2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

amanda amannn küsermüymüş nazlı polyana:)))çok şükür elhamdüllah rabbm tamamına erdirsin inşallah,sağlıklıcada kucağınaalmayı nasip etsin inşallahhh...canm o 4 gün küçüklüğü büyüklüğü hepimizde aynıkii evde yaptığımz hesap hastaneye uymuyor:)hadi bakalım tahlil sonucunuda al hayırlısıyla onuda 444 gözle beklom ha sakın küsme

kızlar merhaba,
sizleri yeni buldum ve çoook mutlu oldum,kendimi tanıtayım.25 aylık bir kızım var,polikistik over hastasıyım malesef yani yumurtlama bozukluğu,bir türlü yumurtlayamıyorum anacım.
kızımada aşılma yoluyla ile hamile kaldım,şükür ki o çok uğraştırmadı,ilk aşılamada oldu,annemler çok yakınımda oturuyorlar kızımda çok yardımcı oldular onlar memlekete taşınmadan 2.yavrumuda doğurayım istiyorum gel gelelim olmuyo.doğumdan beri korunmuyorum,23 ay emzirdim,sütü bırakır bırakmaz doktora koştum aşılama için tedaviyede başladık ama tedavinin ortasında adet oldum inanabiliyormusunuz,gelmez gelmez gelceği tuttu misafirlerimin ve tedavi yarım kaldı doktor 2 siklus ara verelim dedi,bekliyoruz işte.
çok üzüldüm çok ama napayım kızlar Allah razı olmadı,hep hayırlısı ise ver diye dua ediyordum,hayırlı olmayacakmış demekki.benden böyle,benim gibi pco olan varmı aranızda?

geçmiş olsun canım emzirememen kötü olmuş .bncede bir danış
doktora gittim ve çok mutluyum iki tane antibiyotik damla verdi hem kuzucuğumu emzirebiliyorum hem de orucumu tutabiliyorum.Çok da işe yaradı ağrı tamamen kesildi.Allaha çok şükür ya emziremezsem diye korkuyordum.Allah herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah.

Sağol canım artık çok daha iyiyim.

uryhn umarım doktorundan bebeğinin hem sağlığı hem de cinsiyetiyle ilgili gönlünce haberler alırsın

acemiera canım ya dualarım seninle malesef ne kadar zor bir durum olduğunu tahmin edebiliyorum sadece kendi içinde yaşamakla kalmazsın bu sıkıntıyı bir de etrafa karşı güçlü görünme çabası çok yorar yıpratır seni.Ama rabbim sizin duanıza hele ki bu kadar sabırla ve yürekten edilen duaya elbet cevap verecektir.inan etrafımda senin durumunda bir de anlayışsız eşlerle mücadelesi kat kat zorlaşanları tanıyorum.

Polyanna canım senin adına çok mutlu oldum.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

REYHAN, YASEMİN ve MELEĞİM canlarım çok sağolun.

Sonuçlarıma netten baktım çok şükür bi sorun yok.

yalnız kan ve demir değerlerim düşük onuda bekliyordum zaten. ben talasemi taşıyıcısı olduğum için demir değerlerim tonlarca hap kullansamda normale çıkmıyor:) ama bu dönem kullandığımda saç dökülmem bayağı azalıyor çok şükür.

Hee bu arada eşimin izni bugün iptal olmuş o yüzden yarın gidicez sonuç göstermeye

saol canım çok teşekkür ederim seninde gelmiş geçmiş olsun çok şükür atlatmışsın sorunsuz çok sevindim senin adına ..

bebeğide göricekmisiniz yine yarın:)sevindim canım sonuçlarınında iyi çıkmasına ama bu talasemyi ilk kez duydum hamilelik içinmi geçerli yoksa normaldede mi var bu sende canım bide tedavisi yokmu?

