2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

idilcim ikizmiydi ne güzel kızın niye düştü benimde dış gebeliğim ikizdi ama ikiside gitii malesf tüpümüde götürdüler

sebep bulamadılar canım aniden kanama başladı ve düşük dediler vücüt kendisi atacak dedi dr öylede oldu hiçbbir müdahale yapmadılar
ayrı yumurta 2kizleri olması oğlumu kurtardı
ama cok üzüldüm tabi rabbim verdi rabbim aldı onlarda bize öbür dünayada sefaaatcı olacaklar canım ::Saruboceq:

canım hamilelikde hipotroidi sorunn yaratıyormu bende levitron kullandımmm
yarın gidip tekrar ulturason ve hormon tetkiklerimi yenileyeceğim

cnm senindemi az çalışıyodu.gebelikte çok sıkı takip edilmesi gerekiyormuş.taaaa düşük yapmaya kadar varıyormuş,çocuğun zekasında gerilik fila bir sürü şey var çoooookk dikkat etmemiz lazım

evet canım burda bogaz enfeksiyonuna baglı hipotroid başaldı 2 sene tedavi gördüm sonra degerlerim normale döndü 2 senedir yok bakalım ama gebelik tetiklermi ondan korkuyorum
genel cerrahi takip ediyo burda yarın sabah gidip hormon tetiklerimi ve ulturasonu yenileyeceğim bakalım içim rahat başlayayım diyeeyvahedigeldismile

tırtıl kurabiye yanlış hatırlamıyorsam sen folik asit kullanıyorsun.bende başlıcam ama kilo yapıyomuş biraz korktum açıkçası.

tırtıl kurabiye yanlış hatırlamıyorsam sen folik asit kullanıyorsun.bende başlıcam ama kilo yapıyomuş biraz korktum açıkçası.

kullanıyorum canım 2 ay oldu ama kilo almadım ben
levetron da cok almıstım kilo
ben gizli mod özeeliğindeyim canım ondan cevrim içi gözükmüyorummmmopuyorumnanaktan

kullanıyorum canım 2 ay oldu ama kilo almadım ben
levetron da cok almıstım kilo
ben gizli mod özeeliğindeyim canım ondan cevrim içi gözükmüyorummmmopuyorumnanaktan

ayyyyyyyyyyy deme yaaaa ben ondanmı kilo aldım.doktora sordum hatta kilo yaparmı levetron yapmaz dedi.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

bende folik asitten korkuyorum bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…