Burda kendinde aciklamissin rahat olman gerekli birbirinize birakin birbirinizi.. simdi özgüvenini kaybetmis belliki üstüne gitme onun sana gelmeisni bekle vede cekici bakimli ol..
anladım bişeyler olcakken olmamış o zaman sen ne kadar düşünceli ve ılımlı yaklaşırsan o aynı derecede uzak kalıp kendini saklıyo o zaman ve biraz açıklama yapmış kendimi kasmışım demiş heralde gene aynı şey oluyo kendini kastıkça geri çekiyo kendini ama çabalaması lazım dediğin gibi
kendini kásan o degildi,bendim,ben kendimi kásmisim rahat olamamasim ve tam gỉrecekken izin vẻrmemisim öle đedi bâna
kendini kastın mı peki
kendini kastın mı peki
öyle olsa bile bi kerelik birşeydir şimdi gönüllü konu sahibi, adam neden hala uzak duruyor ki?
bahanesı çok saçma
Bence de onunla alakasi yok sonucta dÈfalarca dênemedik ki,sadece bu(( ve ben Ístekliym,hadi bi dênsin sỏna déin ki sen izin vẻmiosun fln âma yok ístee
KÁstim evet,rahat olacaktim âma olmadi,bu ísin âpyri bỉ boyutu,ésim ístese de báska sỏunlar cikack sanirim bu gidisle
eşin kaç saat çalışıyor ve telefon internet ne kadar kullanır bir günü nasıl geçirir peki?
Bu konunun dÍsinda cok anlayisli bân ésim,mutluyuz huzurluyuz bân deger de vẻrir,gezmeye de gideriz,âm íte tam kảrdes hâyti ben dâynamiorum buna,daha öncede konustuk kavga ettik,ilk dèfa degil,ozman demisti sỏun bende seni bu anlamda mutlu edemiorum biliorum diye,âma dün ben ilk dèfa báska bỉ sey deniyim đedim.HÁsta olmak üzere oldugum icin ísteklerime hic kảrsi koyamiorum,ísten geldi güzelce yêmk yedik,ona đedim ki ben hásta olmk üzeriym ltfn yani bỉz dênsek en azindan hàftasonu da hásta olcam zaten ,anlar gibi davrandi âma simdi íim vảr đei bân bỉz zâmn vẻ đei yazi yaziordu pcde,önce yarim sa 1 sa 2 sđeerken 20.30 da konusmutum sâat 24.00 oldu,onun uyku vakti ẻrken kalkmasi gẻrkeior,íste dün cildirdim senden kỉrk yilin bási bỉ sey ístedim,âma tebrik ederim sâat de gec oldu,simdi rahatca uyuyablirsin đedimm.Cok kizdim dün cokkkkk.Bi sürü laf söyledim,beni anliyor músnuz bilmiorum kizlar âm bu cok zỏr,evliyim kảri koca olamadik ve ben sebebini bile bilmiyorum,cínsel ísteklerimi yasayamiyorum ve de bástirmak zỏrundayim hattaa
allah cc. kimsenin başına vermesin çok zo bir durum cinsellik yaşamamana rağmen cinsellik senin için çok önemli olduğunu anladım ben bu mesajından yani insan evlenmeden nekadar önemli olduğunu pek kestiremiyor
yukarda arkadaşın biri nekadar sorun yaşasanızda erkekler bukadar uzun süre beklemez demiş katılıyorum konuyu okurken aklımdan geçmiş ve yazacaktım
ben derimki sorunu anlamak için tavırlarına dikkat et başkası varsa telefoda konumalat telefon saklamalar
nebilim tarif edemiyorum ama ben yolda gördüğüm bir erkeğin bile kadında dahil duygusalmı cinel konuda çokmu istekli vurdum duymazmı dindarmı kültürlümü vs.anlarım yanlış anlaşılmasın çok iyi gözlemciyimdir farkındalığım ok yüksek arkadaşlar hayret edr
kısacası ben olsam sorunu anlardım ama burda tarif edemiyorum hem (desemki başka kadınlara ilgisi nasıl desem okuyanın biliç altı evli bir erkeğin başka kadınlara ilgisi normal olarak algılayacak mesele(dinimizde sadece kendini değil toplumuda düşünmeyi emreder
hemde bazı şeyleri hissediyorum bu anlatılmayan bişey
DÂha ne kadar süre sabretcem onu da bilmiorm ki,1hafta 1 ay vs..Hicbirseye kÓnsantre olamiorum,ögrenciyim ayni zâmnda projelrim ödevlrim sinavlrim vảr,âm ona göre cínsellik cok da önemli dill benim yapacak seylerim vảrmis fln.Bi kẺre de đedi ki,ben senle onun icin evlenmedim yani cínellik icin,cok sásirdim tabi sỏnada aciklama yapmaya calisti bu ihtiyaci gidermek icin evlenmedim evlilik bundan ibaret deil die,sevgiliyken de demisti ki cínellik benim icin lístenin 1 numarasinda degil,benim icin de demistim cunku öle gẻrcekten,iyi de son da da olmazki,daha ne kdr bu sekilde olacak,dün kizdim pỏrno mu izliyim ben đedim,bân yazik degil mi konusmuorsun da đedim,konuscak bísey yok đedi hẻ zâmnki gibi.Ảrkadslr gay diil buna eminim,bu sêcnegi eleyin en iyisi
ne kadar yoğun stresli bir işi olsada bu birlikte olmanıza engel değildir..
iktidarsız gibi sezdim ama evlenmeden önce böyle değildi demişsiniz,peki başka ne olabilirki..
bana eşin iktisarsız gibi geliyor...
anlattıklarından bunu çıkardım
....
peki bekarken başka biriyle birliktelikleri olmuş mu?
deneyim diyelim!!!
Stres dahi olsaa oda bi yere kadar 2 aydan bahsediyorsun ki cinsellik evliliklerde bence önemli bi sorun evlilik danışmanına falan gidin kesinlikle.
bence de eşiniz iktidarsız..
iş stresi vs vs herkes yasıyor ama yine bu ilişkiyi hiç denememe anlamına gelmiyor.
sorun benden kaynaklı demesi de bunu doğrular nitelikte.
yoksa kim dayanabilir ki yanında eşi varken ..
uzmandan destek almasını önerdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?