2 aylık sevgilimi kankam dediğim insanla bastım

Merhametten maraz doğar, doğmuş bile.

10 sene önce aynı şey benim başıma geldi...benim 3 yıllık ilişkimdi üstelik...
Dostum dediğim kadın ise üst katımda oturuyordu..Üniversiteydik...
Kızı hastanelik ettim..Savcılığa şikayet edildi dosya açıldı hakkımda..Araya birileri girdi de kapandı sonra..
Sonra ev sahibini aradım, 9 numarada fuhuş yapılıyor diye şikayet ettim..Evden attırdım...Bende kalmayı pek severdi o kadın...Eşyalarının çoğu bendeydi...Hepsini şekilli şekilli kesip apartman girişine astım...
Şimdiki aklım olsa yapar mıydım bilemiyorum..Ama beni epey rahatlatmıştı...

Öbürüne bişey yapmadım..Böyle bişeye cesaret ettiğine göre onu Allah yamultmuş, bir de benim yamultmama gerek yoktu..

Çok zor bir olay...Ben sevgiliden ziyade, dostum dediğin bir insana bu nasıl yapılır akıl erdiremiyorum..

o onun oglu tövbe estafurullah

evet canım görkem benim oğlum tek aşkım ..
Canım bu arada şaşırdım oğlum olduğunu nerden biliyordun
Boşanmış olmak mutsuz olmakla eşdeğermiş Bir adam gibisi çıkmıyor ya kimileri boynuzluyor yada başka niyetleri oluyor hiç yüzzüm gülmeyecek mi benim

Aslında gerçekten şanslısın çünkü 2 ay gibi bir sürede erkek arkadaşının gerçek yüzünü görmüş oldun ve öyle bir arkadaşının olduğunu da böyle birşeyini görmeden asla anlayamazdın

sevgili K.K üyeleri iyki varsınız ...
bazen doğruyu bazen yanlışlarımızı sizlerden öğreniyoruz benim bu sinir bozucu durumuma desteklerinizi esirgemediğiniz için şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum...
birilerine güvenmek ne kadar kötüymüş..ben şimdi nasıl güvenicem artık herşeye kuşkuyla bakar oldum...

bı sure boyle dusunmen normal aslında
sonra ısler bıraz da yoluna gırdıgınde rahatlıcaksın bende 2.evlılıgımı yaptım 1.5 ay evvel
kı ben eskı eısmdende cok severek ayrıldım cok uzuntu cektım ama megersem esımle kavusmam ıcınmıs tum bunlar benımde oglum var
benımle aynı durumda olan kadınların konularını okurum ve hıc unutmam
eskı kayınvalıdenıze bayram zıyaretı konunuzdan bılıyorum oglunuz oldugunu

Boyle seyleri cok duyuyorum son zamanlarda...

Hatta o yuzden ki, esimi teyzesinin kiziyla bile yanyana oturmasina izim vermiyorum...mutfaga gidiyorum bi geliyorum pc den bisey sorcam bilmem ne hepde bi sebebi olur...esimin yanina gecer...gercekten art niyet olmayabilir ama bu olmayacagi manasina gelmez...

Esim tarafindan kiskanc damgasini yedim tabi...ama umrumda degil...Benim yaptigim kotu niyet de degil...net te hatta muge anli da neler izliyoruz neler...

Gorumcemin de 3 yillik sevgilisi vardi...3 yil sonra universite okurken ev arkadasiyla tanistirdi, hususi tanistirmak icim ortam duzenledi...ben icimden ne diye tanistirirsin ki tanismak mecburiyetindelermi sanki dedim...1 ay sonra sudan bahanelerle ayrilmak istemis karsi taraf...tam da o donemde ev arkadasiyla gezerken gormus...

Esimi kisitlamam icin bu konuyla ilgili sadece uc ayri olaybilmem bile yeterli...

