2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

canım benım yaa cok uzuldum gercekten durumuna ılk okudugumda gecer demıstım benım esımdede oyle asırı ısteklılık yok yanı yada soyle solım sınırlerı bozuk oldugunda falan ısterse 2 3 hafta gecsın elını bıle surmez ama bılırım kı cok uzgundr yada parasal durumlardan dolayı kendını yetersız hıssettıgınden haketmedıgnı falan dusunur ama buda en fzlasydı gercekten 2 haftada bıle sınırlerı ypranıyo ınsanın sevıldıgnı bıldıgın halde sevılmıomus gıbı hıssedıosun onu etkılemedıgını senın yzunden oldgunu duusnuosun sıkıldıgını yada aldatıldıgın yanı beynın bı anda karısıo bu yuzden senı azda olsa anlayabılıorum allah yardımcın olsun canım yaa gercekten cok uzuldm

ben 7 yıl çıktım evlendim adam gay çıktı gay siteleri var adamlar yazmış abdesinde namazında olanlar dahi var doğru yazıyorlarsa eğer çocuğu olanlarda var dünyada herşey var yani

gerçekten hiçmi anlaşılmıyo bu yani afedersin açık sorcam çıkarken hiç tensel anlamda yakınlık kuruyomuydu bunları merak diyorum inşallah allah unutturur sanada

gerçekten hiçmi anlaşılmıyo bu yani afedersin açık sorcam çıkarken hiç tensel anlamda yakınlık kuruyomuydu bunları merak diyorum inşallah allah unutturur sanada

amin saol aslında belli etmiş de ben anlamamışım. biz hiç el ele bile tutuşmadık ben istemedim daha doğrusu. ilk defa elimi nikahlancağım kişi tutcak demiştim öyle de oldu. ama o da hiç tutmaya kalkışmadı 9 ay nişanlılıkta. ne bileym şaşırtıyodu beni. sözünün eri sanmıştm

he bi de imam nikahımız kıyıldı iki hafta öncesinden. ondan sonra olanlar şaşırtıyodu ama kısa süre olduğu için anlamadım. nikah olduğu halde yanıma gelebileceği zamanlarda iş çıkardı kendine. bi de ilk gece ile ilgili konu açmaya çalıştm, teselli bekliyo ya insan. konuyu kapatıp hiç bişey olmıcak korkma demişti. olamadı da

2 ayda bir filan geliyodu yanıma nişanlılık süresinde de. geldiğinde de annesi abisi filan arıyodu çok durmadan gidiyodu.

allah yardımcın olsun insan kötü niyetle bakmayınca herşeye kanıyo demekki. tullipte kayboldu ortalıktan bence değişiklik yok oyüzden girmiyo artık

fızıksel acıdan nasılsın esın begenırmı senı bakımlımısın maddıyatta erkegı bazen olumsuz yapıyor bırde ona karsı heycanlandırıcı bişeyler yapıyormusun

Merhabalar uzun süre girmedim,gerek bu forumdaki hatalarimdan gerek de gercek hayattaki hatalarimdan büyük dersler cikardim.Bu forumda yaptigim en büyük hata,burayi bir ara günlük gibi kullanip canim aciyor,hayallerim vs gibi seylere dalmakti,haliyle görenlerde yaziyor yazior bisey yapmiyor diye iyice verip veristirdiler.Öncelikle sunu söylemek istiyorum,ben bu ülkede esimle evliligim sayesinde bulunmuyorum,zaten önceden ögrenci olarak geldim,yani bosanma durumunda kimse bana ülkene dön diyemez,benim kendime ait haklarim da var,okulumn bitmesine az kaldi,sonrasinda hersey daha iyi olacak.
Soruna gelince,hersey ayni diyemecegim bazi gelismeler oldu/ oluyor,ama ben sonuclanmadan hersey aciga cikmadan yazmayayacagim.Cünkü daha önceki yazdiklarim,arkadaslr esimle konusacgm,konusamdik,yine konusacgiz,büyük kiyamet koptu,anneme söyleyecgm,söylemekten vazgectim,esim doktora gidecgini söyledi,gidecekmis vs gibi,elde somut seyler olmadan yazilan seylerdi. Onun icin tullip artik somut seyler yazacak buraya,sonuclanmis seyler.Olup bitmis,sonuclanmis seyler.Su kadarini bilebilirsiniz ki,evliliigm artik son dönemecinde yani ya devam edicek ,ya da geri dönüsü olmadan bitecek,bittigi halini düsünüp psikolojimi de bozmuyorum artik,ya da karalar baglamiyorum,cok cok güclüyüm aksine,bir nevi adim adim hazirliyorum kendimi bu sürece.Dedigiim gibi evliligim son dönemecte,ya hep ya hic,hersey netlestiginde,sonuclar,adimlar buraya yazacagim.

