- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.861
amanda amannn küsermüymüş nazlı polyana:)))çok şükür elhamdüllah rabbm tamamına erdirsin inşallah,sağlıklıcada kucağınaalmayı nasip etsin inşallahhh...canm o 4 gün küçüklüğü büyüklüğü hepimizde aynıkii evde yaptığımz hesap hastaneye uymuyor:)hadi bakalım tahlil sonucunuda al hayırlısıyla onuda 444 gözle beklom ha sakın küsmeHıhh kimse beni merak etmemiş... Topiği 3.sayfalardan buluyorum :26::26:
Neeyse!!!
Doktordan geldik.... Çoook şükür herşey yolunda... Kalp atışları bu kez dinledim çok şükür. İlk kontrolde alttan bakıldığı için duyamamıştım doktor söylemişti sadece. Ama bebişim hala 4 gün küçük görünüyor.. Olsun canı sağolsunda önemli değil.. DOktorda normal dedi zaten. Ve bu kez gittiğim hastaneden çok memnun kaldım..
5 tüp kan alındı, birde idrar.. SOnuçlar yarın çıkıcak. Hayırlısı bakalım.
Hepinizi kocaman öpüyorum
doktora gittim ve çok mutluyum iki tane antibiyotik damla verdi hem kuzucuğumu emzirebiliyorum hem de orucumu tutabiliyorum.Çok da işe yaradı ağrı tamamen kesildi.Allaha çok şükür ya emziremezsem diye korkuyordum.Allah herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah.geçmiş olsun canım emzirememen kötü olmuş .bncede bir danış
doktora gittim ve çok mutluyum iki tane antibiyotik damla verdi hem kuzucuğumu emzirebiliyorum hem de orucumu tutabiliyorum.Çok da işe yaradı ağrı tamamen kesildi.Allaha çok şükür ya emziremezsem diye korkuyordum.Allah herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah.
Sağol canım artık çok daha iyiyim.
uryhn umarım doktorundan bebeğinin hem sağlığı hem de cinsiyetiyle ilgili gönlünce haberler alırsın
acemiera canım ya dualarım seninle malesef ne kadar zor bir durum olduğunu tahmin edebiliyorum sadece kendi içinde yaşamakla kalmazsın bu sıkıntıyı bir de etrafa karşı güçlü görünme çabası çok yorar yıpratır seni.Ama rabbim sizin duanıza hele ki bu kadar sabırla ve yürekten edilen duaya elbet cevap verecektir.inan etrafımda senin durumunda bir de anlayışsız eşlerle mücadelesi kat kat zorlaşanları tanıyorum.
Polyanna canım senin adına çok mutlu oldum.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
REYHAN, YASEMİN ve MELEĞİM canlarım çok sağolun.
Sonuçlarıma netten baktım çok şükür bi sorun yok.
yalnız kan ve demir değerlerim düşük onuda bekliyordum zaten. ben talasemi taşıyıcısı olduğum için demir değerlerim tonlarca hap kullansamda normale çıkmıyor:) ama bu dönem kullandığımda saç dökülmem bayağı azalıyor çok şükür.
Hee bu arada eşimin izni bugün iptal olmuş o yüzden yarın gidicez sonuç göstermeye
kızlar merhaba,
sizleri yeni buldum ve çoook mutlu oldum,kendimi tanıtayım.25 aylık bir kızım var,polikistik over hastasıyım malesef yani yumurtlama bozukluğu,bir türlü yumurtlayamıyorum anacım.
kızımada aşılma yoluyla ile hamile kaldım,şükür ki o çok uğraştırmadı,ilk aşılamada oldu,annemler çok yakınımda oturuyorlar kızımda çok yardımcı oldular onlar memlekete taşınmadan 2.yavrumuda doğurayım istiyorum gel gelelim olmuyo.doğumdan beri korunmuyorum,23 ay emzirdim,sütü bırakır bırakmaz doktora koştum aşılama için tedaviyede başladık ama tedavinin ortasında adet oldum inanabiliyormusunuz,gelmez gelmezgelceği tuttu misafirlerimin ve tedavi yarım kaldı doktor 2 siklus ara verelim dedi,bekliyoruz işte.