Sevgilinizle ayrılmanıza üzülmekten çok , arkadaşım dediğiniz kişinin ne mal olduğunu kısa yoldan
öğrenmenize sevindim açıkçası.
Yarın öbürgün çok ciddi bir ilişkinize yada evliliinizi bozabilecek tinetyteymiş demek ki.
Böyle insanların hayatınızda yeri olmamalı

detaycılığınıza hayran kaldım gerçekten çok güçlü bir hafızanız va..
bende tüm konuları okurum ama kimin ne yazdığını hatırlamam imkansızd gibi
inşallah banada sizin gibi bir mutluluk nasip eder..bende inanın mutlu bir hayatım olmasını o kadar çok isterim ki ama hep sonunda hüsranları oynarım

bence en doğru olanı yapıyorsun temkini elden bırakmamak lazım.bak ben bıraktım sonum ne oldu
şimdilerde bırak erkek milletini kadın milletinede güen olmuyor

Aynen sen de benimle aynı durumdasın...Ben de eşimin teyze kızının davranışlarından haz almıyorum.
Sürekli abi ayağına sarılmalar, dokunmalar, dibine sokulmalar... İnsan oğlu gerçekten çiğ süt emmiş ne olacağını bilemiyorsun bile...

Konu sahibi arkadaş da bence yatsın kalksın şükretsin 2 ayda çıkmış ortaya..Arkadaşına da üzülme sakın..
Yaptığı karaktersizlikle onu Allaha havale et gitsin...

Bir baba müsvettesi kızına tecavüz edebiliyor ve kızının hamile kalmasına sebebiyet verebiliyorken, erkek cocukları annelerıne ılgı duyabılıyorken kankanın, teyze,amca,dayı,hala kızı veya oglunun bole bırsey yapmasını yadırgamamak lazım...

Allah boşu boşuna "kişiye nikah düşen akrabalar" adı altında sıralamamış" hala,amca,dayı,teyze oglu veya kızını"... Demek kı tehlıke var. Bız beraber buyuduk kuzenımle vs laflarının edılmesıne sıddetle karsıyım hele kı bu zamanda..! Bu modernizm degıldır, cagdaslık degıldır.! Allah boyle bır sınır cızmış ise bize tedbir almak düşer. Tedbir de sünnettir.
hele kı bu zamanda ... aman dıkkat.

Hayırlısı olsun. Ikisininide gerçekten tanımışsın. Acı da olsa gerçekler güzeldir. Yeniden hayata merhaba demelisin.

20 yıllık dostum dediğim insanın 10 yıllık eşide zamanında bana yakınlaşmaya çalışmıştı ki öyle böyle değil direkt üstüme atlamıştı diyebilirim.o anki şaşkınlığım ve korkumdan yalnızca bulunduğum yerden kaçmış ve arkadaşımın eşine o an ya da daha sonra hiçbişey dememiştim.arkadaşım o ara şehir dışında olduğu için gelmesini bekledim ve gelincede hemen evime çağırıp olayı anlattım.bir daha asla senin evine gelmicem bunun dostluğumuzu etkilemesini istemiyorum ve kimsede bilmesin dedim.o kadar utanç duymuştum kendimi öyle suçlamıştımki bu hareketi yapabilmek için benden nasıl bir cesaret gördü diye.arkadaşım eşiyle konuştuğunda asla benim bir suçum olmadığını çok alkollü olduğunu ne yaptığını bile hatırlamadığını söylemişti ama boşanmak kaçınılmaz olmuştu onlar için kızlarına rağmen.
ama şimdi aradan birkaç yıl geçti bu arkadaşımla aramızda bir tartışma geçti benim erkek arkadaşım yüzünden ve bir sürü hakaret etti adama.bende ona bu olayı hatırlattım zamanında ben senin kocana hiçbişey dememiştim senin muhattabın bendim benim erkek arkadaşım değildi diye.bana verdiği cevap şu : kocama haddini bildirseydin sende kim sana sessiz kal dediki !
diyeceğim o ki senin arkadaşının yalnızca böbrekleri değil ruhuda hasta.karaktersiz bir insan o ve yarın birgün yİne bir erkek arkadaşın olduğunda ya da herhangi bir problemin olduğunda zaten ona güvenip anlatmayacak ve hiçbirşeyini paylaşmak istemeyeceksin.güvenmediğin insana dostum diyebilir misin? asla barışma hastalığı yüzünden de merhamet etme derim ben.

Allah affetmistir insallah size attigi kazigi.
Olunun arkasindan kotu konusulmaz, Allah rahmet etsin. Ama ne olursa olsun sag iken yaptigi affedilemez bir hata bence.
Neyse susayim. Kirici olmak istemem. Nur icinde yatsin.

Ha tum bunlari oldu diye kendinizi kotu hissetmemeniz icin soyledim. Insan kotu olur; yasasaydi da sevgilim onun olsaydi bile diyecek olanlar vardir belki. Ama icinizde bir yara olmasina gerek yok. Olumunun bu olayla bir ilgisi yok cunku. Dua edin bol bol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…