hoşgeldin aramıza demresu inşallah sende burda hayırlısı ile ve tez zamanda kucağına alırsın ikinci bebeğini kızınıda Allah bağışlasın canım rabbim tez zamanda bir kardeş nasip etsin inşallah...

bebeğide göricekmisiniz yine yarın:)sevindim canım sonuçlarınında iyi çıkmasına ama bu talasemyi ilk kez duydum hamilelik içinmi geçerli yoksa normaldede mi var bu sende canım bide tedavisi yokmu?

yarın sonuç göstericem canım sadece. Şükür dün gördüm.
talasemi taşıyıcılığı doğuştan gelen bi hastalık canım. Akdeniz anemisi. belki duymuşsundur bu adıyla. evlenirken yapılan kan testlerinde ortaya çıktı benimki. iki çeşidi var benimki iyi olanı çok şükür. Anne veya baba taşıyıcı ise çocuğa da geçebiliyor. tedavisi yok. ömür boyu demir depoları tam dolmuyor. şükürki öle kötü bi etkisi yok. saç dökülmesi, çabuk yorulma ve halsizlik olabiliyor. bunları da ebn yaşıyorum zaten..

doktor kökleriniz akdeniz taraflarına mı dayanıyor diye sormuştu:)) bilmiyorumki ne bileyim dedemin dedesinin dedesinin .... :))

canım benim rabbim öyle büyük ki eminim senin bu gönülden isteemene birgün cevap verecektir ama belki doğru zamanı vardır bizler bilemiyoruz ki
sen üzme canını hem boşver milleti onların işi ne karşıdan yok söz ne zaman yok nişan ne zaman yok düğün ne zaman yok bebek ne zaman olmadı ikinci nezaman
hatta üçüncüyü istemiyomusun diye soranlar bile çıkıyomuşkarşıdan sölemesi kolaycacık neolcak ki sölerim giderim karşımdakinin duygusu ne derdi varmı ilgiledirmez
o yüzden sen ne olur dış etkenleri fazla kafana takma arkadaşım Rabbim eğer senin içinde hayırlısı ise inşallah sana bu sene doğum günü hediyesi gönderir canım hep birlikte bu sevinci paylaşırız sonra

:):)

akdeniz anemisi olmak için akdeniz kökenlimi olmak gerekiyormuşevet canım akdeniz anemisi olarak duydum çok şükür ki iyi huylu olanıymış bu hamişliğide hayırlısı ile atlatırsın inşallah canım

sende sağoll canımm:))
çok şükür canm hiçbir sorun olmasın...rabbm iyiliğini versin canm.....hayırlısı olsun yarında heberini bekliyoruz öptüm bebeğimmm

hoşgeldin canımaynı beni tarif ediyorsun aşılama hariçbende polikistik overliyim..onlarla yaşamaya alıştık ama şu negatif testlere alışamadım birtürlü..:78:benimde 5 yaşında kızım var.evlenmeden öncede vardı bende adet düzensizliği.evlendim 8 ay sonra tedaviyle hamile kaldım.dediğin gibi kızımdan sonra korunmadık..2-3 ay ancak korunduk..hala yok ikinci bebiş..ara ara gidiyorum tedavilere ama olmadı..kısmet deyip oturuyorum artık..eşim ne zamanki hadi gidelim dr a derse o zaman tekrar başlıycam tedaviyeyani tek değilsin pco olarak bende varım canıım..

yasemiinnn canım üzülme nolurdemek ki bizim sınavımız da böyle geçecek..inşallah yakın zamanda alacaz hediyelerimiziseni çok iyi anlıyorum canım beniim..ama elden bişey gelmiyo..Rabbim en hayırlını bilendir..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

semraaaa maşallahh bebişineartık annesine gösteriyo kendini öylemiiiinşallah tahlil sonuçlarında iyi çıkar canım..çok sevindim bu güzel haberine..

herkese hayırlı iftarlar canlarıııımm..fırsat buldukça girmeye çalışıyorum..yine gelicem inşallah...Allaha emanet olun canlarıımm...

