bence de eşiniz iktidarsız..
iş stresi vs vs herkes yasıyor ama yine bu ilişkiyi hiç denememe anlamına gelmiyor.
sorun benden kaynaklı demesi de bunu doğrular nitelikte.
yoksa kim dayanabilir ki yanında eşi varken ..
uzmandan destek almasını önerdiniz mi?
peki sana sarılmayıyor mu öpmüyormu? bu da mı yok?
onlar oluyor tabiki,âm cínsellik anlaminda bíse yok
bugünde konusamadik,konusamiyoruz.Geldi yÊMk yedik tv izledik bỉrz hic konusmuyor degiliz âma ảramizda limoni ikimizde farkinda,neden hep konusalim mi dêmesi gẻreken tảraf ben oluyorum,ásil benim gủurum kỉrilmadi mi,ảzulanmayan benim,cínselligini yasamayan da,onun bân yanasip gönlümü almasi gẻrekmior mu,hayir íste kabul etmiyorum ẻrkekler böyledir konusmaz diyenleri ,kabullemiyorum konussunlar ya,bizi öldürmeden konussunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr((((((((((((((((((((((((((((((((((((
bugünde konusamadik,konusamiyoruz.Geldi yÊMk yedik tv izledik bỉrz hic konusmuyor degiliz âma ảramizda limoni ikimizde farkinda,neden hep konusalim mi dêmesi gẻreken tảraf ben oluyorum,ásil benim gủurum kỉrilmadi mi,ảzulanmayan benim,cínselligini yasamayan da,onun bân yanasip gönlümü almasi gẻrekmior mu,hayir íste kabul etmiyorum ẻrkekler böyledir konusmaz diyenleri ,kabullemiyorum konussunlar ya,bizi öldürmeden konussunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Özel olacak ama siz nişanlıyken öpüştünüz mü hiç onunla ya da belli bir yakınlaşma oldu mu aranızda ?
Sonuçta bunları yaşadıysanız az da çok da olsa sizi arzuladığını hissedebiliyorsunuz erkegin..
O zamanlar bir sorun yoktu da şimdi mi böyle bir sorun var ? geçici bir rahatsızlıkta olabilir ama bunu kabullenip doktora gitmesi lazım..
Eşim bir erkek için en korkunç şeyin tam bir erkek olamamak olduğunu söyler..Erkekler bu konuda çok daha fazla takıntı sahibidirler..
TÉsekkür ederim madammatilda,ben de öyle düsünuorum,sonucta onu en iyi ben taniyorum,cok hássas bu konuda ne zamn konussak muhakk tảrtisioruz,bỉ de bazi ảrkadslrin söyledgi tảrzda( báskasini mi bulayim vb. ) konusursam Ảtik sonu ểreye gider bilmiyrum,ben de sabretcem ảtik bỉ süre daha ve o konuyu acmayana kdrda acmayacmSorun bende diyorsa bir bildiği vardır. Fizyolojik bir sorun yaşıyor olabilir ama size söylemeye çekiniyordur. Bu sorunu sadece kendiniz çözebilirsiniz; sana ilgi duymama ihtimali çok az...Zaten az çok birşey yaşamışsınızdır; yani hiç ilgisiz biri olsa evlenmezdi. Bence doktor için ikna et; yeni evli çift için iki ay tartışmasız çok uzun bir süre...Senin çekincen olsa anlarım da; konu erkek olunca farklı...Mutlaka çözersiniz, sözlerini dikkatli seçmeye çalış, asla rencide edecek onun öyle yorumlayabileceği kelimeler seçmeye çalışma...Evlilikte bu konu önemli ve siz evlendiğinize göre birbirinize inanıyorsunuz. O zaman bunu da çözersiniz; sen biraz çaba göster...Olmazsa onun tavırlarını doktora anlatırsın, biz ne söylesek afaki...
Kiz Allah seni iyi etsin emiiyi güldürdün beni aksam aksam
özel mesaj attım, bir dene istersen
Ama arkadasin dedigi bir gercek yakindan tanidigim bir arkadasimda yasadi senelerce evli kaldi ama adi evliydi. Evliliginin ilk baslarida ayni bu arkadasin dedigi gibi iyimser bakiyordu . Ayni oda konusmazdi esi. Ve bes senenin sonunda gay oldugunu msn de daha dogrusu gizli msn ini yakalayonca anladi. Bir kizi var olan arkadasima oldu.inkar etti arkadasimin msn i dedi. Daha sonra arkadasi olmadigini itiraf etti. Erkekligini ispat icin is yerinden kizla aldatti vs vs vs kizin hayati cehenneme dondu kucaginda bir tane yavrusuyla ortada kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?