hamile kalmadada işe yaramıştı.

Son düzenleme:

Keçi boynuzu pekmezi gerçekten mucevi bir şey. Ben astımım için kullanmıştım bir aralar. Çok enerjide veriyordu.

adına bak. Bitki lazımsa adam otu kökü var aslında o sperm sayısını artırıyor ve güç veriyor. Benim arkadaşımda ve bende hamile kalmadada işe yaramıştı.

performansı ile doğru orantılı ayıplı bir adı var

Yok canım biz atlattık aslında 2 aylık bir süreçti. Sadece cinsellikle ilgilide değildi. İşi çok düşündüğünden ilgisizdi eve karşı. üçünkü işi bıraktı rahatladık.

birde bir bitki var. azgın teke otu bitkisi. bu tür işler için kutsal bitkiymiş

Nihil bu yaziyi bana msj olarak atarsan cok sevinirim,bakalim o erkekler icini nasil dökmüs ya da sorunum var fln dmeismi,ben coka rastirdim bulamdim,lütfen yolla onu bana.

Siz de haklisn o kadr sayfanin hangisin okuyacksiniz,6 ay oldu evleneli,ne ilk gecemizi ne son gecemizi hicbiseyi yasmadik,sorun ne bilmiorum,hep isinin stresini hayatindkai mutlsuzlu ve de keske 1 sene sonra evlenseydik cümlelrinden baska duydugum bisey de yok.Kabul edior sorun bende die ama o da bilmior,cinsellik sifir hic de olmadi zaten,balayinda benim zorlamlrimla bi iki deneme oldu hepsi o,istegi yok öle suruptu pekmezdi cozeck seyler diil,istese herseyi yaprim,bakriz kürlere biseyler,görmezden gelior sorunu,dfalrca konustum saatlerce burdaki arkadslrim biliyor,en son konusmaiz cok kötü oldu,dayanmiorum katlanamiorum deyince katlanmisan katlanma ya yeter dedi bi de bana,önmde ne varsa kirdim gecirdim,o da cok sinirlendi kanepeye yapistiriken kolalirmi tutu morarrti ikisini de hala da daha gecmediler.
Iste size kisa bir özet,durumum bundna ibaret.

o yüzden annesiyle konuşsun derim
en azından annesi onu çıplak gören ilk kadın.
tesisat çalışıyormu, herşey yerli yerindemi bilir

Annesi yasli kadincagiz,böyle seyleri konusabilcegim birisi de degil,ozmanlr bölye biseye yani bebekken esim,dikkate decegini de sanmiyorum,duysa herseyi düser bayilir zaten kadin,hos benim annem bayailmaktan da beter olur ya neyse,daha bugun annmle konustum tansiyonu cikmis yine,bir de beni duysa nolur,sanirim anneme söyleyemiycgm bunu ben duysa duysa baskasindan duyar eninde sonunda.

Son düzenleme:
Eşinin yaşı kaç?

canım öncelikle çok üzüldüm bunu belirtiyim bi Allah yardımcın olsun evli değilim durumu çok anlayamabilirim ama bnce sen eşini de alıp bi doktora gitsen ? tamam sorun onda da ne sorunu var ne zaman geçecekmiş bu sorun bence önce buna bakılması bunun çözülmesi lazım..

canım sana özeldende yazdım mj umarım rahatsız etmemişimdir. 6 ay geçmiş artık ne düzelecek canım söylermisin o düzelince sen nasıl eski haline dönecen hala neyi bekliyosun adam saklıyo senden gerçeği cinsellik yaşamak yerine sebebi öğrenmeye çalış arttık bekleme derrim ya bi büyükle konuş yada al direk doktora götür yada adam gibi davransın açık açık sorunun ne olduğunu söylesin seni yıpratmaya hakkı yok

Tulipcigim,

ilk oncelikle yasadigin olaya cok uzuluyorum. Sabahtan beri tum topigi hatmettim. Ama esiniz duzelmeyecek gibi.
Bence ya bosanin, yada boyle yasamaya alisin. Secim sizin..
Daha gencsiniz, eminim size daha layik olacak es cikacaktir karsiniza..

Hazreti Allah yar ve yardimciniz olsun, dayanma gucu versin..

Olaylarin devamini cok merak ediyorum gelismelerden bizi de haberdar ederseniz cok sevinirim..

cnm şöyle baştan çıkarıcı bi akşam yemeğiyle, güzel ve sexi bi şekilde hazırlansan slow müzik eşliğinde mumlar falan belki işe yarayabilir..denedin mi bu tarz şeyelr bilmiyorum ama ambians önemlidir

Bana kizmayin ama 36 yasina kadar evlenmemisse zati bir sorunu vardir.

ama benim bildiğim kadarıyla küçük erkek bebeklerinde ereksyonu oluyormuş.
yani küçükkende bi tuhaflık varmıydı yokmuydu sorsun

benim oglum 3 ya$inda
ben bi iki defa buyuk olarak gordum ama kurcalamadim sert miydi bilmiyorum :)

Son düzenleme:
tulıp senın sorunun eşinde sorun olduğunu kabul etmemek kendınde sorun arıyorsun adamda cinsel sorun var ve evlenmeden öncede bunu bılıyordu kendısını temızlemek için evlendı besbelli

çok güzel düşünmüşsün ama bu normal evlilikler için geçerli

bu adamı rıo karnavalına bıle götürsen uyur kalır bı kenarda

tullip keseleme olayina gir mutlaka
kim kimi farketmez, biriniz çiplak olun yani
o seni keselerse davet edersin, sen onu keselersen davetsiz misafir olursun
bunun için sana kisip trip yapacaksa da hiç durmasin
sorunlu oldugu zaten belli iyice ortaya çikarmi$ olur anormal oldugunu ..

cnm bunlara ne gerek var zaten herşey ortada değilimiya bence boşuna zaman harcıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…