Hernekadar bazilariniz esimin gay ya da deneyimsiz olduugnu düsünsenizde,ben onun eski kiz arkadaslriyla yasadikalrini düsününce delirioyrum,onlar sevgilisiydi,hoslandiklriydi ,kiz arkadasiydi,ben esiyim.Onlar dokundu öptü sevisti,ben uzaktan bakiyorum,hicbirsey yasamadim.Ben bunlari yazarken o misil misil uyuor.en sonunda ben cok büyük bir kavga cikarip herseyden vazgecip terkedicem bu adami,sabrimin son dakikalrinda hatta uzatmalardayim.
Nasil bu kadar emin konusabiliyorsun? Onlarla ne yasadigini gozlerinle gormus gibi konusuyorsun. Cinsellikten bahsetmek ile onu yasamak arasinda fark vardir. Bir kizin esine "cinsellik istedigini biliyorum" diye yazdigindan ve esinin soylediklerinden baska birsey yok elinde. Sen de nisanli iken aynisini demis olabilirsin, evlenene kadar bekleyelim demis olabilirsin, bu yaptiginiz anlamina gelmez ki.. Ben tipinden asla konduramayacagin kimi sakalli biyikli, kimi evli bir suru gay tanidim. Karsisindaki eger hosuna giden bir erkek degilse hic falso vermez, ayni bir adam gibi konusur, oturur, kalkarlar. Gencken bir sure sanatci terzisinde calistim, aklinizin kosesinden gecmeyecek unluler bile vardi aralarinda. Kadinlarla bir donem iliski denemis olanlar da cogunlukta idi, diyorum ya, evli olan bile vardi iclerinde. Ama olmayinca olmuyor iste.. Esinin senin uzuntune bu kadar kayitsiz kalmasi ve sorunu cozmek icin caba harcamamasi bu kaniya varmama sebep, kendisinin sorunu bildigini ve cozumu olmadigini dusundugunu saniyorum ki dogrudur, cozumu yok, yaratilistan gelen birsey bu. Esin gay degilse eger asexueldir, cinsellikle tamamen ilgisi yoktur o zaman. Oyle ise neden baska kizlari da denedi, evlendi? Bu da pek bir ihtimal gibi gozukmuyor aslinda. Yanlizca iktidarsiz olsa idi o zaman da cozum arardi. Yani oyle ezbere gaydir demiyor insanlar, dusununce baska ihtimal birakmiyor esin. Gene de kendine zaman ver, acele etme, sikisik zamanlarini atlatinca bu konu ile daha genis ilgilenirsin. Tezini filan bitir once yani.. Artik bu konunun aciliyeti kalmamis, bu kadar beklemissin, biraz daha bekleyebilir bence..
uzun zamandır konunu takip ediyorum tulipçim, yazmamak için kendimi sıktıgım zamanlar oldu ama sanırım artık fikrimi söylemeden duramayacagım. bende eşinin gay oldugunu düşünenlerdenim eger öyle değilse de eşin seni sevmiyor!!
gay olabilir diyorum çünkü böyle bi örnekle karşılaştım. komşumuzun kızı 1 yıldan fazladır sevgili oldugu adamla evlendi, ilişkileri sırasında neyi nekdr yaşadılar bilemiyorum ama beraberliği süresince gayet mutluydu ancak evlendikten 1 yıl sonra boşandı sebebide hiç karı koca olamamaları, eşi uzun süre sakladıktan sonra nihayet gay oldugunu itiraf etmiş ve onunla sadece toplum baskısından kurtulmak için evlendigini söylemişti. ( şimdi boşandılar hatta kız daha önce hiç evlenmemiş biriyle evlendi ve duyduguma görede gayet mutlularmış)
seni sevmediginide düşünüyorum çünkü; eger seni seviyor olsaydı sana dokunmak isterdi seni arzulardı kii erkekler hiç sevmedikleri tanımadıkları insanlarla bile tek gecelik ilişkiler yaşayabiliyorlar, sevdigi kişiyle elbete böyle bir mutlulugu yaşamak ve yaşatmak isterdi, seviyor olsaydı senin aylardır bu halini görüp de hiç bişey yapmayarak seni daha cok tüketmez, mutsuzlugunla başbaşa bırakmazdı, seviyor olsaydı bırakıp gidecek olmanı kabullenemez kalman için mücadele ederdi..
