Ben rahat olamıyorum malesef.birde kayınvalidemlerle oturuyorum bu beni çok zorluyor.kocamın stresi hamileliğn stresi ailesinin stresi herşwy boguyor benş.bu gün kavga ettim bana demediğini bırakmadı.annesi zehir ediyor hayatı bana ama benmişim suçlu.bebegini bile düşünmüyor adam daha çok piskolojimi bozmak için elinden geleni yaptı bana.bende bitti dedim.bebek bu stese dayanamaz yine ölür hatta dün öldü galiba hissediyorum.p.tesi doktora gidicem
Ufak bir yanlis anlasilma oldu galiba,esime yari Ciplak yadaciplak görmedim derken sunu kastetmistim,biz balayinndabir kez o da yine benim zorumla küvete girdik hepsi o,bu evde hic dus almadik.Ona ben ilk aylarimizda cok söyledim Ciplak uyuyalim ya da yari Ciplak uyuyalim diye ama hic dekabul etmedi.Üstünü giyinip cikariyor yanimda önceleri ben bi muziplik fln yapiordum gidiklamamalr fln,ama artik vazgectim.Hatta iyice soguyim bisey yapmiyim die o giyindigi Zaman vucuduna bakip Kilo Aldi iyice göbege bak fln diyorum icimden.
Nisanli oldugumuz dönemde onun evinde oldugum bir ara o isteyken eski leptopundan nete fln giriodum alinan dosyalr adi altinda kayitliydi MSN konusmalri,sadece eski kiz arkadsi ile degil,benimle ,erkek arkadslriyla,akrabalariyla falan.Ama sonra Format atildi ve hersey gitti.
Sana da ayri üzüldüm arkadasim,senin durumunda zor,demekk ki baslari bizim gibiydi,esin en azindan oyalama maksatli ya da senden yine laf duymasin dieyaklasti yanina,ki cogunda zorla diorsunBen rahat olamıyorum malesef.birde kayınvalidemlerle oturuyorum bu beni çok zorluyor.kocamın stresi hamileliğn stresi ailesinin stresi herşwy boguyor benş.bu gün kavga ettim bana demediğini bırakmadı.annesi zehir ediyor hayatı bana ama benmişim suçlu.bebegini bile düşünmüyor adam daha çok piskolojimi bozmak için elinden geleni yaptı bana.bende bitti dedim.bebek bu stese dayanamaz yine ölür hatta dün öldü galiba hissediyorum.p.tesi doktora gidicem
Eşin mi sana demediğini bırakmadı. Erkekler sinir anında ne söylediklerini bilmiyorlar ve işin garip tarafı bende öyleyim ağzıma geleni sayarım düşünmem hiç zoruna da giderse gitsin o an umurumda olmaz ama özür dilemesini de bilirim.
Madem sana zarar veriyor o zaman yanında olma artık bırak git zorlamanın bir mantığı yok. Düzeldiği düzeleceği de yok.
Öldüyse sana da zarar verir neden p.tesiyi bekliyorsun gitsene doktora deli misin. Rabbım hakkında hayırlısını versin
Canım eşinin problemi kesinlikle iktidarsızlık değil bu bambaşka bir şey bence üstüne git ve ağzına geleni düşündüğün ne varsa say dök doğruyu söylesin sana söylemiyorsa da bitti de git evden belki o zaman anlatır her şeyi ve sorun iktidarsızlıksa çözmeye çalışır. Ama sorun o olsaydı çoktaaan çözmek için çaba sarf etmeye başlamış olurdu bence.
Şimdi neden şifreli neden kullanamıyorsun bilgisayarını ya da ne bileyim neden face şifresini bilmiyorsun sevgililer bile şifre biliyor her şeyi kurcalıyor bu nasıl iştir. Bence artık patla yeter.
Sana da ayri üzüldüm arkadasim,senin durumunda zor,demekk ki baslari bizim gibiydi,esin en azindan oyalama maksatli ya da senden yine laf duymasin dieyaklasti yanina,ki cogunda zorla diorsun(Bu nasil bir psikojik travmadir yarabbim.Allah senin de yardimcin olsun.Bebegini düsün,onun icin daha Güclü durmak zorundasin hayata karsi.
Bugun yine konusacgiz sanirim,cünkü bizimki evlilik degil evcilik bile degil hatta,cok sikildim,keske suanda tez dönemind eolmasydim benim icin hersey daha raht olurdu arkadsima da giderdim kendi basima bi yerlere de,ama ben tüm bu yasadiklrimi unutup sinavlrima konsantre olmak zorundayim bir de,valla fb sifresini bana veregini hic sanmam,özelim der gecer yani,noldu der neden istiosun der.
