2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Bunu ben de söylemiştim.
İş leptopuna elimi süremem demişti.
Ama sürmeli.
Ne varsa o leptopda vardır zaten...

bende baştan beri bunu savundum o adam gerçeği biliyo ama saklıyo önce sebebi öğrenmek lazım bu adam ne iş çeviriyo bu durumu nasıl yaşıyo anlamak lazım

bende baştan beri bunu savundum o adam gerçeği biliyo ama saklıyo önce sebebi öğrenmek lazım bu adam ne iş çeviriyo bu durumu nasıl yaşıyo anlamak lazım

bende sizin gibi düşünüyorum ve ben tullıp in yerinde olsam şimdiye kadar bi şekilde o bilgisayarı kurcalardım ve bişeylerde bulurdum
Allah yardımcın olsun yinede

Tullip yanlış anlama ama artık yorum yazmıcam..
Hatta sayfaya girip okumucam bile.
Sen kendi bilidğini uyguluyorsun sadece.
Sadece sana şunu söyleyeilirim ki kendine yazık ediyorsun..

niye kusura bakayım ki.burada hepimiz sana akılcı çözümler sunmaya çalıştık.ancak sen tam olarak bizlerin söylediklerinden bir ipucu yakalayamıyosun ne yazık ki.
eşim depresyonda dediğin zaman tulip şu şu belirtiler var mı dedim ki bence çok önemliydi.
çünkü sen eşinin depresyonunun boyutunu tam olarak idrak edebilecektin.ama depresyonda mutsuz deyip geçiyosun.olmaz kendini kandırma.seni tanımayız etmeyiz.çok uç bi durum yaşadığın için yardımcı olmaya çalıştık.
anormali normalden ayırt edebilmen için uzunnnn uzunnnnn mesajlar yazdık.keşke bazı mesajlardaki önemli noktaları yakalayabilseydin.
son olarak ta eşinin geçmişte cinsellik yaşadığı fikrine tutunmaktan vazgeç tulip.
bir tür savunma mekanizması gibi bişey bu.yok canım benim eşim normal veya normal değilse de normale dönecek diye bulanık fikirlerle boğuşmaktansa eşini takip et.laptopunu filan incele.eşinin sana yaptıklarının yanında normal kalır bu davranış.belki kendine yakıştıramıyosun ama eşin bir kapalı kutu.en ufak bir hareket yok çaba yok.nereye kadar elin kolun bağlı kalabilirsin ki.
eşin dr. a bile son 3 aydır olmuyo demiş.hiç gitmese daha iyiymiş.son 3 ay başka hiç olmaması başka tulip.
yine de sen kendin karar vereceksin ve yolunu çizeceksin.artık ben de konuna yorum yapmayı gereksiz görüyorum.hakkında hayırlısı olsun

Zor bir durum Allah yardımcın olsun. eğer bir gün birlikte bile olsanız olan yine sana olacak diye düşünüyorum. bu seferde eşim benle 6 ayda bir birlikte oluyor diye konu açabilme ihtimaliniz yüksek çünkü. en azından şimdi boşansanız birşey olmadığı için nufus cuzdanıza bekar diye yazdırabilirsiniz.
sen çok çaba gösteriyorsun ama eşinde çaba namına tek birşey bile yok.en kötüsüde bu bence.

Arkadaslar bence yanlis dusunuyorsunuz, sonucda karsisindaki sevdigi Kisi bikerede herseyi Silip atmasi kolay degil. Biraz daha caba gostersin annesi gidikden sonra belki biseyler olur esiyle Konusur, annesi ordayken Hersey daha zor, bence annesinden önce ya k.valide Yada gorumcesi Varsa gormumcesine Ki Ben olsam gorumceme anlatirdim. Cok zor bi durum Allah kimseye yasatmasin ins. Bende yazdim bi defa CVP gelmedi, Bende almanyadanim yakinsak görüsebiliriz istersen karsilikli konusmak senin icin daha Iyi olur belki, Tabi istersen. Tabiki yine hayirlisi Neyse o olsun biraz daha caba goster olmadi bencede bosan. Inan et daha mutlu olursun. Bende 2 yilik evliyim benimde sorunum cinselik konusunda esimden halen cekiniyorum mesela o istedigi Zaman oluyor Hersey ama bazi gunler oluyor Ben istiyorum cekiniyorum ona soylemeye, Bu cozumu Nasil atlatirim bilmiyorum.

