2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

tullip hanım,vakit kaybetmeyin,ortada uğraşacak bir aile kurumu yok,konuşun büyüklerle,ak koyun kara koyun çıksın ortaya.

Son düzenleme:

Nasil bu kadar emin konusabiliyorsun? Onlarla ne yasadigini gozlerinle gormus gibi konusuyorsun. Cinsellikten bahsetmek ile onu yasamak arasinda fark vardir. Bir kizin esine "cinsellik istedigini biliyorum" diye yazdigindan ve esinin soylediklerinden baska birsey yok elinde. Sen de nisanli iken aynisini demis olabilirsin, evlenene kadar bekleyelim demis olabilirsin, bu yaptiginiz anlamina gelmez ki.. Ben tipinden asla konduramayacagin kimi sakalli biyikli, kimi evli bir suru gay tanidim. Karsisindaki eger hosuna giden bir erkek degilse hic falso vermez, ayni bir adam gibi konusur, oturur, kalkarlar. Gencken bir sure sanatci terzisinde calistim, aklinizin kosesinden gecmeyecek unluler bile vardi aralarinda. Kadinlarla bir donem iliski denemis olanlar da cogunlukta idi, diyorum ya, evli olan bile vardi iclerinde. Ama olmayinca olmuyor iste.. Esinin senin uzuntune bu kadar kayitsiz kalmasi ve sorunu cozmek icin caba harcamamasi bu kaniya varmama sebep, kendisinin sorunu bildigini ve cozumu olmadigini dusundugunu saniyorum ki dogrudur, cozumu yok, yaratilistan gelen birsey bu. Esin gay degilse eger asexueldir, cinsellikle tamamen ilgisi yoktur o zaman. Oyle ise neden baska kizlari da denedi, evlendi? Bu da pek bir ihtimal gibi gozukmuyor aslinda. Yanlizca iktidarsiz olsa idi o zaman da cozum arardi. Yani oyle ezbere gaydir demiyor insanlar, dusununce baska ihtimal birakmiyor esin. Gene de kendine zaman ver, acele etme, sikisik zamanlarini atlatinca bu konu ile daha genis ilgilenirsin. Tezini filan bitir once yani.. Artik bu konunun aciliyeti kalmamis, bu kadar beklemissin, biraz daha bekleyebilir bence..

Sanirim su dönemde yapilacak en mantikli sey tezime konsantre olmak,ama ben dün gece kendimi tutamadim,ve ugrastim yine biraz onunla en azindan bir temas bir oksama biseyler yasandi,ama tabi annem de bizde istesek de cok bise olmazdi,tüm sesler hersey belli ediyor kendini malesef.Dün elimi oraya dokundurmayi basardim :))) Ama tutmamla da elimi cekmem bir oldu hem cok tuhaf hissetim kendimi hem de uyumak üzere ve annem de bizde oldugu iicn bisey yapamadim daha fazla,belki de bir de bu yöntemi denemek lazim ,ben de bilmyiorum.

Ayrica az once baska bir forum konusunda yazdiklarini okudum. Bu konuyu ucuncu kisilere acma konusu ile ilgili. Bosanmaya kesin karar vermeden ve bunu uygulamaya koymaya kalkmadan boyle birsey yapmani ben de onermem. Laf agizdan cikana dek sen ona hakimsin, bir kere ciktiktan sonra o sana hakim olur. Hayatin hakkinda, evliligin hakkinda secim hakki sende iken bunu baskalarina vermek, onlari ortak etmek niye? Bu asamada hayatini daha da zorlastirmaktan baska ise yaramaz. Sagdan soldan gelebilecek baskilara ihtiyaciniz oldugunu sanmiyorum. Belki bosanmani hizlandirir ama sen buna hazir degilsin su an gordugum kadari ile. Oyle ise kimsenin senin evinde neler oldugunu bilmesine gerek yok, ta ki sen kendin bazi seylere karar verene kadar..
Arkadasin/kuzenin de dahil. Soyleme dostuna, dostunun dostu vardir, o da soyler dostuna..

