2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Tullipcim sen elinden geleni yaptın.Eşin çok vurdumduymaz bu ne rahatlık insan eşini mutlu etmez mi.Nasıl bunun vebalini ödeyecek.
Bu evlilikte umut yok canım.Sen de bir insansın bir ömür böyle geçmez.Güzelgünler seninle olsun

Doktora gidelim de güzellikle anlat bu ne ya

Tulip sen üstüne düşeni fazlasıyla yaptın.
İnşallah hakkında hayırlısı olur bundan sonra.

Tullip sana hayran kaldım ben,
bizler gibi ufacık detaylara takılıp hemen boşanmayı düşünen yüreksizlere evlilik dersi verdin,
Bir kadının evliliği için yapabileceği herşeyden daha fazlasını yaptın,
Bu toplumun bunları duymaya o kadar ihtiyacı var ki..
Erkeği bitmez tükenmez seks düşkünü, evliliğin ilk 3 ayını canım cicim ayı vb şartlanmalarla büyütüp evlendirip hayal kırıklıklarıyla başbaşa bıraktığımız çocuklarımıza 'aslında o iş öyle değil bir alternatif daha var' diye gösterebilecek fikirler verdin bize..
saol.

canım gerçekten çok üzüldüm evliliğinin sonunun böyle olmasına. ama demek ki hayırlısı böyle imiş. sen hep eşinin yanında oldun ama o senin yanındaolmadı, doktora gitmek bile istemedi belki de çözebileceği birşeyi yapmaktan kaçtı (

mrb sız butun gucunuzle elınızden gelenın fazlasını yaptınız.inşallah hakkınızda hayırlısı olur.zaman herşeyın ılacı.rabbım annecınıze babacınıza, evladının yuzunun guldugunu gostersın ınsallah.

Hakkınızda hayırlısı olsun.
ben de senin elinden geleni yaptığını düşünüyorum canım.
Boşanmayı kaybetmek olarak diye düşünme,her şerde bir hayır vardır.
Ailenin desteği ile toparlanacağını düşünüyorum.
Olmayanı oldurmaya çalışmak çok zor.
Gerçek olmayan bir evliliği sürdürmek te çok zor.
Yükün yıllar içinde ağırlaşacaktı,kendi hayatını harcayacaktın.
Kangren olmuş bir uzvu da keser atarlar biliyorsun,artık umut kalmamıştır çünkü.
Böylece geri kalan beden,senin durumunda ise geri kalan hayatın bu yalan dolandan,bu gerçek olmayan
evlilikten kurtulacak...
Eşin kendisinin durumunu çok ama çok iyi biliyor ve yine çok ama çok acımasız bir şekilde senden gizliyor.
Sana acımayana sen de acıma bırak...

Tullip,
acı çekmene gerek yok
mantıklı düşün bu adam sana ne veriyorki ne bitiyor neyi kaybediyorsunki acı cekiyorsun
tamam bi şey çok önemli değil ama keşke evlenmeseydiniz madem eşin yani evlenmeseydi arada buluşur muhallebiciye çıkardınız en azından bir evlilik sorumluğu altına girmemiş olurdunuz
Sanırım gitmekte kalmakta zor sana
umarım yapabilirsin

tullip

sakın kendini üzme ve kendine olan güvenini asla kaybetme burası imtihan dünyası hepimiz farklı problemlerle uğraşıyoruz

sen bu evlilikte elinden geleni yaptın ama adam elinden gelen gayretiş göstermeyip bu durumdan rahatsız değilse senin kaybedecek bişeyin yok bırak bitir herşeyi dön ailenin yanına en azından sonuca ulaşıp hayatına ailenle sevdiklerinle yeniden devam edersin ilerde karşına seni mutlu edebilecek birisi çıkabilir daha gençsin zaman harcama boşuna topla kendini ina bak hayat devam ettiği sürece herşey daha güzel olacak

tullip sana hepimiz çok üzüldük kafa patlattık fikir ürettik kendimizce son durum ne gerçekten merak ediyoruz seni kendi adıma konuşayım en azından iyiyim falan demenizi bekliyorum zor zamanlar geçirdin çünkü inşallah dilediğin gibi olmuştur herşey

Mrb Tullip şu an ki durumun nedir, çok merak ediyoruz. Bizi merakta bırakma:18:

merhaba arkadaslar,
Aileme malesef söyleyemedim cünkü elimde olmayan sebepler yüzünden,yoksa biliyorsunuz,buradan söyleyecegim diye gitmistim ama olmadi,ne anmme ne de kimse hala hicbirsey bilmioyr,durumumuza gelince bunca zaman zarfinda cok fazla gelsimeler oldu öyleki,artik kendiliginden iliskiye girme biseyler yasama istegi duymaya basladi esim,hatta cogu kez,ki 1.5 sene sonra bu bile ilk kez oldu-üstümüz tamamen olmadan cirilciplak bi sekilde kaldik,hatta bi keresinde biseyler olacakti yani birlesme fln ama olmadi hem canim yandi,hem de ne biliyim cok tuhaf bi duyguydu,ben isteksizdim bu kez de,sanirim bunca zaman sonra simdi olsa ne olur duygusu hakim artik ben de.

