2 aylık yavru köpeğim kanlı ishal ancak ilacı bulunmuyor :(

flora_10

Aşkım Aşkın Başımdan Aşkın..
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
616
951
23
36
Küçük yawru rotweiler bebeim kanlı ishal hastaligina yakalandi iki gündür helak olduk.
Poliglop ilacı kullanmamız lazım ama bulunmuyor hiç biyerde çaresiz kaldık resmen (
Kurtulma olasılığı az diyorlar göz göre ellerimde ölecek mi yaa ne olur yardım edin bizimde oldu yaşadı deyin

Yapılan test sonucunda kanlı ishal teşhisi konuldu ancak hepsi aynı şeyi söyledi yaşama şansı düşük belli olmaz elimizden geleni yapalım biz gerisi onun vücuduna bağışıklık sistemine kalmış dediler.
Yemek için su için zorlamayın miğdede kusma refleksi geçmesini bekleyelim dediler. A.d mama aldık refleks geçince vericez.
Serum takıldı ve bir sürü ilaç antibiyotik takwiyesi yapıldı.
Çok canı yandı damar yolu açılırken çok uğraştılar. Zaten aldığım da çok kötü bakilmisti ve olması gereken kg dan 4kg eksik bir haftadır bizimle tam toparlıyor derken bu geldi başımıza.
Çok üzgünüm
Poliglop ilacı ilebu hastalığı yenme olasılığı yüksek dediler ancak çok yüksek fiyat çekti bi yer ve bize uzak. Başka bi yerde de yok. Allahım yardım et ya

Kanlı ishal maalesef çok pis bir hastalık. Atlatan var tabii, umarım sizin ufaklık da güzelce sağlığına kavuşur ama siz ümidinizi kaybetmeden yine de her ihtimale hazırlıklı olun.

Polyglob için hem beşeri hem veteriner ecza depolarıyla görüşebilirsiniz ellerinde olup olmadığına dair.

Shot ölürse hiç hazır deilim yerinden kalkmıyor hiç hali yok napicam ben ewde yapbileceim bişey yok mu yapan deneyimli olan biri akıl wersin ya kafayı yicem
Eşim görüştü bi çok yerle veterinerimizde araştırıyor bi yandan bi yerde bulduk ama geç oldu saat bize uzak.
Dua edin bizde atlatalım....

Kimsenin başına gelmedimi arkadaşlar ya ?????

Nasıl oldu durumu?
Bugün sabahtan akşama kadar veterinerdeydi düne göre bugün daha iyi oda artık kuyruğunu sallayabiliyor ewe geldiğinde gormeliydin benimle hasret nasil giderdigini sarılıp yüzüme patileriyle..
Savaşıyoruz hala ilacını bulduk gidip aldık bugün verilmeye başlandı. Geceleri bizimle kalicak gündüzleri klnikde. Ilaç antibiyotik serum vitamin tedawisi dewam ediyor gece ewe aldığımız için sadece gece almıyor. 5ml a.d mama weriorum 2 saatte bir doktorumuz öyle istedi yormuyoruz ilk geldiğinde çok sewdik okşadık sonra uyumaya geçti.
Arada başına gidip okşuyorum.

Yani hala dört elle hayata tutunmaya çalışıyoruz ama ınanıyorum umudum war.
Konuştuk seninlede paylaşmıştım canım geldiğinde zaten kötü bakilmisti ya çok zayıftı. Tam topluyordu kendine gelmişti böyle olduk. Ama karşılaşmamız tesadüf değildi rabbim onun canını bize emanet etmek için çıkarttı karşımıza ..

Ay hadi inşallah bütün bu sevginiz ayağa kaldırır ufaklığı.
İyi ki size denk gelmiş, ne kadar uğraşıyorsunuz, çabalıyorsunuz. Şanslı köpekmiş.

Etmez miyim dua hiç ya, hem bir can için hem de onu böylesine düşünen biri için.
Çok çok çooook geçmiş olsun. Güzel haberlerle gelirsiniz inş. İlacı bulmanıza çok sevindim.

Ay hadi inşallah bütün bu sevginiz ayağa kaldırır ufaklığı.
İyi ki size denk gelmiş, ne kadar uğraşıyorsunuz, çabalıyorsunuz. Şanslı köpekmiş.
Inşallah canım..
Gerçekten iyiki bize denk gelmiş onun için maddi manevî herşeyi yapıyoruz. Bu emeklerimiz sadece onun sağlığı için ve inşallah sağlığına kavuşur.
Sana yazdıktan sonra kucağıma geldi ve kısa bi baygınlık geçirdi gözler gitti vücut saldı kaldırmaya çalıştım ama resmen gitti öldü dedik artık elim ayağım boşaldı ki tam kendine geldi. O an çaresizligimi anlatamam..... bu süre eşim aldı aynı şekilde yine bilinci kapandı tekrar geldi kendine. Ama umudumuzu kaybettik sabahı gorurmu ki die üzüldük ve Yarım saat uyudu kalktı az önce yine bizimle oynadı halsizce ve biraz canlandı şimdi yine umutlandık.
Dua ediyoruz

Etmez miyim dua hiç ya, hem bir can için hem de onu böylesine düşünen biri için.
Çok çok çooook geçmiş olsun. Güzel haberlerle gelirsiniz inş. İlacı bulmanıza çok sevindim.
Allah razı olsun çok küçük daha minnacık kızım için çok kritik bi gece gibi sabah olsun bir an önce müdahale edilsin yine allahım bize bağışlasın inşallah..

flora_10 nasıl oldu bebiş?
Aklım sizde samimi söylüyorum, gün içinde de sık sık geliyorsunuz aklıma merak ediyorum durumu.

flora_10 nasıl oldu bebiş?
Aklım sizde samimi söylüyorum, gün içinde de sık sık geliyorsunuz aklıma merak ediyorum durumu.
1 saat oldu geleli 1 saattir hasret gideriyoruz çok çok iyi mama yiyor kendisi artik enerji full döndü bugün
Çok mutluyuz anlatamam.
Doktorumuz da artık iyiye gidioruz ama tedawiyi kesmicez ne olur ne olmaz dedi çünkü 40 saattir büyük tuvaletine çıkmadı buda bizi düşündürüyor yapmasını bekliyoruz. Yapmaya başlarsa eğer gidişatının ne oldugunu anlicaz iç kanama dewam ediyormu ishal ne durumda.. Migdemiz iyi kusma refleksi bitti yioruz istihahimiz geliyor yawas yawas. keyfimize dicek yok ama yormayın uyusun dinlensin demiş eşime doktor ama ne mümkün simardik bugün
Çok sağol shot allah razı olsun merak etme biz yenicez

Ooh sıpa başlamış güzelmeye. Böyle gitsin iyileşmesi inşallah

Kakasını yapması için yöntemler var ama sanırım en iyisi beklemek, hastalığın gidişatına müdahale gibi olur çünkü. Bir de yavrum kusmaktan ne tutabildi sanki midesinde, bu sebeple de hala yapamamış olabilir. İnsan dört gözle kaka bekler mi, bekliyor işte. Yapsa da sevinsek, foto atın hatta

Yaptı kaka hemde iki kere cıvık tı ama ishal değildi ve kan yoktu
Allahım şükürler olsun bakalım veteriner bugün ne dicek tedawi sonucunda
Foto koyuyorum ama karam'ın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…