canım öncelikle çok üzüldüm bunu belirtiyim bi Allah yardımcın olsun evli değilim durumu çok anlayamabilirim ama bnce sen eşini de alıp bi doktora gitsen ? tamam sorun onda da ne sorunu var ne zaman geçecekmiş bu sorun bence önce buna bakılması bunun çözülmesi lazım..
o zaman benim etrafımdaki erkekler toptan sorunluBana kizmayin ama 36 yasina kadar evlenmemisse zati bir sorunu vardir.
Siz de haklisn o kadr sayfanin hangisin okuyacksiniz,6 ay oldu evleneli,ne ilk gecemizi ne son gecemizi hicbiseyi yasmadik,sorun ne bilmiorum,hep isinin stresini hayatindkai mutlsuzlu ve de keske 1 sene sonra evlenseydik cümlelrinden baska duydugum bisey de yok.Kabul edior sorun bende die ama o da bilmior,cinsellik sifir hic de olmadi zaten,balayinda benim zorlamlrimla bi iki deneme oldu hepsi o,istegi yok öle suruptu pekmezdi cozeck seyler diil,istese herseyi yaprim,bakriz kürlere biseyler,görmezden gelior sorunu,dfalrca konustum saatlerce burdaki arkadslrim biliyor,en son konusmaiz cok kötü oldu,dayanmiorum katlanamiorum deyince katlanmisan katlanma ya yeter dedi bi de bana,önmde ne varsa kirdim gecirdim,o da cok sinirlendi kanepeye yapistiriken kolalirmi tutu morarrti ikisini de hala da daha gecmediler.
Iste size kisa bir özet,durumum bundna ibaret.
bu sorunu yaşayan erkeklerin toplanıp birbirlerine çare ürettikleri bir yazı biliyorum. ama burada paylaşılır mı bilemedim :18:
benim oglum 3 ya$inda
ben bi iki defa buyuk olarak gordum ama kurcalamadim sert miydi bilmiyorum :)
Herkes "eşin ya gay ya da iktidarsız olmalı..." diye düşünüyor. Özellikle iktidarsız olduğu konusuna hiç katılmıyorum, çünkü iktidarsızlık cinsel isteği öldürmez, aksine büyük bir cinsel enerji ve öfkeye sebep olur. Sürekli bu durumun intikamını almaya çalışan bir ruh haline sahip olurlar.
Bence eşiniz aseksüel. Evet seviyor, romantizm hissediyor ancak cinsel ilişkiye ilgi duymuyor. Bu ne yazık ki bir tercih değil, doğuştan gelen bir durum. Aseksüellik, cinsel ilişkiden kasıtlı olarak uzak durmak değil yani, bunun gerçekleşmesine ihtiyaç ve arzu duymamak.
Aseksüel Online
ama benim bildiğim kadarıyla küçük erkek bebeklerinde ereksyonu oluyormuş.
yani küçükkende bi tuhaflık varmıydı yokmuydu sorsun
benim oglum 3 ya$inda
ben bi iki defa buyuk olarak gordum ama kurcalamadim sert miydi bilmiyorum :)
Herkes "eşin ya gay ya da iktidarsız olmalı..." diye düşünüyor. Özellikle iktidarsız olduğu konusuna hiç katılmıyorum, çünkü iktidarsızlık cinsel isteği öldürmez, aksine büyük bir cinsel enerji ve öfkeye sebep olur. Sürekli bu durumun intikamını almaya çalışan bir ruh haline sahip olurlar.
Bence eşiniz aseksüel. Evet seviyor, romantizm hissediyor ancak cinsel ilişkiye ilgi duymuyor. Bu ne yazık ki bir tercih değil, doğuştan gelen bir durum. Aseksüellik, cinsel ilişkiden kasıtlı olarak uzak durmak değil yani, bunun gerçekleşmesine ihtiyaç ve arzu duymamak.
Aseksüel Online
nasıl büyükk
ben korkardım herhalde
tövbe yarabbi niye korkuyorsun :))))
yok yok o kadarda büyük olmuyo korkacak kadar yani
ya kendi çocuğumuzun nesinden korkacaz, senin oğlun olsa sende korkmazsın zaten
Merhaba tekrar herkese,sayfalrca yorumalr yazan,careler arayan herkese tesekkür ederim.Evet yine yeniden konusmam gerekiyor zaten cok da sakinim,öyle vurdulu kiridlib ir konusma olmaz.Haklisniz,benim d ekendime bu eziyeti cektirmeye hakkim yok.Tedavi olmasi sart,bahane sunmadan,istir yorgunum su bu demeden,eger kabul ederse ben her daim zaten yanindyim,bir bakalim sorun ne iktidarsizlik mi,psikolojik mi,depresyon mu.Bu arada bana sürekli mucize mi bekliyorsun sen,bu adam böyle gelmis böyle gider diyenlere ithafen.Bu adam böyle gelmemisti,dedigim giib öncesinde biseyler yasadik sertlesmede oluordu,benim elimi tuttugunda bile bunu gözle görebiliordum,saglikliydi yani o zamanlr,benim ekstra bisey söylememe müdaehleye gerek kalmadan yasaniordu zaten aramizda biseyler,tutkuluydu,sevgi ask doluydu.Simdi buna göre yorumlaayin,aseksüelerde var mi böyle bisey,dogustan iktidarsiz olsa o zamnlrda kacardi ki ben zaten hic yasamdim tmm iste dikkat edelim evlenince yasariz doya doya derdi bahanesi de hazir,hicte süphelenmzdim ne yalan söyliyim.
Evet seviyorum ama ömür boyu böyle bu sekild egeciremerm,ömrüm baskalrinin evliligndeki kadinlara ve adamlara imrenerk gecemez,kendimi biliorum,hadi kuabullendim diyelim akil hastasi olur cikarim.Öncelikli ve elzem olan tedavi süreci,eger bu konuda ikna edemzsem 2.asama olark teyzeme ,bi arkadsima,kuzenime anlatmayi düsünuorum.Yani ben elimden geleni yapacgim bu evlilik icin .
Ama bu aralar beynimi farkli bisey kemiriyor yoksa ben sevilmiyor muyum,bu iste benim ruumu parcalayip geciyor,acaba sorun bu mu,bunu da defalrca sormustum,seviyorum tabiki diyor,sen bneim söyle kiymetlimsin falan da filan iste.Düsünsenize evlsiniz hicbir sey yasamiyorsnuz cinsellik adina ve stelik de esim beni seviyor mu diye süpheye düsüyorsunuz,ben geceleri uyuyamaz oldum artik.Buna bir dur demem lazim.
Sevgilerimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?