Gerçekten çok sabırlısın cnm ...okulunu bıtır ken dını yetiştır. .. Bırak bu adamı ...

her ikinizin dediklerine aynen katılıyorum.tulip e böyle bikaç mesaj yazdım ben de.
ancak o eşinin geçmişte cinsellik yaşadığına inanıyor.Kendi yaşadıklarını da ekliyor üstüne ve inanıyor.gözümle görsem ancak inanırım ben olsam.pek çok tavsiyem oldu.mesela eşinin depresyonda olduğuna inanıyor ama şu şu belirtiler var mı diye yazdım.okumuştur gerçi ama cevap vermedi.körükörüne inanma şüpheci ol dedim.bugün insanlar 20 30 senelik eşlerine güvenemiyor yeri geliyor.

tulip "istesek te olmazdı" cümlesini daha önce de kullanmıştın hatırlarsan.o zaman da dikkatini çekmeye çalışmıştım.zaten devamını getiremeyeceğiniz anlarda eşin birkaç küçük hareket yapıyor o kadar.bunların bi anlamı yok malesef.
senin çabalarınla aranızda birşeyler yaşanabileceğini sanmıyorum.üzmek için değil ama sana gerçekçi bi bakış açısı kazandırmak konusunda destek olabilmek için yazıyorum.sizin durumumuz çok uç noktada.kimileri var mesela çok seyrekte olsa gerçek bi birliktelik yaşayabiliyorlar.o zaman uğraş derdim eşin için.ama bu durumda bu uğraşlar sana eziyetten başka bişey değil ki.
zaman zaman aklın karışıyor.gay olabilir diyoruz asla kondurmuyosun.yaşadıklarım var diyosun.kız arkadaşıyla ilişkisi olmuş diyosun.kesinlikle mümkün değil gibi.geçmişte ilişkileri olsun da yeni evlendiği sevdiği kadına dokunmasın.normal bir erkeğin doğasına aykırı birşey bu tulip bunu anla artık...

seni kırmak istemem. Ama eşin ya bi pişmanlık duyuyor evlendiği için ya da sana olan kırgınlığı hala geçmemiş ??
Yine sen bişeyler yap ... özel bi akşam yemeği hazırla mesela iç gıcıklayıcı bişeyler giyin.. vs şeyler yap bence

tulipcim burda sayfalardır yazılanlara neden bu kadar gözünü kapadın? Neden yazılanları görmezden geliyorsun? yaşadıkların çok üzücü fakat herşeyi tek başına omuzlamanın senin hatan olduğunu düşünüyorum. Ben 2 senelik evliyim evlililiğimizin ilk yılında kavgalarımızdan dolayı eşimle aramızda bir soğukluk olmuştu ve 4 ay bana dokunmadı birlikte yatıyorduk konuşuyorduk fakat cinsellik hiç yoktu. O dönemde çok üzüldüm seninkine benzer şeyler hissettim kendimi değersiz hissettim. Sonunda dayanamadım hem kendi anneme hem eşimin annesine anlattım. K.Validem sağolsun eşimle dolaylı olarak konuşmuş evlilikte yakınlığın ne kadar önemli olduğundan bahsetmiş ve eşimle yavaş yavaş düzelmeye başladık eşim yaklaşmaya başladı. Kendi anneme anlatmanın da çok faydasını gördüm bir kere omuzlarımdaki yükten sıkıntıdan kurtuldum rahatladım evet annem ilk başta çok üzüldü fakat annem bana hep der ki evliliğinde birşeyler yolunda değilse bana büyük bir şok yaşatma olaylarken küçükken anlat çaresine bakalım yapılacak birşeyler varken düzeltmeye çalışalım herşey bittikten sonra birbirinizden koptuktan sonra bir anlamı kalmaz der. Bende senin öncelikle annene anlatmana gerektiğini düşünüyorum annem üzülecek diyorsun fakat sonunda öğrenirse daha büyük bir sok yaşamıyacak mı seni mutlu sanırken. Ayrıca senin şu anki psikolojinin tez yazmaya okuluna sağlıklı bir şekilde devam etmene yeticeğini sanmıyorum. Huzurun yokken her gece ağlıyarak uyurken kendini derslerine nasıl verebileceksin.
Ayrıca burda pek çok kişi kendi hayatından yakınlarının hayatından örnekler verdi bu tür cinsel soğukluğu olan insanların düzelmediğinden bahsetti. Yani demek istiyorum ki bu kişiyle hadi ilk defayı yaşadınız diyelim daha sonra sağlıklı bir cinsel hayatınızın olacağına inanıyor musun sen; bir kere yaşadıktan sonra yine yıllarca sana dokunmazsa bu insan için bekaretini kaybettiğine değer mi. Bence iyice düşünüp bir karar vermelisin artık...

Tullip sen gittinmi hic danismana hani sordunmu neden boyle diye

Ben danismana,doktora psikoga gitmedim hic.

