2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Günaydın topiğimizin fıstıkları,

Mommycim canım listemiz var, biraz gerilerde kaldı rastlaşamadınız demekki:)) tekrar güncelleyip senide eklerim

YASEMİN gülüm nerelerdesin.. Reyhan gibi bende merak içerisindeyim. Dün hiç yoktun.. Bi ses ver tatlım

Kaçak EBRUmuz gelmiş:) hoşgeldin canım. İyisin inşallah

SEDAcım sende hoşgeldin canım. İnşallah herşey yolundadır. Her türlü

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:
5| Uryhn | | | :124::124::124:
6| Bicicekbiböcek | | | :124::124::124:
7| Zeynep87 | | | :124::124::124:
8| Meleğim08 | | | :124::124::124:
9| Pollyannaa | | | :124::124::124:
1| Seydam | haziran | temmuz? |
2| Acemiera | haziran | temmuz? |
3| Raebzeh |Haziran | temmuz? |
4| Ciceklara | 16 haziran| temmuz? |
5| Cenera |? | ? |
6| Semraozsoy | ?| 20 Ağustos |
7| Mommy | | |
8| Rgbe | | |
9| Yaset | | |
10| | | |

Fatoşun tatili bitmedi mi daha yaaaa?? özlediiimmmm...

Bu arada ZEYNEPte yok ortalarda? haberi olan varmı??

Tekrar yazayım YASEMİN iyiyim de bi ses ver güzelim!

Teşekkürederim hoşbulduk.tabi dediğin gibi gecikme ihtimalide var hayırlısı artık.Rabbim kimseleri aratmasın.

Merhaba Kızlar
Ramazan nedeniyle sayfa tatile girdi sanırım 2. sayfaya düşmüşüz.
demresu rgbe ve yaset aramıza hoşgeldiniz Umarım herkes en kısa zamanda müjdeli haberini alır.
Ya kızlar ben hamile kalmadan önce 28 günde bir çok düzenli adet oluyordum.Doğumumdan 2 ay sonra yeniden adet olmaya başladım ilk zamanlar 26 günde birdi son üç dört aydır 24 günde bir adet oluyorum.sanki çok kısa sürede oluyormuşum gibi hissediyorum sizce doktora gitmem gerekiyor mu ? Ne dersiniz

canım bizim sayfa hep böyle.. birileri bulup çıkarıyor işte sağolsun.

adet döngün 21 günün altına düşmezse sorun yok canım. benimde hep 27-28 günde bir olurdu, bi ara 25e düştü, düşükten sonra 32ye çıktı filan.. sorun edecek bişey yok ama işte hamile kalman açısından zaman kısa. adet biter bitmez hemencecik başlaman lazım

sağol canım içim rahatladı tedirgin olmaya başlamıştım.Neyse zamanı değerlendirmek konusunda bir sıkıntımız yok allahtan adetimin bitişi zor bekleniyor .Çalışmaya devam dimi

semracım yasemin dün gece baktım 8 inden beri gelmemiş ben gerçekten çok ama çok merak ettim yaa bi gelsede iyiyim dese en azından.

bide zeynepte aklımda dün onuda sorucaktım biyerlere falanmı gitti ki diye bilen varsa diye gelselerde bi haber etseler

semracım yaa biz bu çizelgeye bide cinsiyetlerini eklesekmi:)

ay taksit taksit oldu ama bugün saat 17:30 da randevumuz var kızlar bebişimle buluşmaya gidicez bu sefer eşimde gelicek ilk defa görücek bebeği vakit az kaldı bende çok heyecanlıyım hayırlısı bakalım:)

ay taksit taksit oldu ama bugün saat 17:30 da randevumuz var kızlar bebişimle buluşmaya gidicez bu sefer eşimde gelicek ilk defa görücek bebeği vakit az kaldı bende çok heyecanlıyım hayırlısı bakalım:)

ay ne güzüleyaaaa bak şimdik çok heycanlandım .ben tekrardan hamile kalırsam herhalde oğlumu götürmem bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendiğimde yanımdaydı oda görmek istedi ama malesef bu durumdan çok etkilendi halen daha kendine gelemedi rabbim bir daha yaşatmasın çok acıydı çok
selam sohbete beraber devam edelimmi
selam canım ben şimdilik çıkıyorum tekrar girebilirsem girerim fotokopi çekip gelicem
selam semracım hoşgeldin.ben iyiyim çok şükür sen nasılsın canım..

hoşbuldum canım ben iyiyim demek istiyorm ama malesef az önce marketteydim alış veriş yaptım bayanın biri karşıma dikildi aaaaaaaa sen hamile değilmiydin bak bak doğum yapmışta zayıflamış bile demezmi birde gözümden yaşlar boşalı verdi işin yoksa durda anlat ne oldu neden oldu ne zaman oldu artık yoruldum ama insanların sorularından .kimsenin kalbinide kırmak istemiyorum ama farkında bile değiller belki ama her kelimelerinde beni binlerce kez kırıyorlar

bende kızımı uzunca bir süre götürmeyi düşünmüyorum canım belki son aylarda götürürüm.

malesef canım insanlar bazen patavatsız olabiliyor en azından ağzını arar gibi yap direk öyle demektense üzme canım sen kendini inşallah gerçekten birgün bebişin olucakta zayıflıyacaksın bile hepsi geride kalıcak bbunların hepsi inşallah canım...

inşallah canım sizinle paylaşmak bile içimi rahatlattı allah razı olsun hepinizden:79:

h0şgeldin yaset

( insanlar bazen çok anlayışsız oluyorlar.nerde ne diyeceklerini bilmiyorlar.bazı şeyleri çaktırmadan sormak anlamaya çalışmak lazım.üzme kendini canım inş tekrar hamile kalırsın ve bebeginide sağlıkla kucagına alırsın.

ya benim satım 5 ocak ama bat ne anlamadım ben.doğum tarihimde ekimin başı gibi olcak nasip olursa inş

arkadaslar benım kasımlarımda arada agrı oluyor bı hassasıyet yanı adet sancısı gıbı..acaba bebiş yerleşiyor olabilirimi:) adete daha 20 gun var,,of ya kan testınde ne zaman bellı olur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…