seni üzmek istemem ama yazılanların nerdeyse tamamını okudum önyargılı yaklaşmamak açısından yinede fikrim değişmedi, üzgünüm ama bence bu sabır ve sessizligin sana daha cok zarar vericek..
her ikinizin dediklerine aynen katılıyorum.tulip e böyle bikaç mesaj yazdım ben de.Nasil bu kadar emin konusabiliyorsun? Onlarla ne yasadigini gozlerinle gormus gibi konusuyorsun. Cinsellikten bahsetmek ile onu yasamak arasinda fark vardir. Bir kizin esine "cinsellik istedigini biliyorum" diye yazdigindan ve esinin soylediklerinden baska birsey yok elinde. Sen de nisanli iken aynisini demis olabilirsin, evlenene kadar bekleyelim demis olabilirsin, bu yaptiginiz anlamina gelmez ki.. Ben tipinden asla konduramayacagin kimi sakalli biyikli, kimi evli bir suru gay tanidim. Karsisindaki eger hosuna giden bir erkek degilse hic falso vermez, ayni bir adam gibi konusur, oturur, kalkarlar. Gencken bir sure sanatci terzisinde calistim, aklinizin kosesinden gecmeyecek unluler bile vardi aralarinda. Kadinlarla bir donem iliski denemis olanlar da cogunlukta idi, diyorum ya, evli olan bile vardi iclerinde. Ama olmayinca olmuyor iste.. Esinin senin uzuntune bu kadar kayitsiz kalmasi ve sorunu cozmek icin caba harcamamasi bu kaniya varmama sebep, kendisinin sorunu bildigini ve cozumu olmadigini dusundugunu saniyorum ki dogrudur, cozumu yok, yaratilistan gelen birsey bu. Esin gay degilse eger asexueldir, cinsellikle tamamen ilgisi yoktur o zaman. Oyle ise neden baska kizlari da denedi, evlendi? Bu da pek bir ihtimal gibi gozukmuyor aslinda. Yanlizca iktidarsiz olsa idi o zaman da cozum arardi. Yani oyle ezbere gaydir demiyor insanlar, dusununce baska ihtimal birakmiyor esin. Gene de kendine zaman ver, acele etme, sikisik zamanlarini atlatinca bu konu ile daha genis ilgilenirsin. Tezini filan bitir once yani.. Artik bu konunun aciliyeti kalmamis, bu kadar beklemissin, biraz daha bekleyebilir bence..
Sanirim su dönemde yapilacak en mantikli sey tezime konsantre olmak,ama ben dün gece kendimi tutamadim,ve ugrastim yine biraz onunla en azindan bir temas bir oksama biseyler yasandi,ama tabi annem de bizde istesek de cok bise olmazdi,tüm sesler hersey belli ediyor kendini malesef.Dün elimi oraya dokundurmayi basardim :))) Ama tutmamla da elimi cekmem bir oldu hem cok tuhaf hissetim kendimi hem de uyumak üzere ve annem de bizde oldugu iicn bisey yapamadim daha fazla,belki de bir de bu yöntemi denemek lazim ,ben de bilmyiorum.
Tullip sen gittinmi hic danismana hani sordunmu neden boyle diye
Zor bu durumlar ne diyim,doktora gitti ama tam anlatamamis sadece 3 ayldir fln olmuor demis,kan ve diger tahlillerde normal cikti söylediigne göre.Canim bende yeni evliyim 1 sene olmadi. İnsallah Allah yuzune gulerde yuvanda huzur hic eksik olmaz.Benimde bi takim sorunlarim var. Biz iliskiye giriyoruz ama ayda 1 kez en iyisi yani bu. Ya da 2 ayda bir kez oluyor. Kendim icin bisey yapabilir miyim die girdim ama ,yazilan butun yorumlari anlattiklarini okudun saatlerce. Cok uzuldum. Ama emin ol ki biz esimiz icin butun gorevlerimizi yerine getiriyorsak onlarinda bi takim gorevlerini yerine getirmeleri lazim. Cinsellik olmayinca gercekten cekilmiyor. İnsan kendinde sorun aramaya basliyor zamanla.evlendigimizden beri hep benim istememle oldu. Bi kere bile ben sesimi cikarmadan bisey yapmadi. Artik insan yoruluo. Cunku onun icin hazirlaniosun susleniosun suprizler yapiosun. Ama karsiligini alamayincada insan artik pes diyor. Bi ara esimle konustum doktora gidicez yazin kabul etti demistin. O noldu. Unutuldu mu ??