Bana hala fake diyenlere de hic birsey demiyorum,ve bir daha cevap da yazmayacagim,ama herseye ragmen o fake degil,inaniyoruz,zor günler gecirioyr diye bana destek olan,durumumu soran,özelden mesaj yazan herkese tesekkür ederim.

Güzel günler zorlu duraklardan gecer evet ama bu artik son durak..

siz açık yüreklilikle herşeyi paylaştınız. Umarım herşey gönlünüzce olur.

tullipcim merhaba
seni çok merak ediyordum,
çıkmadık candan ümit kesilmez bir mucize olur inş
eğer ki olmuyor sa bu da senin için hayırlı olandır demek ki
en kısa zamanda bu keşmekeşten kurtulursun, sende yoluna bakarsan

Allah yardımcın olsun Tullip bu yaşanılanların başrolünde sen varsın.Yaşadıkların zor şeyler.Güçlüsün hakkında hayırlısı olsun

tulip seni merak ediyorum ben de sana yakın bir durumdayım çaresiz çözümsüz beklemek yoruyor insanı sen ne durumdasın bir çözüm oluşturabildiniz mi

merhaba canim.bi erkek hanimina ilgisizse iktidarsizliq bi yana,bi baska kadin ola bilir.bence sen iyice arastir.

merhaba arkadaslar, size son durumu haber vermek icin yaziyorum,burda hepniz 1 yili askin süredir,derdime ortak oldunuz,merak ettiniz,dua ettiniz. Malesef naptiysam evliligimi kurtarabilmeyi basaramadim,esim yine genel bir doktora göründü bir sey cikmayinca ürüloga sevkettiler ama gitmedi,hep gidecem tabiki bu böyle olmaz dedi ama gitmedi,sorun benim beynimde dr napacakki fln die herzamnki seyleri söyledi yine,ne ürüloga gitti ne de psikolaga . Dün ufak bir seyden tartisma cikti aramizda ve inanilmaz büyüdü uzun zamndir dile getirilmeyn seyleri yine konusmus bulundum,ben dedim ki bu evlilik bitti uzatmalari oynuyoruz,o da daha fazla dayanamadi,tamam böyle ikimiz de huzursuzus olmuyor demekii,böylesi hayirli olucak dedi belki de,dün gece aglamktan ne uyuyabildim ne bisey yapabildim,bi kac gün sonra türkiyeye gidiyorum ailemin yaninina,bu kez anneme anlaticam herseyi,ben elimden geleni yaptim.Ama sonrasini suanda hic bilmiyorum,okulum sonbaharda bitecek son bi sinavim ve tezim kalmisti,ama dönünce napicam bilmiorum,benden bi süre sonra da o gelicek türkiyeye beraber dönücez hesapta yani öyle planladik.Dünden beri canli cenaze gibiyim,hicbisey beni mutlu etmior,gece olan tüm kavga gürültüye ragmen sabah ve gecenin diger yarisinda bana sarilmaya seviyorum seni,hersey bitse de ben senin hep yaninda olacagim sacmaliklarina devam etti. dünden beri uyusmus gibiyim,bu aciyla nasil basa cikacagim bilmiyorum,anneme söylemeden bu canli mezardan cikamayacagimi da biliyorum,ve en kötüsü hayatimin sonuna kdr ben yasamadigim bir evliligin bedelini ödücem,bosanmis bir birey olarak.Bunun telafisi yok,2 gündür psikoljim cok bozuk .Biliyorum ki anneme söyledigimde bana güc verecek ,ama ayni zamnda cok da üzülecek,ama akacak kan damarda durmaz,nihayetinde ne yasanacaksa yasanacak. Saglicakla kalin.

Tullip

Son düzenleme:

Hukuki eşiniz gerçekten zalim bir insan. Hayır bunun neresinde diyeceksiniz ama üzülmeyin, her işte gerçekten bir hayır vardır.
Bu adamdan boşanın ve arkanıza bile bakmayın. Ayrıca durumu açıkça herkese anlatın, siz bu zulmü haketmediniz ama bu adam bu rezilliği haketti.

Gelecekte çok mutlu olacaksınız, sizi deli gibi seven bir eşiniz ve dünya tatlısı evlatlarınız olacak. Bu adam aklınızın ucundan bile geçmeyecek. İnanıyor ve dua ediyorum.

Lütfen ağlamayın, değmez...

Ayrıca boşanmak ta evlenmek kadar doğal bir durum. Birde şöyle düşünün;

Ya aldatılsaydınız? Ya şiddete ve hakarete uğrasaydınız yada diğer bir sürü berbat seçenekten herhangi birisiyle karşılaşsaydınız? Bunların hiçbirisi olmadı. Buda nispeten iyidir. Neden bedel ödeyesiniz ki? Adam adam çıkmadı bunda sizin suçunuz yok.

Ayrıca boşanma sırasında ne var ne yok dökün mahkemede ortaya, bedelini ödesin, her hakkınızı kullanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…