2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM|CİNSİYETİ
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:| KIZ
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:|
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:|
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:|
5| Uryhn | | | :124::124::124:|
6| Bicicekbiböcek | | | :124::124::124:|
7| Zeynep87 | | | :124::124::124:|
8| Meleğim08 | | | :124::124::124:|
9| Pollyannaa | | | :124::124::124:|
1| Seydam | haziran | temmuz? | |
2| Acemiera | haziran | temmuz? ||
3| Raebzeh |Haziran | temmuz? ||
4| Ciceklara | 16 haziran| temmuz? | |
5| Cenera |? | ? | ||
6| Semraozsoy | ?| 20 Ağustos | |
7| Mommy | | ||
8| Rgbe | | |
9| Yaset | | | |
10| Ranay | | | |

ben öglende bir selam verdim kayboldum annemler geldide.
bende sizinle ayni konumdayim ama benim ikinci hamileligim olsun istiyorum.cunku ilk gebeligim ikiz.iki kiz balim ve naz ama biz nazim diyoruz.
adim beril
yas 34
cocuk 2
meslek ögretmen
evlilik 11 yil
sanirim listede banada vardir bir yer.
cok saskinim arkadaslar ne cok topik var bir iki yanastim bazilarina ama yok olmadi
bazi topiklerde yiilarca ilk bebek icin ugrasan varken ikinci gebeligi istiyom su an ikizim var demek biraz abes oldu sanirim.birde topiklerde katilim sayisi o denli cokki kim tanimak zor geldi. sizi okudum hem sayica az sanirim 30 luluk genc kizlarda var ve cocuklusunuz. daha ne olsun demi. ama anlamadim neden kimseler yok. henuz bat ve sat veremeyecem cunku adet sinyallerim var ama henuz olmadim.

Aramıza hoşgeldin.. NE mutlu sana ikizlerin var ve tekrar istiyorsun.
Evet topiğimiz az kişii şahsen ve gerçekten bu durumdan memnunum. çünkü kişileri tanımak daha kolay. bi arkadaşımız bi kaç gün uğramasa merak ediyoruz. kardeş olduk burda hepimiz.
seni listemize alayım canım. ama bat lazım. bi ara verirsin onlarıda. diğer bilgilere gerek yok. İsmin çok hoşuma gitti söyleyeyim. Kızıma isim ararken bu isimde çok hoşuma gitmişti ama eşim istemedi. Bu arada ben SEMRA. tekrar hoşgeldin

YASEMİN lütfen duy sesimizi.
Bu saatte sırf senden haber varmı diye girdim.
bi telefonun veya msn filan da yokki arayayımda haber alayım. İnan çok merak ediyoruz seni.:44::44::44::44:

arkadaslar benım kasımlarımda arada agrı oluyor bı hassasıyet yanı adet sancısı gıbı..acaba bebiş yerleşiyor olabilirimi:) adete daha 20 gun var,,of ya kan testınde ne zaman bellı olur acaba?

Canım Yasemin kimdi?ne zamandır uğramıyor ki?:26:
hamile miydi?Ben daha yeni yeni tanıyorum herkesi de:78:

Bu arada BAT,beklenen adet tarihi mi?
aslında ben düzeltmeye çalıştım ama olmadı,benim SAT:2 ağustos
BAT:31 ağustos

Sen düzeltebilir misin şekercim..:26:

ayyyy canım benim hemende eklemiş tabloya cinsiyet kısmını

arkadaşlar ben güzel haberlerle geldim bu gün:)

malüm bu gün doktor kontrolümüz vardı çok şükür bebeğimiz çok iyiymiş

16 cm boyunda ve 164 gram ağırlığında olmuş

ben yine kilo alamamışım hatta üstüne bir kilo daha vermişim:d

bende hayret ettim 57 kilo olmuşum millet her ay 1 kilo alır

bende her ay bir kilo verip gidiyorumdoktorda takılyor

-e reyhan sen bu doğumu 50 kilo ile bitirirsin artık diye,

tabi azalan kilolarımı hiç sıkıntı etmiyorum benim işime geliyor:)

doktorda etmemi söledi zaten.bebeğimin boyuna kilosuna kafa yapısına

ensesine ellerine ayaklarına her bir yerine baktı çok şükür sağlıklı dedi böbrekleri oluşmuş dedi

herşey Rabbime sonsuz şükürler olsun ki çok iyi arkadaşlar ...ha bide cinsiyetini öğrendik

doktor bana en son söledi bende size en son söleyeyim dedim

arkadaşlar birtane meleğim zeynep im canım kızım vardı

şimdi yine bir meleğim bir can kızım daha olacakmış

ben artık 2 kız annesiyim ne güzel sırtım yere gelmez

yasemin acemiera diye bir arkadaşımız var o canım..

