2 aylık evliyim ve boşanmak istiyorum...

İlla gidicem demedimki sadece gidiyorlarmış gider miyiz dedim ben çalışıyorum gidemem ama sen git aşkım benim yerimede gez dedi.Bunu hiç bir şekilde sorun yapmıyor.Kendiside nişanlılık döneminde ilk bagramımızda bayramlaşmak yerine ablasıyla tatile cıkmıştı cnkü
Ben de bir haftalık bir aile ziyaretinin mesele olmadığını düşünüyorum. Eşiniz gelemediyse yalnız da gidip gelebilirsiniz, bu sorun değil ki. Geç geldiği gün Eve almamak hata olabilir, fakat annesine gidip malzeme vermek de eşinizin hatası bana göre. Peki neden geç gelmiş, arkadaşlarıyla mıymış hiç haber vermedi mi? Ya da bu normalse kadınlar da gece 2’de gelebilir mi canları istediğinde eve ve Türkiye’de kaç erkek buna hoşgörüyle yaklaşır diye düşündüm şahsen. Boşanma konusunda yine de acele etmeyin ama, biraz zaman tanıyın. Aile ile de mesafeli olmayı seçebilirsiniz, ne derlerse desinler her gün aramak zorunda falan olduğunuzu düşünmüyorum, gereken zamanlarda ziyaret edip gelebilirsiniz tabi. Dediğim gibi biraz zaman verin ama, siz onları onlar da sizi olduğu gibi kabul edebilirse zamanla işler yoluna girebilir, özel hayatınız da buna dahil. Hakkınızda hayırlısı olsun dilerim ki.

Eşinizde anneye aşırı düşkünlük var mı peki.Bakın herşeyin üzerine yemin ederimkş konu başlığında sonucta kız kızayız diye yazdım.Kadına bakamıyorum evet o kadar ürpertiyorki beni o bakışları ama ne olursa olsun eşime asla görüşmem gitmem gelmem demedim.he tabikş annenene gidelim annen gelsin annenle gezelim anneni cok seviyorum tarzda yalanlarda söylemedim.Ama eşim bi anda sen beni annemdende ablamdanda ayıramazsın diye evde bagırıyor.Öyle bi derdim olmadı tabikş gidebilirsin diyorum he sen gelmiceksin yani diyoe.Saçmalama beraberde gideriz diyorum cocuk olunca ne olacak onuda mı görüştürmeyeceksin diyor.Bende doğal olarak bunlar hep doldurulma diyorum
Yok ailesine pek düşkün değil ama evli bi ablam var. Onun eşi aşırı ailesine düşkün. O da ilk başlarda kabul edemedi. Ama şimdi mecbur iyi anlaşıyor. Araları iyi. Eşi de böyle olduğunu görünce ablama daha çok saygı gösteriyor. Görmezden gel canım. Sana çok ağır bisey yapmadıkları sürece,onlarla iyi anlaşmaya bak. Çünkü bazı erkekler gerçekten ailesine çok düşkünler. Yapacak bişey yok. Ve tabiki çaresi boşanmak değil ❣

Bence bakış açını düzelt ve boşanmayı değilde aile ve yuva nasıl olunur ne yapılır onu düşün.biraz eşinin sözlerini dinlemeye çalış.basibos olmayın.birbirinizi kirmayin.iki ay neki evlilik değil.iki aya ne sığdırılır.cozumcul ol güzel kardeşim.annesinide ara sor ne olacak.zamanla onlar size,siz onlara alisacaksiniz.evliligine zaman ver

Ne çabuk boşanma karari alıyoesunuz ya? Seviyor olsan aklına boşanmak kaybetmek gelse kafayi yerdin..

