Bunu ben de söylemiştim.
İş leptopuna elimi süremem demişti.
Ama sürmeli.
Ne varsa o leptopda vardır zaten...
bende baştan beri bunu savundum o adam gerçeği biliyo ama saklıyo önce sebebi öğrenmek lazım bu adam ne iş çeviriyo bu durumu nasıl yaşıyo anlamak lazım
Kusura bakmayin bazen bazi soru ve yorumlari atliyorum,siz bana neleri sordugnuz bimiyorum ama ,esimin bozuk psikoljisini annem de farketti artik,genel hayatinda da mutlu deil,ancak bi iki arkadsmizla oldugmuzda en azindan yüzü gülüyor tabi ben de öyle.
Arkadaslar bence yanlis dusunuyorsunuz, sonucda karsisindaki sevdigi Kisi bikerede herseyi Silip atmasi kolay degil. Biraz daha caba gostersin annesi gidikden sonra belki biseyler olur esiyle Konusur, annesi ordayken Hersey daha zor, bence annesinden önce ya k.valide Yada gorumcesi Varsa gormumcesine Ki Ben olsam gorumceme anlatirdim. Cok zor bi durum Allah kimseye yasatmasin ins. Bende yazdim bi defa CVP gelmedi, Bende almanyadanim yakinsak görüsebiliriz istersen karsilikli konusmak senin icin daha Iyi olur belki, Tabi istersen. Tabiki yine hayirlisi Neyse o olsun biraz daha caba goster olmadi bencede bosan. Inan et daha mutlu olursun. Bende 2 yilik evliyim benimde sorunum cinselik konusunda esimden halen cekiniyorum mesela o istedigi Zaman oluyor Hersey ama bazi gunler oluyor Ben istiyorum cekiniyorum ona soylemeye, Bu cozumu Nasil atlatirim bilmiyorum.
😄Dedigin Gibi yapiyorum saten isimi HAL ediyorum. Ama hic Güzel bisey degil sonucda karsindaki esin rahat olmak en güzeli ama olur herhalde zamanla 😊evlensem ben senden beter olurum hayatta cinsel anlamda yaklaşamam çekingenimişe yararmı bilmem ama söylemeye çekiniyosan direk konuya gir öp sarıl yaklaş buda bi iletişim sonuçta anlayana mj
Dedigin Gibi yapiyorum saten isimi HAL ediyorum. Ama hic Güzel bisey degil sonucda karsindaki esin rahat olmak en güzeli ama olur herhalde zamanla 
Evtl herzaman ise yariyor😊. Yok vücudumu paylasmakdan degil, saten genel olarakda cok cekingen biriyim ama hic üzülme yeni evlendigimizde daha kötuydum, iliski dahi yasamak istemiyordum ama gidikce aciliyorum, yani demek istedigim kalici bisey degil 😀. Tullip arkadasimizin sorunu daha kötü bizimki Buna Göre hic bisey. Allahim yardimcisi olsunher zaman işe yarıyomu peki?? vücudunu paylaşmaktamı çekingensin? benim fiziksel takıntılrım var kendimle ilgili o açıdan çok zor olur heralde evlensem çekinirim çok eğenmez kusur bulur falan diye çünkü beğenmediğini anlarsam çok üzülürüm ve bi daha yaklaşamam heralde öfffff üzüldüm gene
Evtl herzaman ise yariyor. Yok vücudumu paylasmakdan degil, saten genel olarakda cok cekingen biriyim ama hic üzülme yeni evlendigimizde daha kötuydum, iliski dahi yasamak istemiyordum ama gidikce aciliyorum, yani demek istedigim kalici bisey degil . Tullip arkadasimizin sorunu daha kötü bizimki Buna Göre hic bisey. Allahim yardimcisi olsun
benimkisi daha çok fiziksel güvensizlik kendimle ilgili takıntılarım kusurlarımı paylaşmaktan çekiniyorum kırılmak istemiyorum sanırım benim için sorunlar çıkacak sırf buyüzden hayatımda denize girmedim tatil deniz havuz nedir bilmem çok üzülüyorum
benimkisi daha çok fiziksel güvensizlik kendimle ilgili takıntılarım kusurlarımı paylaşmaktan çekiniyorum kırılmak istemiyorum sanırım benim için sorunlar çıkacak sırf buyüzden hayatımda denize girmedim tatil deniz havuz nedir bilmem çok üzülüyorum
Niye böyle karalara bagliyonki kendini, sen kendi vucudunu negenmiyormusun? Hem saten seni begenen her halinlen begenir. Insanin ici Iyi olsun en önemlisi bu. Esin seni seviyorsa dis görünuse bakmaz, hic uzme kendini bence, bir evlilikde sevgi saygi oldumu gerisede kendiliginden gelir saten en önemlisi bu ikisidir gerisi bos
canım okuyunca yazmak istedim bendede aynı düşünce vardı evlenmeden önce. şöyleki ben asla öpülmekten hoşlanmazdım aslında eşim harici hala hoşlanmam. öyle uzun sarılmalar elele tutuşmalar annem babam hep kedi derdi bana sabah sarılıp öpmek isterlerdi b sinirle kalkardım yataktan.
bide halam vardır sağolsun bulduğu yerde mıncıklardı resmen ağlardım sinirden.
evleninnce görücem ben seni derdi adamada böylemi olcan acaba dahada sinir olurdum.
ayrıca vücudumda hiç beğenmediğim yer okadar çoktuki çıplak aynaya şöyle inceleyerek kendimi uzun uzun bakmışlığım yoktur bekarken.
sonrasında evlendim eşim benim o hiç beğenmediğim utandığım yerleri aslında çok çekici buluyomuş. beğenilerini dile getirdikçe kendimi afrodit gibi hissettim.
ayrıca eşim hiç bırakmadan sarılsa öpse gık demem buda zamanla olmadı ilk günlerden ittibaren böyleydi. (tabi sinirli değilsem)
tek ortak sorunumuz sarılarak ve temas olduğunda uyuyamıyoruz. ben zaten tek çocuğum yıllarca odamı bile kimseyle paylaşmadım oda tiklidir bu konuda. gerçi şimdi bebeğim var ona sarılarak uyuyabiliyorum ama çok nadir oda benim gibi birinin sarılması yada öpmesinden çok rahatsız oluyo.
yani eşin büyük rolü var kendini çok çirkin hisseden bi kadın eşi sayesinde afrodit gibi hissedebiir.
Kendinizi niye bu kadar alçaltıyosunuz ki?Göğüs dediğiniz nedir yaniben kendimi komple beğenmiyorum en büyük takıntımsa göğsümün olmaması hiç bi erkek öyle bi kadınla beraber olmaktan mutlu olmaz heralde o eksikliği dışarda tamamlamaya çalışır hiç güvenmiyorum erkeklere yapmaz dediklerimiz neler yapıyo allah vijdanı bütü insanlarla karşılaştırsın herkesi. sen neden beğenmiyodunki kendini en azından göğsün vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?