2 aylık sevgilimi kankam dediğim insanla bastım

İkisndende kurtul.
Arkadaşın sana acımamış senmi acıcaksın ona .
Hayret bişeysin valla.Yok arkadaşım diyaliz hastası vs.
Diyaliz hastası olan arkadaşn suçsuz yani.
Erkek arkadaşın nekadar kabahatliyse o kızda aynı derece.
Ama sen dersenki amenna eyvallah arkadaşım hasta kazık attı alt tarafı nolcak ben bişey diyemem.
Ama sonraki kazıklarada hazır ol derim sana.

Insanlara güven olmuyor malaesefki..

Demişsin nden kimseye güvenemiyoruz

bu devirde erkek adam gibi değil,kız da kız gibi değil açıkcası..

En iiyisi hiç arkadaşının olmaması böylesi daha iyi..

:26::26::26: öle kişilikte ki arkadaşlarımızı/sevgililerimizi/eşlerimizin yüzlerini hep çıkarsın rabbim karşımıza

ikisinide çıkar hayatından derim bende yazık yahu kız arkadaşın seni hiç düşünmemiş bile sende düşünme ne halleri varsa görsünler ikiside kabahatli... böyle insanlar oldukça güvenimiz azalıyo insanlara karşı senin gerçek dostun olsaydı böyle davranmazdı zaten.. bırak onları düşünmeyi erkek arkadaşınıda affetme ay böyle yapıp yapıp aklımı çeldi falan demiyolarmı nasıl sinir oluyorum.başka şeylere odaklan şu anda iyi tarafı erken fark ettin canım yoksa geç olsa inan daha çok üzülürdün.hayat senin karşına daha iyi insanlar çıkarsın inşallah...

Kız arkadaşın daha suçlu niyemi ? Erkek arkadaşına hayır diyebilirdi gelip durumu sana anlatabilirdi. Ne hastası olur ise olsun o insandan arkadaş o erkekden de adam olmaz.

O Görkem'in hayatı darmadağın olsun inşallah! O çakma kankanında!

ne iğrençliktir ya..insan kendini bu kadarmı düşürüp basit yapar...insanmı kalmadıda senin sevgiline göz dikmiş yada sevgilin öyle...kurtulmuşsun ..inşallah insan çıkar karşına bir daha..ilerde ne kadar şanslı olduğunu anlıcaksın..sakın muhatap bile olma onlarla bence..

Arkadaşım dediğin şahıs eğer gerçekten arkadaşın olsaydı sana asla bunu yapmazdı..
Yüzüne baka baka arkandan iş çevirmiş..
Düşün..Eğer onunla görüşmeye devam etsen dahi eskisi gibi olabilir misiniz?
Güvenebilir misin bu insana?

Sevgilin ve arkadaşın...İkisini de çıkar hayatından..
Sana duygu sömürüsü yapmalarına sakın izin verme..
Çevrende böyle iki mahluk bulunacağına yalnız kal daha iyi..

Bence önce biraz yalnız kalıp düşün. Yoksa bu gidişle hatanın en büyük sahibiyle tekrar yakın arkadaş, dost olup kendine en büyük hatayı yapacaksın gibi... 2 ayda sevgilini tanıyamamış olabilirsin ama bi'çok şey paylaştığın dostunu tanıyamaman ilginç değil mi, n'olmuş aşık mı olmuşlar da gözü seni görememiş.

Sakın arkadaşım hasta vs. diye ona acıyıp, kendini bunu yapma. Eskidenmiş o taş atana ekmek at durumları, en zayıf olduğun an yine darbe alacağın insan bu karakterdeki bir insan olabilir zira.

Sen sevin ki Allah'ın sevdiği kuluymuşsun da karşına sevgili denilen kişiyi çıkartmış arkadaşının gerçek yüzünü gör diye.

Geçmiş olsun.

Ben olsam,asıl arkadaşıma kızardım.
Sevgilin,3 günlük adam sayılır.Daha 2 aylık,henüz tanıma evresi sayılır.
Asıl kazığı arkadaşından yemişsin.
Ve lütfen hastalık sebebiyle zayıflık gösterme.

İkisi de birbirinden iğrençmiş. Para versen arkadaşını bu kadar kolay tanıyamazdın. Gönül isterdi ki olmasın ama biri 2 aylıkmış hayatında biri de başından gereksizmiş de görmek böyle vesile olmuş. Üzülmen bile yersiz bence.

Kankan ve erkek arkadaşının arasında ki mesafeyi kontrol altına almalıydınız
Her ne kadar kısa bir zaman zarfıda olsa bunu sağlamalıydınız.''Meleknaz'' adlı kullanıcının da söylediği gibi siz en büyük kazığı kankam dediğiniz kişiden yemişsiniz.Bundan sonra hiç bir arkadaşınızı,birlikte olduğunuz adamla tanıştırmazsanız iyi edersiniz bence.Erkek arkadaşımda suç yok mu diyeceksiniz ? Tabi,onda da suç var ama asıl suçlu sizin kardeşim dediğiniz insanın.Yazık olmuş size. Rabbim bir daha böyle şeyler yaşatmasın.

insan kendini salak gibi hissediyor di mi?

boş ver ya Allah*a havale et, beter olsunlar

cankız abla çok üzüldüm.

2 tarafında tanıdık olması çok kötü.

ama sana bunu yapan insanlığı düşünmemiş ki sen böbrek hastası diye onu düşünesin.

2 aylık erkek arkadaşınız,bir ömürlük kankanız hiç farketmez ikisindede ne vicdan ne ahlak anlayışı varmış,dürüst değiller..
Ayrıca hastalıklar yapılan ahlaksızlıkları nötrleştirmez yada hasta olmak herşeyi yapabilir ve herşeyine göz yumulur bir durum değildir.Onlarla bir kelime dahi konuşmak ödüllendirmektir..Size çok geçmiş olsun ve bu zor günlleri kolayca atlatabilmeniz için Allah yadımcınız olsun..

bende arkadaşlar gibi arkadaşını suçlu buldum , sakın arkadaşını hasta diye affetme ALLAH acil şifalar versinde böbrek hastası diye her haltı yemeye hakkıda yok
siz ne temiz kalplisiniz arkadaşım dediğin insan , hasta haliyle en yakın dostunun erkek arkadaşını baştan çıkarıyor da üzülmüyor , siz o hasta diye ona üzülüyorsunuz
bide erkek arkadaşınız mesajda size demiş beni baştan çıkardı diye, bencede öyledir çünkü eğer erkek arkadaşınız onu baştan çıkarmaya çalışsaydı kız arkdaşınız mutlaka ya size söylerdi yada sizin sevgilinizle sarmaş dolaş olmazdı , bu kız sevgilinize zorla sarılmadı ya
demekki erkek arkadaşınıza ilk o sardı ve adamda sizi daha tanımadığı için kapıldı gerçi erkek akadaşınızda adilik yapmış ya
biraz uzatmış olabilirim ama hasta diye arkadaşınız herşeyi yapma hakkı yok iyi o zaman bende hastayım bendemi istediğim kişiyi kandırayım eşimi aldatayım oh ne güzel dünya ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…