Merhaba.2 aylık evliyim.İlk kez evlendigim için benimde hatalarım oldu illaki ancak cezam bu kadar agır olmamalıydı.Eşimle sürekli kavga ediyoruz.bir kez eve geç geldi eve almadım diye o gün annesinde gitti kaldı.ve o günden beri annesi tarafından dolduruluyor.Annesi cok soguk ve itici bir kadın.kusura bakmayın belki yanlış cümle kullanıyorum ana yüzünü görseniz ikinci kez bakmazsınız bile kabuslarıma giriyor.Buna ragmen saygıda kusur etmedim hiç bir zaman eşim için ancak kadın hep arayım sorayım istiyor.bende insanlarla cabucak samimiyet kuramam heleki öyle soguk biriyle cok zaman alır.Bu sebepten beni eşime şikayet ediyor.gelmiyor gitmiyor aramıyor sormuyor diyerek.en son kendi annem ve babamla tatile cıkacaktık izin verdi hemde canına minnet bir şekidle tabi tani git dedi.Bir haftalık bir tatildi bu.gitmeden eşyalarımı hazılarken birşeyden kavga ettik ve evden aglayarak cıktım.Ugurlamadı beni ve 5 gündür öldüm mü kaldım mı aramıyor bile beni...4 yıl flört dönemimiz oldu kapımda yatardı kavga ettimizde camımın önnde adımı sayıklayarak bagıran adam bu hale geldi.Bir gün bir konusmada böyle karı koca olunmaz dedim aynen olunmaz dedi.Boşanalım o zaman dedim ve cok rahat bir şekilde tamam boşanalım dedi.(iki ay içinde biz cinsel birliktelik yaşamadık bu arada.Sebebide benim korkularım onun tecrubesizliği.tek taraflı degildi.Şimdide hiç istemiyorum cnkü güvenmiyorum annesine düşkünlüğünden.Annesnin doldurmasıyla üzerime gelmesinden bıktım.ben bununla nasıl güvenip birşeyler yaşabilirimki.En iyisi tatil dönüşü boşanmak sanırım.Bizde cok ışık görmüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?

Bana kalırsa evli bile değilsiniz. Bence de resmiyette de bitirin

Kocan 2 aylık evliyken seni bırakıp annesi babasıyla bırak 1 haftayı 3 gün tatile gitseydi ne yapardın acaba ? Sadece bunun için yorum yaptım. Gerisini sen düşün.
Kayin validen belki oğlunu mutlu edemeyeceğini fark etti ve seni o yüzden sevmedi. Olamaz mı?

İki aylık evli bir insanın anne babasıyla tatile çıkması bana saçma geldi
Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz , bir uğraşınız olsaydı bu kadar dert etmezdiniz ki ben sizin abarttığınızı düşünüyorum
Eve almamak fazla abartılı geldi bana

Ben bir aylık evliyken gittim baba evine. Bir hafta kaldım. Eşimin izni olsaydı o da gelecekti ama iznini balayı için kullandığından gelemedi. Kardeşlerimi özlediğim için eşim sorun etmedi.
Ikincisi ben de kayinvalideye bakmak istemiyorum çünkü ne lâf sokacak gene diye strese giriyorum. 7 senedir böyle. En son gittiğimizde bebegim yeni uyanmış ben de bebeğimi seviyorum " bu benim kızım kızım" dedim. Bana cevabı " biz de başka karıdan olma kız demedik ki senin kızın " oldu. Halbuki onu ilgilendiren bir durum yoktu. Ağzının payını verdim tabiki.
Üçüncüsü eşin sana geç geleceğini haber verdi mi de sen eve almadın? Yoksa haber vermedi mi? Sen gecenin ikisinde eve gelsen onun tepkisi ne olurdu bir de burdan düşünmek lazım. Yine de kol kırılıp yen içinde kalmalıydı.
Bu arada ikinizin ailesinde de aklı başında insanlar yok mu? Sizi karşısına alıp size doğru dürüst nasihat edecek kimse? Kayinvalide makul bir insan olsaydı olaylar bu kadar büyümeden sizi karşısına alıp nasihat etmeliydi. Yangına körükle gidilmez..
Ortada halledilmeyecek meseleler yok. Bütün bunların sebebi iletişimsizlik. Çok tecrubesizsiniz aile terapisine gitmenizi öneririm.

Birbirinizi tanımadan niçin evlenirsiniz anlamış değilim ondan sonra kayinvalide eş suçlu oluyor madem bir kere yüzünü görseniz ikinci kez bakmazsiniz diyorsan sen niye ikinci kez baktın yüzüne

Benim belirttiğim şey dış görünüş değil orda.Keşke siz olgunlaşmıl olsaydınızda içinizdeki niyetin bendede oldugunu düşünmeseydiniz.Ben sevgisizliğini kasdetiyorum.Beni sevmediği gözlerinden okunuyor haliyle buda beni kendinden itiyor.Dış görünüşle alakalı bir yorum degildir.Karşınızdakini kendinizle karıştırmamayo ögrendiğinizde eminim sizde olgunlaşacaksınız.
Ben sizi çok iyi anlıyorum bazı insanların içindeki kin,nefret ve sevgisizlik yüzüne vuruyor Ve insanın dönüp bakası gelmiyor.Bu sadece sizin tarafınızdan değil herkes tarafından görülüyordur eminim.Benzer şeyleri bende yaşadım sana tavsiyem ilerde içine dert olmaması için güzel güzel konuş bir şans daha ver baktın olmuyor boşan.Hayat zaten zor birde bu tarz olaylarla uğraşmak gerçekten çok daha da zorlaştırıyor.Millet yuva yıkmak Ne kadar kolay filan diyecek ama yaşayan bilir ortada bir yuva yoksa bir hafta içinde bile boşanılabilir bence

