2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

valla çok temizlik yaptım oğlumda biraz rahatsızdı şimdi ALLAH şükür iyi bende adetimi bekliyorum son 4 gün ve çok heyecanlıyım sanki bu sefer oldu gibi ama kızmet bakalım

ama karın ağrım baş dönmesi halsizlik çok va raradda mide bulansı var bunlar belirti ama piskolojikte olabilir

ben hayatta çocuk için üzüleceğime innamazdım oğlum hemen ilk ay oldu arkası gelir diyed ehep korktum şimdi ise olmuyor offf offfff

valla çok temizlik yaptım oğlumda biraz rahatsızdı şimdi ALLAH şükür iyi bende adetimi bekliyorum son 4 gün ve çok heyecanlıyım sanki bu sefer oldu gibi ama kızmet bakalım

ooohhh mis gibi olmuştur evi şimdi.geçmiş olsun cnm neyi vardı.inşallah valla iyi haberlere ihtiyacımız var.benimkide çarşamba günü belli olcakkaydirigubbakcemile5

hayırlıs olsun hakımzda en azında anne olmuşuz bu bile güzel hayatında anne olmayan çok kişi va rbiz bu merteğe ulaştık çokta güzel benim oğlum bronşit alerji toz olunca hastalanıyor baya uğraşıyorum senin oğlun kardeş istiyormu yoksa istemiyormu

dikkat et cnm geçmiş olsun.istemezmi hiç deli oluyo valla .anne bizim niye bebeğimiz yok diyo bana

ah ah o bebek tuturmaları bugün komsunun bebeğ geldi bize annesi hastaneye gitti
bebeği vermeyelim biz bakalım bizde yatsınnnnnnn
dedim oğlum allah nasip ederse alıcaz bizde bebek bıkacaksınnnn bile

cnm benimde başım dönüyo ve kasıklarım da batma ağrı oluyo belkide senin dediğn gibi psikolojiktir

işllah olur galiba hepiizn erkke annesiyiz kız pek yok ama ben kızları çok seviyorum 2 çocuğumun kız olmaını istiyorum bakalım ilk kim gebe klacak bu ay

ben toplamde 4 kere gebe kladım ilk oğlum ondan sonra 2 aylık düşük 1 yıl sonra dış gebelik ikizdi dış gebelikten sonrada kimyasal gebelik şimdide beklemdeyim galiba bebekler benim vucudümu sevmiyorlarmı ne

işllah olur galiba hepiizn erkke annesiyiz kız pek yok ama ben kızları çok seviyorum 2 çocuğumun kız olmaını istiyorum bakalım ilk kim gebe klacak bu ay

aynen valla allah bilir tabikide gönlümden kız geçmiyo değil yanikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…