ayy bende geldım bendee
arkadaslar bende 10 yıldan sonra 2. bebegımı ıstıorm ama 2 yıldır urasıoruz olmuyo ya bı kez ymurta takıbı yaptırdım rahım fılmı cektırdm olmadı ama bu ay bıraz degısık gıbı adetıme 4 5 gun var normalde belırtıler olması lazımdı sımdıden kac gundur hıcbı belırtı yok acaba hamılemıyım meraktan catlıcam:18::18::18:

bi telefonun veya msn filan da yokki arayayımda haber alayım. İnan çok merak ediyoruz seni.:44::44::44::44:

ya hakikaten kimsede yok sanırım teli msn i falan

bu gün 4 gün olmuş hiç böyle yapmazdı yaa

bende sık sık bakıyorum yazdınmı hiç diye yoksun

gel artıkkkk:18:

ya hakikaten kimsede yok sanırım teli msn i falan

bu gün 4 gün olmuş hiç böyle yapmazdı yaa

bende sık sık bakıyorum yazdınmı hiç diye yoksun

gel artıkkkk:18:

selam kızlar, bende dün ikinci kez hamile olduğumu öğrendim.
ama sanki ilk defa hamileymiş gibi heyecanlanıyor insan...
adetim bir aya yakın gecikmişti, 2 kez test yaptım bişey çıkmadı
kesin yok sandım, hap içmeye başladım ve 5 gün içtim ((
sonra arkadaşlarımın ısrarıyla bi test daha yaptım ve pozitif çıktı.
şok üstüne şok :))))

hayırlı olsun darısı başıma hayırlı ise tabiki

KIZLAAAAAR BURDAYIIIIIIM
merak etmisiniz teşekkür ederim,samracım,reyhancımşimdi çıkmam lazım iyiyim haber vereyim dedim,yarın uğramaya çalışacağım olmadı ertesi gün burdayım,anlatırım neden gelemediğimişimdilik iyi geceler,canım arkadaşlarım benim

semracım hosbulduk adet tarıhlerımı hıc konttrol etmedımkı bebek fıkrıne kadar zayarım oluncaçyaten drç suy olmay benım bebısımçısmımı hıc sevmem bılızormusun kucukken hep belgın dermısım adımı annem anlatır sen lısteye yazda allah buyuktür

analı babalı buyut canım

darısı tğm bekleyenlere ve bana

Kızlaaaaaaaaaaaarrr ben geldim günaydınlar herlkese hayırlı cumalarrr olsun inşallah yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldinizzzzz deyip faturalarımın başına dönüyoeu hemen

canım seni gördüğüme inan çok ama çok sevindim nerlerdesin yaa çok samimi söylüyorum acayip merak ettim canım
gelde anlat hadi geçerli bir nedenin yoksa cezalısın ona göre

gerçekten hep diyorum sanki ikinciler daha heyecanlı oluyor:)

ilk kızımdada çok heyecanlıydım tabikide ama ondaki farklı birşeydi

sanki şimdi daha bir açık açığa yaşıyor gibiyim

seninde hayırlı olsun ikinci bebeişin canım

sağlıkla gelsin inşallah...

günaydın kızlaaar,nasılsınız bakalım?ben şu an itibariyle iyi değilimadet olmadım,zaten o yüzden de çok girmedim topiğe kendimi şartlandırıyorum sonra çoook üzülüyorum diye,test yaparım olursa çoook güzel haberlerle ilk size dönerim dedim amma ilk size döndüm dönmesine de iyi haber yok her ay olduğu gibitest yaptım 10 dak önce,maalesef koca bir negatifffne yapalım arkadaşlarım benimde kısmetimde bu varmış........çok duygusala bağlamaya gerek yok üç yıldır zaten hep böyle,dün eşime dedim test alalım mı diye,o bile bıkmış artık ben istemiyorum yeter her ay aynı şey,üç ay adetin gelmez doktora gidersin varsa sana üç aylık der sevinirsin dedi!!adam haklıııııı ne diyeyim kiben ondan gizli yaptım bugün hormonlarım bu ay çok iyi olduğu için,birde kasık ağrım vardı,şimdi ona söylemiyeceğim bile....neyse toparlerım bir on dakikaya kendimi ben sizler nasılsınız çok özledim valla,siz olmasanız ne yaparım ben,iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…