çok üzüldüm çok ama napayım kızlar Allah razı olmadı,hep hayırlısı ise ver diye dua ediyordum,hayırlı olmayacakmış demekki.benden böyle,benim gibi pco olan varmı aranızda?
bebeğide göricekmisiniz yine yarın:)sevindim canım sonuçlarınında iyi çıkmasına ama bu talasemyi ilk kez duydum hamilelik içinmi geçerli yoksa normaldede mi var bu sende canım bide tedavisi yokmu?
kim kimi merak etmiyormuş bakayım,bugün sırf senin için girdim burayaakşama misafirim var,çok yoğunum ama öğlenden beri kaçıncı girişim,bakıyorum birşey yazılmamış çıkıyorum:44:ama beklediğimize değdi sanırsam güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim arkadaşım senin adına,birkaçgün geriden gelsin birşey farketmez o sağlıklı doğsunlarda tahlil sonuçlarında güzel çıkar umarım semracım....ben anca yarına uğrarım şimdilik kaçtım:79::79::79::79:
teşekkür ederim reyhancım,dün eşimlede konuştuk biraz,çaresizlik çok zor,onun elinden de birşey gelmiyor doğal olarak....onada söyledim,insanların yok mu ikinci demesi beni incitiyor(bu akşamda bu konu açılacak adım gibi eminim),her ay adet olmak beni üzüyor,her adet olduğumda eşimin hayal kırıklığını görmek ömrümden ömür alıyor ama hiç birisi oğlumun anne benim kardeşim ne zaman olcak demesi kadar yüreğimi dağlamıyor ciğerim yanıyor derler ya,dünden beri artık resmen ciğerim yanıyor!!!!!!!!!
yarın sonuç göstericem canım sadece. Şükür dün gördüm.
talasemi taşıyıcılığı doğuştan gelen bi hastalık canım. Akdeniz anemisi. belki duymuşsundur bu adıyla. evlenirken yapılan kan testlerinde ortaya çıktı benimki. iki çeşidi var benimki iyi olanı çok şükür. Anne veya baba taşıyıcı ise çocuğa da geçebiliyor. tedavisi yok. ömür boyu demir depoları tam dolmuyor. şükürki öle kötü bi etkisi yok. saç dökülmesi, çabuk yorulma ve halsizlik olabiliyor. bunları da ebn yaşıyorum zaten..
doktor kökleriniz akdeniz taraflarına mı dayanıyor diye sormuştu:)) bilmiyorumki ne bileyim dedemin dedesinin dedesinin .... :))
REYHAN, YASEMİN ve MELEĞİM canlarım çok sağolun.
Sonuçlarıma netten baktım çok şükür bi sorun yok.
yalnız kan ve demir değerlerim düşük onuda bekliyordum zaten. ben talasemi taşıyıcısı olduğum için demir değerlerim tonlarca hap kullansamda normale çıkmıyor:) ama bu dönem kullandığımda saç dökülmem bayağı azalıyor çok şükür.
Hee bu arada eşimin izni bugün iptal olmuş o yüzden yarın gidicez sonuç göstermeye
kızlar merhaba,
sizleri yeni buldum ve çoook mutlu oldum,kendimi tanıtayım.25 aylık bir kızım var,polikistik over hastasıyım malesef yani yumurtlama bozukluğu,bir türlü yumurtlayamıyorum anacım.
kızımada aşılma yoluyla ile hamile kaldım,şükür ki o çok uğraştırmadı,ilk aşılamada oldu,annemler çok yakınımda oturuyorlar kızımda çok yardımcı oldular onlar memlekete taşınmadan 2.yavrumuda doğurayım istiyorum gel gelelim olmuyo.doğumdan beri korunmuyorum,23 ay emzirdim,sütü bırakır bırakmaz doktora koştum aşılama için tedaviyede başladık ama tedavinin ortasında adet oldum inanabiliyormusunuz,gelmez gelmezgelceği tuttu misafirlerimin ve tedavi yarım kaldı doktor 2 siklus ara verelim dedi,bekliyoruz işte.