alone2,sen benim aldatildiigmi ya da esimin bu sorunu birileriyle paylastigini mi düsünuyorsun ?Daha öncede yazdiigm gibi esim is bilgisayarini kullaniyor malesef,elimi bile sürmuyorum ona ben.benim en baştan beri savunduvuğum bişey var ben olsam o leptobunu facene msn ne varsa herşeyini araştırırdım telini falan bukadar da kibar olamam o durumda niye güvenmiyosun diycek diye her dediğini kabul etcek değilim o adam kesinlikle dürüst değil illaki biyerden bişey çıkcak araştırınca
Bir gün ayrilirsak eger,haklisiniz esim beni sevmemisti diyecem..uzun zamandır konunu takip ediyorum tulipçim, yazmamak için kendimi sıktıgım zamanlar oldu ama sanırım artık fikrimi söylemeden duramayacagım. bende eşinin gay oldugunu düşünenlerdenim eger öyle değilse de eşin seni sevmiyor!!
gay olabilir diyorum çünkü böyle bi örnekle karşılaştım. komşumuzun kızı 1 yıldan fazladır sevgili oldugu adamla evlendi, ilişkileri sırasında neyi nekdr yaşadılar bilemiyorum ama beraberliği süresince gayet mutluydu ancak evlendikten 1 yıl sonra boşandı sebebide hiç karı koca olamamaları, eşi uzun süre sakladıktan sonra nihayet gay oldugunu itiraf etmiş ve onunla sadece toplum baskısından kurtulmak için evlendigini söylemişti. ( şimdi boşandılar hatta kız daha önce hiç evlenmemiş biriyle evlendi ve duyduguma görede gayet mutlularmış)
seni sevmediginide düşünüyorum çünkü; eger seni seviyor olsaydı sana dokunmak isterdi seni arzulardı kii erkekler hiç sevmedikleri tanımadıkları insanlarla bile tek gecelik ilişkiler yaşayabiliyorlar, sevdigi kişiyle elbete böyle bir mutlulugu yaşamak ve yaşatmak isterdi, seviyor olsaydı senin aylardır bu halini görüp de hiç bişey yapmayarak seni daha cok tüketmez, mutsuzlugunla başbaşa bırakmazdı, seviyor olsaydı bırakıp gidecek olmanı kabullenemez kalman için mücadele ederdi..
seni üzmek istemem ama yazılanların nerdeyse tamamını okudum önyargılı yaklaşmamak açısından yinede fikrim değişmedi, üzgünüm ama bence bu sabır ve sessizligin sana daha cok zarar vericek..
tullip hanım,vakit kaybetmeyin,ortada uğraşacak bir aile kurumu yok,konuşun büyüklerle,ak koyun kara koyun çıksın ortaya.
Ayrica az once baska bir forum konusunda yazdiklarini okudum. Bu konuyu ucuncu kisilere acma konusu ile ilgili. Bosanmaya kesin karar vermeden ve bunu uygulamaya koymaya kalkmadan boyle birsey yapmani ben de onermem. Laf agizdan cikana dek sen ona hakimsin, bir kere ciktiktan sonra o sana hakim olur. Hayatin hakkinda, evliligin hakkinda secim hakki sende iken bunu baskalarina vermek, onlari ortak etmek niye? Bu asamada hayatini daha da zorlastirmaktan baska ise yaramaz. Sagdan soldan gelebilecek baskilara ihtiyaciniz oldugunu sanmiyorum. Belki bosanmani hizlandirir ama sen buna hazir degilsin su an gordugum kadari ile. Oyle ise kimsenin senin evinde neler oldugunu bilmesine gerek yok, ta ki sen kendin bazi seylere karar verene kadar..
Arkadasin/kuzenin de dahil. Soyleme dostuna, dostunun dostu vardir, o da soyler dostuna..
