halkla ilşkilerde 4 yıllık mı ?
özelde iş bulma imkanına atamasına göre karar ver derim ben günümüzde atanmakta iş bulmakta büyük sorun
Çtle okuyan arkadaşlarım var çok zor bir bölüm zorlanıyolar akademik kariyerden başka iş bulma imkanıda kısıtlı bence halkla ilişkiler oku çünkü kpss olmazsa özelde iyi kötü bi iş bulursun
ben 2 yıllık hakla ilişkiler mezunuyum abimse fen edebiyat fak. Türk Dili. Abim bitirene kadar çok uğraştı tüm yaz okulları dahil 5 yılda bitti. bense hiç alttan ders bırakmadan zevkle (çok zevkli bir bölüm gerçekten) 2 yılda bitirdim. sonuç; ben 4 yıldır bi kamu kuruluşunda memurum. Abim ise 3. özel dersanesinde. 10 ay anlaşma şartıyla çalıştırılıyor ve 300-400 tl gibi de bir farkla ben daha fazla kazanıyorum o da bu yıl oldu. önceki 2 sene çok komik paralara çalıştı sırf tecrübesiz diye.
Kaç puanla atandığınızı sorabilir miyim?
halkla ilşkıler cok güzel bir bölum kardesım okudu bıtırdı. sonrada hıc beklemeden memur olarak atandı.
şimdide işletmeye tamamladı lısans dıploması aldı.:)
çoğu önlısans bırcok lisanstan daha ıyı. başarılar sana:)
Halkla ilişkileri tercih edin derim en azından memurluk olmasa bile özellerde iş bulabilirsiniz ayrıca 2 yıllık diye üzülmeyin okulunuz bitince Allah nasip ederse 4 yıllıga tamamlarsınız.Diger bölüm hakkında fikrim yok ama yukarıda bir arkadaş yazmış o bölüm hakkında yorumlarını ona göre degerlendir.
ben 2 yıllık hakla ilişkiler mezunuyum abimse fen edebiyat fak. Türk Dili. Abim bitirene kadar çok uğraştı tüm yaz okulları dahil 5 yılda bitti. bense hiç alttan ders bırakmadan zevkle (çok zevkli bir bölüm gerçekten) 2 yılda bitirdim. sonuç; ben 4 yıldır bi kamu kuruluşunda memurum. Abim ise 3. özel dersanesinde. 10 ay anlaşma şartıyla çalıştırılıyor ve 300-400 tl gibi de bir farkla ben daha fazla kazanıyorum o da bu yıl oldu. önceki 2 sene çok komik paralara çalıştı sırf tecrübesiz diye.
83 puanla atandım
aslında doğruyu söylemek gerekirse halkla ilişkiler için bundan 4 yıl öncesinde hiç de iyi bir puan değildi bu. çünkü sadece postacı kadrosuna yerleşiyorlardı bir de genel kadrolar. tabi o zaman puan 90 lar üzeri olmalıydı. fakat artık önü açıldı. Büro yönetimi kadar alımı var. bence tek eksik kısmı dgs sonrası daha farklı bölümlerde değerlendirilebilir h. ilişkiler mezunu. biraz kısır kalıyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?