2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

bu arada semracım kızının doğum günü kutlu olsun bitanem ailesiyle birlikte sağlıklı uzun ömürler inşlhhh öptüm çok çokkk nanaklardan

CANIM ARKADAŞLARIM HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM.
çOK DUYGULANDIRDINIZ BENİ.. ŞÜKÜR DOĞUM GÜNÜ GÜZEL GEÇTİ KUZUMUN.

YEMEK MASASINDAKİ DİYALOG ŞÖYLEYDİ; bizim aile şaşkın şaşkın bakınırken:))
EŞİM: söyledin mi?
BEN: yoooo
EŞİM: Ben kendi anneme söyledim
BEN: ohh kurtuldun yani.
EŞİM: hadi
BEN: sen söyle
EŞİM: yok sen söyle
BEN: ama ben heyecanlandım şimdi,:18: KARDEŞİM yanımda Abla kızardın diyo :26: ben bi bardak su doldurdum kendime. Eşim gülüyo sırıta sırıta:))
Sordum şimdi burda kaç kişiyiz.. topluca 9 kişiyiz dediler.. :)
BEN: Aslında 9 değil 10 kişiyiz dediğimde şaşkınlık ve sevinç birbirine karıştı:)))
Ve tamda beklediğim gibi yengem çook şaşırdı, yüzü bi tuhaf oldu.

Ohhhh rahatladık yani kızlar..

Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim İYİKİ VARSINIZ

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım

2008 ağustos doğumlu bir oğlum var.
2. bebeği düşünüyoruz.
sağlıklı bir kızım olsun istiyorum allahın izniyle nette çok araştırdım ama tam anlıyamadım az ihtimalle olsada cinsiyeti belirleyici bildiğiniz yöntemler varmı (gamzesi olsun diye ayva ye derler mesela)
bizde ramazandan sonra başlıcaz çalışmalara hayır dualarınızı bekliyorum.

Hoşgeldin aramıza
İnşallah allah gönlüne göre bir hamilelik verir, ama cinsiyet belirleme yöntemlerine inandığımı söyleyemem.Ablam yıllar önce iki kızdan sonra üçüncüye hamile kalmak istediğinde garanti veren bir doktorun talimatlarıyla hamile kaldı.Takvim yöntemi beslenme hepsi vardı içinde.Ama sonuç dünyalar güzeli bir kızı daha oldu.Bence yaradanın işine karışmamak en doğrusu

polyanna canım haftasonu çok meşguldüm giremedim topiğe güzel meleğine sağlıklı uzun ömürler dilyorum.Ayrıca liste için teşekkürler.

Haftasonu nasıl geçiyor anlamadım. Haftaiçi çalışınca cumartesi ev temizliği pazar günü iftara misafir derken gece 1 buçukta iftarı yapıp yattım.offf çok yorgunum ya.Ev hanımı arkadaşlar tadını çıkarın valla.

Umarım herkesin keyfi yerindedir.Aranızda iftarı yaptıktan sonra sızıp kalan var mı ya hayatımda ilk defa bu ramazan açlıkla ve susuzlukla değil uykuyla mücadele ediyorum.Başımı koyduğum yerde kalıyorum ne olacak bu halim.Akaşamları eşim yanıma gelip uyandırmaya çalışıyo kalk bir çay içelim sohbet edelim diyor ama ne mümkün odadan çıktığında deriin deriin uyumaya devam.

günaydın herkese:79::79::79::79::79::79::79::79::79:veya tünaydın
nasılsınız bakalım kızlar,yine beğenip çıkanlar olmuşEBRUUUU gördüm ordasınFATOOOOOŞ nerelerdesin hatun yaa,sesin çıkmıyorAYŞE herhalde daha dönmedi türkiyeden,bayağı merak ediyorum haberleri aslında,semra face falan baksana birşeyler yazmıştır belki:44:ZEYNEEEEEP nerdesin tatlım,kanamaların kesilmişti şimdi nasıl gidiyor hamilelik?????bir ses ver iyiyim de:18:REYHAAAAAAAN nerdesiiiiiiiiiiin:44:iyimisin:44: SEMRAA2 canım neler yapıyorsun,korunmuyorsun değil mi????
gunaydin kizlar ben bugun dr.a gidiyorum bakalim ne var nede yok gelince yazarim
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım
çok güzel bir şekilde haber vermişsiniz herkeseyengenin yüzünü bende görmek isterdiiiiimtekrardan doğum gününüz kutlu olsun canım nice sağlıklı,ailesiyle ve kardeşiyle mutlu yıllara diyorum defneye
hayırlı olsun canım en kısa zamanda gelsin ikinci bebeğin,ama şu cinsiyet belirleme yöntemi kesin bir yöntem değil,buna güvenp yola çıkma derim ben,ama inş gönlüne göre olur

bugun adet deenırse gercıde 3ç gunum ve ılac verdı gun asırı yumurta kontrolu baslanacak. esimde her ihtimale karsi 6 gunluk bir perhiz yapip test yapmaliymis.sperm durumu icin.pek umutlu degilim ama bakalim kizlar allahin himetinden sual olunmaz

sizler nasilsiniz kizlar.degisik birsey varmi

kızlar merhabalar.ben pco hastasıyım oğlum bu ayın 28 inde 1 yaşında olacak.ve ben ikinci çocuğu istiyorum.adetlerim hala düzensiz ilaç kullanıyorum bu yüzden.rabbim bekletmesin isteyen herkese nasip etsin.