Arkadaşım dul kalmak hayat geçirmek öyle zor ki bende 2 yıl sevgili 2,5 evli kalıp annesi yüzünden boşandm önce düşün Kusursuz insan ,ilişki yoktur kusursuz evlilik diye de bir şey yoktur acısı ile tatlısıyla beraber birlikte olabilmek vardır. Sabret erkekler bizim gibi ince düşünmüyor inan sen onu tatlı dilinle yönet annesi bugün var yarın yok boş ver aynı evde değilsn iyi ki ve eşinin asla evden yollama ona kapı açmş olursun gözünün önünde olsun laflarını takma ona güclü görün

Merhaba.2 aylık evliyim.İlk kez evlendigim için benimde hatalarım oldu illaki ancak cezam bu kadar agır olmamalıydı.Eşimle sürekli kavga ediyoruz.bir kez eve geç geldi eve almadım diye o gün annesinde gitti kaldı.ve o günden beri annesi tarafından dolduruluyor.Annesi cok soguk ve itici bir kadın.kusura bakmayın belki yanlış cümle kullanıyorum ana yüzünü görseniz ikinci kez bakmazsınız bile kabuslarıma giriyor.Buna ragmen saygıda kusur etmedim hiç bir zaman eşim için ancak kadın hep arayım sorayım istiyor.bende insanlarla cabucak samimiyet kuramam heleki öyle soguk biriyle cok zaman alır.Bu sebepten beni eşime şikayet ediyor.gelmiyor gitmiyor aramıyor sormuyor diyerek.en son kendi annem ve babamla tatile cıkacaktık izin verdi hemde canına minnet bir şekidle tabi tani git dedi.Bir haftalık bir tatildi bu.gitmeden eşyalarımı hazılarken birşeyden kavga ettik ve evden aglayarak cıktım.Ugurlamadı beni ve 5 gündür öldüm mü kaldım mı aramıyor bile beni...4 yıl flört dönemimiz oldu kapımda yatardı kavga ettimizde camımın önnde adımı sayıklayarak bagıran adam bu hale geldi.Bir gün bir konusmada böyle karı koca olunmaz dedim aynen olunmaz dedi.Boşanalım o zaman dedim ve cok rahat bir şekilde tamam boşanalım dedi.(iki ay içinde biz cinsel birliktelik yaşamadık bu arada.Sebebide benim korkularım onun tecrubesizliği.tek taraflı degildi.Şimdide hiç istemiyorum cnkü güvenmiyorum annesine düşkünlüğünden.Annesnin doldurmasıyla üzerime gelmesinden bıktım.ben bununla nasıl güvenip birşeyler yaşabilirimki.En iyisi tatil dönüşü boşanmak sanırım.Bizde cok ışık görmüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?
bune be ünlü sendromu gibi sizden bi cacik olmaz bencede bosanin düsünüyorumda oglumun karisi daha iki aylik evlilikte bir dea gec geldi die sebebi bile belli deil sokaga atilsa ben o gelini ne yaparim acaba bu ne ya biz esimle küsekte asla kapiyi kapatmam suratina evimizde ne kavga olsa komsu bile duymaz iki gunde sürmez küslügümüz evlilikte saygi sevgi basta gelir cinseligin olmadigi bir evlilikte temelsizdir varsa bir probleminiz doktora gidilir son olarak allah akil fikir versin

Bence konunuzu düzenlersiniz fena olmaz. Ara ara yazdiginiz bilgiler, mesela kayinvalidenizin sözleri, tavirlari ve esinizin davranışları çok farklı bir hale getiriyor konuyu. Daha iyi anlaşılacağınızı düşünüyorum.
Kesinlikle.İnsanlar yanlış anlıyor sanki herşeyi ben yapmışım gibi.Oysa herşey karşılıklı oldu

Arkadaşım dul kalmak hayat geçirmek öyle zor ki bende 2 yıl sevgili 2,5 evli kalıp annesi yüzünden boşandm önce düşün Kusursuz insan ,ilişki yoktur kusursuz evlilik diye de bir şey yoktur acısı ile tatlısıyla beraber birlikte olabilmek vardır. Sabret erkekler bizim gibi ince düşünmüyor inan sen onu tatlı dilinle yönet annesi bugün var yarın yok boş ver aynı evde değilsn iyi ki ve eşinin asla evden yollama ona kapı açmş olursun gözünün önünde olsun laflarını takma ona güclü görün
Boşanıncada çözüm olmuyor haklısın ama herkes çok çekersin diyor.Ne yapacağımı bilemiyorum..

