Canim ben sana yardimci olayim,
Eger hormonlari normal cikmissa demekki bir sorun yok. idrar testleri, ekg ve ultrasonda anca varsa baska sorunlar cikar ama bu problemle ilgili bisey cikacagini bilmiyorum
Benim aklima suda geldi, esinde seker sorunu varmi acaba?? Genelde seker degerleri bozuk olan erkek hastalarda cinsel isteksizlik iktidarsizlik gorulur. Belkide oyle biseydir diye aklima geliyor ama esinin sorunu kesinlikle psikolojik
Esin kendisine olmucagina o kadar inandirmiski bu onun fizyolojik yapisini etkiliyor. canim ben tip bolumundeyimde acaba esinin sorununu cesitli ilaclarla cozulebilirmi diye dusunuyorum belki doktordan oyle bisey istenebilir. Allah yardimcin olsun canim cok sabirlisin bu cabalarin bosa cikmaz insallah
Zahmet edip yorum yazdin arkadasim cok sagol,benim bildigim kadariyle esimde seker hastaligi yok ama zaten olsa kanda da belli olmaz miydi,dedigim gibi esime hic soramdim hangi hormonlarmis kandaki sonuclar ne fln die,ki zaten o da bilmiordur ben de kan aldirmistim bana da sadece hersey normal dediler ne sonuc ne birsey gördüm.Ama acba seker testi kandan anlasilmior mu yani daha dogrusu onun icin daha farkli bir test mi gerekiyor tam kan tahlili gibi vs?Inanin bana kardes kardes yasiyoruz,dedigim gibi ilk baslarda beklentilerim coktu,her haftasonu biseyler yasayacgiz saniyordum,bir gece olmadysa nese ya yarin olur belki diyordum,ama bunlar bile kendi icimde ,esimle konustugumuz seyler degil,kac hafta gecti sayamiorum artik,öpüsmüyoruz bile(((((
Ve benim izdirabim izledigimiz her filmdeki ufak cinsellik sahnesinde gitgide daha da katlaniyor,buradan sizin nezdinizde sizin gibi bana moral vermye calisan herkese cok tesekkür ederim,umarim düsmanim bile yasamaz bu durumu.Allah herkesin mutlulugunu daim etsin.
Kuzum Allah sana sabirlar versin. Eger doktor hormonlarda sorun yok dediyse zaten butun hormonlari ve tiroid fonksiyonlarina bakmistir.
Canim kusura bakma konuyu bastan sona okuyamadim bide biraz ozel bir soru olucak ama fizyolojik olarak sertlesme sorunu filan mi
oluyor acaba esinde yoksa hic yaklasmiyormu? Psikolojik baskida kalip sertlesme sorunu yasiyorsa bu durum onu korkutabilir, belkide
onun icin kendindeki cinsel guveni kaybetmis olabilir. Sorun sertlesme degilse o zaman kesinlikle bi psikolojik sorun. Bilmiyorum icki
tuketiyormusunuz ama belki bi kac kadeh biseyler versen hani rahatlatmak acisindan. Ama bence ilac tedavisine basvur eger sordugum sorun varsa
konu sahibi tarafından hiç muhattap alınmıyorum.....ama yine de şunu belirtmek istiyorum.......şeker hastalığının tanısı genelde şeker hastalığı iyice oturduktan sonra konuluyor........ilaç şirketlerinin işine gelen bu durumu sadece açlık kan şekeri testiyle yetinmeyip şeker yüklemesi testiyle ekarte etmeniz gerekiyor
Allah acil şifalar versin
Kan testi sonuclari cikti mi merak ettim diye sordum evet onlar normal ama digerlerinin sonucu haftaya dedi,dedigim gibi hic bilmiorum acaba hangi degerlre bakildi,ama doktora durumu anlatmis zaten anlatmasa neye bakacklr kanda onlar da bilmez ki,daha cok psikoljik galiba ben de tam bilmiyorum ama.Özel soruya gelince aslinda sertlesme olmuor degil ama aylar öncesinde bi kez deneddgizde sertlesme olmamisti,bi daha da gözlemdlgm kadariyla tam sertlesme olmuor pek.
konu sahibi tarafından hiç muhattap alınmıyorum.....ama yine de şunu belirtmek istiyorum.......şeker hastalığının tanısı genelde şeker hastalığı iyice oturduktan sonra konuluyor........ilaç şirketlerinin işine gelen bu durumu sadece açlık kan şekeri testiyle yetinmeyip şeker yüklemesi testiyle ekarte etmeniz gerekiyor
Allah acil şifalar versin
Sertleşme sorunu diyabetik nöropatinin ilk belirtisi olabiliyormuş.........çünkü hem damar hem sinirsel hastalık yapar.......prostat büyümesi çinko eksikliği tansiyon ve bazı mide ilaçları yine bu durumu etkilermiş............eğer fizyolojik bir sorun varsa öpüşmeye bile çekinmesini anlayabiliyorumpepeciğim haklısın yardımcı olmayan çalışılınca değer verilmiyormuş bunu burda daha iyi anladım
konu sahibine söylemişsin şeker hastalığıda erkeklerde ereksiyonu yok edebilirmi çevremde aynı sorunu yaşayan birileri varda inş bu bilgiler konu sahibinede arkadaşımın eşinede yardımcı olur
oturdum erinmeden sıkılmadan konuyu başından sonuna kadar okudum , vardığım kanaat şu ki:
eşiniz kesinlikle ve kesinlikle sorununu bile bile evlendi ve sizin başınızı çatır çatır yaktı. burada okursanız 2 ya da 3 yaşındaki oğlunun çiş yaptırırken ereksiyon olduğunu ya da 4 yaşındaki kızının oyuncak ayısıyla masturbasyon yaptığını yazan konular bile var forumda.yani cinsel organlar daha o yaşlarda aktif oluyor ve tabi sahibi de bunun farkına varıyor ki eşiniz gibi kazık kadar adamın bunu anlamaması mümkün değil. açıkça elin ağzını kapatmak için sizinle evlenmiş.
