2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Eşin mi sana demediğini bırakmadı. Erkekler sinir anında ne söylediklerini bilmiyorlar ve işin garip tarafı bende öyleyim ağzıma geleni sayarım düşünmem hiç zoruna da giderse gitsin o an umurumda olmaz ama özür dilemesini de bilirim.
Madem sana zarar veriyor o zaman yanında olma artık bırak git zorlamanın bir mantığı yok. Düzeldiği düzeleceği de yok.
Öldüyse sana da zarar verir neden p.tesiyi bekliyorsun gitsene doktora deli misin. Rabbım hakkında hayırlısını versin

Canım eşinin problemi kesinlikle iktidarsızlık değil bu bambaşka bir şey bence üstüne git ve ağzına geleni düşündüğün ne varsa say dök doğruyu söylesin sana söylemiyorsa da bitti de git evden belki o zaman anlatır her şeyi ve sorun iktidarsızlıksa çözmeye çalışır. Ama sorun o olsaydı çoktaaan çözmek için çaba sarf etmeye başlamış olurdu bence.
Şimdi neden şifreli neden kullanamıyorsun bilgisayarını ya da ne bileyim neden face şifresini bilmiyorsun sevgililer bile şifre biliyor her şeyi kurcalıyor bu nasıl iştir. Bence artık patla yeter.

Sana da ayri üzüldüm arkadasim,senin durumunda zor,demekk ki baslari bizim gibiydi,esin en azindan oyalama maksatli ya da senden yine laf duymasin dieyaklasti yanina,ki cogunda zorla diorsun (Bu nasil bir psikojik travmadir yarabbim.Allah senin de yardimcin olsun.Bebegini düsün,onun icin daha Güclü durmak zorundasin hayata karsi.

Bugun yine konusacgiz sanirim,cünkü bizimki evlilik degil evcilik bile degil hatta,cok sikildim,keske suanda tez dönemind eolmasydim benim icin hersey daha raht olurdu arkadsima da giderdim kendi basima bi yerlere de,ama ben tüm bu yasadiklrimi unutup sinavlrima konsantre olmak zorundayim bir de,valla fb sifresini bana veregini hic sanmam,özelim der gecer yani,noldu der neden istiosun der.

Son bisey daha söylemem lazim,evliligimizin kacinci ayindaydik hatirlamiyourm ama bana aska inanmadigini söyledi ,yani ask die birsey yokmus sevgiye dönuüp kalici oluormus falna,ben de sakin bunu birine söyleme sen evlisin ve ben aska inanmiyorum diorsun ne kdr dengesizsin demistim.Belki de sorun budur. Sevgi baska sey ask baska,önceden asikti tabiki bana ama belki de artik asik degil bana,bilemiyorum,cinselligi ask mi olusturuyor yoksa?Bu arada ilk zamnrimzda da bana askim demezdi,askim kelimesini erkeklere yakistirmadigini söyledi ,maco olmak bi yana cok da moderndir yani,o Zaman da anlamamistim,hatta ona kiyasla ben daha eski kafadanim.

Son düzenleme:
tuullipcim eşinin sorunu fiziksel değil bunda eminim. Eğer ki fiziksel olsaydı cinsel hayatını düzene sokmak için eski haline getirmek için uğraşır düzelmesi için elinden geleni yapardı...Erkek kısmı cinsellik olmadan değil 9 ay 9 gün bile dayanamaz...Bu bambaşka bi olay..
Eşin belkide kendisindeki sorunun ne olduğunu bilmiyor olabilir...Bana büyü gibi geliyor..Hiç itibar etmem ama cok korkakrım bu büyü işinden...Bunun araştırmasını yapabilirsin..

cinselliği sadece aşk oluşturmaz tutku, nefis,bağlılık, arzulamak vs..Aklına ne gelirse...Sadece aşık olmak sevmek cinselliği tek başına gerekli kılmaz ki...
tullip son paragraftaki yazın inan çok düşündürücü...:44:

Tullip sen gittinmi hic danismana hani sordunmu neden boyle diye

Canım o senin kocan sen onun karısısın cinsel anlamda bu gerçekleşmemiş olsa da bu nikahtan sonra böyledir ve özelim deme gibi bi lüksü yok ne özeli ya insanın karısından kocasından saklayabileceği özel diye bir şey yok içim rahat etsin diye istiyorum dersin. Olmadı bir ara pc sini eline alabilirsen bir program var onu kur pc de neler yaptığını takip edebilirsin bu şekilde.

