- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.981
aaa aaa kimse gelmemiş günaydın diyip hafta sonunu ben açıyım bari.....herkese mutlu keyifli hafta sonları....
kızlarr dün elime ne geçti oğlumun usg resmi bide baktımki şu anki gebeliğimde haftası gramı aynı bu iki resmide saklıycamm
oğlum 16+4 günlükken 164 garmmış
bebişimde 16+6 163 gramdı
bu arada kızlarr bende ikincide çok heyacenlı olduğumu söleyemem çelikcim gibi tabi heycan var ama ne bilim reyhanın anlattığı gibide ilkinkinden çok deil :26:
eeee yeter hadi bakalım hafta sonu uykucuları uyanın
Canım o zaman yeni bebek,yeni ciciler olacakteşekkür ederim mommy ben aslında kızımın eşyalarının %95 ini verdim hep başkalarına :)yani u kızımda pek ablasının kıyafetleri ile büyüyemicek
:)
ama ben hep diyorum canım benim kızımdaki hamişliğim gerçekten burnumdan gelmişti hergün ağlıyodum artık annemi arıyodum ne zaman geçicek diye bulantıları olağanüstü ağır yaşamıştım tam onlar geçti bayılmaya başladım 5.yada 6. aydan sonra bebek o kadar aşağıdakiydi ki kilom olmamasına rağmen kasıklarıma yaptığı baskıdan dolayı yürüyemiyodum bile üstüne son aylarda tansiyon yükselmeye başladı ayrı sorunlaro yüzdentabiyki kızımdada çok heyecanlıydım ilk bebek insan heyecanlanmazmı hiç ama belki tam yaşayamadım diyebilirim ..ama şimdi öle değil dilimi ısırayım okuyanda maşallah desin lütdfen
tamam bulantım var daha bitmedi bile neredeyse ama kızımla karşılaştırdığımda böle bulantıya can kurban:)))
ben kızımın cinsiyetini olmadık biranda daha merak edemeden pat diye öğrenmiştim ama şimdi beklemek heyecanlandırdı
kızımdada ultrosonda hep görüyodum ve heyecanlanıyodum gerçekten şimdide öyle bir ayın sonunu zor getiriyorum
bişey daha ilk başlardaki düşük tehlikemden dolayı birazda o yüzden her kontrol günnü iple çekiyorum çünkü iyi olduğunu görmek ve duymak beni
bir müddet rahatlatıyor..o yüzden çok heyecanlıyım ben:))
amma yazdım
gunaydin nasilsin sekerim,kimseler yok ya sikildim
iyiyiz canım sen nasılsın asıl,doğum tarihi belli mi ferhatçım,doktor gün falan verdimi:))))teyze olcaz kolay değil merak ediyoruzben burdayım merhaba güzel anneler nasılsınız pazar pazar
gunazdın hatunlarrrrrrrrrrrrrrr
ya bır ruya gördüm bırı yorabılırmı
ruyamda bir adam var benim dr.ummus ban diyoki yumurtaniz 17,5mm diyo.ben acayip seviniyom hamileyim diye.rüyanin özeti böyle .anam bir heyecanlandim hala aklima geliyor yoksa hamismiyim diye.
yasemincim doktorlar eylülde diyor ama sezeryan olursa 38 haftada alacaz bebeği diyorlar ama ben normal denenek istiyorum yani sancım olsun öyle diyorum bide burda doktror imkanı fazla yok gün vermediler rmalesef giitğim doktorda tayinci kafam karıştı en iyiisi sancıları beklemek galiba küçük misafir ne zaman gelmek isterse artıkdarııs seninde başına inşallhh
Bende hep ikizlerim olsun istemişimdir.Bir kızım var zaten ama üç çocuğum olsun istiyorum fakat hamilelik sürecinide hiç sevmiyorum o nedenle en büyük hayalim tek seferde iki çocuk doğurabilmekama bizim sülalede hiç ikizi olan yok her kez tek tek doğurmuş
Canım ilki normal miydi?
Ben sezeryan oldum ama normali çok istemiştim
ilki sez.sonra normal olabiliyor mu?:44:
Canım o zaman yeni bebek,yeni ciciler olacak
ben de bodymiş,tulummuş çoğunu elden çıkardım ama hani
bayramlıklarını,çok severek aldığım elbiselerini falan
eskimiş de olsa vermedim hiç.Zaten çoğunu eskitemeden büyüyolar sıpalar..
Aman maşallah diyelim,bu bebek kolay kolay büyüsün karnında
bulantısı olanlar hep öyle diyor doğru dürüst heyecanını yaşayıp
bişey anlamıyosun diyor,demek iki hamilelik farklı olabiliyor yani şimdi benim kızımda hiç midem bulanmadı
allaha şükür hiç zorluk çekmedim 2. de olabilir mi dersiniz???
GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER
semracım doğum günü nasıl geçti canım arkadaşım
diğer kızlar nasılız bakalım,benim her zamanki gibi yemeğe misafirim vararada uğramaya çalışırım,hoş tabii pazar günü topiğe uğrayan olursa )))))
yok canım malesef çok istememerağmen sezeryan oldu ama 5 yıl geçti ardan bazıları ola bilir diyor yengemde sezeryan sonrası normal doğurdu bende şansımı denemek istiyorum ama doktorlarpek yanaşmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?