2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

slm kızlar bugün test sonuçlarımı aldım hepsi toplandı
hepsi temiz cıktı cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmm
mantar ilacımı başladımmm 1 hafta kullanacagım
16 da SEMAR TESTıM CIKSICAKKK
ODA TEMıZ GELıRSE BEBEK ÇALIŞMALARINA BAŞALYACAGIZZZZ
COK MUTLUYUM KIZLARRRRRRRRR

cnm çok sevindim
biran önce başla çalışmalara
allah gönlüne göre versin

merhaba arkadaşlar bebeğimi kaybetme ihtimalim var. geçen hafta atan kalbi bu hafta atmıyor dendi. p.tesi başka doktora gideceğim.dualarınızı bekliyorum.

merhaba arkadaşlar bebeğimi kaybetme ihtimalim var. geçen hafta atan kalbi bu hafta atmıyor dendi. p.tesi başka doktora gideceğim.dualarınızı bekliyorum.

cnm allah korusun bebişini ve seni
dualarım sizinle
sakın moralini bozma pzrtesi iyi haberlerle gel inşallah

merhaba arkadaşlar, pazar günü tansiyonum çok düşünce doktora gittik ve bebeğin kalbi atmıyormuş hastaneye yattım ve dün küretaj oldum. beni mazur görün belli bir süre siteye giremem sanırım. kendimi toparlamam gerek. kendinize iyi bakın arkadaşlar. dualarım sizinle inş hamile kalır ve güzel bir hamilelik geçirirsiniz.

cnm benimya geçmiş olsun.mazur görmek ne demek cnm biraz toparlan ve aramıza gel yolumuza beraber devam edelim.biz seni özleriz.çabuk gel.üzülme cnm hakkında hayırlısı inşallah.k.i.b.

geçmiş olsun cnm ya,sakın üüzlme herşeyde vardır bir hayır,sen dinlenmene bak cnm

merhaba kzılar naıslsınız?

merhaba kızlar ben tedaviye başlıyorum doktor bend en rahim flimi istedi bakalım n eçıkacak zatebn benim bir tüpüm var diğreine bakacaklar açıkmı diye açıksa tedavi olacam hayırlıs nurada çok üzüldüm üzülme herşeyin hayırlıs olsun yine hepinin eiyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…