Son bisey daha söylemem lazim,evliligimizin kacinci ayindaydik hatirlamiyourm ama bana aska inanmadigini söyledi ,yani ask die birsey yokmus sevgiye dönuüp kalici oluormus falna,ben de sakin bunu birine söyleme sen evlisin ve ben aska inanmiyorum diorsun ne kdr dengesizsin demistim.Belki de sorun budur. Sevgi baska sey ask baska,önceden asikti tabiki bana ama belki de artik asik degil bana,bilemiyorum,cinselligi ask mi olusturuyor yoksa?Bu arada ilk zamnrimzda da bana askim demezdi,askim kelimesini erkeklere yakistirmadigini söyledi ,maco olmak bi yana cok da moderndir yani,o Zaman da anlamamistim,hatta ona kiyasla ben daha eski kafadanim.
cinselliği sadece aşk oluşturmaz tutku, nefis,bağlılık, arzulamak vs..Aklına ne gelirse...Sadece aşık olmak sevmek cinselliği tek başına gerekli kılmaz ki...
tullip son paragraftaki yazın inan çok düşündürücü...:44:
Sana da ayri üzüldüm arkadasim,senin durumunda zor,demekk ki baslari bizim gibiydi,esin en azindan oyalama maksatli ya da senden yine laf duymasin dieyaklasti yanina,ki cogunda zorla diorsun(Bu nasil bir psikojik travmadir yarabbim.Allah senin de yardimcin olsun.Bebegini düsün,onun icin daha Güclü durmak zorundasin hayata karsi.
Bugun yine konusacgiz sanirim,cünkü bizimki evlilik degil evcilik bile degil hatta,cok sikildim,keske suanda tez dönemind eolmasydim benim icin hersey daha raht olurdu arkadsima da giderdim kendi basima bi yerlere de,ama ben tüm bu yasadiklrimi unutup sinavlrima konsantre olmak zorundayim bir de,valla fb sifresini bana veregini hic sanmam,özelim der gecer yani,noldu der neden istiosun der.
Son bisey daha söylemem lazim,evliligimizin kacinci ayindaydik hatirlamiyourm ama bana aska inanmadigini söyledi ,yani ask die birsey yokmus sevgiye dönuüp kalici oluormus falna,ben de sakin bunu birine söyleme sen evlisin ve ben aska inanmiyorum diorsun ne kdr dengesizsin demistim.Belki de sorun budur. Sevgi baska sey ask baska,önceden asikti tabiki bana ama belki de artik asik degil bana,bilemiyorum,cinselligi ask mi olusturuyor yoksa?Bu arada ilk zamnrimzda da bana askim demezdi,askim kelimesini erkeklere yakistirmadigini söyledi ,maco olmak bi yana cok da moderndir yani,o Zaman da anlamamistim,hatta ona kiyasla ben daha eski kafadanim.
Isten geldi,zoraki yanaktan bir öpme,yemek yedik bulsaiklari makinaya dizdim,tv e bakiyoruz simdi de,siz olsaniz bu adamla neyi nasil konusurdunuz?
Isten geldi,zoraki yanaktan bir öpme,yemek yedik bulsaiklari makinaya dizdim,tv e bakiyoruz simdi de,siz olsaniz bu adamla neyi nasil konusurdunuz?
sebebini bilmiyorum am a zannımca kocanın psikolojisi bozulmuş, senin durumun gibi olmasa da evliliğimin ilk zamanlarında bende buna benzer birşeyler yaşamıştım, bir sorunmu var eğer varsa dra gidelim filan demiştim ama tabi kabul etmemişti söylediğimi, ama şimdi bakıyorumda o dönemde eşimin sıkıntıları varmış , bu sebepten böyleymiş, 13 yıllık evliyim, adı var, artık eskisi gibi değil hiçbirşey, birçok konuda yenilendik, birçok konuda da eskidik, ama şimdi şu anki evliğliğime bakıyorum da, bazen coşkulu bazen diplerde :) yine insan psikolojisi yine insan psikolojisi yani, bazen eşim ağzımın içine bakar durur, bazen yokmuşum gibi davranır, zaten sessiz kendi halinde içine kapanık bir adamdır, ben azcık dürtükleyince kendine gelir beni nazlandırır, sonra yine kendi özüne döner sessizleşir filan :) şimdi ben bunları gülerek yazıyorum ama yanlış anlama, anlatmak istediğim eşinin psikolojisinde bir sorun olabilir, gerçi kimin yok artık, herkesin kafası allak bullakHernekadar bazilariniz esimin gay ya da deneyimsiz olduugnu düsünsenizde,ben onun eski kiz arkadaslriyla yasadikalrini düsününce delirioyrum,onlar sevgilisiydi,hoslandiklriydi ,kiz arkadasiydi,ben esiyim.Onlar dokundu öptü sevisti,ben uzaktan bakiyorum,hicbirsey yasamadim.Ben bunlari yazarken o misil misil uyuor.en sonunda ben cok büyük bir kavga cikarip herseyden vazgecip terkedicem bu adami,sabrimin son dakikalrinda hatta uzatmalardayim.