kızlar merhabalar.ben pco hastasıyım oğlum bu ayın 28 inde 1 yaşında olacak.ve ben ikinci çocuğu istiyorum.adetlerim hala düzensiz ilaç kullanıyorum bu yüzden.rabbim bekletmesin isteyen herkese nasip etsin.
canım bende 2.yi düşünüyorum artık
1yaşlarına az kaldı dediğin gibi
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

kızlar ben klomen kullanmaya basladim gunlul 3 tablet dr.bu ayida degerlendirelim ne olur ne olmaz dedi.bilmiyorum ama ben cok umutsuz basladim bu tedaviye.yine eskisi gibi icimde ya olmazsa ya kalamazsam dusunceleri.ama her seyin hayirlisi hasan da enisteniz oluyor bu arada heyecenliyim diyor.onun heyacani beni iyice strese sokarmi bilmiyorum.neyse uzatmayim yine gelen giden olmamis.bende gelemedim misafirim var bugun.ama yinede arkadaslarim ne yapiyor dedim.yeni gelen arkadaslar hos geldiniz,hamisler yigenlere iyi bakin, benim gibi bebek yolu gözleyenlerede stressiz yimirtlamalar dileyim.hepinizi öptüm

canım bende 2.yi düşünüyorum artık
1yaşlarına az kaldı dediğin gibi
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
kızlar hoşgelmişsiniz,miniklerinize mutlu ve güzel bir hayat diliyorum umarım kardeşleri onları çok bekletmeden gelir

hayırlı olsun tedavin canım,inş bu ay gelir bebeğin,çok stres yapma(yın eşinle beraber:)))))tedaviyi çok etkiliyor,kendimden biliyorum:44:hadi bakalım bu ay senden güzel haberler alalım

Son düzenleme:
Günaydın Topiğimizin güzel hatunları

Dün sitede bakım varmış galiba, bi türlü yazamadım. sonrada kapatıp çıktım.

Acemim tekrar teşekkür ederim canım. dün sana cevap yazamadım diye bi tuhaf hissettim kendimi.

Beril canım tedavin hayırlı olsun.. Acemimin de dediği gibi no stres!

Aşağıda BİLGİcimi görüyorum.. yazayım da sonra kızmasın sana kolay gelsin canım.. bu ay ne vergisi vardı hiiiç hatırlamıyorum bile artık( ama çalışmayı özledim yaaaa..

Stres insanı çok etkiliyor rahat ol diycem ama dışardan söylemesi kolay....Stresle olacağı varsada olmaz. Umudunu yitirme derim ben.İnşallah güzel haberler getirirsin bize hoşcakal

günaydın kızlarr ben iyim ama bi iki gün içnde öle kötü haberler aldımki inanın kendimi toparlayamıyorum...allahım sabır versin...topiğe giriyorum ama yazamıyorum bi türlü kafam gidiyo buradan...ama iyim ben benlik bişi yok merak etmeyin sizde iyi olun sizdende kötü haberler almak istemiyorum öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:

Yok kız kızarmıyım ben sana hiç kuzucummmm.
Evettt kzıarımmm tabii ha şöyle ben yazmadan yazın accık bakem..

Canımm yaa dün site kapalıydı yazamadım.
Defneciğimin doğum günü kutlu olsun inşallah anası babası ve kardeşleriyle uzun ve hayırlı bir ömür diliyorumm

Panpişler günaydın nasılsınız bakalım bugün

Selam kızlar,

Size AYŞEden haber getirdim.

Hala Burda Türkiyedeymiş. Rahim filmi çekilmiş ve bi kaç testten sonra kan sulandırıcılarla, bebeğini kucağına alabilmesi için doktor(prof) %100 şans vermiş. Rabbim sen kabul et dualarımızı.
çok çok çok sevindim Ayşe adına.
Eylülde dönücekmiş. hepinize selamı var.

rabbim yüzünü güldürsün.

Stres insanı çok etkiliyor rahat ol diycem ama dışardan söylemesi kolay....Stresle olacağı varsada olmaz. Umudunu yitirme derim ben.İnşallah güzel haberler getirirsin bize hoşcakal
YOK CANIM YA STRES OLMUYOM DESEMDE HEP ACABALARIM KESKELERIM OLUYOR:MALÜM HEPIMIZ BEBEK KONUSUNDA AYNIYIZ
umarim hersey hayirlisiyla biter sikma canini tatlim

Merhabalar kızlar herkese güzel bir gün diliyorum.

sanada iyi bir gun olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…