- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.961
Merhaba güzel anneler ve melekleri
polyanna canım kolay gelsin kızına sağlıklı uzun ömürler versin rabbim inşallahtabi kardeşiyle birlikteBen de tarihlerimi vereyim SAT:28 Temmuz BAT:21 Ağustos uğurlu gelir inşallah
yasemin seni aramızda görmek çok güzel seni çok iyi anlıyorum .Aslında dozu farklı olmakla birlikte hepimiz bu duyguları yaşıyoruz.Kimi zaman üstesinden geliyoruz kimi zamanda çöküş yaşıyoruz.En can sıkıcı olanı boş ver üzülme tavsiyeleridir aslında o yüzden ne yaşıyorsan sonuna kadar yaşa:2::2::2: bitir yeniden başla
uryhn yaa ne kadar güzel bir duygudur o şimdi hemen hamile olasım geldi.ben de ikinci de daha yoğun yaşayacağımı düşünüyorum bir kez o sıcaklığı yaşayınca sabırsızlığımız kat kat fazla olacaktır .Ayy ayy kızçelerle birlikte senin ev neşenlikli olacakkimbilir
bicicekbiböcek sana da geçmiş olsun canım
hsnbrl aramıza hoşgeldin topiğğimiz gerçekten çok sıcak ve samimi.Bu kadar zamandır bunu devam ettiren arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim
kız bak geçmiş olsun demeyi unuttum,fatoşum çoook geçmiş olsun canım.10 kilo da çok vermişsin be gülüm,hemen onu yerine koyman gerek hemen,hadi doğruu mutfağa.......
gerçekten hep diyorum sanki ikinciler daha heyecanlı oluyor:)
ilk kızımdada çok heyecanlıydım tabikide ama ondaki farklı birşeydi
sanki şimdi daha bir açık açığa yaşıyor gibiyim
seninde hayırlı olsun ikinci bebeişin canım
sağlıkla gelsin inşallah...[/QUOTE
Gerçekten dahamı heyecanlı oluyor ya...Bende istiyorum ikinciyi henüz bi çalışmamız yok ama ne biliyim.sanki hamilelik ve doğum sürecini bildiğim için daha az heyecanlı olurmuşum gibi geliyor.Ama şimdi sendende daha heyecanlı olunduğunu okuyunca ne biliyim şaşkınım doğrusu acaba bendede öylemi olacak.Neyse artık Allahım nasip ederse yaşayıp görcez.bu arada seninde hayırlı olsun ikinci bebeğin
selam benı eklememıssınBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM|CİNSİYETİ
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt || | :124::124::124:| KIZ
2| Tırtılkurabiye || | :124::124::124:|
3| Sinem_ahmet || | :124::124::124:|
4| Çelik198408 || |:124::124::124:|
5| Uryhn || | :124::124::124:|
6| Bicicekbiböcek || | :124::124::124:|
7| Zeynep87 || | :124::124::124:|
8| Meleğim08 || | :124::124::124:|
9| Pollyannaa || | :124::124::124:|
1| Seydam | haziran | temmuz? | |
2| Acemiera | haziran | temmuz? ||
3| Raebzeh |Haziran | temmuz? ||
4| Ciceklara | 16 haziran| temmuz? | |
5| Cenera |? | ? | ||
6| Semraozsoy | ?| 20 Ağustos | |
7| Mommy | | ||
8| Rgbe | | |
9| Yaset | | | |
10| Ranay | | | |
Fatoşcum cinsiyet öğrenme sırası sende.. hadi hayırlısı bakalım.kimsenin geldiği yok topiğe hıhh geri düşmesin bari topik..