çok üzüldüm çok ama napayım kızlar Allah razı olmadı,hep hayırlısı ise ver diye dua ediyordum,hayırlı olmayacakmış demekki.benden böyle,benim gibi pco olan varmı aranızda?
oh güzel haberlrle dönmüsşün.hayırlı olsun bebişiniz.benim kızım on gün gerideydi oğlumda 6 gün geride önemli bir şey değilmişHıhh kimse beni merak etmemiş... Topiği 3.sayfalardan buluyorum :26::26:
Neeyse!!!
Doktordan geldik.... Çoook şükür herşey yolunda... Kalp atışları bu kez dinledim çok şükür. İlk kontrolde alttan bakıldığı için duyamamıştım doktor söylemişti sadece. Ama bebişim hala 4 gün küçük görünüyor.. Olsun canı sağolsunda önemli değil.. DOktorda normal dedi zaten. Ve bu kez gittiğim hastaneden çok memnun kaldım..
5 tüp kan alındı, birde idrar.. SOnuçlar yarın çıkıcak. Hayırlısı bakalım.
Hepinizi kocaman öpüyorum
yazını okudum.üzülme stres yapma kendine sen rahat olursan herşey daha güzel olur.en kısa zamanda inş çift çizigiyi görürsün testler.ya milleti hiç takma adama kafa yedirtir elalem.kızım 5 aylıktı hamile kaldım.sokakta hiç tanımadım kadınlar bile erken deilmi diye akıl veriyolar sizene kardeşim cinsel yaşantımı sizemi sorcam bizde biliyoruz erken ama oldu bi kere dimi.bide kanrım büyüdü herkezin o bakışları.bana kaynanamdan tut kaynanamın komşusuna kadar akıl veriyolar iki tane yeter.kordonlarını baglat vs kafa göz dalmak lazım :) rabbim en kısa zamanda kavuştursun bebegine ama sen sakın stres yapma lütfen.milletide hiç takmakim kimi merak etmiyormuş bakayım,bugün sırf senin için girdim burayaakşama misafirim var,çok yoğunum ama öğlenden beri kaçıncı girişim,bakıyorum birşey yazılmamış çıkıyorum:44:ama beklediğimize değdi sanırsam güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim arkadaşım senin adına,birkaçgün geriden gelsin birşey farketmez o sağlıklı doğsunlarda tahlil sonuçlarında güzel çıkar umarım semracım....ben anca yarına uğrarım şimdilik kaçtım:79::79::79::79:
teşekkür ederim reyhancım,dün eşimlede konuştuk biraz,çaresizlik çok zor,onun elinden de birşey gelmiyor doğal olarak....onada söyledim,insanların yok mu ikinci demesi beni incitiyor(bu akşamda bu konu açılacak adım gibi eminim),her ay adet olmak beni üzüyor,her adet olduğumda eşimin hayal kırıklığını görmek ömrümden ömür alıyor ama hiç birisi oğlumun anne benim kardeşim ne zaman olcak demesi kadar yüreğimi dağlamıyor ciğerim yanıyor derler ya,dünden beri artık resmen ciğerim yanıyor!!!!!!!!!
kızlar merhaba,
Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza bende 2.bebeği düşünüyorum.Bir kızım var 4,5 yaşında 6yıldır evliyim.sizinle tanışıp sohbet etmeyi çok isterim.Ben biraz zor karar verdim 2.bebeğe ama artık neyseki kararım kesin kızıma kardeş yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?