tullip eşin sorunun ne olduğunu gayet iyi biliyor..Depresyon la psikolojiyle zaman kazanmaya kendisini aklamaya çalışıyor..neden cinsellik yaşanmıyor bunu sadece eşin biliyor sen kendi etrafında çırpınıp duruyorsun..Güzel koku sürünmekle gecelik giyip dans etmekle hiçbir alakası yok bu işin.Bu adamın bir sorunu var ve bunu sana söylemek zorunda..Eğerki bu sorunu bilerek seninle evlendiyse bunun vebalini nasıl ödeyecek!

ben 4-5 aydır gelip okuyorum bu konuyu. yorum yapan arkadaşlar resmen beyin fırtınası yaptılar, tüm ihtimalleri sıraladılar. ama bakıyorum konu sahibi geliyor, geçen gün şöyle oldu yazıyor ve tekrar gidiyor. bir ilerleme, somut bir adım hiç göremedim ben. dünya üzerinde en anlamadığım şeydir sanırım sorunum var deyip çözüm için didinmeden yakınmak. burada o kadar çok çözüm önerisi, fikir, olasılık var ki her gün birini denese bile en azından daha aydınlatıcı bir şey bulunabilirdi. 1 sene olacak sanıyorum, umarım ilerde arkanıza baktığınızda ömrümden koca bir seneyi nasıl çarçur ettim demezsiniz.

evlensem ben senden beter olurum hayatta cinsel anlamda yaklaşamam çekingenim işe yararmı bilmem ama söylemeye çekiniyosan direk konuya gir öp sarıl yaklaş buda bi iletişim sonuçta anlayana mj

evlensem ben senden beter olurum hayatta cinsel anlamda yaklaşamam çekingenim işe yararmı bilmem ama söylemeye çekiniyosan direk konuya gir öp sarıl yaklaş buda bi iletişim sonuçta anlayana mj
😄Dedigin Gibi yapiyorum saten isimi HAL ediyorum. Ama hic Güzel bisey degil sonucda karsindaki esin rahat olmak en güzeli ama olur herhalde zamanla 😊

Dedigin Gibi yapiyorum saten isimi HAL ediyorum. Ama hic Güzel bisey degil sonucda karsindaki esin rahat olmak en güzeli ama olur herhalde zamanla 

her zaman işe yarıyomu peki?? vücudunu paylaşmaktamı çekingensin? benim fiziksel takıntılrım var kendimle ilgili o açıdan çok zor olur heralde evlensem çekinirim çok eğenmez kusur bulur falan diye çünkü beğenmediğini anlarsam çok üzülürüm ve bi daha yaklaşamam heralde öfffff üzüldüm gene

Evtl herzaman ise yariyor😊. Yok vücudumu paylasmakdan degil, saten genel olarakda cok cekingen biriyim ama hic üzülme yeni evlendigimizde daha kötuydum, iliski dahi yasamak istemiyordum ama gidikce aciliyorum, yani demek istedigim kalici bisey degil 😀. Tullip arkadasimizin sorunu daha kötü bizimki Buna Göre hic bisey. Allahim yardimcisi olsun

benimkisi daha çok fiziksel güvensizlik kendimle ilgili takıntılarım kusurlarımı paylaşmaktan çekiniyorum kırılmak istemiyorum sanırım benim için sorunlar çıkacak sırf buyüzden hayatımda denize girmedim tatil deniz havuz nedir bilmem çok üzülüyorum

Niye böyle karalara bagliyonki kendini, sen kendi vucudunu negenmiyormusun? Hem saten seni begenen her halinlen begenir. Insanin ici Iyi olsun en önemlisi bu. Esin seni seviyorsa dis görünuse bakmaz, hic uzme kendini bence, bir evlilikde sevgi saygi oldumu gerisede kendiliginden gelir saten en önemlisi bu ikisidir gerisi bos

canım okuyunca yazmak istedim bendede aynı düşünce vardı evlenmeden önce. şöyleki ben asla öpülmekten hoşlanmazdım aslında eşim harici hala hoşlanmam. öyle uzun sarılmalar elele tutuşmalar annem babam hep kedi derdi bana sabah sarılıp öpmek isterlerdi b sinirle kalkardım yataktan.
bide halam vardır sağolsun bulduğu yerde mıncıklardı resmen ağlardım sinirden.
evleninnce görücem ben seni derdi adamada böylemi olcan acaba dahada sinir olurdum.