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM|CİNSİYETİ
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt || | :124::124::124:| KIZ
2| Tırtılkurabiye || | :124::124::124:|
3| Sinem_ahmet || | :124::124::124:|
4| Çelik198408 || |:124::124::124:|
5| Uryhn || | :124::124::124:| KIZ
6| Bicicekbiböcek || | :124::124::124:|
7| Zeynep87 || | :124::124::124:|
8| Meleğim08 || | :124::124::124:|
9| Pollyannaa || | :124::124::124:|
1| Seydam |temmuz? | ? | |
2| Acemiera | temmuz? | ? ||
3| Raebzeh |temmuz? | ? ||
4| Ciceklara | temmuz?| ? | |
5| Cenera |? | ? | ||
6| Semraozsoy | ?| 20 Ağustos | |
7| Mommy |2 Ağustos | 31 Ağustos ||
8| Rgbe | | |
9| Yaset | | | |
10| Ranay |28 Temmuz | 21 Ağustos | |
11| Baharer |27 Temmuz | 25 Ağustos |
12| | | | |
13| | | | |
günaydın kızlaaar,nasılsınız bakalım?ben şu an itibariyle iyi değilimadet olmadım,zaten o yüzden de çok girmedim topiğe kendimi şartlandırıyorum sonra çoook üzülüyorum diye,test yaparım olursa çoook güzel haberlerle ilk size dönerim dedim amma ilk size döndüm dönmesine de iyi haber yok her ay olduğu gibi test yaptım 10 dak önce,maalesef koca bir negatifff ne yapalım arkadaşlarım benimde kısmetimde bu varmış........çok duygusala bağlamaya gerek yok üç yıldır zaten hep böyle,dün eşime dedim test alalım mı diye,o bile bıkmış artık ben istemiyorum yeter her ay aynı şey,üç ay adetin gelmez doktora gidersin varsa sana üç aylık der sevinirsin dedi!! adam haklıııııı ne diyeyim ki ben ondan gizli yaptım bugün hormonlarım bu ay çok iyi olduğu için,birde kasık ağrım vardı,şimdi ona söylemiyeceğim bile....neyse toparlerım bir on dakikaya kendimi ben sizler nasılsınız çok özledim valla,siz olmasanız ne yaparım ben,iyiki varsınız
Yasemin ACEMİERA canım. listeyi güncelliycem. öptüm
Satır satır öyle heyecanla okudum ki...
Sabırla ve aşağılara hiç bakmadan!
Ve iknici kızının geleceğini okuduğumda beni görmen lazımdı.. ağzım kulaklarıma yanaştı nerdeyse. Canım çoooook sevindim senin adına.. iki kız annesi Reyhan.. oy oy oyyy maşallah maşallah..
Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Ayrıca kilo olayın ne güzelmiş ya maşallah. ben daha şimdiden 60 kiloyum(
ÇOK ŞÜKÜR.. NİHAYET CANIM YAAA..
NASIL MERAK ETTİK ANLATAMAM. YA SANALDA OLSA BİZ BURDA GERÇEKTEN KARDEŞ GİBİ OLMUŞUZ. ÖZ KARDEŞİMİ NASIL MERAK EDİYORSAM SENİ DE ÖYLE MERAK ETTİM. İNSANIN AKLINA HERTÜRLÜ ŞEY GELİYOR.
Diğer mesajın için ne diycemi bilmiyorum. Biliyorsun böle haberler alınca elim bi türlü bişeyler yazamıyor.
Rabbim büyük. Ve biz seni çok seviyoruz
Aaaaaaaaa ama benim kızımın yarın doğum günü teyzeleri...
enerji sinerji lazım..
bugün hazırlık yapıcam daha..
YASEMİN seni böyle bırakıp nasıl gitcem bilmiyorum
bende sizi çok ama çok seviyorum,gerçekten de sanalda olsa kardeş gibi olmuşuz biz,yalnız olmadığımı bilmek güzel semracımderdimi paylaşacağım insanlar var benim diyebiliyorum,derdimle dertlenen,dertleriyle dertlendiğim,sevindiğimde sevincimi paylaşan sevinçlerini paylaştığım........ayyy ağlıyacağım şimdi iiiiiii
fatoş allah söyletti herhal,çünkü ben REYHAN yazacaktım
çiçeklara canım hoşgeldin ben seni atladım değil mi:26::26::26::26:üzgünüm sabah sabah moralim bozulduğu için olsa gerek,nasılsın bakalım,hala çok çalışıyorsun o belli gerçi de,keşke bende senin gibi çalışsam da bebişi düşünmeye pek vaktim olmasa en azından kendimi toparlardım biraz:44:
uryhn
kzın olacakmış,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
keşke benim de bi kzım daha olsa,o da ablasının
eskileriyle pardon yepyeni hepsi yenileriyle büyüse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?