Kusura bakmayin bazen bazi soru ve yorumlari atliyorum,siz bana neleri sordugnuz bimiyorum ama ,esimin bozuk psikoljisini annem de farketti artik,genel hayatinda da mutlu deil,ancak bi iki arkadsmizla oldugmuzda en azindan yüzü gülüyor tabi ben de öyle.her ikinizin dediklerine aynen katılıyorum.tulip e böyle bikaç mesaj yazdım ben de.
ancak o eşinin geçmişte cinsellik yaşadığına inanıyor.Kendi yaşadıklarını da ekliyor üstüne ve inanıyor.gözümle görsem ancak inanırım ben olsam.pek çok tavsiyem oldu.mesela eşinin depresyonda olduğuna inanıyor ama şu şu belirtiler var mı diye yazdım.okumuştur gerçi ama cevap vermedi.körükörüne inanma şüpheci ol dedim.bugün insanlar 20 30 senelik eşlerine güvenemiyor yeri geliyor.
tulip "istesek te olmazdı" cümlesini daha önce de kullanmıştın hatırlarsan.o zaman da dikkatini çekmeye çalışmıştım.zaten devamını getiremeyeceğiniz anlarda eşin birkaç küçük hareket yapıyor o kadar.bunların bi anlamı yok malesef.
senin çabalarınla aranızda birşeyler yaşanabileceğini sanmıyorum.üzmek için değil ama sana gerçekçi bi bakış açısı kazandırmak konusunda destek olabilmek için yazıyorum.sizin durumumuz çok uç noktada.kimileri var mesela çok seyrekte olsa gerçek bi birliktelik yaşayabiliyorlar.o zaman uğraş derdim eşin için.ama bu durumda bu uğraşlar sana eziyetten başka bişey değil ki.
zaman zaman aklın karışıyor.gay olabilir diyoruz asla kondurmuyosun.yaşadıklarım var diyosun.kız arkadaşıyla ilişkisi olmuş diyosun.kesinlikle mümkün değil gibi.geçmişte ilişkileri olsun da yeni evlendiği sevdiği kadına dokunmasın.normal bir erkeğin doğasına aykırı birşey bu tulip bunu anla artık...
Böyle birseyi hic denemedim,ama ben esimin verecegi tepkiyi veriyorum,sizce bu durumda daha da kirilmayak mi gururum.Daha önce jartiyer giymistim evet farketmmeisti ama taytin icineydi ve aramizda bisey olmayacgini anladigimda cikaramamis onlarla yatmistim o gece pijamamin altina giyili sekilde.seni kırmak istemem. Ama eşin ya bi pişmanlık duyuyor evlendiği için ya da sana olan kırgınlığı hala geçmemiş ??
Yine sen bişeyler yap ... özel bi akşam yemeği hazırla mesela iç gıcıklayıcı bişeyler giyin.. vs şeyler yap bence
tulipcim burda sayfalardır yazılanlara neden bu kadar gözünü kapadın? Neden yazılanları görmezden geliyorsun? yaşadıkların çok üzücü fakat herşeyi tek başına omuzlamanın senin hatan olduğunu düşünüyorum. Ben 2 senelik evliyim evlililiğimizin ilk yılında kavgalarımızdan dolayı eşimle aramızda bir soğukluk olmuştu ve 4 ay bana dokunmadı birlikte yatıyorduk konuşuyorduk fakat cinsellik hiç yoktu. O dönemde çok üzüldüm seninkine benzer şeyler hissettim kendimi değersiz hissettim. Sonunda dayanamadım hem kendi anneme hem eşimin annesine anlattım. K.Validem sağolsun eşimle dolaylı olarak konuşmuş evlilikte yakınlığın ne kadar önemli olduğundan bahsetmiş ve eşimle yavaş yavaş düzelmeye başladık eşim yaklaşmaya başladı. Kendi anneme anlatmanın da çok faydasını gördüm bir kere omuzlarımdaki yükten sıkıntıdan kurtuldum rahatladım evet annem ilk başta çok üzüldü fakat annem bana hep der ki evliliğinde birşeyler yolunda değilse bana büyük bir şok yaşatma olaylarken küçükken anlat çaresine bakalım yapılacak birşeyler varken düzeltmeye çalışalım herşey bittikten sonra birbirinizden koptuktan sonra bir anlamı kalmaz der. Bende senin öncelikle annene anlatmana gerektiğini düşünüyorum annem üzülecek diyorsun fakat sonunda öğrenirse daha büyük bir sok yaşamıyacak mı seni mutlu sanırken. Ayrıca senin şu anki psikolojinin tez yazmaya okuluna sağlıklı bir şekilde devam etmene yeticeğini sanmıyorum. Huzurun yokken her gece ağlıyarak uyurken kendini derslerine nasıl verebileceksin.
