- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
slm kızlar bugün test sonuçlarımı aldım hepsi toplandı
hepsi temiz cıktı cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmm
mantar ilacımı başladımmm 1 hafta kullanacagım
16 da SEMAR TESTİM CIKSICAKKK
ODA TEMİZ GELİRSE BEBEK ÇALIŞMALARINA BAŞALYACAGIZZZZ
COK MUTLUYUM KIZLARRRRRRRRR
MRB KIZLAR BENDE ikinci bebeyimi istiyorm
bugün adet oldum olmadı bakalım hayılısı
merhaba arkadaşlar bebeğimi kaybetme ihtimalim var. geçen hafta atan kalbi bu hafta atmıyor dendi. p.tesi başka doktora gideceğim.dualarınızı bekliyorum.
hoşgeldin canım
inşallah hayırlı haberlerini alıırız canımolumunekankayizsmile
merhaba arkadaşlar bebeğimi kaybetme ihtimalim var. geçen hafta atan kalbi bu hafta atmıyor dendi. p.tesi başka doktora gideceğim.dualarınızı bekliyorum.
ske senin durum kesinleşti mi...yada ne zaman kesinleşecek...
merhaba arkadaşlar, pazar günü tansiyonum çok düşünce doktora gittik ve bebeğin kalbi atmıyormuş hastaneye yattım ve dün küretaj oldum. beni mazur görün belli bir süre siteye giremem sanırım. kendimi toparlamam gerek. kendinize iyi bakın arkadaşlar. dualarım sizinle inş hamile kalır ve güzel bir hamilelik geçirirsiniz.
günaydın kızlar
merhaba arkadaşlar, pazar günü tansiyonum çok düşünce doktora gittik ve bebeğin kalbi atmıyormuş hastaneye yattım ve dün küretaj oldum. beni mazur görün belli bir süre siteye giremem sanırım. kendimi toparlamam gerek. kendinize iyi bakın arkadaşlar. dualarım sizinle inş hamile kalır ve güzel bir hamilelik geçirirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?