2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

ama ben hep diyorum canım benim kızımdaki hamişliğim gerçekten burnumdan gelmişti hergün ağlıyodum artık annemi arıyodum ne zaman geçicek diye bulantıları olağanüstü ağır yaşamıştım tam onlar geçti bayılmaya başladım 5.yada 6. aydan sonra bebek o kadar aşağıdakiydi ki kilom olmamasına rağmen kasıklarıma yaptığı baskıdan dolayı yürüyemiyodum bile üstüne son aylarda tansiyon yükselmeye başladı ayrı sorunlar o yüzdentabiyki kızımdada çok heyecanlıydım ilk bebek insan heyecanlanmazmı hiç ama belki tam yaşayamadım diyebilirim ..ama şimdi öle değil dilimi ısırayım okuyanda maşallah desin lütdfen
tamam bulantım var daha bitmedi bile neredeyse ama kızımla karşılaştırdığımda böle bulantıya can kurban:)))
ben kızımın cinsiyetini olmadık biranda daha merak edemeden pat diye öğrenmiştim ama şimdi beklemek heyecanlandırdı
kızımdada ultrosonda hep görüyodum ve heyecanlanıyodum gerçekten şimdide öyle bir ayın sonunu zor getiriyorum
bişey daha ilk başlardaki düşük tehlikemden dolayı birazda o yüzden her kontrol günnü iple çekiyorum çünkü iyi olduğunu görmek ve duymak beni
bir müddet rahatlatıyor..o yüzden çok heyecanlıyım ben:))
amma yazdım

kuzum iyiki doğdun rabbim sağlıklı sıhatli annen baban ve kardeşinle birlikte

sağlıklı sıhatli uzuuuuuunnnnn uzuuuuuuuuuuuunnn ömürler nasip etsin inşallah

kendin gibi adın gibi ömrün bahtında güzel olsun tatlı melek

iyiki doğdunnnnnnn

teşekkür ederim mommy ben aslında kızımın eşyalarının %95 ini verdim hep başkalarına :)yani u kızımda pek ablasının kıyafetleri ile büyüyemicek
:)
Canım o zaman yeni bebek,yeni ciciler olacak
ben de bodymiş,tulummuş çoğunu elden çıkardım ama hani
bayramlıklarını,çok severek aldığım elbiselerini falan
eskimiş de olsa vermedim hiç.Zaten çoğunu eskitemeden büyüyolar sıpalar..

Aman maşallah diyelim,bu bebek kolay kolay büyüsün karnında
bulantısı olanlar hep öyle diyor doğru dürüst heyecanını yaşayıp
bişey anlamıyosun diyor,demek iki hamilelik farklı olabiliyor yani şimdi benim kızımda hiç midem bulanmadı
allaha şükür hiç zorluk çekmedim 2. de olabilir mi dersiniz???

kizlar gelen giden olmamis ne oldu benden habersiz dogum gunune gidip göbecikmi attiniz

askolsun beni niye listeye almadiniz

niccini nasil degistirdin arkadasim

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER
semracım doğum günü nasıl geçti canım arkadaşım
diğer kızlar nasılız bakalım,benim her zamanki gibi yemeğe misafirim vararada uğramaya çalışırım,hoş tabii pazar günü topiğe uğrayan olursa)))))

Son düzenleme:
gunazdın hatunlarrrrrrrrrrrrrrr

ya bır ruya gördüm bırı yorabılırmı
ruyamda bir adam var benim dr.ummus ban diyoki yumurtaniz 17,5mm diyo.ben acayip seviniyom hamileyim diye.rüyanin özeti böyle .anam bir heyecanlandim hala aklima geliyor yoksa hamismiyim diye.

ben burdayım merhaba güzel anneler nasılsınız pazar pazar
iyiyiz canım sen nasılsın asıl,doğum tarihi belli mi ferhatçım,doktor gün falan verdimi:))))teyze olcaz kolay değil merak ediyoruz

hayrolsun canım,inş hamilesindir, bende çoooook rüyalar görürüm topikteki arkadaşlar bilirlerama benimki sanırım çok düşünmekten,yoksa şimdiye ikişer ikişer o çok istediğim ikizleri doğurmuştum

Kızlar iyi pazarlaarrrr
ben şu anda Edirnedeyim,kayınvalidemde kalıyoruz
bugün adetimden 13.gün,önemli yani dimi,:78:kalk şimdi banyoya git şakır şakır sesler offf
bi de ramazan yani oruç tutuyoruz,kkeşke kendi evimde olsam yaaa:44:
bugünü kaçıracam heralde...tam yumurtlama günlerime denk geldi
bu kadar olur bi de eşim salı dönelim diyor,ne yapıp edip yarın ist.dönmem lazım:26:

Kimsecikler yok,nerelerdesiniz yahu
pazar rehaveti heralde herkeste,balkonlar yıkanmııış,koltuklara kurulmuuuuşşş
gazeteler alınmıştır ellere heralde

yasemincim doktorlar eylülde diyor ama sezeryan olursa 38 haftada alacaz bebeği diyorlar ama ben normal denenek istiyorum yani sancım olsun öyle diyorum bide burda doktror imkanı fazla yok gün vermediler rmalesef giitğim doktorda tayinci kafam karıştı en iyiisi sancıları beklemek galiba küçük misafir ne zaman gelmek isterse artık darııs seninde başına inşallhh

Canım ilki normal miydi?
Ben sezeryan oldum ama normali çok istemiştim
ilki sez.sonra normal olabiliyor mu?
:44:

Canım ilki normal miydi?
Ben sezeryan oldum ama normali çok istemiştim
ilki sez.sonra normal olabiliyor mu?
:44:

yok canım malesef çok istememerağmen sezeryan oldu ama 5 yıl geçti ardan bazıları ola bilir diyor yengemde sezeryan sonrası normal doğurdu bende şansımı denemek istiyorum ama doktorlar pek yanaşmıyor

evet canım bende öyle benim için özel anlam taşıyanları özenerek aldıklarımı ayırdım:)
seninde inşallah 2.dede bulantıların olmadan rahat geçirirsin ilki gibi canım rabbim
kimselere yaşatmasın aslında yaw:)

misafirlerinin maşallahı var canım gerçekten Allah kabul etsin canım..

yok canım malesef çok istememerağmen sezeryan oldu ama 5 yıl geçti ardan bazıları ola bilir diyor yengemde sezeryan sonrası normal doğurdu bende şansımı denemek istiyorum ama doktorlar pek yanaşmıyor

ya canım doğumdan sonra çok bekletmeden bizleride nasıl doğum yaptığından haberdar et emi belki bende senden cesaret alabilirim yengem sezeryandan sonra normal doğum yaptı demişsin ya için kaynadı birden:)benimde 4 sene geçmiş olacak ama çok tehlikeli diye duymuştum aslında ilkinde normal doğumdan hiç korkmadım ama şimdi korkarım heralde tehlikeli olduğunu bildiğim için

İlk sezeryandan sonra,ikincide ıkınırken falan
dikişlerin,veya o kaynayan bölgelerin açılma ihtimali oluyomuş sanırım
belki o yüzden dr.pek önermiyolar

ben de normal doğumu yaşamayı çok isterdim ama kısmet değilmiş:94:

kızlar ben anca geldimyorulmuşum sanırsam biraz,yarın kendime gelebilirim umarım:44::44::44:
ferhatçıııııım gülüm,herşey gönlünce olsun,bebişler ayarlıyorlar gerçi ne zaman gelip gelmiyeceklerini biz biraz fazla sıkıntı yapıyoruz nasıl olacak ne zaman olacak diye.......prenses te ayarlıyacaktır eminim annesini üzmeden gelecektir..ben anesteziden korkuyorum o yüzden sezeryan hiiiiiiç istemedim,oğlumda normal oldu ben o sancılar arasında hep konuşmuştum elimi karnıma koyup''oğlum ben senin dünyaya gelmeni çok istiyorum bunun içinde elimden geleni yapacağım sen de anneye yardımcı ol diye''ondanmıdır bilinmez iki saat içinde kolaycacık gelmişti oğlum,gerçi zamanlama konusunda annesini dinlemedievlilik yıldönümümüzün sabahında eşimi işe geçirirken girdi ilk sancı,dedimki oğlum bugün gelme baban üstüne yatar bu gününişte bu konuda dinlemeyip iki saat sonra çıkıp geldinitekimde öyle oluyor,onun doğum günüyle evlilik yıldönümü bir arada çıkıyorama şimdi düşünüyorum da ikinci bebişimin gelmeyişinide göz önünde bulundurarak''OĞLUM BENİM EN GÜZEL EVLİLİK YILDÖNÜMÜ HEDİYEM MİŞ''
burdan şu sonuç çıkıyor:))))....bebişler gelecekleri zamanı kendileri belirliyorlar hemde en güzel biçimde(en azından benimki öyle olmuştu inş seninkide böyle güzel ve kolay olur arkadaşım)(ayrıca tüm hamişler için geçerli bu dileğim)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…