- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
ben toplamde 4 kere gebe kladım ilk oğlum ondan sonra 2 aylık düşük 1 yıl sonra dış gebelik ikizdi dış gebelikten sonrada kimyasal gebelik şimdide beklemdeyim galiba bebekler benim vucudümu sevmiyorlarmı ne
aynen valla allah bilir tabikide gönlümden kız geçmiyo değil yanikaydirigubbakcemile5
yok cnm sende böyle düünüp üzülmezemuszemus
iyi tatilde belki daha uğurlu gelir hani hava değişimi falan
tırtık kurabiye sakıncası yoksa adınne
aynen ya oğlu olan kız geçiriyo gönlünden kızı olanda oğlan ama allahım hayırlsını nasip etsin hakkımızda önce saglıklı hayırlı evlat olsunnşutarafagitti
inaşşalh canım
oğlan ilk denmede tutumustu
9 senedir aradan sonra bakalım bu ne kadarda tutacakkaydirigubbakcemile3
sunacım senin adetine kaç gün kaldı sen bizden daha şanslısın çatlama iğnesi yaptırdın şansın yüksek işallah olmuştue bide pkomusun ne demek anlamıyorumda
genelde miletin ilk olmuyor sonrsı geliyor bizimde tam tersi ilk hemen oldu sonrası gelmiyor idilcim sen oğlundan sonra gebe kaldınmı hiç 9 sene çok çünkü yada istemedinmi
idil cim senin herhangi bir sorunun varmıydı cnm pko filan
yok canım istemedim 2 kizdi benim bebeklerim ayrı yumurta 2kizleriydi kzım 4 aylıkken kanamayla düştü o yüzden bir daha denemedikkkkk
baya uzun bir ara olduuuuukaydirigubbakcemile3
yok canım bende troid başladı buraya gelince ankaradan tedavi gördüm bitti ilaç kesildi düzeldi denildi tetiklermi diyede 2 sene bekledim su an bişey yok allaha şükür
benim yumurtlamam çiftmiş tek yumurtalıkdan 2 yumurta atıyormus
2 kiz olma ihtamilai gene yüksek dedi dr bakalım korkudan deneyememiştik 9 senedir bakalım hayırlısını versin rabbimmmmboshayallersmile
anladım cnm bende hipotroidi hastasıyım levetron kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?