o kadar oyorgun ve uykusuz mki sabah işe kalkıp gelmek çok zor oldu...
işin tuhaf yanı ne biliyonuzmu onları sahilde sarmaş dolaş gördüm yanımda ablamda vardı biran öyle salak gibi kalakaldım.ablam benı tutmasaydı belki o öfkeyle nçok şey yapabilirdim...
ama sadece karşılarına çıkıp öfke dolu bir bakış attım ve hızla oradan uzaklaştım..
kız arkadaşım hiç aramadı kimbilir utancına arayamıyordur ho arasa ne olabilirdiki artık ama erkek arkadaş bozuntusu telefonumu mesaj yağmuruna tuttu... tipik savunmalar yok aklımı çeldi yok bilmem ne
keşke onu hiç tanımasaymışım kankam dedsiğim insanla aramıza girmeseymiş...kendimemi üzilim napim arkadaşım böbrek hastası diyalize giriyor offf napıcam ne edicem bilemedim...
2 aylık birisi için arkadaşımımı silim hasta birisini yalnızmı bırakıp yoksa ALLAhından belanı bul deyip sineyemi çekeyim kafam öorba oldu
o onun oglu tövbe estafurullah
evet canım görkem benim oğlum tek aşkım ..
Canım bu arada şaşırdım oğlum olduğunu nerden biliyordun
Boşanmış olmak mutsuz olmakla eşdeğermişBir adam gibisi çıkmıyor ya kimileri boynuzluyor yada başka niyetleri oluyor hiç yüzzüm gülmeyecek mi benim
merhaba; bir yanlışlığı düzeltmek istiyorum: görkem cankız hanımın oğlu.
bı sure boyle dusunmen normal aslında
sonra ısler bıraz da yoluna gırdıgınde rahatlıcaksın bende 2.evlılıgımı yaptım 1.5 ay evvel
kı ben eskı eısmdende cok severek ayrıldım cok uzuntu cektım ama megersem esımle kavusmam ıcınmıs tum bunlar benımde oglum var
benımle aynı durumda olan kadınların konularını okurum ve hıc unutmam
eskı kayınvalıdenıze bayram zıyaretı konunuzdan bılıyorum oglunuz oldugunu
Boyle seyleri cok duyuyorum son zamanlarda...
Hatta o yuzden ki, esimi teyzesinin kiziyla bile yanyana oturmasina izim vermiyorum...mutfaga gidiyorum bi geliyorum pc den bisey sorcam bilmem ne hepde bi sebebi olur...esimin yanina gecer...gercekten art niyet olmayabilir ama bu olmayacagi manasina gelmez...
Esim tarafindan kiskanc damgasini yedim tabi...ama umrumda degil...Benim yaptigim kotu niyet de degil...net te hatta muge anli da neler izliyoruz neler...
Gorumcemin de 3 yillik sevgilisi vardi...3 yil sonra universite okurken ev arkadasiyla tanistirdi, hususi tanistirmak icim ortam duzenledi...ben icimden ne diye tanistirirsin ki tanismak mecburiyetindelermi sanki dedim...1 ay sonra sudan bahanelerle ayrilmak istemis karsi taraf...tam da o donemde ev arkadasiyla gezerken gormus...
Esimi kisitlamam icin bu konuyla ilgili sadece uc ayri olaybilmem bile yeterli...
Boyle seyleri cok duyuyorum son zamanlarda...
Hatta o yuzden ki, esimi teyzesinin kiziyla bile yanyana oturmasina izim vermiyorum...mutfaga gidiyorum bi geliyorum pc den bisey sorcam bilmem ne hepde bi sebebi olur...esimin yanina gecer...gercekten art niyet olmayabilir ama bu olmayacagi manasina gelmez...
Esim tarafindan kiskanc damgasini yedim tabi...ama umrumda degil...Benim yaptigim kotu niyet de degil...net te hatta muge anli da neler izliyoruz neler...
Gorumcemin de 3 yillik sevgilisi vardi...3 yil sonra universite okurken ev arkadasiyla tanistirdi, hususi tanistirmak icim ortam duzenledi...ben icimden ne diye tanistirirsin ki tanismak mecburiyetindelermi sanki dedim...1 ay sonra sudan bahanelerle ayrilmak istemis karsi taraf...tam da o donemde ev arkadasiyla gezerken gormus...
Esimi kisitlamam icin bu konuyla ilgili sadece uc ayri olaybilmem bile yeterli...
kızlar şuan çok kötüyüm saat kaç olmuş sinirden başıma ağrılar girdi :2::2::2::2::2::2:
eski kankamı kaybettim...içimde hep bi yara olarak kalıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?