Ben köyüme,yani İstanbula döndüm kızlar
uzun zamandır giremedim,oruca ara vermiştim,başladım tekrar,ee çalışmalara da başladım bakalım
bu aya allah kerim diyorum,adet hüsranını yeni yeni atlatıyorum

pko lular size sesleniyorum valla bizim eylül annelerinden bi arkadaş var
spirali vardı,korunuyordu yani hem de pkolu 3.ye hamile aldırmadı valla
hem de en büyük çocuğu henüz 3 yaşında yani kızlar 5 yıldır kadıncağız her sene hamile geziyor
veren allah her türlü veriyor,
bende pko muko yok allaha şükür ama daha beteri deli gibi bir takıntı var
ilk atışta tutturanlara acayip gıcık oluyorum,taktıkça takıyoruuum veeee sonunda helen harperı koyuyorum altıma

neyse herkesin bebeğini,allahım esirgesin sağlıkla guccaklarına alsınlar diyoruummmm
herkese iyi çalışmalar diliyoruuuummm,ve de müjdeli haberler bekliyoruuummmmmmmm:82:

oh güzel haberlrle dönmüsşün.hayırlı olsun bebişiniz.benim kızım on gün gerideydi oğlumda 6 gün geride önemli bir şey değilmiş
yazını okudum.üzülme stres yapma kendine sen rahat olursan herşey daha güzel olur.en kısa zamanda inş çift çizigiyi görürsün testler.ya milleti hiç takma adama kafa yedirtir elalem.kızım 5 aylıktı hamile kaldım.sokakta hiç tanımadım kadınlar bile erken deilmi diye akıl veriyolar sizene kardeşim cinsel yaşantımı sizemi sorcam bizde biliyoruz erken ama oldu bi kere dimi.bide kanrım büyüdü herkezin o bakışları.bana kaynanamdan tut kaynanamın komşusuna kadar akıl veriyolar iki tane yeter.kordonlarını baglat vs kafa göz dalmak lazım :) rabbim en kısa zamanda kavuştursun bebegine ama sen sakın stres yapma lütfen.milletide hiç takma

hoşgeldin bende yeni katıldım sayfaya :)

Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza bende 2.bebeği düşünüyorum.Bir kızım var 4,5 yaşında 6yıldır evliyim.sizinle tanışıp sohbet etmeyi çok isterim.Ben biraz zor karar verdim 2.bebeğe ama artık neyseki kararım kesin kızıma kardeş yapıcam.

aramıza hoşgeldin canım..bende bende 6 senelik evliyim..5 yaşında kızım var eylülde anaokuluna başlıycak inşallah..ben kızımdan sonra korunnmadım 4 senedir uğraşıyorum hamile kalmaya..bence tam zamanı senin içinde hiç korkmaçünkü hiç belli olmuyo gecikebiliyo hamilelik..sen başla çalışmalara inşallah güzel haberlerini alırız kısa zamandatekrar hoşgeldin canım..

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim şükür haftada 1 gün arra verip oruca devam ediyom

polyannaccım çok sevindim iyi haberlerine

yaseminim dualarım seninle Rabbim en kısa zamnda kucağını doldursun

yeni gelenler hoş geldiniz yeni anneler bebişlerinize ve kendinize iyi bakın

Selam bayanlar
gezdiiim geldim,sultanahmet meydanında iftar yaptık bugün,ohh içim açıldı
allah mı aklıma getirdi nedir,nöb.ecz. çıktı karşıma birden içeri dalıp folic aldım
bugün başladım bakalım hayırlısı artık...

kızlar bi liste yapsak yaa,kim hamiş kim bekliyor,hem herkesi bir anda tanımış oluruz

ben yazayım bilgilerimi

İşim:Gül
Çocuk:1 kız
meslek:öğretmen

daha ne yazayım???kim yapacak listeyi?bu işlerde becerikli biri varsa beri gelsiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…