Zor bu durumlar ne diyim,doktora gitti ama tam anlatamamis sadece 3 ayldir fln olmuor demis,kan ve diger tahlillerde normal cikti söylediigne göre.
alone2,sen benim aldatildiigmi ya da esimin bu sorunu birileriyle paylastigini mi düsünuyorsun ?Daha öncede yazdiigm gibi esim is bilgisayarini kullaniyor malesef,elimi bile sürmuyorum ona ben.

Bir gün ayrilirsak eger,haklisiniz esim beni sevmemisti diyecem..

tullip hanım,vakit kaybetmeyin,ortada uğraşacak bir aile kurumu yok,konuşun büyüklerle,ak koyun kara koyun çıksın ortaya.

Siz hem anneme hem kayinvalideme mi anlatmami söylüyorsunuz?

Ben de bu gelgitleri yasiyorum iste,bende biliyorumki söyledigim zaten elden ayaktan iyice düsecek hersey yüzgöz olacagiz,bana faydasi mi zarari mi olacak belki de onu kestiremiyorum.

Kusura bakmayin bazen bazi soru ve yorumlari atliyorum,siz bana neleri sordugnuz bimiyorum ama ,esimin bozuk psikoljisini annem de farketti artik,genel hayatinda da mutlu deil,ancak bi iki arkadsmizla oldugmuzda en azindan yüzü gülüyor tabi ben de öyle.

Böyle birseyi hic denemedim,ama ben esimin verecegi tepkiyi veriyorum,sizce bu durumda daha da kirilmayak mi gururum.Daha önce jartiyer giymistim evet farketmmeisti ama taytin icineydi ve aramizda bisey olmayacgini anladigimda cikaramamis onlarla yatmistim o gece pijamamin altina giyili sekilde.

Tyler ,sizde ne gibi sorunlar vardi,sen de beni en iyi anlayanlrdan birisin o zman,keske benim de hayatimda biseyler degissse.Sizde suanki durum ne sen memnunu muusn esin doktora mi gitti,nasil düzeldi,aileler ne tepki Verdi?

Ne ben kimseyi kirmak istiyorum aslinda,ne de sizler beni biliyorum.Cogunuz haklisiniz pasif durdum hep,ama ben hayatim boyunca da o eli masali tiplerden olmaidm hic,ama kendi arkads cevremden de göruorum,ne esler var,kendi esinin en ufak yanlisinda tepki veren ve asla birseyi kabullenmeyen.Böyle kizlar /kadinlar daha mutlu oluyor belki de hayatta bilmeiyorum,resti cekemiyorum evet ,cünkü bi iki arkadsima esyalrimi toplayip sizde kalacam diyemiyorum,sonucta sorun oldugu anlasiliyor evet,ama artik her gecen Zaman bana yeni seyler ögretiyor,Alttan alacak ne sabir ne de istek kalmadi,annem gidince ona doktora gitmek ve yardim almak zorundasin yoksa ben gercekten yokum dicem, ve o bu konularda asla blöf yapmadigimi iyi Bilir.Cevabi sen bilirsin se ne ala,yok cabalayacam denemek istiyorum derse de zaten yanindayim.Her Zaman dedigim gibi Allah yar ve yardimcim olsun !

evliliği bir anda bitirmek yaşanmışlıkları bir anda silip atmak çok zor..Belki anlık bir cesaret belkide bir kıvılcım bellimi olur..
Seni çok takdir ediyorum şuan ...Sonuna kadar sabredeceksin biliyorum..Belirsizlik içinde sevdiğin adamı bırakıp gitmek seni vicdanen çok yaralayacaktır...Şunuda yapsaydım dememk için uğraşıyorsun tullip..Keşkeler çok acıtıyor insanın canını bilirim..Sen kalbinden geçeni yap..Bekle bakalım, keşke dememk için...Zamanı kafana takma sana engel olmasın..Mutlu olacaksan bundan sonra o mutluluk birgün gelip seni bulacaktır emin ol..

Eşinde herhangi bir gelişme olmaması durumunda bu durumu ailelere açmanızı tavsiye ederim..Belki onlar olayın çözümü için farklı bakış açıları sunabilirler..Bundan çekinme, utanma..her aile evlatlarının mutlu olmasını ister

tullip aldatılmak değil ama mutlaka bişeyler yakalayacağını düşünüyorum ilk aklıma geleni söylim: cinsellikle ilgili konuştuğu biri mutlaka olduğunu düşünüyorum ama kendi face hesabından değil sahte bir hesapla arkadaşça olabilir paylaşıp rahatlamak için olabilir düşünmek ile istemiyorum ama eğer eşcinsel falansa bunu bilgisayarında kullandığı face hesaplarıyla konuşma dökümleriyle yakalarsın gerçeği öğrenirsin çünkü eşin dürüst değil sana karşı bence

Canim annen hala ordaysa konus bence. Kendi annen sonucta. Akıl verir. Hem doktor icin zorluyacagim demissin hemde bi onceki yazinda gitti anlatmis kan tahlili yaptirdi bisey yok demissin. 10 aydir doktora gondermeye calisiosun. bence artik biseyler varsa acik acik anlatmali sana. Ayrica baska bi yorumunda annemde farkinda psikolojisinin bozuk oldugunu dedin. Eger annene evlendiginiz gunden beri hic beraber olmadigini soylersen gorusu eminimki degisir...