Ayrıca burda pek çok kişi kendi hayatından yakınlarının hayatından örnekler verdi bu tür cinsel soğukluğu olan insanların düzelmediğinden bahsetti. Yani demek istiyorum ki bu kişiyle hadi ilk defayı yaşadınız diyelim daha sonra sağlıklı bir cinsel hayatınızın olacağına inanıyor musun sen; bir kere yaşadıktan sonra yine yıllarca sana dokunmazsa bu insan için bekaretini kaybettiğine değer mi. Bence iyice düşünüp bir karar vermelisin artık...
Ne ben kimseyi kirmak istiyorum aslinda,ne de sizler beni biliyorum.Cogunuz haklisiniz pasif durdum hep,ama ben hayatim boyunca da o eli masali tiplerden olmaidm hic,ama kendi arkads cevremden de göruorum,ne esler var,kendi esinin en ufak yanlisinda tepki veren ve asla birseyi kabullenmeyen.Böyle kizlar /kadinlar daha mutlu oluyor belki de hayatta bilmeiyorum,resti cekemiyorum evet ,cünkü bi iki arkadsima esyalrimi toplayip sizde kalacam diyemiyorum,sonucta sorun oldugu anlasiliyor evet,ama artik her gecen Zaman bana yeni seyler ögretiyor,Alttan alacak ne sabir ne de istek kalmadi,annem gidince ona doktora gitmek ve yardim almak zorundasin yoksa ben gercekten yokum dicem, ve o bu konularda asla blöf yapmadigimi iyi Bilir.Cevabi sen bilirsin se ne ala,yok cabalayacam denemek istiyorum derse de zaten yanindayim.Her Zaman dedigim gibi Allah yar ve yardimcim olsun !
tullip aldatılmak değil ama mutlaka bişeyler yakalayacağını düşünüyorum ilk aklıma geleni söylim: cinsellikle ilgili konuştuğu biri mutlaka olduğunu düşünüyorum ama kendi face hesabından değil sahte bir hesapla arkadaşça olabilir paylaşıp rahatlamak için olabilir düşünmek ile istemiyorum ama eğer eşcinsel falansa bunu bilgisayarında kullandığı face hesaplarıyla konuşma dökümleriyle yakalarsın gerçeği öğrenirsin çünkü eşin dürüst değil sana karşı bence
MẺrhaba ben de ảraniza yeni katildim.2 aylik evliyim,hala birlikte olmadik,ésim konusmayi sevmez pek ben de önceleri üstüne gitmedim,âma balayinda bi iki kez benim hamlelerimle dênemeler oldu âma bíse olmadi,zâmnla sỏrunun ciddiyetini anladim,âma onun icin pek de bísey farketmiyor,son bi kac hàfta nihayet sỏrun ben de sen de diil demisti,biz nísan dönemimizde cok fazla sỏun yasadik,aileler,maddiyat vs,ikimizde kỉrildik yêtri kadar,ilk önce ésim o zâmnlr sâna kizgindim kỉrgindim,simdi de hala bỉraz devam edior đedi,peki đedim,âma 3 hàftadir ảramizda hicbir sỏrun yok,huzurluyuz,âma cínsellik yine aklina dahi gelmior,anlamadigim su ínsan násil ésine kảrsi ístek duymaz,dün dâyanamadim tảrtistik,sỏrun ben de diyor hépsi bu,ben de kizdim biz evlendik âma senin keyfini bekliyoruz résmen bỉrlikte olmak icin đedim.Bu nỏrmal mi söyleyin lütfen,ínsan evlendigi ésine kảrsi ístek duymayabilir mi bazen,gẻrcekten?
benim en baştan beri savunduvuğum bişey var ben olsam o leptobunu facene msn ne varsa herşeyini araştırırdım telini falan bukadar da kibar olamam o durumda niye güvenmiyosun diycek diye her dediğini kabul etcek değilim o adam kesinlikle dürüst değil illaki biyerden bişey çıkcak araştırınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?