2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

hb canım anca denk gelebildik nasılsınız erkek annleri evetya topikde cogumuz erkek annesi bakalım kalabalıklasırız inşallah
ben 24 haziranda tatile gidiyorum orda başlıcam çalışmalara tatil hediyesiyle dönek nasip etsin bakalım allahım

sunacım senin adetine kaç gün kaldı sen bizden daha şanslısın çatlama iğnesi yaptırdın şansın yüksek işallah olmuştue bide pkomusun ne demek anlamıyorumda

ben toplamde 4 kere gebe kladım ilk oğlum ondan sonra 2 aylık düşük 1 yıl sonra dış gebelik ikizdi dış gebelikten sonrada kimyasal gebelik şimdide beklemdeyim galiba bebekler benim vucudümu sevmiyorlarmı ne

yok cnm sende böyle düünüp üzülmezemuszemus

genelde miletin ilk olmuyor sonrsı geliyor bizimde tam tersi ilk hemen oldu sonrası gelmiyor idilcim sen oğlundan sonra gebe kaldınmı hiç 9 sene çok çünkü yada istemedinmi

sunacım senin adetine kaç gün kaldı sen bizden daha şanslısın çatlama iğnesi yaptırdın şansın yüksek işallah olmuştue bide pkomusun ne demek anlamıyorumda

cnm adım suna değil suzan.pko da poli kistik over yani yumurtalıklarımda kist var cnm.

genelde miletin ilk olmuyor sonrsı geliyor bizimde tam tersi ilk hemen oldu sonrası gelmiyor idilcim sen oğlundan sonra gebe kaldınmı hiç 9 sene çok çünkü yada istemedinmi

yok canım istemedim 2 kizdi benim bebeklerim ayrı yumurta 2kizleriydi kzım 4 aylıkken kanamayla düştü o yüzden bir daha denemedikkkkk
baya uzun bir ara olduuuuukaydirigubbakcemile3

idil cim senin herhangi bir sorunun varmıydı cnm pko filan

yok canım bende troid başladı buraya gelince ankaradan tedavi gördüm bitti ilaç kesildi düzeldi denildi tetiklermi diyede 2 sene bekledim su an bişey yok allaha şükür
benim yumurtlamam çiftmiş tek yumurtalıkdan 2 yumurta atıyormus
2 kiz olma ihtamilai gene yüksek dedi dr bakalım korkudan deneyememiştik 9 senedir bakalım hayırlısını versin rabbimmmmboshayallersmile

yok canım istemedim 2 kizdi benim bebeklerim ayrı yumurta 2kizleriydi kzım 4 aylıkken kanamayla düştü o yüzden bir daha denemedikkkkk
baya uzun bir ara olduuuuukaydirigubbakcemile3

hakkında hayırlısı cnm umarım tatilde beklediğini bulursun dicem ama bide hamiş kalıpta denize girme

anladım cnm bende hipotroidi hastasıyım levetron kullanıyorum

idilcim ikizmiydi ne güzel kızın niye düştü benimde dış gebeliğim ikizdi ama ikiside gitii malesf tüpümüde götürdüler

benim oğlanı babsı gezmeye götürdü özledim valla zaten kerşe gidiyor çok özlüyorum babsı kreşten almış götürmüş o olmasa ben ne yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…