Dün geceden beri 4. VeterinerFarklı veterinerlere götürün bence.. İnşallah iyileşir.
Ne diyorlar peki? Serum vs takmadılar mı? Köpeğinize bol bol su verin bu arada, içmiyorsa ağzına enjektör ile su basın.Dün geceden beri 4. Veteriner
Dua edin ne olur...
Shot ölürse hiç hazır deilim yerinden kalkmıyor hiç hali yok napicam ben ewde yapbileceim bişey yok mu yapan deneyimli olan biri akıl wersin ya kafayı yicemKanlı ishal maalesef çok pis bir hastalık. Atlatan var tabii, umarım sizin ufaklık da güzelce sağlığına kavuşur ama siz ümidinizi kaybetmeden yine de her ihtimale hazırlıklı olun.
Polyglob için hem beşeri hem veteriner ecza depolarıyla görüşebilirsiniz ellerinde olup olmadığına dair.
Nasıl oldu durumu?Kimsenin başına gelmedimi arkadaşlar ya ?????
Bugün sabahtan akşama kadar veterinerdeydi düne göre bugün daha iyi oda artık kuyruğunu sallayabiliyor ewe geldiğinde gormeliydin benimle hasret nasil giderdigini sarılıp yüzüme patileriyle..Nasıl oldu durumu?
Ay hadi inşallah bütün bu sevginiz ayağa kaldırır ufaklığı.Bugün sabahtan akşama kadar veterinerdeydi düne göre bugün daha iyi oda artık kuyruğunu sallayabiliyor ewe geldiğinde gormeliydin benimle hasret nasil giderdigini sarılıp yüzüme patileriyle..
Savaşıyoruz hala ilacını bulduk gidip aldık bugün verilmeye başlandı. Geceleri bizimle kalicak gündüzleri klnikde. Ilaç antibiyotik serum vitamin tedawisi dewam ediyor gece ewe aldığımız için sadece gece almıyor. 5ml a.d mama weriorum 2 saatte bir doktorumuz öyle istedi yormuyoruz ilk geldiğinde çok sewdik okşadık sonra uyumaya geçti.
Arada başına gidip okşuyorum.
Yani hala dört elle hayata tutunmaya çalışıyoruz ama ınanıyorum umudum war.
Konuştuk seninlede paylaşmıştım canım geldiğinde zaten kötü bakilmisti ya çok zayıftı. Tam topluyordu kendine gelmişti böyle olduk. Ama karşılaşmamız tesadüf değildi rabbim onun canını bize emanet etmek için çıkarttı karşımıza ..
Inşallah canım..Ay hadi inşallah bütün bu sevginiz ayağa kaldırır ufaklığı.
İyi ki size denk gelmiş, ne kadar uğraşıyorsunuz, çabalıyorsunuz. Şanslı köpekmiş.
Allah razı olsun çok küçük daha minnacık kızım için çok kritik bi gece gibi sabah olsun bir an önce müdahale edilsin yine allahım bize bağışlasın inşallah..Etmez miyim dua hiç ya, hem bir can için hem de onu böylesine düşünen biri için.
Çok çok çooook geçmiş olsun. Güzel haberlerle gelirsiniz inş. İlacı bulmanıza çok sevindim.
1 saat oldu geleli 1 saattir hasret gideriyoruz çok çok iyi mama yiyor kendisi artik enerji full döndü bugünflora_10 nasıl oldu bebiş?
Aklım sizde samimi söylüyorum, gün içinde de sık sık geliyorsunuz aklıma merak ediyorum durumu.
Ooh sıpa başlamış güzelmeye. Böyle gitsin iyileşmesi inşallah1 saat oldu geleli 1 saattir hasret gideriyoruz çok çok iyi mama yiyor kendisi artik enerji full döndü bugün
Çok mutluyuz anlatamam.
Doktorumuz da artık iyiye gidioruz ama tedawiyi kesmicez ne olur ne olmaz dedi çünkü 40 saattir büyük tuvaletine çıkmadı buda bizi düşündürüyor yapmasını bekliyoruz. Yapmaya başlarsa eğer gidişatının ne oldugunu anlicaz iç kanama dewam ediyormu ishal ne durumda.. Migdemiz iyi kusma refleksi bitti yioruz istihahimiz geliyor yawas yawas. keyfimize dicek yokama yormayın uyusun dinlensin demiş eşime doktor ama ne mümkün simardik bugün
Çok sağol shot allah razı olsun merak etme biz yenicez
Inşallah inşallah canım bildiririm haberlerimizi yarın yine akşam ewde olucak sabah tedawiye gidicek..Ooh sıpa başlamış güzelmeye. Böyle gitsin iyileşmesi inşallah
Yaptı kaka hemde iki kere cıvık tı ama ishal değildi ve kan yoktuKakasını yapması için yöntemler var ama sanırım en iyisi beklemek, hastalığın gidişatına müdahale gibi olur çünkü. Bir de yavrum kusmaktan ne tutabildi sanki midesinde, bu sebeple de hala yapamamış olabilir. İnsan dört gözle kaka bekler mi, bekliyor işte. Yapsa da sevinsek, foto atın hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?