Aşk olmazsa cinsellik olmaz diye bir şey yok canım benim. Aşk olmasa sevgiye dönüşse de cinsellik hep vardır bir anlık istekle olan şeyler bunlar. Aşkım kelimesini ben sevmem. Herkes aşkım diyor zaten birbirine hiçbir farkındalığı olmadığı için sevmiyorum. Ki ben 2 buçuk seneyi devirdik erkek arkadaşımla hiç aşkımlı falan konuşmamışımdır o da aynen öyle :) Vedam Vedacııım Vedoşum falan der :) Belki seninki de herkes kullandığı için hoşlanmıyordur kim bilir.

Konuşmalısın bu arada kesinlikle. Ancak kesin bir dille anlatmalısın. Senin kararlılığını fark etmesi lazım yoksa yine aynen devam eder hiçbir şey değişmez.

Isten geldi,zoraki yanaktan bir öpme,yemek yedik bulsaiklari makinaya dizdim,tv e bakiyoruz simdi de,siz olsaniz bu adamla neyi nasil konusurdunuz?

Isten geldi,zoraki yanaktan bir öpme,yemek yedik bulsaiklari makinaya dizdim,tv e bakiyoruz simdi de,siz olsaniz bu adamla neyi nasil konusurdunuz?

ya çok mrk ettim bu adam neden evlenmiş?evlilik nedir onun için?sadece yanında bi kadın olsun,işini gücünü yapsın mı?valla işiniz zor allah sabır versin

Bence once tezini yaz okulunu bitır kendini garantiye al ondan sonra aklinda ayrilik varsa konus biranda neler yasayacagn ne tepkiyle karsılasacagn belli degl bu kadar bekledin birazda kendin icin bekle cekil kabuguna konusma usteleme sen taktikca o daha cok inatlasack seninle nacizane tavsiyem canim

Hernekadar bazilariniz esimin gay ya da deneyimsiz olduugnu düsünsenizde,ben onun eski kiz arkadaslriyla yasadikalrini düsününce delirioyrum,onlar sevgilisiydi,hoslandiklriydi ,kiz arkadasiydi,ben esiyim.Onlar dokundu öptü sevisti,ben uzaktan bakiyorum,hicbirsey yasamadim.Ben bunlari yazarken o misil misil uyuor.en sonunda ben cok büyük bir kavga cikarip herseyden vazgecip terkedicem bu adami,sabrimin son dakikalrinda hatta uzatmalardayim.

sebebini bilmiyorum am a zannımca kocanın psikolojisi bozulmuş, senin durumun gibi olmasa da evliliğimin ilk zamanlarında bende buna benzer birşeyler yaşamıştım, bir sorunmu var eğer varsa dra gidelim filan demiştim ama tabi kabul etmemişti söylediğimi, ama şimdi bakıyorumda o dönemde eşimin sıkıntıları varmış , bu sebepten böyleymiş, 13 yıllık evliyim, adı var, artık eskisi gibi değil hiçbirşey, birçok konuda yenilendik, birçok konuda da eskidik, ama şimdi şu anki evliğliğime bakıyorum da, bazen coşkulu bazen diplerde :) yine insan psikolojisi yine insan psikolojisi yani, bazen eşim ağzımın içine bakar durur, bazen yokmuşum gibi davranır, zaten sessiz kendi halinde içine kapanık bir adamdır, ben azcık dürtükleyince kendine gelir beni nazlandırır, sonra yine kendi özüne döner sessizleşir filan :) şimdi ben bunları gülerek yazıyorum ama yanlış anlama, anlatmak istediğim eşinin psikolojisinde bir sorun olabilir, gerçi kimin yok artık, herkesin kafası allak bullak

Yorumunuz icin tesekkür ederim,biz hicbise yasamadk sorun da Burda baslior,iki tane tullip var beynimin icinde biri fedakarliga devam,belki terapi belki Doktor evlik uzmani cözülecek diyor,digeri ise Adam sana elini sürmüyor,sen haladüzelecek diye bekle,ayril kurtul bu adamdan,hayatinin ellerinden kayip gitmesine izin verme tullip diyor.