ayrıca vücudumda hiç beğenmediğim yer okadar çoktuki çıplak aynaya şöyle inceleyerek kendimi uzun uzun bakmışlığım yoktur bekarken.

sonrasında evlendim eşim benim o hiç beğenmediğim utandığım yerleri aslında çok çekici buluyomuş. beğenilerini dile getirdikçe kendimi afrodit gibi hissettim.

ayrıca eşim hiç bırakmadan sarılsa öpse gık demem buda zamanla olmadı ilk günlerden ittibaren böyleydi. (tabi sinirli değilsem)

tek ortak sorunumuz sarılarak ve temas olduğunda uyuyamıyoruz. ben zaten tek çocuğum yıllarca odamı bile kimseyle paylaşmadım oda tiklidir bu konuda. gerçi şimdi bebeğim var ona sarılarak uyuyabiliyorum ama çok nadir oda benim gibi birinin sarılması yada öpmesinden çok rahatsız oluyo.

yani eşin büyük rolü var kendini çok çirkin hisseden bi kadın eşi sayesinde afrodit gibi hissedebiir.

Son düzenleme:
Aylardir gelip gidip bu konuya bakiyorum,her bakmamda da esimle yeniden aciliyo konusu.o bile merak etti artik.bi insan neden karisina yaklasmaz,hemde aylardir.bunun piskoloji vs vs vs gibi bos sebeplerle alakasi yok.sen kendini kandiriyosun.insanlar senin icin o kadar çozum uretmisler.esinin laptopuna ellemem demissin,nolcak? Devlet suçumu isliyosun sanki? Nerden bilicek? Bende herkes gibi esinle sadece bi kere birlikte olmamandan yanayim.boşuna kizligini vermis olursun.gerisi gelmez çunku bunun.gelsede belki ayda yilda bir.o zamanda bundan dertlenirsin.yani gercekler acı ki srn bu insanla mutlu olamazsin.yol yakinken varsa gorumcen,yoksada kayinvaliden.hic birine anlatamazsan mutlKa annen ile paylaş ve o evden ayril.inan kafan daha rahat olur.hergun o evde o adamin gözünün icine bakarak,ne zaman istiycek acaba dusuncesiyle hayat zor.allah yardimcin olsn

eet dediğin gibi olması lazım ama erkeklerin dünyası farklı sevmekle cinsellik farklı onlar için evliliğine imrendiğim dışardan bakınca adam sandığım insanların bakıyorum facende yabancı hatunlar ekli çıplak resimli anlıyorummki sevsede yapıyo sevmesede özleri hep dışarda oluyo malesef

ben kendimi komple beğenmiyorum en büyük takıntımsa göğsümün olmaması hiç bi erkek öyle bi kadınla beraber olmaktan mutlu olmaz heralde o eksikliği dışarda tamamlamaya çalışır hiç güvenmiyorum erkeklere yapmaz dediklerimiz neler yapıyo allah vijdanı bütü insanlarla karşılaştırsın herkesi. sen neden beğenmiyodunki kendini en azından göğsün vardır

Kendinizi niye bu kadar alçaltıyosunuz ki?Göğüs dediğiniz nedir yani
Benimde hiç yok sayılır. 70 A destekli kullanıyorum
Bir hafta sonra düğünüm var ve bunu hiç kafama takmıyorum.
Tabi ki isterdim şöyle dolgun olsun giydiğim yakışsın ama yok işte napalım :)
Nişanlım da farkında çok küçük olduğunun ama sorun etse benimle evlenmek istemezdi heralde
Öğrenciyken yurtta südyen takmazdım. Bir gün nişanlım geldiğinde(o zamanlar sevgiliydik) Öylece inmiştim aşağı.
O an bişey diyememiş utandığından ama nişanlandıktan sonra söyledi o kadar da küçük olduğunu düşünmemiştim diye.
O kadar narin göründün ki gözümde elini tutmaya bile kıyamadım der
Bende yapcak bişey yok hayatım bende senin göbeğinin bu kadar büyük olacağını tahmin edemezdim diyorum gülüşüyoruz
Demem o ki seni gerçekten seven adamın umrunda olmaz göğsünün kaç beden olduğu..
Kimse mükemmel değildir ki elbette vardır bi kusuru.
Kendinize yazık etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…