Tullipcim sen elinden geleni yaptın.Eşin çok vurdumduymaz bu ne rahatlık insan eşini mutlu etmez mi.Nasıl bunun vebalini ödeyecek.merhaba arkadaslar, size son durumu haber vermek icin yaziyorum,burda hepniz 1 yili askin süredir,derdime ortak oldunuz,merak ettiniz,dua ettiniz. Malesef naptiysam evliligimi kurtarabilmeyi basaramadim,esim yine genel bir doktora göründü bir sey cikmayinca ürüloga sevkettiler ama gitmedi,hep gidecem tabiki bu böyle olmaz dedi ama gitmedi,sorun benim beynimde dr napacakki fln die herzamnki seyleri söyledi yine,ne ürüloga gitti ne de psikolaga . Dün ufak bir seyden tartisma cikti aramizda ve inanilmaz büyüdü uzun zamndir dile getirilmeyn seyleri yine konusmus bulundum,ben dedim ki bu evlilik bitti uzatmalari oynuyoruz,o da daha fazla dayanamadi,tamam böyle ikimiz de huzursuzus olmuyor demekii,böylesi hayirli olucak dedi belki de,dün gece aglamktan ne uyuyabildim ne bisey yapabildim,bi kac gün sonra türkiyeye gidiyorum ailemin yaninina,bu kez anneme anlaticam herseyi,ben elimden geleni yaptim.Ama sonrasini suanda hic bilmiyorum,okulum sonbaharda bitecek son bi sinavim ve tezim kalmisti,ama dönünce napicam bilmiorum,benden bi süre sonra da o gelicek türkiyeye beraber dönücez hesapta yani öyle planladik.Dünden beri canli cenaze gibiyim,hicbisey beni mutlu etmior,gece olan tüm kavga gürültüye ragmen sabah ve gecenin diger yarisinda bana sarilmaya seviyorum seni,hersey bitse de ben senin hep yaninda olacagim sacmaliklarina devam etti. dünden beri uyusmus gibiyim,bu aciyla nasil basa cikacagim bilmiyorum,anneme söylemeden bu canli mezardan cikamayacagimi da biliyorum,ve en kötüsü hayatimin sonuna kdr ben yasamadigim bir evliligin bedelini ödücem,bosanmis bir birey olarak.Bunun telafisi yok,2 gündür psikoljim cok bozuk .Biliyorum ki anneme söyledigimde bana güc verecek ,ama ayni zamnda cok da üzülecek,ama akacak kan damarda durmaz,nihayetinde ne yasanacaksa yasanacak. Saglicakla kalin.
Tullip
mrb sız butun gucunuzle elınızden gelenın fazlasını yaptınız.inşallah hakkınızda hayırlısı olur.zaman herşeyın ılacı.rabbım annecınıze babacınıza, evladının yuzunun guldugunu gostersın ınsallah.merhaba arkadaslar, size son durumu haber vermek icin yaziyorum,burda hepniz 1 yili askin süredir,derdime ortak oldunuz,merak ettiniz,dua ettiniz. Malesef naptiysam evliligimi kurtarabilmeyi basaramadim,esim yine genel bir doktora göründü bir sey cikmayinca ürüloga sevkettiler ama gitmedi,hep gidecem tabiki bu böyle olmaz dedi ama gitmedi,sorun benim beynimde dr napacakki fln die herzamnki seyleri söyledi yine,ne ürüloga gitti ne de psikolaga . Dün ufak bir seyden tartisma cikti aramizda ve inanilmaz büyüdü uzun zamndir dile getirilmeyn seyleri yine konusmus bulundum,ben dedim ki bu evlilik bitti uzatmalari oynuyoruz,o da daha fazla dayanamadi,tamam böyle ikimiz de huzursuzus olmuyor demekii,böylesi hayirli olucak dedi belki de,dün gece aglamktan ne uyuyabildim ne bisey yapabildim,bi kac gün sonra türkiyeye gidiyorum ailemin yaninina,bu kez anneme anlaticam herseyi,ben elimden geleni yaptim.Ama sonrasini suanda hic bilmiyorum,okulum sonbaharda bitecek son bi sinavim ve tezim kalmisti,ama dönünce napicam bilmiorum,benden bi süre sonra da o gelicek türkiyeye beraber dönücez hesapta yani öyle planladik.Dünden beri canli cenaze gibiyim,hicbisey beni mutlu etmior,gece olan tüm kavga gürültüye ragmen sabah ve gecenin diger yarisinda bana sarilmaya seviyorum seni,hersey bitse de ben senin hep yaninda olacagim sacmaliklarina devam etti. dünden beri uyusmus gibiyim,bu aciyla nasil basa cikacagim bilmiyorum,anneme söylemeden bu canli mezardan cikamayacagimi da biliyorum,ve en kötüsü hayatimin sonuna kdr ben yasamadigim bir evliligin bedelini ödücem,bosanmis bir birey olarak.Bunun telafisi yok,2 gündür psikoljim cok bozuk .Biliyorum ki anneme söyledigimde bana güc verecek ,ama ayni zamnda cok da üzülecek,ama akacak kan damarda durmaz,nihayetinde ne yasanacaksa yasanacak. Saglicakla kalin.
Tullip
merhaba arkadaslar, size son durumu haber vermek icin yaziyorum,burda hepniz 1 yili askin süredir,derdime ortak oldunuz,merak ettiniz,dua ettiniz. Malesef naptiysam evliligimi kurtarabilmeyi basaramadim,esim yine genel bir doktora göründü bir sey cikmayinca ürüloga sevkettiler ama gitmedi,hep gidecem tabiki bu böyle olmaz dedi ama gitmedi,sorun benim beynimde dr napacakki fln die herzamnki seyleri söyledi yine,ne ürüloga gitti ne de psikolaga . Dün ufak bir seyden tartisma cikti aramizda ve inanilmaz büyüdü uzun zamndir dile getirilmeyn seyleri yine konusmus bulundum,ben dedim ki bu evlilik bitti uzatmalari oynuyoruz,o da daha fazla dayanamadi,tamam böyle ikimiz de huzursuzus olmuyor demekii,böylesi hayirli olucak dedi belki de,dün gece aglamktan ne uyuyabildim ne bisey yapabildim,bi kac gün sonra türkiyeye gidiyorum ailemin yaninina,bu kez anneme anlaticam herseyi,ben elimden geleni yaptim.Ama sonrasini suanda hic bilmiyorum,okulum sonbaharda bitecek son bi sinavim ve tezim kalmisti,ama dönünce napicam bilmiorum,benden bi süre sonra da o gelicek türkiyeye beraber dönücez hesapta yani öyle planladik.Dünden beri canli cenaze gibiyim,hicbisey beni mutlu etmior,gece olan tüm kavga gürültüye ragmen sabah ve gecenin diger yarisinda bana sarilmaya seviyorum seni,hersey bitse de ben senin hep yaninda olacagim sacmaliklarina devam etti. dünden beri uyusmus gibiyim,bu aciyla nasil basa cikacagim bilmiyorum,anneme söylemeden bu canli mezardan cikamayacagimi da biliyorum,ve en kötüsü hayatimin sonuna kdr ben yasamadigim bir evliligin bedelini ödücem,bosanmis bir birey olarak.Bunun telafisi yok,2 gündür psikoljim cok bozuk .Biliyorum ki anneme söyledigimde bana güc verecek ,ama ayni zamnda cok da üzülecek,ama akacak kan damarda durmaz,nihayetinde ne yasanacaksa yasanacak. Saglicakla kalin.
Tullip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?