canım öyle fedakar türk kadını moduna da girmenin alemi yok, ama birden kestirip atmanın da alemi yok, olayı çözebildiğin kadar çözmeye çalış, baktın ki olmuyor bir süre ayrı kalmayı dene, ne bileyim kocanı sen tanıyorsun ona göre bi taktik belirle, baktın hiç çözülmüyor iş çığrından çıkmış, o zaman belki boşanmaı düşünebilirsin

Valla dediğin gibi eski sevgilileriyle o kadar ileri gitmişse senin eşi olarak hala sabretmen için bir neden kalmamış bana göre. Onun keyfini bekleye bekleye hayatın akıp gidiyor...

Canim bende yeni evliyim 1 sene olmadi. İnsallah Allah yuzune gulerde yuvanda huzur hic eksik olmaz.Benimde bi takim sorunlarim var. Biz iliskiye giriyoruz ama ayda 1 kez en iyisi yani bu. Ya da 2 ayda bir kez oluyor. Kendim icin bisey yapabilir miyim die girdim ama ,yazilan butun yorumlari anlattiklarini okudun saatlerce. Cok uzuldum. Ama emin ol ki biz esimiz icin butun gorevlerimizi yerine getiriyorsak onlarinda bi takim gorevlerini yerine getirmeleri lazim. Cinsellik olmayinca gercekten cekilmiyor. İnsan kendinde sorun aramaya basliyor zamanla.evlendigimizden beri hep benim istememle oldu. Bi kere bile ben sesimi cikarmadan bisey yapmadi. Artik insan yoruluo. Cunku onun icin hazirlaniosun susleniosun suprizler yapiosun. Ama karsiligini alamayincada insan artik pes diyor. Bi ara esimle konustum doktora gidicez yazin kabul etti demistin. O noldu. Unutuldu mu ??

benim en baştan beri savunduvuğum bişey var ben olsam o leptobunu facene msn ne varsa herşeyini araştırırdım telini falan bukadar da kibar olamam o durumda niye güvenmiyosun diycek diye her dediğini kabul etcek değilim o adam kesinlikle dürüst değil illaki biyerden bişey çıkcak araştırınca

sanada çok üzüldüm busorunu yaşayan ne kadar çok evli varmış şaşırdım kaldım evlenmekten korktum allah yardımcınız olsun senin eşin en baştanmı öyleydi canım flört döneminiz oldumu olduysa o dönemde nasıldı anlaşılmıyomu

uzun zamandır konunu takip ediyorum tulipçim, yazmamak için kendimi sıktıgım zamanlar oldu ama sanırım artık fikrimi söylemeden duramayacagım. bende eşinin gay oldugunu düşünenlerdenim eger öyle değilse de eşin seni sevmiyor!!

gay olabilir diyorum çünkü böyle bi örnekle karşılaştım. komşumuzun kızı 1 yıldan fazladır sevgili oldugu adamla evlendi, ilişkileri sırasında neyi nekdr yaşadılar bilemiyorum ama beraberliği süresince gayet mutluydu ancak evlendikten 1 yıl sonra boşandı sebebide hiç karı koca olamamaları, eşi uzun süre sakladıktan sonra nihayet gay oldugunu itiraf etmiş ve onunla sadece toplum baskısından kurtulmak için evlendigini söylemişti. ( şimdi boşandılar hatta kız daha önce hiç evlenmemiş biriyle evlendi ve duyduguma görede gayet mutlularmış)

seni sevmediginide düşünüyorum çünkü; eger seni seviyor olsaydı sana dokunmak isterdi seni arzulardı kii erkekler hiç sevmedikleri tanımadıkları insanlarla bile tek gecelik ilişkiler yaşayabiliyorlar, sevdigi kişiyle elbete böyle bir mutlulugu yaşamak ve yaşatmak isterdi, seviyor olsaydı senin aylardır bu halini görüp de hiç bişey yapmayarak seni daha cok tüketmez, mutsuzlugunla başbaşa bırakmazdı, seviyor olsaydı bırakıp gidecek olmanı kabullenemez kalman için mücadele ederdi..

seni üzmek istemem ama yazılanların nerdeyse tamamını okudum önyargılı yaklaşmamak açısından yinede fikrim değişmedi, üzgünüm ama bence bu sabır ve sessizligin sana daha cok zarar vericek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…