Ben boşamaya kalkınca düzeldi.
Bende suan bunu yapmayi düşünüyorum.eger kabul ederse zaten bitmiştir.Yoksa mücadelemi veririm.Zoruma giden o kadar cok şey varki.Annesi beraber oldgmuzu düşünüp bir ara anlaşmıyodanız boşanın dedi sonra ögrenince barıştırma eyilimine girdi.Sanki beraber olsam ona muhtaç olacakmışım gibi davrdı.Böyle cok mevzu var ama buradaki arkadaslar malesef anlamak istedikleri gibi anlıyorlar.Empatiyi hep o taraftan yana kullanıyorlar

Ç
Ben de bir haftalık bir aile ziyaretinin mesele olmadığını düşünüyorum. Eşiniz gelemediyse yalnız da gidip gelebilirsiniz, bu sorun değil ki. Geç geldiği gün Eve almamak hata olabilir, fakat annesine gidip malzeme vermek de eşinizin hatası bana göre. Peki neden geç gelmiş, arkadaşlarıyla mıymış hiç haber vermedi mi? Ya da bu normalse kadınlar da gece 2’de gelebilir mi canları istediğinde eve ve Türkiye’de kaç erkek buna hoşgörüyle yaklaşır diye düşündüm şahsen. Boşanma konusunda yine de acele etmeyin ama, biraz zaman tanıyın. Aile ile de mesafeli olmayı seçebilirsiniz, ne derlerse desinler her gün aramak zorunda falan olduğunuzu düşünmüyorum, gereken zamanlarda ziyaret edip gelebilirsiniz tabi. Dediğim gibi biraz zaman verin ama, siz onları onlar da sizi olduğu gibi kabul edebilirse zamanla işler yoluna girebilir, özel hayatınız da buna dahil. Hakkınızda hayırlısı olsun dilerim ki.
çok teşekkür ederim benide anlayarak yazdığınız için.Ben hatamı kabul ediyorum zaten ancak onunda yaptıklrı var.Hayırlısı olur umarım..

Bende suan bunu yapmayi düşünüyorum.eger kabul ederse zaten bitmiştir.Yoksa mücadelemi veririm.Zoruma giden o kadar cok şey varki.Annesi beraber oldgmuzu düşünüp bir ara anlaşmıyodanız boşanın dedi sonra ögrenince barıştırma eyilimine girdi.Sanki beraber olsam ona muhtaç olacakmışım gibi davrdı.Böyle cok mevzu var ama buradaki arkadaslar malesef anlamak istedikleri gibi anlıyorlar.Empatiyi hep o taraftan yana kullanıyorlar
Şansını bir dene canım, değişirse devam edersin değişmezse de boşar yoluna bakarsın. Çoluk çocuk da yok zor olmaz senın için . Boşver insanlar sadece konuşur ama o evin içinde ne yaşadığını sadece sen bilirsin.

Boşanıncada çözüm olmuyor haklısın ama herkes çok çekersin diyor.Ne yapacağımı bilemiyorum..
O çok çekersin diyenler e sor kendileri çekmemiş mi kesin çekmiş neden boşanmadilaar? Bak o sana akıl verenler boşanınca yanında olmayıp sadece dedikodunu edecek böyle oldu boşandi dicekler ama çekdiklerin unutulacak ama sen içinde oldun için hep çekicen bir dave 5-4 yıl sürüyor h

Bu
O çok çekersin diyenler e sor kendileri çekmemiş mi kesin çekmiş neden boşanmadilaar? Bak o sana akıl verenler boşanınca yanında olmayıp sadece dedikodunu edecek böyle oldu boşandi dicekler ama çekdiklerin unutulacak ama sen içinde oldun için hep çekicen bir dave 5-4 yıl sürüyor h
ihtimalde var tabi yaşamadığım için bilemiyorum ama seninde tecrubelerine güveniyorum..yei birisiyle olamıyor musun peki yada insanlar evlenmiş boşanmış diyemi yadırgıyor

Back
X