Evet sana katiliyorum. Mutlaka bisey var ama saklaniyor. Muhabbet ettigi yoksa bile muhakkak biseyler izliodur. 10 aydir bir erkek 1 kere bile yapmadan duramaZ..

cnm benim bak şimdi söyleyecegimi lütfen yanlış anlama ama buna benzer bi olay çok yakınımın başına geldi ve çocuk en sonunda kendi cinsinden hoşlandıgını onunla sadece bu durumu gizlemek için evlendigini söyledi (( çok üzülmüştük ve şaşırmıştıkda o zaman sende böyle bi durum yoktur dimi :S

konuyu ara ara takip ettim bi tavsiyem var etkili olur mu bilmem kadınlarda vajinusmusda etkili hipnozla tedavi yöntemleri var etkili alanında uzman bir psikolog bulsanız belki faydalı olabilir bir araştırın isterseniz

sayfalarca cevap yazılmış
şeker hastası diyen çıkmış, iktidarsız diyen çıkmış, gay diyen çıkmış, psikolojisi bozuk diyen çıkmış
ne psikolojiymiş be
karşısındaki insanın da bir psikolojisi olduğunu hiç hatırına getiriyor mu acaba
eşin olacak adam sana bir açıklama borçlu
10 ayın açıklamasını yapmak zorunda
öyle mız mız çocuklar gibi benim psikolojim bozuk, zamanında çok yıprandım küstüm oynamıyorum demek gibi bir hakkı yok
o imzayı attığı gün kocalık yükümlülüğünü üstüne aldı.
çıkacak efendi gibi bu davranışımın sebebi budur diyecek
şurda nerdeyse 1 senedir bütün kadınlar kulübü fıtık oldu sorunu çözecez diye
beyefendi cephesinde ne var

Turk sinemasi senaryosu gibi olacak ama esine uyku ilaci ver telefon bilgisayar ne var ne yok ogren ama sifreliyse oncelikle sifre nasil kirilir onu ogren valla biz catladik artik karakutu gibi tamam insaniz cinsellik istemedgmiz zamanlar oluyor ancak karsimizdakini 1 hafta anca atlatabilioruz seninki cok çetrefilli bir durum mutlaka gizlenen bisey var

seni ilerde yasiycagin sorunlardan korumak amacli yazmak istedim, yukarda bi arkadas yazmisya bizde esimle boyleydik 7 ayda bir oluyodu falan simdide hamileyim gidemiyorum, bi digeride benzer bisey demis cocuk oldugu icin ayrilamiyorum diye.. bunlarin uzerine sende gecen gece biraz cinsel degil ama tensel takinlasma oldu elledim flan demissin. bence sakin ama sakin eger bi yakinlasma olucaksa, devaminin gelicegini bilmeden emin olmadan ypama bisey..suanda ayrilirsan kizligin elinde, tamam kimsenin gozune gozune sokmiycan raporu ama sen biliceksin, belki yine evlenirsen o kisi bilicek, bu yeter, ama eger bi kerelik bisi olupda bosanirsan, ozaman daha cok yipranirsin icin icin. Ya bence siz duzelmezsiniz olursada digerleri gibi ayda yilda bir olur, sende olan oldu artik deyip cekipde gidemezsin insallah yaniliyorumdur insallah duzelir aklini basina alir, ama arti olarak eger digerlerinin dedigi gibi karsi cinsle iliskisi var ise ve sneinlede beraber olursa allah muhafaza bu saglik sorunlarinada yol acar, o yuzden boyle olmaidigndan ve devaminin geliceignden yuzde yuz emin olmadan bence o yanassa bile sen hemen kabul etme, belki seni 'idare etmek' yada 'susturmak' icin yapicak yaparsa, sonrasida aylar sonra gelicek, kim bilir.. dikkat et lutfen.

allaha emanet ol,

Bunu ben de söylemiştim.
İş leptopuna elimi süremem demişti.
Ama sürmeli.
Ne varsa o leptopda vardır zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…