gay olması da bence mümkün. bizzat şahit olduğum durumdur.civan gibi delikanlı ama erkeklerden hoşlanıyor yaşı 35 ama hala evlenmeyi aklından bile geçirmiyor , başkasının canını yakamam kadınlar bana göre değil diyor. özür dilerim ama eşiniz acımASIZMIŞ SİZİNLE EVLENEREK BUNU İSPATLAMIŞ.
şeker hastalığını da geçin , öpüşmeye mani bir durum değildir. siz de bu da yok ama değil mi. ben hastane odalarında öpüşen çiftler bilirim. çünkü öpüşmek hem cinsel amaçlıdır hem de sevgi şefkat göstergesi ama eşinizde bu da yok.
hadi hepsinden geçtim siz sabır ettiniz beklediniz bir kaç sene (başınızın zoru neyse artık ) eşinizde fizyolojik psikolojik tedavi oldu ve ilk kez birlikte oldunuz. devamının geleceğinin garantisi var mı.seks bayramlık baklava değildir ki senede iki kere yensiz de yetsin.her gün ve sevgiyle , şevkle , ihtirasla olacağının garantisi var mı. garantisi olacak olsa bu adam çoktan kendini tedavi ettirirdi daha evlenmeden. herhalde o da böyle bir zeki kaçırmak istemez değil mi. unutulacak gibi de bir şey değil.
hadi diyelim oldu dedik devamı da gelmedi. ne yapacaksınız. bir ömre bir kere yeter deyip aynı yastığa abi kardeş baş mı koyacaksınız. bu sebepten her gün kavgalarınız olmayacak mı sanıyorsunuz. eşiniz yapamadığı fiilin acısını sizden çıkarıp bir müddet sonra sizi hırpalamaya başlamayacak mı , sizin kadınlığınızı sorgulamaya , çamur atmaya başlamayacak mı sanıyorsunuz. çok yakındır size sen benim ateşimi yakamıyorsun demesi bence.
yani bence bu kişiyle evlilik size hiç bir şey getirmeyecek arkadaşım.bunu bilin iyi düşünün.
oturdum erinmeden sıkılmadan konuyu başından sonuna kadar okudum , vardığım kanaat şu ki:
eşiniz kesinlikle ve kesinlikle sorununu bile bile evlendi ve sizin başınızı çatır çatır yaktı. burada okursanız 2 ya da 3 yaşındaki oğlunun çiş yaptırırken ereksiyon olduğunu ya da 4 yaşındaki kızının oyuncak ayısıyla masturbasyon yaptığını yazan konular bile var forumda.yani cinsel organlar daha o yaşlarda aktif oluyor ve tabi sahibi de bunun farkına varıyor ki eşiniz gibi kazık kadar adamın bunu anlamaması mümkün değil. açıkça elin ağzını kapatmak için sizinle evlenmiş.
gay olması da bence mümkün. bizzat şahit olduğum durumdur.civan gibi delikanlı ama erkeklerden hoşlanıyor yaşı 35 ama hala evlenmeyi aklından bile geçirmiyor , başkasının canını yakamam kadınlar bana göre değil diyor. özür dilerim ama eşiniz acımASIZMIŞ SİZİNLE EVLENEREK BUNU İSPATLAMIŞ.
şeker hastalığını da geçin , öpüşmeye mani bir durum değildir. siz de bu da yok ama değil mi. ben hastane odalarında öpüşen çiftler bilirim. çünkü öpüşmek hem cinsel amaçlıdır hem de sevgi şefkat göstergesi ama eşinizde bu da yok.
hadi hepsinden geçtim siz sabır ettiniz beklediniz bir kaç sene (başınızın zoru neyse artık ) eşinizde fizyolojik psikolojik tedavi oldu ve ilk kez birlikte oldunuz. devamının geleceğinin garantisi var mı.seks bayramlık baklava değildir ki senede iki kere yensiz de yetsin.her gün ve sevgiyle , şevkle , ihtirasla olacağının garantisi var mı. garantisi olacak olsa bu adam çoktan kendini tedavi ettirirdi daha evlenmeden. herhalde o da böyle bir zeki kaçırmak istemez değil mi. unutulacak gibi de bir şey değil.
hadi diyelim oldu dedik devamı da gelmedi. ne yapacaksınız. bir ömre bir kere yeter deyip aynı yastığa abi kardeş baş mı koyacaksınız. bu sebepten her gün kavgalarınız olmayacak mı sanıyorsunuz. eşiniz yapamadığı fiilin acısını sizden çıkarıp bir müddet sonra sizi hırpalamaya başlamayacak mı , sizin kadınlığınızı sorgulamaya , çamur atmaya başlamayacak mı sanıyorsunuz. çok yakındır size sen benim ateşimi yakamıyorsun demesi bence.
yani bence bu kişiyle evlilik size hiç bir şey getirmeyecek arkadaşım.bunu bilin iyi düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?