- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.881
aramıza hoşgeldin canım..bende bende 6 senelik evliyim..5 yaşında kızım var eylülde anaokuluna başlıycak inşallah.. ben kızımdan sonra korunnmadım 4 senedir uğraşıyorum hamile kalmaya..bence tam zamanı senin içinde hiç korkma çünkü hiç belli olmuyo gecikebiliyo hamilelik..sen başla çalışmalara inşallah güzel haberlerini alırız kısa zamanda tekrar hoşgeldin canım..
Merhaba Kızlar
Ramazan nedeniyle sayfa tatile girdi sanırım 2. sayfaya düşmüşüz.
demresu rgbe ve yaset aramıza hoşgeldinizUmarım herkes en kısa zamanda müjdeli haberini alır.
Ya kızlar ben hamile kalmadan önce 28 günde bir çok düzenli adet oluyordum.Doğumumdan 2 ay sonra yeniden adet olmaya başladım ilk zamanlar 26 günde birdi son üç dört aydır 24 günde bir adet oluyorum.sanki çok kısa sürede oluyormuşum gibi hissediyorum sizce doktora gitmem gerekiyor mu ? Ne dersiniz
canım bizim sayfa hep böyle.. birileri bulup çıkarıyor işte sağolsun.
adet döngün 21 günün altına düşmezse sorun yok canım. benimde hep 27-28 günde bir olurdu, bi ara 25e düştü, düşükten sonra 32ye çıktı filan.. sorun edecek bişey yok ama işte hamile kalman açısından zaman kısa. adet biter bitmez hemencecik başlaman lazım
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt || | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye || | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet || | :124::124::124:
4| Çelik198408 || |:124::124::124:
5| Uryhn || | :124::124::124:
6| Bicicekbiböcek || | :124::124::124:
7| Zeynep87 || | :124::124::124:
8| Meleğim08 || | :124::124::124:
9| Pollyannaa || | :124::124::124:
1| Seydam | haziran | temmuz? |
2| Acemiera | haziran | temmuz? |
3| Raebzeh |Haziran | temmuz? |
4| Ciceklara | 16 haziran| temmuz? |
5| Cenera |? | ? |
6| Semraozsoy | ?| 20 Ağustos |
7| Mommy | | |
8| Rgbe | | |
9| Yaset | | |
10| | | |
selammmmmmmmm nasılsn canım
edelim tabi:)hoşgeldin:)selam sohbete beraber devam edelimmi
edelim tabi:)hoşgeldin:)selam sohbete beraber devam edelimmi
ay taksit taksit oldu ama bugün saat 17:30 da randevumuz var kızlar bebişimle buluşmaya gidicez bu sefer eşimde gelicek ilk defa görücek bebeği vakit az kaldı bende çok heyecanlıyım hayırlısı bakalım:)
selam canım ben şimdilik çıkıyorum tekrar girebilirsem girerim fotokopi çekip gelicemselam sohbete beraber devam edelimmi
selam semracım hoşgeldin.ben iyiyim çok şükür sen nasılsın canım..
ay ne güzüleyaaaa bak şimdik çok heycanlandım .ben tekrardan hamile kalırsam herhalde oğlumu götürmem bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendiğimde yanımdaydı oda görmek istedi ama malesef bu durumdan çok etkilendi halen daha kendine gelemedi rabbim bir daha yaşatmasın çok acıydı çok
selam canım ben şimdilik çıkıyorum tekrar girebilirsem girerim fotokopi çekip gelicem
hoşbuldum canım ben iyiyim demek istiyorm ama malesef az önce marketteydim alış veriş yaptım bayanın biri karşıma dikildi aaaaaaaa sen hamile değilmiydin bak bak doğum yapmışta zayıflamış bile demezmi birde gözümden yaşlar boşalı verdi işin yoksa durda anlat ne oldu neden oldu ne zaman oldu artık yoruldum ama insanların sorularından .kimsenin kalbinide kırmak istemiyorum ama farkında bile değiller belki ama her kelimelerinde beni binlerce kez kırıyorlar
bende kızımı uzunca bir süre götürmeyi düşünmüyorum canım belki son aylarda götürürüm.
malesef canım insanlar bazen patavatsız olabiliyor en azından ağzını arar gibi yap direk öyle demektense üzme canım sen kendini inşallah gerçekten birgün bebişin olucakta zayıflıyacaksın bile hepsi geride kalıcak bbunların hepsi inşallah canım...
h0şgeldin yasetMerhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza bende 2.bebeği düşünüyorum.Bir kızım var 4,5 yaşında 6yıldır evliyim.sizinle tanışıp sohbet etmeyi çok isterim.Ben biraz zor karar verdim 2.bebeğe ama artık neyseki kararım kesin kızıma kardeş yapıcam.
ay ne güzüleyaaaa bak şimdik çok heycanlandım .ben tekrardan hamile kalırsam herhalde oğlumu götürmem bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendiğimde yanımdaydı oda görmek istedi ama malesef bu durumdan çok etkilendi halen daha kendine gelemedi rabbim bir daha yaşatmasın çok acıydı çok
selam canım ben şimdilik çıkıyorum tekrar girebilirsem girerim fotokopi çekip gelicem
hoşbuldum canım ben iyiyim demek istiyorm ama malesef az önce marketteydim alış veriş yaptım bayanın biri karşıma dikildi aaaaaaaa sen hamile değilmiydin bak bak doğum yapmışta zayıflamış bile demezmi birde gözümden yaşlar boşalı verdi işin yoksa durda anlat ne oldu neden oldu ne zaman oldu artık yoruldum ama insanların sorularından .kimsenin kalbinide kırmak istemiyorum ama farkında bile değiller belki ama her kelimelerinde beni binlerce kez kırıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?