sebebini bilmiyorum am a zannımca kocanın psikolojisi bozulmuş, senin durumun gibi olmasa da evliliğimin ilk zamanlarında bende buna benzer birşeyler yaşamıştım, bir sorunmu var eğer varsa dra gidelim filan demiştim ama tabi kabul etmemişti söylediğimi, ama şimdi bakıyorumda o dönemde eşimin sıkıntıları varmış , bu sebepten böyleymiş, 13 yıllık evliyim, adı var, artık eskisi gibi değil hiçbirşey, birçok konuda yenilendik, birçok konuda da eskidik, ama şimdi şu anki evliğliğime bakıyorum da, bazen coşkulu bazen diplerde :) yine insan psikolojisi yine insan psikolojisi yani, bazen eşim ağzımın içine bakar durur, bazen yokmuşum gibi davranır, zaten sessiz kendi halinde içine kapanık bir adamdır, ben azcık dürtükleyince kendine gelir beni nazlandırır, sonra yine kendi özüne döner sessizleşir filan :) şimdi ben bunları gülerek yazıyorum ama yanlış anlama, anlatmak istediğim eşinin psikolojisinde bir sorun olabilir, gerçi kimin yok artık, herkesin kafası allak bullak
canım öyle fedakar türk kadını moduna da girmenin alemi yok, ama birden kestirip atmanın da alemi yok, olayı çözebildiğin kadar çözmeye çalış, baktın ki olmuyor bir süre ayrı kalmayı dene, ne bileyim kocanı sen tanıyorsun ona göre bi taktik belirle, baktın hiç çözülmüyor iş çığrından çıkmış, o zaman belki boşanmaı düşünebilirsinYorumunuz icin tesekkür ederim,biz hicbise yasamadk sorun da Burda baslior,iki tane tullip var beynimin icinde biri fedakarliga devam,belki terapi belki Doktor evlik uzmani cözülecek diyor,digeri ise Adam sana elini sürmüyor,sen haladüzelecek diye bekle,ayril kurtul bu adamdan,hayatinin ellerinden kayip gitmesine izin verme tullip diyor.
Hernekadar bazilariniz esimin gay ya da deneyimsiz olduugnu düsünsenizde,ben onun eski kiz arkadaslriyla yasadikalrini düsününce delirioyrum,onlar sevgilisiydi,hoslandiklriydi ,kiz arkadasiydi,ben esiyim.Onlar dokundu öptü sevisti,ben uzaktan bakiyorum,hicbirsey yasamadim.Ben bunlari yazarken o misil misil uyuor.en sonunda ben cok büyük bir kavga cikarip herseyden vazgecip terkedicem bu adami,sabrimin son dakikalrinda hatta uzatmalardayim.
Canim bende yeni evliyim 1 sene olmadi. İnsallah Allah yuzune gulerde yuvanda huzur hic eksik olmaz.Benimde bi takim sorunlarim var. Biz iliskiye giriyoruz ama ayda 1 kez en iyisi yani bu. Ya da 2 ayda bir kez oluyor. Kendim icin bisey yapabilir miyim die girdim ama ,yazilan butun yorumlari anlattiklarini okudun saatlerce. Cok uzuldum. Ama emin ol ki biz esimiz icin butun gorevlerimizi yerine getiriyorsak onlarinda bi takim gorevlerini yerine getirmeleri lazim. Cinsellik olmayinca gercekten cekilmiyor. İnsan kendinde sorun aramaya basliyor zamanla.evlendigimizden beri hep benim istememle oldu. Bi kere bile ben sesimi cikarmadan bisey yapmadi. Artik insan yoruluo. Cunku onun icin hazirlaniosun susleniosun suprizler yapiosun. Ama karsiligini alamayincada insan artik pes diyor. Bi ara esimle konustum doktora gidicez yazin kabul etti demistin. O noldu. Unutuldu mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?