2 aylık evliyim olmuyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadasida sizin dediginizi dedi ve bense bagirip cagirdim zaten sen normal değilsin diye bilmiyorum ne yapicam

Iki ergen evlenmissiniz iste. Sonuç tabiki bu olur. Umarim çok iyi korunursunuz, en azindan bir müddet çoçugunuz olmaz.

Uzman çavuş mesleğini yapanların çoğu ruh hastası,
İlerde daha beter olacak gibi sen bu adamdan kolay, kolay çocuk yapma, işin içinden çıkmaz bir hal olur birde çocuk olursa, sen diyeceksin ki ya düzeleceksin yada ben seni terk edeceğim, baktın adam seni tınlamıyor, tekmeyi bas, bununla uzun yıllar yaşanmaz seni ruhen hasta eder

Sizin bu söylediklerinizin aynisini bende ona söyledim ve cokta söylüyorum konusmak hicbir fayda göstermiyor kavgayida hic sevmiyorum ne yapmayalim sizce
Bu tıpkı birinin dinini, siyasi görüşünü değiştirmeye çalışmak gibi bi şey. Çocukluktan atılıyor bu, cinsiyete yüklenen egemenlik temelleri. Ben şahsen etrafımda bü tür erkekleri acımasızca eleştiriyorum. Kardeşlerimi, bazen eşimi de. Mesela sizin yerinizde olsam o kahveyi mi döktü ben de tepsiyi sakince yükseltir çat diye önüne bırakır giderdim. Bunların erkeklik dediği şey bildiğiniz sidik yarışı. Alttan almakla yola gelmezler. Zaten amaç sizi sindirmek.

Kusura bakma kucumsemek icn asla soylemiyorum. Yanlis anlasilmasin lutfen ama esin rutbesinden dolayi boyle kesinlikle. Iste eziliyor emir aliyor hukmedemiyor evde ozellikle baskalarinin yaninda sana boyle yapiyor erkeklik tasliyor. Kompleksli bir insan Allah yardimciniz olsun

Bende cok elestiriyorum beni sindirmeye calisiuor ama başaramıyorbunu cok iyi biliyor. Bu yuzden boyle sacma seyler yapıyor. Baktim cikmiyor haliyi biraktim oylece su an ne yapmaliyim bilmiyorum

böyle insanlar kolay kolay değişmez. eleştiri gibi olmasın ama benim gerçekten merak ettiğim bişey var. hatta benzer problemi olan diğer üyeler de cevap verirse sevinirim. evlendikten kısa bir süre sonra 'gerçek' yüzünü görme nasıl oluyor? yani bi insan öncesinde tamamen rol yapamaz ki. biraz mantıklı aklı beş karış havada olmayan biri evlenmeden önce tartar biçer bişeyleri, kişiliğini analiz eder.

ben bunun toplulumuzda yaygınlaşmış 'ne olacağı belli olmaz' 'kavun değil ki koklayıp alasın' '10 yıldır sevgililermiş bi yılda ayrıldılar, kimseyi tanıyamazsın evlenmeden önce' gibi saçma söylemlere bağlıyorum. kendi annem de dahil olmak üzere sorunlu adamlarla evlenmiş bütün kadınların evlilik öncesi hikayeleri var aslında. nişanlıyken şöyle yaptı, affettim, geçer dedim vb...

bi de en saçması soyle soyle yapıyor ama ben cok seviyor, sürekli sarılır öper vs... yani kadınlar olarak daha kendimizi nasıl düşürebiliriz bilmiyorum. allah razı olsun hayvan gibi muamele yapıyor, ama arada insan gibi davranmaya da tenezzül ediyor demek bu.

kadına şiddet bu kadar problem olmuşken kadınların da bilinçlenmesi artık lazım. şiddet nedir ne değildir bilmemiz lazım. kıskançlığın sevgiyle alakalı olmadığını kişilik problemini anlamamız gerekir. sert erkek fetişizminde uzaklaşmamış gerekir.. başka kadınlara orospu diyip durmayı bırakmamız gerekir, erkeklere hizmet etme zorunluluğunu kafamızdan atmamız gerekir vs. vs...

özet: boşanın.

Genelde bu tip seni sindirir sürekli seni eleştirir, aşağılar kendini çok kötü hissedersin asla mutlu etmez

Bende bunlarin farkındayım ve dediginiz gibi cocuk uzun bir sure dusunmuyorum.. birkac problem yasadik silah arkadasini kaybetti ve ondan sonra iyice dağıldı zaten psikolojik destek almıyor. Ustune gitmiyim diyorum yarin goremesem vicdanım rahat olsun diyorum alttan aliyorim ama yoruldum

Kesinlikle oyle bunun bende farkindayim ve bir kere bunu bana kendi de soyledi evimde bari benim dediğim olsun diye agzindan kaçırdı ama ben bu adamla nasil devam ederim bilmiyorim

Valla yorumunuzun sonunda kendimi alkislamamak icin zor tuttum , evlenince kimse degismiyor sadece kadinlar oncesinde gozlerini kapatip bodoslama daliyor evlilige , bu forumda da defalarca yazdim 2 kere evlendim ikisi de evlenmeden once neydiyse sonra da oydu , cevremde de hic degisen erkek gormedim ama sinyalleri gormeyen kadin cok gordum , yeterince tanimadan evlenen , nasil olsa degisir diyen , aman bunda ne var ki diyen , ama iyi taraflari da var diyen vs vs vs yoksa kimsenin degistigi falan yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…