Esime karsi duygularimda cok karisik,bi sinirlenip sogudum diyorum,bana bunlari yasattigi icin,bir de kokusunu bile duyar duymaz ben bu adami coks eviyorum diyorum,okulum hala bitmedi,sinavlarimi veremedim,son sinav haklarim oluacak ama,bu süre icinde ne ben ne de esim psikolga gitmedik,ama ben kesinlikle gidecegim cünkü arada gelismler de olsa artik nerdeyse 1.5 yillik evliligmdeki mevcut duruma katlanacak gücüm kalmadi,bir yanim sanirim hersey yoluna girecek diyor,bir yanim ise ne yani girse bile annene ya da kimseye demicek misin,kar mi kalicak yaptiklari diyor,sunu cok iyi biliyorum ki hersey yoluna girse bile ben bu yasadiklarimi asla ama asla unutmayacagim,cünkü cektiklerim,katlandiklarim bini asti,kendisi biseyler yparken de bu konuyu artik gündeme bile getiremiyoruz,dedigim gibi zaten her gün birseyler oluyor artik armaizda,ama bazen ben istemiorum ve o bunu anliyor,durum bu bilgilendirmek istedim sizi de, keske türkiyeye gidisimde anneme anlatabilseydim ,hayatimda hicbirseyi istemedim bunu istedigim kadar.Dualarinizi eksik etmeyin,artik hakkimda hayirlisi bile diyemiyorum...

normallll değilllllll
doktora gittinizmi? :26:

tulipçim çaresizlik üzüntü nedir anlıyorum durumlarını ben de yaşıyorum 6 aydır ama bu 6 ay bana azap dolu bir ömür gibi çocuğn yok NE GÜZEL HAYATINA İSTEDİĞİN GİBİ YÖN VEREBİLİRSİN kendini yıpratma mahvetme ben yapamıyorum sen güçlü ve mantıklı ol

Ne sabırlı bi kadınmışsın tullip

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba;
Konunuzu büyük kısmını okudum, yaşadıklarınıza üzüldüm. Ben de eşinizin sorununu bilerek evlendiğini düşünüyorum. Hiçbir çabası da yok gibi gözüküyor. Sabrınızı da sonuna dek tüketmiş. Eğer sorunu çözmek için uğraşıyor deseydiniz; savaşın, bırakıp gitmeyin derdim. Lakin, anlattıklarınızdan çıkar yol yok gibi gözüküyor. Her gün kendinizi hırpalamaktansa, kestirip atın ve hayatınıza yeniden yön verin derim ben naçizane. Başınıza kötü bir şey gelmiş, ancak bir ömür aynı şeyi yaşamak zorunda değilsiniz. Nereye kadar tahammül edeceksiniz, ayrıca? Her şeye rağmen hayat devam ediyor. Çok daha mutlu olacağınızı düşünüyorum. Allah başka bir kapı açar mutlaka. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Esindeki degisim neyden kaynaklandi acaba ilac mi kullandi psikoterapi veya kendi kendine bi kisisel gelisim metodu mu kullandi acaba bu sorunun cevabi olabilir, seni cok iyi anliyorum bende su an esimi artik cinsel anlamda istemiyorum o beni istemedigini dusunuyorum

Konunu takip ediyordum tullip.
Bence bu durum senin işine geliyor. Başta üzülmüştüm fakat, bu kadar vurdumduymazlık bana ilginç geldi.
Sanırım yurt dışında yaşamak cazip geldi sana, adamın kocalık vasfı çok da umrunda değil.

Konuyu yeni gördüm ne yani 2 yıla yakın olmuş birlikte olamıyorsunuz ve hala bu durum devam mı ediyor..
O kadar çok sayfa varki okuyamadım tabi.. anladığım kadarı bu
Çok şaşırdım..:26: diğer sayfaları okumalıyım... eğer hiç birlikte olamadıysanız.. sabır taşı derim size pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…